Sista oktober

Igår var det halloween fest nere i brandsprutan. Haha det är något med maskerader som gör att allting blir så mycket roligare. Jag och Dawid dansade loss till tvåtiden och sen fick vi tacka för oss. Tack tjejer för en bra kväll!

Just nu sitter jag och Dawid hemma hos mig och kollar på hockey. Ska snart packa ihop mina grejer och sen åka hem till honom. Vid 4 kommer hans släkt och då ska vi fira Dawie som fyller 19 imorgon. Så idag får jag äntligen ge min present till honom, eller iallafall lite ledtrådar om vad det är. Hoppas alla har haft en bra helg. Puss & Kram


Underbara Barcelona, del 2

































































Efterlängtat höstlov

Sitter i skolan och bara väntar på att få sluta. 15 minuter kvar och sen är det höstlov. Som jag längtat! Dels för att det är lov (slippa plugga i en vecka, guldvärt) och sen för en annan sak som jag tyvärr inte kan berätta just nu. Efter skolan ska jag iaf shoppa med tjejerna i klassen. Är i stort behov av nya klääder. Eller nej det är jag inte men ändå. Ikväll ska jag hem till Nadja för att käka middag, titta på idol och ha fredagsmys. Haha börjar bli till en tradition. Gillart. Nu ska jag jobba klart och sen är det hööööööstlov. Puss

Underbara Barcelona, del 1






































Tisdag

Tjaaa. Har inte gjort mycket alls idag, vilket har varit huur skönt som helst. Var i skolan till halv 3, åkte sen hem till Dawid och sen hem till mig. Nu ligger jag och läser lite handel och väntar på att Dawid ska komma hit. Vill duscha och göra mig redo för sängen innan DH börjar. Haha och det tror jag att jag ska lyckas med på 5 min? Haha good luck. Måste iallafall berätta att jag mår såå bra just nu när jag inte alls har mycket i skolan. Hello freedom! Höstlovet kommer bli mitt första lov i gymnasiet som jag inte behöver plugga på ett enda prov. Tummen upp. Nu ska jag försöka hinna med allt innan 9. Hörs imorgon gullisar. Lägger då upp efterlängtade bilder från Barcelona. PUSS!


Jensen Böfhus



Underbara helg

I fredags åkte jag hem till Nadja för lite fredagsmys med mina tjejer. Satt och titta på idol, käka massa onyttigt och pratade massa skit. Mys! Blev sen hämtad av Dawid, så åkte vi hem till honom och sov.

I lördags var jag med Dawid hela dagen. Vid 5 åkte vi in till stan och käkade på Jensen Böfhus tillsammans med min familj, moster, mormor & morfar. Jätte mysigt! När vi käkat färdigt där åkte vi hem till Dawid, titta på film och sen gick jag och la mig medans Dawid hade fifa turnering med sina homies.

Idag har jag haft en heldag med finaste Nadja och Carro. Var först och tittade på Josefs handbolls match och sen åkte vi till nacka forum där vi shoppade och käkade lunch. Tack för idag tjejer! Nu är jag hemma, har precis ätit tårta och firat morfar som fyller år om en vecka. Nu tittar jag på tv och ska träffa Dawid om nån timme. Pusss


Fredagsmys


Ta mig tillbaka

Home sweet home brukar det låta, men just nu vill jag bara tillbaka. Till värmen, sena kvällar, underbart sällskap och all shopping. En vecka i fina Barcelona var grymt. Är så otroligt nöjd och så himla glad över att jag fick följa med Dawid och hans underbara familj. Big love till er!

Idag var jag i skolan. Hur segt som helst, speciellt när man går 8 till 20 i 5. Tack o lov har jag mina tjejer i klassen som varenda dag gör så att jag skrattar tills jag får ont i magen. Nu ska jag titta på fotboll med min baby. Hörs imorgon! Pusss


Idag är det din dag


Barcelona 14/10 - 19/10

Nu är allt packat och klart. Ska när som helst åka hem till Dawid och sova där. Eller sova, haha jag lär inte kunna sova något inatt. Blir alltid så himla nervös dagen innan jag ska flyga. Planet går vid 7 imorgon bitti. För er som inte har en aning om vad jag pratar om så ska jag till Barcelona imorgon med Dawid, Qela och deras föräldrar. Kommer bli så sjukt roligt! Så ni får ha det så bra alla och så ses vi när jag kommer hem igen. PUSS


16 månader


Årets sista kräftskiva

























Tisdag

Igår var jag i skolan hela dagen. På kvällen var det dags för fotbollsmöte om hur nästa säsong ska se ut. Åkte sen hem till Dawid, pluggade lite snabbt och sen gick vi och la oss.
Idag var det skola till 3. Efter det shoppade jag och tjejerna lite snabbt i farsta centrum. Åkte sen hem och så kom Dawid hit, så började vi packa mina grejer till Barcelona. Åkte sen till sockenplan och köpte thaimat, muums. Har sen resten av kvällen suttit och tittat på hockey med hela familjen och nu tittar vi på fotboll. Rätt pinsamt att Sverige ligger under med 4-1. Nu ska jag fortsätta kolla och sen plugga till mitt handels prov som är imorgon.
Puss

En riktigt bra blogg ni borde läsa! Den skrivs av min underbara syster som för tillfället bor i Milano. http://jennys-ordinarylife.blogspot.com/

This is real


Grym helg!

Hej på er! Och så var den här helgen snart slut. Den har iallafall varit jätte bra. I fredags var jag hemma med min familj och hade fredagsmys. Blev också lite plugg men det har ju blivit till en så stor del av mitt liv så det gjorde faktiskt ingenting. Blev sen hämtad av Dawid och hans föräldrar, så åkte vi förbi hans farmor och farfar och sen åkte vi hem till Dawid och sov. 

Igår spelade vi den här säsongens sista match och det var riktigt skönt med en 5-1 vinst. På kvällen var det årets sista kräftskiva och den kunde inte ha blivit bättre. Fan va kul vi hade! Hatten av till Malin som styrde upp. Vid 1 orkade jag inte dansa mer så då åkte jag hem med Dawid, Pippi och Forre.

Idag har jag och Dawid varit hundvakt åt söta Fifty. Så vi har varit ute på mysiga höstpromenader, herregud va kallt det är ute! Har också gjort Crème brûlé, haha har inte hunnit smaka än så vi har ingen aning om vi lyckades. Nu ska vi hoppa in i duschen och sen titta på film. Mys! Hoppas alla har haft en fin helg. Puss

7 oktober

Hej på er! All min tid går fortfarande åt till att plugga, kan inte ens smita iväg en timme för att träna eftersom jag fortfarande äter medicin. Imorgon är det äntligen fredag (haha som att nån skulle ha missat det), och den här helgen ska bli precis som dom två senaste - awesome! Haha och så kommer hela söndagen gå till att plugga. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kommer Dawid hit. Hörs imorgon. PUSS


Plugggggar

Ingen tid åt att sitta vid datan. Har sjukt mycket i skolan nu, så plugga är det enda jag gör just nu. Hörs när allting lugnat ner sig. Peace

Ett stort grattis på din dag ♥


Pyjamasparty







Och så var det måndag igen

Ännu en riktigt bra helg! I fredags var jag hemma hos Nadja där det var tjejkväll/pyjamasparty. Så alla hade pyjamas, haha jag och Malin gick verkligen all in, haha så fula. Tittade på idol, käkade massa gott, körde sanning och konsekvens, gjorde ansiktsmasker och tjejsnack. Riktigt mysigt. Lite efter 12 kom Dawid och hämtade mig, så åkte vi hem till mig och myste.
I lördags var jag först och "shoppade" med Malin, Nadja och Nina. Åkte sen hem till mig med Malin och spenderade resten av dagen och kvällen med henne.
Igår var jag i stan med Qela. Åkte sen till trånkan och käkade thai till lunch. Efter det åkte jag hem och käkade middag med familjen & Dawid. Resten av kvällen kollade jag och D på fotboll och pluggade historia.

Nu sitter jag i skolan och ruttnar. Har precis haft prov i historia. Så nu sitter jag och Denise och väntar på resten av klassen. Dagens planer är typ att gå i skolan till 20 i 4, åka hem, träna om jag mår bättre, plugga naturkunskap och sen fira Peter som fyller år idag!


Mikaelas 22 års party










Första oktober

Ja som ni nog har förstått (om ni läst det förra inlägget) så har jag nu fått reda på varför jag har röda prickar på hela kroppen och i munnen, varför jag haft feber och spytt. Jag har scharlakansfeber. Och eftersom det smittar nått otroligt om man inte äter medicin så gick jag inte till skolan idag. 3 lektioner kan jag skippa för att inte smitta mina klasskamrater. Har iallafall nu äntligen fått medicin, så nu smittar jag inte längre (iallafall enligt min läkare). Hämtade också ut en förpackning till Dawid då han säkert kommer bli sjuk om bara några timmar, då både han och jag har liiite svårt med att sluta pussas. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen plugga historia, ikväll ska jag först vakta Nicole och sen blir det pyjamasparty hemma hos Nadja om jag mår bättre. Så det lär ju bli en bra fredag. Peace!

RSS 2.0