Headache

Åkte till skolan och hämtade böcker, gick sen och mötte Brallan och så gick vi runt i farsta centrum. Käkade lunch och tittade på kläder, hittade inte en enda julklapp. Vid kvart över 2 så tog jag tunnelbanan med min lärare Christina, Divjot och Doris mot gamla stan. Amanda hoppade på i slussen och så mötte vi resten av klassen utanför tunnelbanan. Gick till riksdagen och så ja fick vi gå in där och typ ha en guide tur och blablabla. Det var väl intressant men vi var där i nästan 2 timmar, så man blev ju oerhört trött. När vi äntligen var klara så gick jag, Amanda och Denise runt i stan för att fortsätta jakten på julklappar. Fick med mig julklappar till mamma och Jelle. Så Tobbe, Linda (födelsedags present & julklapp) och pappa, vad vill ni ha? Svara så fort som möjligt!! Tog tunnelbanan till farsta och sen bussen hem. Var hemma runt halv 7 och så fixade jag käk. Är nu helt död men jag måste plugga arslet av mig så ingen sömn här inte. Hörs sen iallafall gott folk. Puss


Några från klassen utanför riksdagen :)


Julklapps-letande

Godmorgon gott folk! Vaknade för en timme sen ungefär, rätt skönt med en liten sovmorgon. Min buss till farsta går om ca en halvtimme så jag måste hoppa in i duschen nu och välja ut kläder. Ska ju som sagt till farsta med min Mallan Brallan och leta julklappar. Jag har ingen aning om vad jag ska köpa. Har fixat Dawids (men jag är osäker på ifall han kommer gilla den, så panik!) och så har jag fixat Fridas. Men resten liksom, vad ska jag ge dom? Pappa har typ fått allt man kan få, en klocka, maaaaassor av kläder, parfym + deo och sånt där, skor, tofflor och massa annat, så vad ger man honom? Mamma använder aldrig det jag ger henne (haha!!!!) så hon är inte ens rolig att köpa något till, Tobbe är svårast av alla då han är oerhört kräsen, Linda & Jenny bor för långt bort (USA och örebro) så dom kan man ju liksom inte köpa något stort till för det går ju inte riktigt att posta det. Nicole blir väl lättast att köpa nått, hon blir ju glad gör vad som helst. Så vad jag ska köpa till min kära familj är fortfarande ett stort jävla frågetecken. Så om ni alla bara kan skriva exakt vad det är ni vill ha (och jag godtar inte typ "en kram, en god jul blablabla" utan jag vill att ni ska skriva nått som man kan KÖPA!, puss på er)
Nu måste jag duuuuuuuuuscha, pussar


Solstrålen



JAG ÄLSKAR DIG VÄRLDENS SÖTASTE LILLASYSTER


00.03

Nu ligger jag i min säng, nyduschad och ska när som helst sova. Imorgon börjar jag inte förns kvart i 3, SWEET! Vi ska samlas i gamla stan och så ska vi besöka riksdagen och sen slutar vi. Kan inte alla dagar vara så? Fast jag ska iofs upp vid typ 10 imorgon och åka till farsta vid 11 för att gå till skolan och hämta min samhällskunskaps bok och min handels bok. Har prov i svenska, matte, handel och samhällskunskap nu i veckan, kuuul. Eller asså svenskan och matten behöver jag inte plugga på men sam och handel, ojojoj vad jag ska plugga. Måste få mvg i båda för att hålla mig på samma bana som jag gjort sen jag började i skolan. Men aja, glömde säga att jag ska möta Malin i farsta också. Så när vi hämtat mina böcker så ska vi gå runt i farsta och sen käka lunch tillsammans innan jag åker till gamla stan. Efter riksdagen så tror jag att jag och Amanda ska gå runt och titta lite i affärer och sen lär jag åka hem och plugga sönder min hjärna. Ska som vanligt låsa in mig i mitt rum och stänga av dator, mobil och tv så att jag inte kan störas av något.
Aja nu har jag typ skrivit allt som jag ska göra imorgon, och lär skriva exakt samma sak imorgon om "vad jag har gjort idag, även fast alla som läst det här inlägget redan vet vad jag gjort".
Aja godnatt, puss och kram

Dagen i bilder
























New Moon & China Wang

Måste bara börja med att säga att idag var en riktigt riktigt bra dag! Jag och Tobbe åkte in till stan vid halv 3, gick och hämtade ut våra biljetter och sen gick vi ner till våran älskade kina restaurang som vi alltid äter på, den bästa kina restaurangen som finns i hela världen. Maten var som vanligt helt gudomlig. Lätt den godaste maten jag någonsin ätit. Den är så god att jag skulle kunna gifta mig med kocken bara för att få äta den maten varje dag. När vi gick där ifrån så hade jag så ont i magen så att jag nästan kunde spy upp allt jag ätit med bara ett försök till en rap. Så jag gick och klagade på att jag ville ha mer mat även fast jag typ höll på att spricka (tur att man hade på sig leggings, annars hade ju jeans knappen rykt för längesen). Sen gick vi runt i massa affärer, tittade i skyltfönstrerna i nk och köpte en julklapp. Såg också Tommy Körberg och Johan Rheborg, haha as stolt! Sen gick vi tillbaka till sergel och så tittade vi på den otroligt omtalade New Moon. Asså visst, den var bra men typ ingenting hände? Asså man visste ju liksom att Edward inte skulle dö (haha förlåt om jag berättar för mycket nu för er som inte sett), och man visste ju att Jacob var en varulv och blablabla. Det enda som jag typ störde mig as mycket på var liksom att Edward lämnade liksom henne, och då börjar hon hålla på med Jacob och sen så kommer Edward tillbaka typ och då säger hon att hon älskar Jacob men dissar honom ändå? Asså skön brud. På något sätt så tycker jag att hon ska vara med båda,  fast kanske lite mer med Jacob. Och sen en annan sak.. EDWARD ÄR FUL FUL FUL. Så då var det sagt. Jacob är snygg. Men iallafall, efter filmen hade vi sällskap hem av Max och nu är jag hemma och ska duscha. Oj vilket långt inlägg.. Haha ajaaaaaaaaaaa
Peace


Första advent

Igår efter Dawids match så körde hans pappa hem mig. Bytte om till mjukis kläder och la mig i soffan. Lite innan 10 så kom Dawid hit med glass och så tittade vi på paradise hotel och hade lördagsmys. Vid halv 1 var båda helt döda så då var det bara att stänga av tvn och sova.

Dawid åkte hem för ett tag sen för att göra i ordning sig för träning. Så nu ska jag hoppa in i duschen och sen välja ut kläder för dagen. Ska in till stan med Tobbe och titta på kläder, julklappar, käka kina buffé och titta på New Moon. Så idag kommer bli en riktigt bra dag! Idag är det ju också första advent, helt sjukt hur fort tiden går. Om lite mer än en vecka så har jag och Dawie varit tillsammans i ett halvår, om mindre än en månad så är första terminen i ettan är avklarad och ja tiden bara rinner iväg. Känns som att man nyss gick ut nian liksom. Men aja nu måste jag hoppa in i duschen!
Hörs sen, PUSS


Lördag

Har legat och sovit hela dagen hos Dawid. Fick skjuts hem av Dennis runt 4. Har nyss käkat lite mat och ska när som helst ta en snabb dusch. Halv 6 har Dawid match så då ska jag och lilla Nicole gå ner till hallen och titta. Har inte planerat något än så länge om vad jag ska göra efter matchen. Så det får bli en överraskning helt enkelt.
Hörs sen, pusssssssss

SLÅ CONVERSEN I TAKET!

Mallan kommer och hämtar mig om 5. Får se vad vi hittar på. Kvällen spenderas iallafall med världens bästa tjejer! Däckar inatt någon gång vid 3 kanske hemma hos Dawie.
Hoppas alla har en bra fredag. Peace and love


One wish


Utbytesstudent

Har sovit tills nu och otroligt nog så har febern lagt sig. Är helt chockad! Dawid ringde och väckte mig i precis rätt tid, perfekt till idol! Vid halv 11 om jag mår bättre så kommer Malin och hämtar mig och så åker vi antagligen och hämtar upp Ida och Linnéa. Planerna är att slå conversen i taket, fullt ös medvetslös!! Och när vi har nått den punkten så får jag skjuts hem till Dawid och sover tills imorgon kväll. Sen också en annan grej som jag e grymt sugen på att göra är att åka till USA i ett år och vara utbytesstudent. Hajja va nice! Tänk vilken upplevelse det skulle vara. Ska prata med skolan på måndag om det, om hur man gör och sånna grejer.
Aja nu ska jag fixa gurka med dipp och titta på idol! PUSSSSSS


39 graders feber

Blev ingen skola för min del idag, har feber och jätte ont i huvudet. Så otroligt typiskt när det är en sån dag då man egentligen måste gå. Hade svenska prov klockan 8 och sen samhällskunskap där anteckningarna man gör på lektionerna är guld värda. Men tur nog så får jag göra svenska provet på torsdag och samhälls-anteckningarna får jag skriva av utav Amanda. Så då behöver jag inte ha panik över något som har med skolan att göra iallafall. Vid 1 så gick Dawid hem och jag och mamma gick upp till centrum och åt lunch. Sen hämtade vi Nicole på dagis och tog bussen hem. Vilade ett litet tag och proppade i mig alvedoner stup i kvarten. Vid 3 kom Malin förbi och så följde jag med henne till länna en snabbis där hon tittade på gardiner och sånt. Sen åkte vi hem till mig igen och snackade ett litet tag och vid 20 över 4 tog hon bilen till jobbet. Nu ligger jag i min säng och ska när som helst käka middag och sen fortsätta sova. Vill åka hem till Amanda där hon, Denise och några andra ska ha adventsmys typ. Men eftersom jag just nu mår sämst så känns det bara som en dålig idé att åka dit. Får se sen hur jag mår.
Aja hörs sen, tack o hej leverpastej


Mina ögonstenar

Har nyss bakat kladdkaka och Dawid kommer hit när som helst, så då ska vi mumsa i oss den och sen sova tidigt. Börjar 8 imorgon med svenska prov, KUL! Kommer vara helt död imorgon, känner det redan nu. Måste också välja ut kläder som jag ska ha imorgon hemma hos Amanda och sen ombyte ifall jag sen ska dra vidare. Så det blir en jävla massa kläder att packa.
Aja höööörs imorgon, pusssssss


Jag skulle kunna ta en kula för er båda, ni är allt


I'm gonna smile cause I deserve to


Torsdag

Fick sluta klockan 2 istället för 20 i 5, och jag har nog aldrig blivit så glad som jag blev när vi fick veta det. Hoppade av glädje och skyndade mig ut från klassrummet och gick i rask takt till bussen. Var hemma innan halv 3 och fick vakta Nicole tills mamma kom hem. När hon var hemma så tog jag en liten power nap och sen när jag vaknat så började jag plugga samhälle och handel. Har nyss käkat middag och ska snart hoppa in i duschen. Skulle egentligen tränat nu men eftersom min hosta och förkylning fortfarande inte släppt och för att jag har 2 prov att plugga till så skippade jag den idag. Det var ändå bara 6 stycken som skulle träna och hur kul är det då liksom. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ringa min Dawie och kolla när han tänkte komma hit.
Hörs sen! Puss

Så trött

När min väckarklocka började vibrera i hela sängen var det bara att stänga av den. Somnade vid 20 i 1, vilket är alldeles för sent om man heter Erica. Så jag har legat och snoozat tills nu, vilket betyder att jag har missat två matte lektioner, inte bra! Men om man tänker positivt så har jag efter lunchen över 3 timmar matte och då kan jag ta igen det jag missat. Ibland är jag riktigt smart. Har iallafall nyss klätt på mig och ligger nu i min säng. Dawie ligger brevid och sover så sött. Hur gullig som helst! Ska iallafall nu käka lite lunch och sen åka till skolan runt halv - kvart i 12 då min handel börjar.
Pussar och kramar


Bara du


Behöver inte ens skriva något, vi hör ihop & jag älskar dig mer för varje dag


Strömavbrott

Satt och tittade på tv och pratade med Amanda i telefonen när allt i hela huset plötsligt släcktes ner. Så jag blev livrädd (hatar mörkret) så jag sprang runt och tände massa ljus och var överlycklig över att min bärbara dator fortfarande funkade då den går på batterier och att vi har utöver vårat trådlösa bredband också ett mobiltbredband som vi kan använda när internet dör. Så jag har nu suttit och pluggat och spelat rebubbled i mitt rum med massor av ljus. Snälla Tobbe hjälpte också mig med att skriva en uppsatts. Mycket snällt utav dig brother! Nu snart 2 timmar efter allt släckts ner så har strömmen kommit tillbaka. Så nu kan jag iallafall borsta tänderna i ljuset och titta på tv tills Dawid kommer. Bäst för dig ditt lilla grottmongo att du är här innan 10 över, för jag måste sova nununununu för jag börjar 8 imorgon och jag kan inte sova utan dig så skyyyyyynda!!!!
Hörs imorgon! PUSSSSSSSSS

Plugg-mode

Började 8 och slutade 20 i 5, runt 4 började det märkas hur trötta alla var. Iallafall på mig, Denise och Amanda. Hahaha kan tänka mig att vi var riktigt jobbiga. När vi kom till centrum hade jag precis missat min buss och dom sin tunnelbana, så vi gick in på cubus och tittade lite snabbt på all rea och jag hittade en jätte söt blus meeeen som vanligt så får jag inte köpa något alls. Så istället tog jag bussen till stortorpshallen, blev hämtad av Dawid och Dennis och så körde dom hem mig och så fick jag ett papper och en bok av Dawid som jag snart ska börja jobba med. Har också lekt massa med Nicole. Haha hon är så söt när hon vill dansa och snurra runt. Världens sötaste lillasyster. Ska snart äta lite food och sen kommer kvällen bestå av plugg och sen ska jag ta ett varmt bad och sist men inte minst: sova! Fysatan va skönt. Och så vid 11 kommer Dawie hit och gör mig sällskap.
Nu måste jag käka och sen börja med mitt arbete. Puss och kram


En osminkad sunkig Erica och busfröt Nicole


25 november

Fyfan va trött jag är. Jag typ sover fast mina ögon är öppna. Hade idrott i typ 3 timmar, och vi övade på våran dans som vi ska visa upp. Är det bara jag från min grupp som aldrig mer kommer vilja höra head, shoulders, knees and toes efter det här? Haha har hört den typ över 60 gånger idag och jag är redan trött på den. Nu har vi samhällskunskap och har nu börjat med riksdagen. Otroligt tråkigt "ämne" men aja, bara att knipa käft och skriva av allt Christina säger.
Nu måste jag anteckna som bara den, så att pennan börjar ryka som Chrissi säger. Haha hon e så söt.
Aja det här inlägget var verkligen nödvändigt att skriva. Peeeeace


My number one


Jag gör allt för dig. Du är min bästa vän och jag lämnar dig aldrig, jag älskar dig!


Onsdag

Åh fyfan va sur jag var när mitt alarm gick igång. Sov så otroligt dåligt inatt och att Dawid låg brevid och sov som en stock gjorde inte saken mycket bättre. Tog bussen kvart i 8, där jag fick stå hela jävla vägen, för att bussen var helt proppfull. Hallå fixa större bussar tack? Var i klassrummet någon minut efter 8. Hade matte och lite innan halv 9 så gick jag, Denise, Towe och Simret ner till matsalen och käkade frukost, ja mina damer och herrar jag åt frukost för typ första gången på 10 år. När vi var tillbaka på matte lektionen så fick jag ett utbrott på Lisbet som e hur trög som helst. Hon säger till min mentor att jag måste visa på matte lektionerna att jag förstår och att jag hänger med. Så när jag typ har svarat på alla svar som hon gått igenom, så vill jag svara på sista svaret också för att verkligen visa att jag är helt klart över g sträcket, då börjar hon snacka om att nån annan ska svara (även fast det bara är jag i klassen som kan svaret). Så jävla irriterande! Nu har vi handel och alla jobbar med sina affärer. Så det är en chillpill lektion, oerhört skönt. Hörs sen! Peace


Barcelona - Inter

Nu är jag hemma hos Dawid, igen. Haha helt sjukt hur mycket tid jag spenderar här. Är nästan aldrig hemma nu för tiden. Det måste de verkligen bli ändring på! Min kära familj måste få träffa mig oftare tycker man ju. Även fast dom inte klagat ett dugg på att jag aldrig är hemma, haha den enda som saknar mig är Nicole. Fast en rolig sak är ju att jag och Tobbe bestämt att vi ska titta på New Moon tillsammans och äta innan. Lite kul att vi två hittar på något för en gångsskull! Vi var alltid med varandra när vi var små! Eller ja tills Tobbe blev typ 13. Och ja mamma ifall du vill joina så får du.
Dawid är i duschen nu och jag väntar bara på att han ska bli klar så att vi kan titta på fotbollen tillsammans. Sen blir det att sova så fort matchen är slut. Börjar 8 imorgon, suck.
Aja hörs imorgon gott folk. Puss

År 2008 - Ni är fortfarande allt



























Tisdag

Slutade vid 2. Hade bara 2 lektioner idag, kändes rätt onödigt faktiskt att gå till skolan. Men vad gör man inte för lite närvaro. Efter skolan gick jag, Amanda och Denise runt i centrum as usual. Hittade en jätte fin tröja inne på h&m som jag väldigt gärna vill ha, meeeen kan inte köpa för att jag måste spara alla mina pengar som jag får nu till julklappar. Någon som vill ge mig ett jobb? Jag tar vad som helst. Denise köpte hårfärg och sen drog jag till bussen och åkte hem. Skulle sätta på min dator när jag la mig i min säng, men kontakten var inte i, så när jag stoppar in kontakten i eluttaget så försvinner all el i hela huset. Hahahahaha snyggt jobbat Err. Så mamma fixade allting och nu vågar jag inte använda min dator, så nu resten av veckan så får jag sitta på övervåningen och använda den stationära datan för en gångsskull. Den bästa datan utav alla 6 datorer vi har i huset. Och på den finns alla mina 8000 bilder, älskar att kolla på dom. Memories!
Nu ska jag hoppa in i duschen och sen ska jag plugga tills desperate housewives börjar. Puss och kram

Måndag

Tvingade upp mig själv från Dawids säng vid 1, då gick vi ner och gjorde mat. Haha köttbullar och makaroner idag igen. Sen tog jag en snabb dusch och sen gick vi ut på långpromenad. Hur mysigt som helst. Påvägen hem så gick vi först förbi mig så att jag kunde hämta nya kläder tills imorgon och så. Sen kom Dawids pappa och hämtade oss. Så fick mamma och Jelle träffa hans pappa för första gången. Och Nicole gosade med Bowie.
Nu e jag hemma hos Dawid igen och ska när som helst äta middag. Hörs imorgon! Pussar


Min Dawie

Nu är jag hos Dawid och vi ska när som helst sätta på en film. Godnatt gott folk. Puss och kram


Jag älskar dig


Söndag

Lämnade inte sängen förns vid 2, då gick jag och Dawid ner och gjorde köttbullar & makaroner. Och för typ första gången så blev makaronerna inte överkokta. När vi ätit klart gick vi upp till Dawids rum igen och fortsatte att spendera dagen i sängen. Har tittat på tv och halvsovit hela dagen lång. Riktigt skön söndag! Lite innan 7 så drog Dawid på träning och jag gick hem. Ska snart hoppa in i duschen och sen käka lite mat. Sen ska jag nog tillbaka hem till Dawid och titta på film och massa annat. Vi båda är lediga imorgon så vi behöver inte sova tidigt :D TJOHO! Aja nu är det dags för att duscha. Puuuuuss

Min kväll

Igår kom Malin förbi och så fixade hon sig här och så och sen drog vi på fest i huddinge med Dawid, Forre och Dennis. Festen var väl, ja jag vet inte ens vad jag ska säga. Den skulle kunna ha varit riktigt grym, men det var brist på dansfolk. Så alla satt i dom 5 sofforna som fanns i det otroligt stora vardagsrummet och bara drack. Så det var väldigt segt. Vid halv 3 typ åkte vi till mcdonalds i sköndal där det bjöds på skratt tills jag fick ont i magen. När Forre och Malin ätit klart (jag åt i bilen) så körde Malin mig och Dawid till honom. När vi går ut från bilen så upptäcker jag att jag har ketchup över hela mig, hahaha på min väska, mina leggings och min vita t-shirt var inte längre vit. Haha så otroligt klumpig tjej. Så Dawid höll på att retas som han alltid gör så fort jag visar min klumpiga sida (vilket e typ hela tiden). Så jag fick stå och tvätta min väska, t-shirt och mina leggings i handfatet tills allting försvann. Haha så typiskt mig. När jag tillslut var klar med mitt tvättande så gick jag och Dawid och la oss. Och jag tror helt ärligt att det tog max 1 minut för oss båda att somna.



Jag saknar dig


21 november

Efter våran shopping runda i Sollentuna centrum & vällingby så åkte vi hem en snabbis så att jag kunde få byta om till lite varmare kläder och sen körde mamma mig till ishallen. Dawid hade match mot nacka (om jag minns rätt) och när jag kommer in i hallen så sitter Nattis och hennes kompis där, så då hade jag sällskap med henne hela matchen. När matchen va slut, dom vann förressten, så körde Dawid och Forre hem mig så att jag kunde få byta kläder. Igen. Är nu ombytt och klar och sitter nu och väntar på SEG-Malin. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på men jag tror att vi ska vara med Dawie och co. Men man vet aldrig.
Aja nu ska jag ringa och terra sönder brallan. Peace


GRATTIS!


Grattis på 17 års dagen Nattis! Hoppas du får en jätte bra kväll, jag saknar dig!


Lördag

Godmorgon!
Jag och Dawid gick inte och la oss förns vid halv 3, haha helt sjukt, ingen av oss kunde sluta prata. Och det var inte precis ett normalt samtalsämne vi var inne på. Men sånt gillar vi, haha! Vaknade runt halv 11 och sen har vi bara legat och degat tills ungefär nu. Dawid blev hämtad för kanske 5 minuter sen av sin pappa. Då fick Nicole träffa Bowie och hon var helt överlycklig. När dom skulle åka hem så satte hon sig vid dörren och grät, haha så söt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen klä på mig. Ska åka till Sollentuna centrum & Vällingby centrum för att kolla i massa affärer, har aldrig varit där förut så det är kul med lite nytt!
Nu måste jag fixa mig. Puss och kram

Fredagsmys

Sitter i vardagsrummet och tittar på Twilight med Tobbe, Frida och mamma. Litet fredagsmys med nästan hela familjen, haha eller ja dom som saknas är Jelle och Nicole. Skulle egentligen på fest med Ida och Linnéa i vendelsö, men kände att jag nog skippar det då jag inte har så stor lust att åka hem själv mitt i natten, plus att jag inte heller är helt frisk än och då är det bäst att bara vara hemma. Så nu sitter vi här alla och trycker i oss massa godsaker. Dawid kommer hit snart tror jag och gör oss sällskap. Mys!
Aja hörs imorgon gott folk, hoppas alla har en jätte bra fredagskväll! Puss och kram


Jag gillar er också


Dude looks like a lady

Skulle ju åka till skolan och skriva ett prov 20 över 3, MEN min klass slutade tydligen vid 11 och då hade dom redan gjort provet, tur nog så fick jag reda på det 20 minuter innan jag skulle åka. Tänk om jag hade åkt dit och så är ingen där, inte ens min lärare. Det hade varit så typiskt mig. Så istället så lekte jag med mamma, Nicole och min storasyster Frida som är hemma på besök. Sen käkade vi tacos och snackade massa skit. Nu ligger jag i min soffa och tittar på tv. Ska kolla på dom senaste avsnitten av The Hills och sen vet jag inte vad jag ska göra. Mår fortfarande dåligt så det bästa är ju att bara sova och ta det lugnt. Men man vet aldrig med mig.
Aja hörs sen! Puss


Sjukstuga

Skrev ingenting igår eftersom jag först var hemma hos Dawid hela dagen tills mamma hämtade mig och så åkte vi till huddinge sjukhus. Tog mina sprutor och sen åkte vi hem, mamma käkade och jag bytte om. Sen körde hon mig till Malin och så mötte vi Jossan och Kim inne på sabis i haninge centrum. Köpte mat och sen drog vi hem till Brallans lägenhet och så fixade tjejerna mat och jag gjorde i ordning så mycket som möjligt i lägenheten. Sen åt vi middag, en liten hejdå middag för Jossan som idag med Jennifer åker iväg på en "världen runt" resa! Fyfan va jag är avundsjuk. Det ska jag lätt spara pengar till efter studenten. Vid 10 tog jag och Jossan bussen hem, och så hämtade Dawid och hans pappa mig i centrum och så körde han hem oss till mig.

Har knappt sovit något inatt. Mådde så jävla dåligt. Kändes som att jag skulle spy hela tiden och min feber var inte att leka med. När min väckarklocka ringde var det bara att stänga av och fortsätta försöka sova. Har varit borta från skolan 3 av 5 dagar den här veckan, riktigt illa. Även fast jag är sjuk och inte kan göra något åt saken så får jag ändå panik för att jag missar saker. Har sen bara legat och tittat på film med Dawid. Sen för kanske 20 min sen så gick han hem för han har träning om några timmar och om 1 timme ska jag nog ta bussen till skolan, har samhällskunskaps prov och jag vill inte missa det. Så nu måste jag hoppa in i duschen och trycka i mig massa alvedoner. Peace and love


Second home

Ah panik. Jag har som vanligt trixat med mitt hår och nu är det kaos. Men jag orkar inte bry mig just nu, kunde ha varit värre och jag kan alltid ha mössa på mig.
Men iallafall, blir hämtad om ungefär 1 timme utav min man och hans papi. Har feber nu och mår piss, så det blir nog ingen skola imorgon. Men jag ska iallafall åka hem till Dawie, bor ju typ hos honom så det spelar ingen roll ifall jag e sjuk. Jaja nu vet jag inte ens vad jag snackar om. Nu ska jag klä på mig mjukiskläder och titta på tv och plugga tills jag blir hämtad. Hörs imorgon. Pusssss


Du är världens finaste, to me you are perfect


Inte min dag

Va hemma runt 20 i 6, dyngsur. Amanda (smartarslet) glömde sitt busskort i klassrummet, och det kommer hon på när vi ska gå till bussen. Så vi var tvugna att gå tillbaka till skolan i världens spöregn och det var inte kul. Jag var jätte trött, hungrig, blöt och ville bara hem. När vi kommer till klassrummet så hade städerskan hittat det, så då tog vi tillbaka det och gick i rask takt tillbaka till bussen. På bussen fick jag stå hela vägen, vilket också gjorde mig irriterad då det fanns platser men folk har sina jävla väskor på dom sätena så där kan man inte heller sitta. När jag kom hem tog jag mat och bad mamma köpa chips. Så nu ligger jag i min säng klädd i bara underkläder och fryser som bara den, orkar inte klä på mig och dom enda kläderna som ligger inom räckhåll är jätte blöta, så dom kan man inte ha på sig.
Nu ska jag lägga mig under täcket och plugga lite. Blir sen att sova tidigt, börjar 8 imorgon. DEPP


En glad kines Erica tidigare idag


Happy biiirthday


Grattis på 20 års dagen fitte!!


18 november

Igår var jag med Malin, Ida, Sanna och Jennifer. Vi åkte runt och tittade på alla hus i skogås och trångsund. Helt sjukt hur många fina nybyggda villor det finns nu. Vid 9 körde Malin hem mig och så kom Dawid förbi och så tittade vi, eller jag tittade på Desperate Housewives och Dawid spelade spel på sin mobil. När det var slut så låg vi och snackade jätte länge och Dawid försökte få mig att klara en bana (på ett spel) på hans mobil, men ja det gick ju sådär. Sen var det dags att sussa.

Nu sitter jag i skolan och vill bara hoppa ut genom fönstret. Jag är jätte trött, hungrig och vi gör ingenting kul på handeln. Så idag är det en sån här "allting är fel dag". Jag känner mig fulare än Björns håriga röv, har tråkiga kläder på mig och ja uschuschusch.
Aja hörs ikväll. Peace

Good girl gone bad


15.12

Vid 1 gick jag och mamma upp till centrum och käkade lunch, hämtade sen lilla Nikki på dagis. Haha hon e så söt. Springer och hämtar sina stövlar och vinkar glatt hejdå till sina dagisfröknar. På vägen hem så åker Dawid och hans pappa förbi oss på vägen, och Dawid ringer upp lika snabbt som blixten och skryter om att han åker bil och flinar om att jag går i regnet, morr. När jag kom hem var jag lika blöt som att jag nyss tagit ett dopp i sjöängen eller nått. Så det var bara att kasta av sig alla kläder och byta om till torra varma kläder. Ligger nu i min säng och tittar på film. Ska senare träffa Brallan och så får vi se vad vi hittar på, sen ska jag träffa Dawid.
Nu ska jag återgå till min film. Pusss

Quasimodo


Tisdag

Hallå i stugan! Ingen skola för min del idag eftersom jag e ledig. Så det känns riktigt skönt, att bara få andas för en gångsskull. Nu ligger jag och degar i min fotölj, ska snart göra lunch. Min mage verkligen skriker efter mat. Så jag håller tummarna på att det finns något gott att äta, annars kommer jag bli riktigt arg och mamma jobbar hemma idag så det lär ju gå ut över henne. Dagens planer än så länge är att vara hemma. Har smsat Malin men hon svarar inte, så hon sover säkert. Får väl se ifall det är någon annan homie som vill hitta på något. Annars blir det att bara ligga i min fotölj hela dagen lång.
Nu ska jag fixa käk, peeeeeeace and love


Här är min gulliga klass, hp09b


Jag älskar dig mest utav allt


Film mys

Är nu hemma igen från skolan och farsta centrum. Gick runt och tittade lite och gjorde några ärenden. Tog sen bussen hem och höll på att somna nästan hela tiden. Orkade knappt hålla upp ögonen. Käkade middag precis när jag kom hem och sen har jag bara legat i min säng och tittat på tv. Ska snart sätta på mig mjukiskläder och sen dra hem till Dawid. Vi ska antagligen spela lite fifa, cs och sen titta på film. Lite måndagsmys. Aja nu ska jag klä på mig. Hörs imorgon. Puss och kram!



Hej mongoo


Birthday boy


Grattis på födelsedagen vännen!


Och så var det måndag igen

Nu sitter jag i skolan som vanligt. Har haft samhällskunskap hela dagen. Tittade också på en riktigt tråkig typ föreläsning för friends. I EN TIMME. Jag höll på att dö. Så tråkigt var det. Vi slutar om typ 50 min och det är kolsvart ute, kuuul. Så jävla deppigt. Efter skolan blir det förbi guldfynd och hämta ut Dawids armband. Sen ska jag också förbi h&m en snabbis. Får se sen vad jag ska hitta på för kul. Lär bli att plugga och glo på tv. HEJ JAG HAR INGET LIV. Aja nu ska jag fortsätta skriva om EU, gud vad jag älskar min vardag.....

Söndag

Jag och Dawid vaknade vid halv 1, helt sjukt för att vara mig. Vi båda blev helt chockade när vi såg vad klockan var. Hade träning kvart i 2, så Forre och Dawid snälla som dom är så körde dom mig till edbo. Träningen gick bra, bara det att det va otroligt varmt i hallen, höll på att dö av värmen. (mamma läs:) GICK sen hem i REGNET i TOFFLOR så mina strumpor och resten av mig var helt DYNGSUR när jag kom hem. Tack för att du väljer dina naglar framför att hämta mig. Känner mig verkligen älskad..... Duschade så fort jag kom innanför dörren, käkade sen middag och har sen bara legat och tittat på tv. Grey's anatomy, One three hill och Gossip Girl, lovelovelove.
Nu har jag iallafall klätt på mig och ska när som helst ta bussen till Dawid! Hörs imorgon. Pussar


Min lördag

Tjejmiddagen igår hos Amanda var mysig och maten var helt gudomlig. Stort cred till dig Amanda. När klockan närmade sig 9 så åkte jag till västerhaninge och mötte Linnéa. Så gick vi hem till Bambi. Där va det chill/krök, och i vanliga fall så brukar det vara helt sämst, men jag hade jätte roligt. Skrattade så att jag fick ont i magen och tårarna bara rann. Så tack Nea för att du tog med mig. Vid halv 1 kom Dawid och Forre och hämtade mig. Så åkte vi till stan och dom två gjorde ett litet bus, sen drog vi hem till Dawid och sov.












Lazerdoom och tjejmiddag

Nu är jag hemma hos Amanda. Lazerdoomen var hur kul som helst! Mitt lag kom tvåa, även fast jag tycker att vi förtjänade att vinna. Efter spelet så gick vi till restaurangen King Tan och käkade mongolisk och kina buffé, huur gott som helst. Efterrätten kom helt klart på första plats av alla rätter, glass med friterad banan, YUMMIE! Sen kom Brallan, Ekman, Jossan och Kim med bilen så släppte vi av Ekman vid Ego och sen åkte vi till skogskyrkogården, in till kyrkogården och jag höll på att skita på mig av rädsla. Helt kolsvart och jag hatar kyrkogårdar, så det var inte kul alls där inne. Och att Kim tryckte ner Jossans fönster blev droppen, var nära på att börja gråta av rädsla. Så åkte vi ut därifrån, dom släppte av mig vid tunnelbanan och nu e jag hemma hos Amanda på söder. Ska när som helst klä på mig kläder och sen blir det tjejmiddag. Myys. Får se vad som händer efteråt. Aja hörs imorgon! Hoppas alla har en bra lördag. Peace and love

 

















Avslutning

God morgon! Vaknade precis och ska när som helst ta en lång varm dusch. Sen vid 12 ska jag åka in till stan och möta upp mitt fotbollslag. Vi ska köra lazerdoom (stavning?) och sen käka på någon asiatisk buffé. Vi har då alltså en liten avslutning. Det lär nog bli as kul! Efter det ska jag antingen hem och duscha snabbt + byta om, eller åka direkt hem till Amanda ifrån stan. Vi får se hur det blir.
Hörs sen! Pusssss

Godnatt

Nu är jag hemma hos Dawid. Har haft myskväll hela kvällen med idol och massa gott att äta. Nu ska vi sussa. Godnatt gott folk. Hoppas alla har en bra fredag. Puss och kram

Jag <3 Samhällskunskap

Jag fick mvg på mitt samhällskunskaps prov!!! Fyfan va glad jag är :D


Kodord? hahaha

Anonym om Fredag och träningsvärk:
sluta skriv om ert gos alla fattar vad du menar
IP: 193.183.253.33

Hahahaha det här är det roligaste jag sett i den här bloggen. Asså helt allvarligt, skämtar du med mig? När jag skriver att jag och min pojkvän gosar, så gosar vi. Gosar betyder då alltså att vi MYSER vilket då är att vi håller om varandra, skedar, håller hand och är allmänt mysiga. Så ja när jag skriver att vi gosar så borde alla normala och inte efterblivna människor fatta att vi bara gosar. Det är inte så att jag använder "gosar" som ett jävla kodord för sex. Herregud, min släkt läser den här bloggen så varför i hela världen skulle jag ens nämna något om att vi har sex eller inte? Oavsett om jag bara skulle ha 1 läsare så skulle jag aldrig ens nämna något om sex överhuvudtaget för det är bara något mellan mig och min pojkvän, ingen annan. Haha asså att du ens kommenterar något så mobbat som det där. Haha herregud, sluta läs och sluta kommentera min blogg är du gullig. Du smutsar bara ner den, avundsjuka människa. Sluta stalka sönder med att kommentera allt som handlar om min pojkvän och MOVE ON! Nästa gång du har något att säga så kan du iallafall skriva ditt namn och så för vem du är och vad du tycker.

5 Månader


Jag älskar dig mer och mer för varje dag. Du är allt!


Fredag och träningsvärk

Igår efter skolan så hade jag utvecklingssamtal och det gick jätte bra! Är så jävla nöjd med mina betyg. 2 G (idrott och matte) och resten vg/mvg. Det går riktigt bra nu. Åkte hem, bytte om och sen drog jag på fys. Och ja, det var jobbigt som resten av våra fyspass. Sträkte sen mig i slutet av träningen i bakre lår, och fyfan va det känns. Jelle hämtade mig efter träningen och så åkte vi hem, jag duschade och bytte om och sen fick jag skjuts hem till Dawid. Var helt död, så vi hann gosa en snabbis och sen somnade jag.

Nu sitter jag i skolan, började 10 över 12. Hur skönt som helst. Fick sova till halv 11. Sen blev det gos för fulla bullar. Idag är det 5 månader med min babyboo. Det är helt sjukt hur fort tiden går. Fick sån ångest när jag var tvungen att klä på mig och gå till bussen. Mötte Amanda som vanligt vid pressbyrån och sen gick vi till school. Har svenska till typ 3 med OTREVLIGA Anna. Haha helt sjukt hur många otrevliga lärare det finns i farsta gymnasium. Men sista lektionen har vi bästa läraren Christina så då går man iallafall härifrån med ett bra humör.
Nu är våran rast slut, så nu ere svenska igen. Åh vad jag älskar att skriva referat varenda svenska lektion.....

Torsdag

Skrev inget igår för jag åkte hem till min man, så jag hade bättre saker för mig än att sitta och uggla framför datorn. Nu sitter jag i skolan och deppar. Vi har matte från 8 till halv 5 idag. Känns ju riktigt kul. Och som varje torsdag så har hälften av klassen inte kommit. Efter skolan så har jag utvecklingssamtal. I vanliga fall så hade jag varit riktigt nervös för typ alla mina utvecklingssamtal har låtit exakt likadant. Erica vandrar runt i klassrummet utan anledning, hon kan aldrig sitta still på en stol i mer än 20 min, Erica jobbar inte på lektionerna, hon är inne i sin egna lilla värld, hon kan om hon vill blablabla. Men nu eftersom jag börjat med ADHD medicinen så kommer nog ingenting av det som alltid tagits upp förut tas upp idag. Iallafall inte delen om att jag inte jobbar på lektionerna, för det gör jag nog mest utav alla i hela klassen. Men vi får se hur det går.
Jag sitter nu och suktar efter lunch, är så otroligt jävla hungrig. Och det serveras soppa och pirog idag. Har aldrig ätit pirog i skolan så vi får se om det är succé eller katastrof. Aja nu tjatar Lisbet om att jag ska förklara hur man räknar ut procent.
Puss och kram


And I’m terrified but I’m not leaving


Onsdag

Försov mig imorse, eller jag orkade helt enkelt inte gå upp och en varm säng och en gosig Dawid lockade lite mer än att gå ut i det kalla och tråkiga vädret. Hade heller inte missat något speciellt i skolan ändå så det var ju helt klart värt att "försova" sig. Hade sen idrottsprov som gick helt okej. Hade inte pluggat, haha för första gången, men jag orkade inte bry mig eftersom provet inte var viktigt. Sen hade vi håltimme i över 2 timmmar och det var då det bjöds på stripptease ute på parkeringen (haha läs något inlägg nedanför). Sista lektionen var samhällskunskap och jag blev klar med allting som man skulle bli klar med tills på fredag. Så det är riktigt skönt att få vara klar med allt 2 dagar innan. Tog sen bussen hem och nu är jag hemma och käkade nyss middag.
Nu ska jag titta på tv och bara njuta av att jag inte behöver plugga idag. Hörs sen! Puss


Happy

Jag måste bara säga det här, för det är inte ofta man gör det, att fokusera på det positiva och faktiskt vara glad över det man har. Jag är riktigt nöjd med hur mitt liv är just nu. Jag har skit bra betyg, dom bästa klasskamraterna som finns, en pojkvän som gör mig riktigt lycklig, jag har insett vilka som är mina riktiga vänner, en stöttande familj och fotbollen börjar imorgon. Det kan inte bli bättre. Fyfan vad jag älskar mitt liv!

Kan inte sluta skratta

Hahahahahahaha vi har ett gäng serber (tror jag att dom är ifrån), som alltid spelar serbisk disco/rock musik i deras mobiler eller datorer, riktigt dålig musik. Och dom gör en verkligen jätte glad varje dag eftersom dom e så jävla sköna och skäms inte för något alls. Så som alla borde vara. Så sitter vi nedanför vårat klassrum där man ser ut till parkeringen, och så står dom där och lyssnar på sin musik. Så hela klassen är typ upptryckta mot fönstret och tittar på dom, bara för att dom e så sköna. Så märker en utav killarna i gänget att alla står och glor, så dom börjar dansa. Och det är nog det roligaste jag sett. Sen går dom mot fönstret och står och dansar precis utanför oss. Och vi dör av skratt, asså kramp i magen och tårarna bara rinner. Och som pricken över i:et så höll jag på att kissa på mig. Sen börjar deras "ledare" ta av sig sin jacka, sin tjocktröja, sin t-shirt och sina byxor ner till knäna. Och dansar, asså jag doooooooooooog av skratt. Hahahaahahah så jävla roliga människor. Det här kommer jag aldrig kunna sluta skratta åt.

Idrottsprov

Nu har jag prov i idrott. Björn e så otroligt trevligt idag. Älskar honom. Dör för honom. Han e verkligen mannen i mitt liv. Nu ska jag sätta honom på plats genom att få mvg och trycka upp provet i röven på honom sen.


Ps. I love you

Har nu duschat och käkat middag. Ska ta bussen hem till Dawid som går om 40 min, så jag har lång tid på mig att välja ut kläder inför morgondagen. Så det känns skönt iallafall. Får se ifall jag hoppar av i centrum och köper godis och sen tar en promenad hem till honom, vi ska nämligen titta på film så då känns det ju passande att ha med sig lite goooodis. Men vi får se ifall jag orkar, haha latmasken nr 1 liksom. Men aja nu måste jag börja välja ut kläder. Hörs imorgon! Puss

Världens bästa mormor


Jag älskar dig mormor!


10 november

Käkade lunch i centrum eftersom skolan erbjöd Moussaka, vilket jag tycker är riktigt äckligt. Så det fick bli donken med Evelyn, Amanda och Denise. Fick skynda oss tillbaka eftersom vi typ hade 20 min lunch kändes det som. Hade då HLR, vilket haha var dagens skämt. Ingen av oss tog det seriöst och det var fan riktigt jobbigt, hade typ blåsor på händerna efter. Måste dock erkänna att Amanda var en riktig höjdare på mun mot mun metoden, hon fick verkligen Anne till liv, hahaha! Sen var det föreläsning i typ farstas bibliotek med Human tror jag att han hette. Den var väl bra, bara det att jag var så otroligt trött så jag orkade typ inte lyssna. Sengick vi jag, Amanda och Denise runt och tittade lite, efter ett tag åkte dom hem och jag mötte Sanna. Så fortsatte vi våran shoppingrunda. Hon köpte ett par as snygga skinnbyxor och ett halsband och jag fick med mig en väska och en jätte söt klänning. Haha som jag inte ens lär använda men jag kunde inte motså den. Sen var det dags att åka hem. Jag e helt slut så jag funderar på att skippa min middag och bara gå och lägga mig. Såå trött..
Aja hörs sen! PUSS




Min Amanda


Matvraket

Frida: Är det någon som vet vad det blir för mat idag?
*Ingen i klassen svarar* Det går 3 minuter..
Frida: Hallå, Erica.. vad är det för mat idag?

Hahahaha, av alla hon kunde fråga så frågar hon självklart klassens matvrak

Engelska nationella

Fick skjuts till skolan av Dawids söta mamma imorse. Så jag var i skolan 20 min innan vi började. Vilket var perfekt eftersom jag och Amanda fortfarande inte hittar till aulan. Så efter 10 minuters letande så hittade vi aulan och vi var dom enda som hade kommit. Precis när klockan slog halv så strömmade det in elever.  Har iallafall precis haft engelska nationella med resten utav ettorna som går i min skola. Provet gick bra, svarade på allt och kände mig säker på alla mina svar. Så vi får väl se sen hur det gick när vi får tillbaka proven. Håller tummarna på minst ett vg iallafall. Har handel om typ 20 min och jag vill egentligen bara ta mitt pick och pack och åka hem. Mår illa, min förkylning tar kål på mig, är hungrig, trött och vill hem till Dawid och gosa lika mycket som vi gjorde imorse. Åh döda mig................ orkar inte

My boo

Nu drar jag hem till Dawid! Hörs imorgon gott folk. Puss och kram :)


Måndag

Fick sluta tidigare idag. Christina är så snäll som alltid släpper oss tidigare så att vi slipper sitta i skolan till 5. Tog bussen hem och var verkligen nära på att somna. Så otroligt trött. Käkade middag så fort jag kom hem och efter det har jag bara pluggat. Ska när som helst hoppa in i duschen och sen dra hem till Dawie. Kommer sova tidigt idag eftersom jag har prov halv 9 i engelska imorgon, och det fick vi veta idag liksom. Men jag är inte ett dugg nervös, om det är något jag verkligen kan så är det engelska.
Nu är det dags för duschen! Puss


Brownie


Åh vad jag saknar sommaren. Att vara brun och gå barbent varenda kväll..
GE MIG SOMMAR IGEN!!


Te amo mi amor <3


Vecka 46

Nu sitter jag i skolan. Har samhällskunskap och slutar vid 5. Jobbar nu med brott och straff, riktigt intressant faktiskt. Ska iofs bara hålla på med det här i en vecka och sen börjar vi på nått nytt. Så det är snabba puckar nu.
Efter skolan har jag än så länge inga planer. Funderar på ifall jag ska plugga till mitt idrottsprov som är på onsdag, vore en rätt bra idé. Haha mitt liv består verkligen bara utav skola, hem, plugga, äta, träna, träffa Dawid, sova. Hahaha snacka om nooooo life. Får väl hoppas på att det snart blir mindre plugg så att jag kan träffa alla mina homies ibland också. Träffa dom mer än vad jag gör nu. Nu måste jag göra alla instuderings frågor.

Peaaaaace


Snyggast som vanligt


Fattar inte hur jag alltid lyckas bli så otroligt jävla snygg på alla bilder som tas på mig :)


Alltid lika stor besluts ångest

Jag får panik. Som vanligt. Börjar bli så trött på mig själv. Att jag aldrig bara kan gå in i min garderob och bara välja ut något direkt, utan att tveka eller tänka ifall jag kanske ser tjock ut i den tröjan eller i det linnet. Ibland får jag bara sån lust att bränna upp alla mina jävla kläder och bara behålla mjukis byxor och pappas stora t-shirtar. Då blir det ingen besluts ångest och då slipper jag tänka på alla mina jävla komplex och om jag ser tjock ut eller inte. Imorgons klädval blir en sopsäck!
Min garderob är nästan helt full - men jag har ändå inget att ha på mig. *!!/&%(!!!!


Fars dag

Massa pussar och kramar på fars dag till dig pappa! Du får din present nästa gång vi ses.
Hoppas Hélen och barnen har tagit bra hand om dig idag. Jag älskar dig, du är världens bästa pappa!


Träningsvärk och förkylning

Jag har så otroligt ont i hela kroppen. Haha världens träningsvärk. Och idag är min förkylning på topp. Det bara rinner som aldrig förr. Har idag inte gjort något alls. Dawid är jätte sjuk så jag har bara varit hemma hos honom och tagit hand om honom. Är nu hemma och ska när som helst äta middag och efter det duscha och klä på mig. Ska sen tillbaka till Dawid och fortsätta ta hand om honom.
Känns rätt surt att det är skola imorgon, eller inte själva delen att det är skola. Utan att vi slutar vid halv 5 och då är det typ lika mörkt som det är när klockan typ är 11 på kvällen. Och då blir man jätte trött och orkar inte plugga när man kommer hem. Så det är ju deppigt.
Nu ska jag äta, duscha, klä på mig och sen dra till Dawid. Så vi hörs imorgon. PUSS


7 november

Somnade 7 imorse och så vaknade jag vid 9. Så två timmars sömn blev det. Tror alla kan lista ut hur trött jag var när mamma kom och hämtade mig för att åka till nynäshamn och spela match. Matchen gick förövrigt skit dåligt. Tycker dock att jag hade en riktigt bra första halvlek, speciellt för att inte ha tränat på väldigt länge. Åkte sen på en skada i vänster foten. Så nu kan jag knappt gå. Men det var det värt. Haha fotboll gör ont, så det är bara att knipa käft. Efter matchen åkte jag hem och duschade. Sen kom Jossan och så käkade jag snabbt och sen drog vi till stan. Mötte Natalia en snabbis och sen gick vi runt i alla h&m affärer som finns i stan i jakt efter min puderrosa/beigea kofta som är slut överallt. Så otroligt jävla irriterande. Så det var bara att åka hem igen. Nu är jag hemma och är helt död. Kommer sova tidigt idag, vilket gör att jag då får sova ut lite också. Ska hem till Dawid och pyssla om honom eftersom stackarn är sjuk.. Så det blir att leka sjuksköterska idag.
Aja hörs imorgon! Puss


Haha jag och mr Dawe i bulgarien. Kraaaabba


Tired

Jag och Jossan har suttit och pratat hela natten. Om verkligen allt. Från auschwitz, Ferenc Gönder, religion, historia, olika länder, förhållanden med stora åldersskillnader, skola och betyg och massa annat. Nu är vi båda helt döda så Jossan ska röra sig hemåt. Så nu ska jag göra henne sällskap, sen ska jag åka hem till Dawid. Haha vid typ 4. Så har jag match vid halv 11 imorgon. Haha någon som tror att jag kommer vara helt död imorgon?
Aja hörs imorgon. Puss och kram


SUICIDE

RABIH FÅR INTE ÅKA UT!!!!!!!!

update: asså jävla fitthormammaknullare. Idol är ett skämt. FIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIITTA. Svenska folket kan gå och dö. Jag ska fan åka till lycksele och gifta mig med honom. ÅH vad sur jag är nu

Min dag

Hade dubbel lektion i svenska, vilket var sämst. Känns typ som onödiga lektioner att gå på. Sen var det dags för samhällskunskaps provet. Och ja, jag hoppas verkligen på att jag får mvg. För så mycket tid som jag lagt ner på att plugga, hela jävla lovet och en massa nätter. Så om jag inte får mvg kommer jag dö!
Efter skolan tog jag 830an och så hoppade Jossan på i skogås och så åkte vi till haninge c. Jag skulle köpa en kofta, men den var slut. Så det var bara att vända och ta tåget hem. Så handlade vi en massa gott i centrum och så tog vi en promenad hem till mig. Käkade middag och så tittade vi på 27 dresses som när som helst är slut. Så klockan 8 blir det idol. Jag vill att Calle ska åka ut och Jossan hejjar på honom, haha hur ska detta sluta..
Hörs sen! Puss

Happy birthday!


Grattis på födelsedagen världens bästa morfar!
Om vi vänder på det så fyller du bara 37 idag (så du börjar snart närma dig 40 års krisen)
Hoppas du får en jätte bra födelsedag! Jag älskar dig och saknar dig.


Äntligen fredag

Igår kom Dawid hit och så tittade vi på hockey och sen på EMA's med mamma och Jelle. Och asså Beyonce, det finns inga ord för hur jävla grym hon är! Heeeeelt amazing. När det var klart så pluggade jag lite till och sen gick vi och la oss.

Vaknade vid halv 10 och har nu duschat och klätt på mig. Börjar inte förns 10 över 12 så jag ska ta bussen som går om lite mer än en timme. Men innan dess så ska jag käka nått och plugga som bara den. Har samhällskunskaps prov sista lektionen, och jag e riktigt nervös. Men förhoppningsvis så kommer det gå bra.
Nu måste jag plugga. Hörs efter school, puss!

Happy

Jag blev godkänd på mitt matteprov, halleluja! Fick 16 poäng och 9 poäng var ig, så det var inte ens på gränsen av ett ig. Wihoooooooo. Nu vill jag åka till farsta och shoppa för att jag är så glad. Men det går ju inte eftersom jag är sjuk, så det får bli en annan dag. En annan sak är också att jag hittade min natt-tandställning nyss, den låg under mina sam böcker, haha fattar inte hur den hamnat där men aja.
Nu måste jag duscha, peace

Då tar vi kälkarna fram & vantarna på

Åh fyfan. Jag har inte sovit ett piss inatt. Har bara legat och snytit mig och nyst stup i kvarten. Inte kul. Så när klockan slog 7 var det bara att be mamma sjukanmäla mig. Så nu ligger jag i min säng och tycker synd om mig själv. Har också på något sätt tagit av mig min natt-tandställning inatt och typ kastat bort den. Så nu är den spårlöst försvunnen. Såg också nyss att det snöar för fullt ute. I vanliga fall hade jag hoppat av glädje för jag älskar snö, men inte i november. Det är alldeles för tidigt. Och eftersom det lär vara piss kallt ute så kommer min förkylning aldrig försvinna. KUL!

Nu ska jag gå ut och mysa med mamma. Hon jobbar hemma idag så jag har sällskap all day long :) Wiho!


Hahaha bekvämt?



Hahahahaha kan inte sluta skratta. Förstår inte hur hon kan sova när hon ligger sådär,
eller ens hur hon hamnade i den ställningen. Haha världens sötaste lillasyster!


Sweet dreams

Nu orkar jag inte plugga mer! Ska sluta tidigare imorgon så då har jag tid igen på mig att plugga. Vet sen inte heller ifall jag ska träna imorgon eller inte. Har åkt på världens förkylning och jag har match på lördag, så det känns ju bäst egentligen att vila sig till den. Vi får se hur jag gör. Är iallafall helt slut nu så ska gå och lägga mig nu. Börjar 8 imorgon, pain! Godnatt, sweet dreams. Puss och kram

Bok-mal

Ligger i min säng nu och bara stirrar på mina böcker. Jag e så otroligt trött, så pass trött att jag inte orkar plugga, men jag måste. Idag är sista kvällen som jag verkligen kan plugga fullt ut innan provet. Men jag orkar verkligen inte. Haha riktigt illa. Är också oerhört sugen på att shoppa massa fint till min garderob. Känner verkligen att den borde förnyas lite. Men aja, nu ska jag sluta skriva massa ointressanta saker och börja plugga! Peace

Valentine's day


"Du kan om du vill!"

Den här lektionen har varit kaos. Alla skriker massa olika frågor om provet. Och jag blir helt förvirrad. Jag vet att jag kan det här, nästan helt och hållet utantill. Men det blir bara väldigt svårt att tänka så när hela klassen skriker olika svar och Kristina inte riktigt kan bestämma sig om vilket svar som är rätt. Och det blir kaaaos i hela jävla hjärnan då. Speciellt när hon går igenom mvg frågan och hon formulerar frågan helt cp, så jag fattar ingenting. Men sen så säger hon den på ett annat sätt och då fattar man helt plötsligt. ÅH panik. Men snart slutar vi och då håller alla käften och då får jag åka hem och plugga för mig själv i lugn och ro! Då får man iallafall saker och ting gjort.

4 november

Jag e så otroligt trött. Igår vid 9 åkte jag till centrum och köpte godis, sen körde min söta mamma mig till Dawid. Så satt vi och tittade på fotboll, jag fick se Desperate Housewives i 5 min. Sen när matchen var klar gick vi upp till Dawids rum och så låg vi och pratade jätte länge i sängen. Eller jag var helt övertrött och kunde inte somna, så jag låg och babblade medan Dawid bara ville att jag skulle somna så att han kunde få spela cs, haha. Så jag somnade väl inte förns efter 12 och jag började 8. Så det inte mycket sömn inatt.
Sitter nu som vanligt i skolan. Hela klassen är helt deppig, haha hälften ligger och sover och resten av oss sitter vid datan och lyssnar på deppiga kärlekslåtar. Haha snacka om no life. Vi har egentligen samhällskunskap, men våran lärare har inte kommit än. Slutar vid halv 5, så idag blir det att plugga som satan till provet som är på fredag. Kommer typ stänga av min telefon, gömma min dator, kasta batterierna i min fjärrkontroll, låsa min dörr och inte ha någon kontakt what so ever med världen utanför mitt rum. Haha pluuuuuggis.
Nu kom Kristina in i klassrummet, så nu måste jag pysa. PUUUSS

Mi vida


Klassens nörd

Nu har jag pluggat hela kvällen och planerar att fortsätta plugga tills jag kan allt. För när jag kan allt om samhällets ekonomi, så börjar jag plugga till idrottsprovet. Men först så ska jag ta en liten promenad till centrum och köpa massa gott så att jag orkar plugga. Börjar 8 imorgon så jag får inte vara uppe för länge men ja, det löser sig nog. Nu måste jag röra på mitt feta arsle, har bara 45 min på mig tills DH börjar.
Hörs imorgon gott folk. Puss och kram

You always make me smile


Going faster than a roller coaster

Var på riktigt dåligt humör sista lektionen, så det blev en hel del otrevliga kommentarer från min sida. När vi slutat så gick jag och Amanda runt i affärer en snabbis sen skiljdes vi åt vid tunnelbanan. När jag kom hem så bytte jag lakan på min säng, fixade i garderoben och städade rummet. Så nu är det fint igen. Dagens planer är att sova en liten stund nu och sen plugga tills desperate housewives, får se sen ifall Dawid kommer hit eller ifall jag ska till honom. Det visar sig sen ikväll.
Nu ska jag ta en powernap. Puss och kram

Caught in a bad romance


Ikea

Efter skolan gick jag och Denise in på guldfynd och fixade lite grejer. Sen åkte jag hem och käkade middag och tittade lite på tv. Vid halv 6 kom Brallan hit och så åkte vi till farsta och sen ikea. Malin hittade en jätte fin och bekväm soffa som hon ska köpa och jag fick med mig galgar och ljus hem, haha hur nöjd som helst. Sen åkte vi till skogås och hämtade upp Jossan och sen till haninge och så hämtade vi upp Ida, tillslut hamnade vi hemma hos mig och nu sitter vi och tittar på Crossroads. Haha favorit filmen i ens yngre dagar. När filmen är slut så får jag skjuts hem till Dawid och spenderar natten där.
Nu måste jag forsätta titta på filmen, puss och kram

Everything you can do, I can do better!


Det går bra nu kompis

Dagen startade oerhört bra! Fick tillbaka vårat samhällskunskaps prov, det om massmedia. Det kändes riktigt bra när man fick tillbaka provet och det står med stora bokstäver MVG!!!! Gud vad glad jag är. Har fått mvg eller vg på alla prov, inlämnings uppgifter och uppsatser sen jag började. Det går bra nu kompis det går braaaaaa nu!!!Det enda som jag "bara" har g i är idrott, och där kommer jag aldrig få högre för Björn är retarded. Men who cares, så länge jag har mvg och vg på resten så är jag nöjd! :D

Birthday party

Är super stressad, ska när som helst hoppa in i duschen och sen åka hem till Dawid och fira honom idag igen. Fast idag blir det med släkten. Vet inte heller om jag ska sova kvar där så jag måste också packa väska och massa. Åh stress stress stress!
Aja hörs imorgon antagligen. Puss och kram


GRATTIS ÄLSKLING!


Grattis på födelsedagen världens bästa pojkvän!!!! Hoppas du får den bästa födelsedagen någonsin!
Jag älskar dig mest av allt baby :)


Avslutningsfesten


Hahahahaha jag kan fortfarande inte sluta skratta!!!

Sara och Malin

Sara och Emelie

DJ's för kvällen

Rap das armas

Malin visade lite moves

Även Simon

Och sen ville Abbe också visa vad han kunde

Hahaha frågan är vad Sara är påväg att göra?

Här gick det vilt till

Och Julia ramlade, hahaha

Fina flickor

Simon, Jocke och Brallan

Hahahaha

Simon och Erri

Headbang

Hahahahahahahaha såååååå ful bild

I love you

Jessica är på första plats som inbjudare

Hahahaha och sen ramlade hon

Rhan, Simon, Sara, en hoppande Linda och Mall

:)

Och där är hon igen

Och Ida kommer på andra plats som näst största inbjudaren

Folk

Haha charmigt

Linda och jag kan våran grej

Hahahaha

Fiiiiiiint..


Linda, Fanny och en utklippt Erica

Simon och jag

Simon och jag


RSS 2.0