Valborg!

Har varit i stan hela dagen med Hanna, Malin, Ida, Linnéa. Träffade på massa som vi känner. Nästan alla som hade mösspåtagning idag drog ju till snaps där vi satt. 
Klippte mig nyss, så nu är mitt hår kort och fräscht :) Ska snart dra hem till Malin och sen vidare till Jecco.
Nu måste jag fixa mig. Hoppas alla får en jätte rolig valborg :) puss och kram

Bilder från idag kommer imorgon :)
Här är en liten rolig bild som brallan tog när jag as garvar


Home

Edbokvällen var helt okej. Gjorde klart allt som behövdes göra klart. Fick sällskap hem och var hemma runt halv 9.
Nu ska jag kolla på Grey's :)


Edbo kvällen

Kom nyss hem från skolan. Är super stressad. Ska snabbt byta om och käka något och sen dra tillbaka till skolan. Det är öppet hus eller vad man nu ska säga. Brukade ha det på lördagar men nu i år så har dom ändrat till att det är på kvällen istället. Nu måste jag skynda mig!
Hörs senare, puss


Tisdag

Skola all day, var hemma lite efter tre men var inte innanför dörren förns kanske halv 4 eller senare. Stod och pratade med Linda as länge. Gick sen in och käkade middag och sen var det dags att vara barnvakt. Jelle åkte in till stan och mötte mamma, dom skulle gå på bio. Så jag och Nicole tog en efterlängtad tupplur, lekte, käkade gröt och mös framför tv'n. Vilket var jätte mysigt eftersom hon bara är på mys humör vissa dagar och sen bara vill leka resten av dagarna.
Mamma och Jelle kom hem vid 9, perfekt eftersom DH börjar då. Love it!
Snackade med pappa efter programmet och nu har jag borstat tänderna och gjort mig redo för sängen. Är sjukt trött!
Så god natt alla :) Puss och kram


Männen i mitt liv

Today

Dagen i kortfattning;
skola, möte, middag, träning till 22, hem & duscha, sova. Måndagar rockar

 


At school

Sitter i skolan och chillar galet med Musa. Lyssnar på musik och undrar vad som hände med det härliga vädret(?)

Ny vecka

Sov nästan ingenting inatt. Är så jävla trött så att det är helt sinnessjukt. Har iallafall klätt på mig nu och ska snart gå ner och borsta tänderna.
Hörs i eftermiddag! puss

Hatar

Sånna här nätter som kommer ibland är sämst. Jag får världens klump i magen och halsen om att nått inte är rätt. Förut har jag alltid haft en anledning, men nu så vet jag inte varför. Allt känns fel och jag får panik ångest över nått som jag inte vet vad det är. Jag vill nästan bara lägga mig och störtböla under mitt täcke, det enda som e felet är att jag inte vet varför jag då skulle gråta. Det går inte att sova och det känns som att hela min värld bara går under.
I hate this

Mami <3


I love u mami

21.51

Har varit hemma ett tag nu. Käkade as god mat med trevligt sällskap. Var i jakobsberg centrum innan vi åkte hem till dom, fick då en jätte söt klänning ifrån mq av mamma. Ska ha den på avslutningen tror jag. Var hemma runt halv åtta eller nått sånt. Missade Gossip girl idag igen. Så nu är det dags att jag lär mig hur man laddar ner program istället, så slipper jag tänka på allt sånt där.
Nu har jag precis duschat och ska nu titta på The Hills, efter det blir det nog säng dags. Är as trött.
Puss och kram


Hos Stephanie





Söndag

Kom hem för en timme sen ungefär, har nu duschat och bytt om. Ska när som helst åka till Jakobsberg med mamma och Nicole. Ska först gå runt i centrum och sen åka hem till Jelles bror, Nicoles farbror då alltså och grilla.
Gårdagen var rätt så rolig, somnade i Malins soffa medans hon och Ida kollade på hemsökta hus eller nått sånt.
Måste skynda mig nu, pusss



Igår :)

Kvarnen

Åkte in till stan och satte oss på Kvarnen med Björn, Matz och Hampus. Satt där i någon timme och tog sen tåget hem. Träffade på massa personer på väg till tåget, bla snygg-Dawid som jag träffade när jag skulle gå på tåget, och är jag hoppat av tåget (påvägen hem) 
Nu har vi nyss ätit och ska när som helst åka till vendelsö till Stephanie.
Hörs imorgon, puss


En bild från idag :)

Bättre än bäst


The city

Nu drar jag, Hanna och Malin in mot stan och träffar upp massa andra sötisar. Efter stan åker vi hem till Linnéa på grillparty :)
Njut nu alla av soooolen, puss


Små persikor... haha















Lördag

God eftermiddag!
Vaknade runt 12 och har sen dess bara legat och slappat i min säng och glott på tv. Nyvakna Malin ringde för ca en kvart sen, bestämde att vi skulle åka in till stan och sätta oss på någon uteservering och bara njuta av det härliga vädret.
Men innan vi åker så måste jag duscha!
Hörs senare, puss


Yesterdaaaaaaay

Farsta

Hann aldrig lägga mig och sola eftersom min syster ville ha med mig till farsta istället. Så Diana hämtade upp oss och så drog vi till farsta. Hittade ingenting som lockade, så jag kom hem tomhänt. Vilket är bra eftersom jag måste spara pengar till kryssningen som vi åker på snart. Frida köpte en jätte söt tröja som jag säkert kommer sno vissa tillfällen. Ibland är det as bra att ha en syster, man kan dela på kläder vilket är bäst :)
Nu ska jag börja göra mig i ordning för ikväll.
Puss


SOL

Ska slänga på mig min nya bikini från h&m och lägga mig på altanen och bara steka så det ryker om det. Haha nej men ni fattar vad jag menar :)


Fredag

Kom nyss hem från school. Blev upphämtad av Virre som hade glömt sin moppe hjälm hemma hos mig. Åkte hem till mig och så fick han den. Även fast vi åkte i ca 3 min, så luktar hela jag moppe och det är inte lite jag luktar heller. Så nu ska jag ta mig en dusch och sen packa upp alla saker som jag köpt från h&m. Var och hämtade paketet imorse med mamma. Hämtade också min väska som varit hos skräddaren.
Nu måste jag verkligen duscha, hörs sen gullungar. Pussss

Rensa tankarna

Skulle ha tränat men smarta Erica får för sig att hon ska ta en liten power nap innan träningen (funkar aldrig) slutade med att jag vaknade 40 min efter träningen börjat. Så den missade jag helt och hållet. Har nyss gjort chokladbollar, hade absolut ingenting och göra så därför fick det bli att baka.
Ska snart ta ett varmt bubbel bad och rensa mina tankar, sen skriva upp allting som jag känner mig stressad över och få bort skiten. Men först så ska jag fixa lite fort i mitt rum och lägga in lite låtar på min ipod :)
Puss och kram

Matthew Williamson för H&M


The Hills

I looooove it. Det finns nog inte något bättre program än det och The City som e typ exakt likadant. Så ni kan ju gissa vad jag ska sitta och kolla på tills min träning :)



Torsdag

Ska nu gå till skolan, måste bara borsta tänderna först. Lycka till alla på nationella!
Puss

Dead

Jag är sjuk. Mår så otroligt illa och min hals vägrar sluta hosta. Känner mig helt döööööd. Har precis klätt på mig och vill egentligen bara kasta av mig allt och lägga mig i sängen och gömma mig under täcket tills jag mår bra igen. Men istället så måste jag gå till skolan för att lämna in min jävla lägenhet (till hemkunskapen) och göra ett no prov som just är idag. Bästa dagen ever att ha ett prov på.
Nu ska jag borsta tänderna och sen vandra till skolan.


00.48

Kom hem för över en timme sen, sitter nu här och fixar med lite plugg. Ska när som helst sova, måste bara skriva klart några rader på ett skolarbete. Åkte hem till Malin och kollade på DH, bestämde oss då också för att fixa i både hennes rum och i Idas rum, så det är det vi tre ska göra imorgon. Haha är super taggad. Älskar att göra om och städa. lite mobbat men who cares.
Nu ska jag skriva klart allt så jag sen kan få sova.
Puss och kram

Snuuurvlar


Brooooownie

Sitter här med Frida, Nicole och Malin. Tittar på tv och leker i soffan. Jag och Mallan är nu brunisar, våran bleka tid är över.
Nu ska vi ta en tripp mot rondovägen, peeeeeeeace


Tisdag

Kom nyss hem från skolan. Ska byta om till promenad kläder = mjukisbyxor och en tjocktröja. Ska gå på promenad med Malin, men först så ska vi ta en tripp till solarieöarna.
Nu måste jag skynda mig, hörs senare! Puss


Otroligt charmig, as usual

Yesterday

Åkte till stan med Malin. Mötte senare upp Sanna. Gick runt och kollade i massa affärer och köpte lite smått och gott. Sanna köpte en mysig tröja. Malin fick med sig ett linne, converse och ett bikini-set. Jag fick med mig en kjol, två tröjor, en klocka och ett par solglasögon, bilder kommer senare. Fikade när vi var klara med all shopping och tog sen tåget hem. På tåget fick jag och Malin idén att kolla på Bajen - Hammarby (Hahahaha skrev fel förut, menade såklart Djurgården) så vi åkte till Olearys i haninge och kollade där med Ida, Tette och Jk. Bajen lekte som vanligt! Gick sen hem till Malin och sov.


babes

Stan

Sitter och tittar på tv med min bf (Malin). Ska snart möta upp Ekman och sen åka in till stan och kolla runt. Tar med mig kameran så bilder lär dyka upp senare ikväll. Nu ska jag göra något att äta till oss två, om det nu finns något i kylen. Såg lite tomt ut imorse när jag skulle göra frukost. Men nått lär jag ju hitta.
Hörs sen, pussssss

Skitungen


Sov dags

Har nu packat upp allt och städat rent i mitt rum. Håller nu på att borsta tänderna och ska snart lägga mig och sova. Är helt slut efter allt.
Imorgon blir det skola och sen efter farsta och kanske haninge, efter det så blir det träning.
Nu ska jag sussa, god natt!
Puss

Igår


Söndag

God morgon!
Sorry för den otroligt dåliga uppdateringen men jag har faktiskt inte haft tid alls. Har varit fullt upp ända sen i torsdags.
Pappas fest var iallafall igår och det var bättre än förväntat. Över 60 pers kom och alla hade super trevligt. Hade så jäkla ont i fötterna igår när vi kom hem. Aj aj aj säger jag bara. Var hemma vid 2 eller nått. Somnade så fort jag la migi sängen.

Vaknade för ett tag sen, mullson ringde och väckte mig. I vanliga fall hade jag nog blivit lite små tjurig men just idag var det bra att hon ringde. Måste ju hinna duscha, packa och äta innan jag ska åka hem till Stockholm igen.
Nu ska jag packa, hörs sen! puss

Partyyyyy

Kommer inte hinna skriva något mer idag. Har varit på överby och kikat runt lite. Nu ska jag duscha och fixa mig inför pappas fest.
Hörs imorgon, puss

Erica


My life would suck without you


Fredag

Vaknade för en stund sen och ska nu duscha och klä på mig. Pappa jobbar ju så jag och Linda ska åka till Överby och shoppa loss, eller nått sånt där. Vid fyra ska vi till vänerskolan och fixa inför pappas brak fest som är imorgon.
Hörs senare, puss

I vänersborg

Hann inte skriva något igår.
Tåget till pappa gick 6 på morgonen och jag var framme vid 10. Skrev ju att jag skulle åka hit idag men eftersom min pappa fyllde år igår så ville jag och min storasyster Linda överraska honom och komma på hans födelsedag. Så det var därför jag skrev att jag skulle hit idag så att han inte skulle fatta nått :)
Gårdagen var iallafall helt galen. Gick upp vid 5 kom till vänersborg vid 10, fixade lunch, åkte till uddevalla och besökte farmors grav, åkte gokart, åkte till pappas jobb och firade honom, åkte hem och käkade middag, åkte till hörnet där pappa skulle firas igen och somnade i soffan vid 10.


Happy Birthday to yooooou

Destination unknown

God morgon alla gullisar :)


Världens sötaste påskkärring


22.03

Blev inte så mycket pluggande, ska istället lägga mig nu och skriva klart frågorna till lägenheten som vi gör på hemkunskapen. Sen läsa lite på so provet.  Men innan jag lägger mig i sängen och gör det så ska jag packa kläder till pappa, lägga in låtar på min ipod och borsta mina gulliga tänder.
Hörs imorgon gott folk, puss


Hur man underhåller en bebis

Maraccas + teletubbies, kan inte bli bättre


Åtta månaders baby och massa plugg..

Ja så ser min kväll ut. Ska vakta Nicole och samtidigt försöka plugga. Har so och no prov nästa vecka så jag behöver verkligen plugga. Tur nog så är min storasyster hemma så hon kan nog ta Nicole ibland så jag får plugga.
Nu ska jag försöka plugga så mycket som möjligt innan mamma och Jelle åker.
Puss

Update;


Och såhär mysigt hade vi det!

Onsdag

Ska när som helst gå till skolan. Börjar om 10 min. Har idrott så jag är redan ombytt och klar, känns ju rätt så onödigt att klä på sig sina vanliga när man ändå ska byta om 2 min efter man kommit till skolan.
Planerna för dagen är att jag ska möta upp Sanna efter skolan så att hon kan få sin efterlängtade födelsedagspresent. Senare vid 6 ska jag vakta Nicole. Måste sen också packa lite smått eftersom jag åker till min pappa igen på fredag.
Nu måste jag röra mig! Puss


Soulmate


Så otroligt ful bild, men jag älskar den för att den just visar vårat rätta jag!
I love you best friend

Hahahahahaha bästa bilden


Bexi 20års fest

Hade helt och hållet glömt bort att lägga upp bilder från Bexis fest så här är dom!














Tisdag

Blev ingen haninge. Hade ändå inte orkat eftersom jag slutade halv 5.
Käkade nyss middag och ska snart plugga lite på ett so prov. Ska senare ikväll kolla på tv, det är ju dubbel avsnitt av DH så det får man ju inte missa!
Har inga andra planer inför dagen. Bara ta det lugnt och kanske gå på promenad.
Ska iallafall plugga nu, puss och kram


Lilla jag innan Rebeccas 20 års fest :)

Bästa


Erik Hassle - Hurtful

School

Sitter i skolan och segar. Har nyss slutat och sitter nu och fixar med min lägenhet som ska vara klar om 2 veckor. Så jävla tråkigt egentligen att fixa med en lägenhet som man inte ens ska ha.
Pratar i telefon med Malin som är påväg till jobbet, bryts stup i kvarten. Jävla hortåg.
Nu ska jag göra klart frågorna till lägenheten. Ska sen till haninge :)
Hörs sen, puss


Hemåt

Nu ska vi åka till tåget. Är i Stockholm 10 i 10 ikväll!


22.04

Åkte till Torp (ett köpcentrum i Uddevalla) och fick med mig en jätte söt kjol och ett gulligt armband hem. Har inte gjort så mycket annat idag. Är helt död av någon anledning. Ska nog lägga mig och kolla på film med Fredrica, duscha och sen sova.
Imorgon åker vi ju hem, men det känns faktiskt bättre nu den här gången. Kanske är för att jag åker tillbaka om mindre än en vecka :)
Hörs imorgon, puss


Lördag kväll

Sitter nu och tittar på film. Mitt liv som popstjärna blev det. Haha har inte sett den på 100 år känns det som.
Käkade världens godaste middag. Blev så jäkla mätt efter så det kändes som att min mage skulle spricka eller något.
Nu ska vi fortsätta kolla på film och sen sova.
Puss och kram








Påsk lunch



Har nyss ätit as god påsk lunch så nu ska vi dra hem till Helén.
C yaaa, puss

Daddys little girl


Mys (bara suddiga bilder)





Glad Påsk!

Jag och Fredrica fick varsitt påsk ägg och en choklad hare av pappa imorse, såå cute!
Har nyss varit och kollat på en påskparad. Det är alltid såhär varje år i vänersborg att det är tävling om vem som klätt ut sig bäst + en parad där alla går tillsammans. As kul att se på!
Nu håller pappa på att fixa påsk lunchen så jag ska nog hjälpa till lite.
Hörs senare, puss







Erica





Hjärta


Fredag

Hallå!
Har varit full fart hela dagen. Vaknade vid 12, gick ut med Apollo på en snabb promenad. När vi kom tillbaka gjorde jag och Fredrica Nachos till lunch. Så jäkla gott. Åt ute på balkongen, super skönt väder. Bytte sedan om och sen så gick vi ut på äventyr. Haha gick helt vilse men sen efter 40 min så hittade vi till bowlinghallen där min papi var. Satte oss och kollade på en fotbollsmatch ett tag medans pappa värmde upp till sin sista match. Gick sen ner och kollade på honom.
När han var klar så åkte vi och käkade middag. Grillade fläskfilé, sååå gott!
Nu har jag och Fredrica precis badat och ska nu kolla på 40 days and 40 nights.
Puss och kram

Här är massor av bilder från dagen :)





















Ere fest eller?

Personen längst ner i mitt hus har fest. Jag och Fredrica funderar starkt på att gå ner dit i pyjamas och röja sönder. Frågan är ju bara ifall vi orkar sätta på oss skor, tre trappor ner är ju rätt så jobbigt att gå också + att personen som står för musiken inte har världens bästa musiksmak och en fest utan bra musik är inte våran grej..
Wish us luck

Fin besök

Bowlade imorse, kan ju säga att jag varken vann eller kom sist. Så jag är nöjd. Är ingen höjdare på bowling, men man kan ju inte vara bäst på allt :)
Åkte sen hem och vilade lite, hämtade sen upp Fredrica halv 4. Första gången jag har en kompis här hos pappa, hade mitt ex här på besök men det är en helt annan femma. När hon satte sig i bilen så åkte vi till Överby. Fick med mig ett linne, en långärmad tröja, ett par shorts och en blus. Hittade ett par as snygga rosa solglasögon som jag hade tänkt att köpa men när vi kom tillbaka till affären så hade någon annan jävel köpt dom.
Åkte sen och handlade food och sen körde vi hem och lagade tacos. Mums!
Nu har vi tittat på Honey och ska strax gå och lägga oss. Kommer säkert inte somna på ett bra tag men det är värt ett försök :)

Godnatt, Puss


Hahaha pinglor 2006 (jag och Fredrica för er som inte fattar)

Onsdag

Var som sagt i Ullared idag. Väldigt roligt! Köpte två stycken tavlor som jag är helt kär i. Lägger upp bilder senare. Åkte sen hem och vilade i en timme. Bytte sen om till varmare kläder och så åkte jag, pappa och Apollo på valpkurs. Apollo var jätte duktig men man märkte att efter 1 och en halv timme så började han tappa lusten att lära sig. Men jag och papi är nöjda iallafall.
Var hemma vid 9, gjorde middag och sen så har vi bara slappat all night.
Nu ska jag duscha och sen sova, ska bowla imorgon och sen så kommer Fredrica!
Godnatt, puss

Kunde inte sagt det bättre själv

"Started with my girlfriend, ended with her homies"

Whatever you like..

Känner att min blogg är en aning tråkig så om det är någon rolig filur där ute som har bra ideér på vad jag ska skriva om eller vad som helst så just tell me :)
Kanske ska jag ta mera bilder, mer dagens outfits, frågestunder, tipsa om snygga plagg, ja vad som helst?

Ullared

God morgon! Nu ska vi strax åka och jag är helt död. Vill bara lägga mig i sängen igen..
Hörs sen i eftermiddag.
Puss


23.15

Lägger upp bilderna imorgon istället. Är helt slut efter dagen och måste sova tidigt eftersom vi måste gå upp vid 5 imorgon. Hörs antingen imorgon bitti eller när vi kommit hem från ullared igen.
Puss och godnatt

Just nu kan det verkligen inte bli bättre. Allting är precis som det ska :) kunde inte vara lyckligare!

Överby

Åkte till överby runt 6 så på en timme hann jag få/köpa ett nytt navelsmycke, ett armband och två linnen. Så nu är jag very happy! Lägger upp bilder senare. Hittade lite annat smått och gott också men imorgon så ska ju vi till Ullared så jag kan ju lika gärna kolla runt där först + att det är ju såååå billigt där. Nästan så att det blir pinsamt. Nu ska vi kolla på hockey!
Puss

Ja må hon leva, ja må hon leva


Grattis på födelsedagen syster!

Tisdag

Har varit hemma ett tag nu, var ju som sagt och badade. Var faktiskt kul, bara det att det är svin kallt i badhus! Brrrr, säger jag bara.
Käkade lunch på hörnet och sen så åkte vi hem. Tappade min navelpiercing någonstans på vägen hem från badhuset, så nu sitter jag med ett sunkigt örhänge i naveln. Suck.
Ska nog åka till Överby lite senare och kolla lite. Får se ifall jag och papi orkar eller inte.
Hörs senare gullungar, puss



Åh vad jag längtar till sommaren

Vattenpalatset

Nu drar jag, pappa + hörnet (ungdomsgård) och badar! :) haha


Vecka 15

Jätte dålig update idag, men jag har helt enkelt inte haft tid eller lust. Har varit ensam hemma från 7 imorse till halv 8 på kvällen så jag har haft fullt upp här hemma. Har städat, gått på massa promenader med Apollo, möblerat om i mitt rum och mycket mer.
Har nyss ätit varma mackor och ska nu hoppa in i badet, hörs senare!



hahahaha skrattar alltid lika mycket åt den här bilden!

Hos papi

Har varit här i över 1 timme nu, så skönt att äntligen vara framme! Satt och snorade och snöt mig under hela resan, kan tänka mig att alla i min vagn blev överlyckliga när jag gick av, även fast dom bara slapp mig i 20 min (min station var näst sista).
Nu har vi käkat middag och ska nu lägga oss i varsin fotölj och glo på tv.
Hörs imorgon, puss och kram


Söndag

Kom hem för en stund sen. Blev hämtad av Jelle hos Malin. Fyfan va täppt i näsan och halsen jag är, helt sinnessjukt!
Ska snart börja packa (sista minuten som vanligt), åker som sagt till pappa idag. Har längtat så jävla mycket! Ska vara där tills den 13onde och den 9onde kommer Fredrica dit (tror jag).
Nu måste jag iallafall börja packa, ska ju åka om mindre än 2 timmar!
Puss


4 April

Gårdagen spenderades i Bexi's lokal. Träffade några som man kände och rätt så många nya människor. Kvällen vart rätt lyckad, blev några roliga stunder här och där. Hade inte heller förväntat mig något röj party. Slutade kvällen hemma hos Malin med Linnéa och Ida.


.


Fredag

Klockan är snart halv 11 och jag har nyss tryckt i mig en halv gurka och dipp. Fysatan va ont i magen jag har just nu.
Kvällens planer är än så länge inte bestämda. Antingen går jag till ett party som ska hållas i trångsund, stannar hemma eller hittar på något annat roligt. Får helt enkelt se vart vinden för mig.
Hörs imorgon, puss

Love it

Påsklov och världens bästa vår väder, kan inte bli bättre.

Döööööd

Är helt slut efter dagen. Först skola sen snabbt hem och hämta träningssaker, tillbaka till skolan och köra matte till 7, byta om, springa upp till träningen som slutade 8, hemma halv 9, duscha och sen äta. Jag är död.
Godnatt gott folk, hörs imorgon. Puss


Old times


So excited

48 timmars kryssning 10 maj, iiiiiiiiiiiiiiiiiiiih can't wait!


RSS 2.0