Idag är det ingen vanlig dag - nej för idag är det är MIN födelsedag

Jaaaaaaaaaa må jag leva! Fan va jag älskar människorna i min omgivning, ni är bästbästbäst! Har haft en riktigt bra födelsedag med massa fina presenter från både min & Dawids familj. Kunde inte önska mig något bättre än att ha er alla i mitt liv. Tack för att ni finns.

Bjuder på lite bilder från imorse när min älskade familj sjöng för mig :)
(haha ps vi sov i Nicoles rum inatt. Haha så jag har inte en ful rosa säng)






Mitt sista inlägg som sexton åring

Om lite mer än 1 timme så är det bara 365 dagar kvar tills jag blir 18 år! Wohoo, nedräkningen har börjat


Underbara sommar










Tillbaka i soliga trångsund

Kom hem igår från en underbar vecka på Öland. Har haft det så himla bra med massa shopping, sol & bad, ett riktigt lyckat midsommar firande och fått umgås med min älskling och hans fina familj. När jag kom hem igår satt jag och pratade med min mormor och morfar som är här på besök och sen kom Malin hit. Så tog vi igen den veckan som vi varit ifrån varandra med massa tjejsnack. Åkte sen hem till Dawid och sov där.

Idag gick jag och Dawid upp vid 9 och så åkte vi hem till mig för att hämta upp Nicole och hämta min bikini. När vi var klara åkte vi ner till sjöängen där vi solade och badade,  och så fick vi även sällskap av Malin. Vid 2 åkte vi alla 4 hem till mig där vi gjorde käk och fortsatte sola på min baksida där det var nästan 40 grader i solen. Haha asså om det är någonstans man ska sola så är det på min överdrivet varma och vindstilla baksida. Lite innan 4 så kom min syster Jenny och hennes Miklos hit för en liten födelsedags fika. Lilla jag fyller 17 år imorgon och eftersom dom åker till Ungern imorgon så ville hon fira mig lite idag. Hade jätte mysigt och är riktigt sugen på att öppna mitt paket jag fick av dom. Men såklart måste jag vänta tills imorgon. Nu har dom åkt hem och Dawid skulle iväg på något hemligt, så nu är det bara jag och Malin kvar, eller ja Nicole är ju också med. Nu ska vi käka middag och sen får vi se vad vi hittar på!
PUSS


Min lilla ögonsten


Ett stort grattis!

Grattis världens finaste mormor på födelsedagen. Önskar att jag kunde vara hemma och fira dig idag, men vi får ta det på tisdag när jag kommer hem. Älskar dig!

Glad Midsommar!

Hej alla! Ville bara kika in och säga att jag lever. Har det helt underbart här på öland, om det inte vore för mina vänner och familj, så hade jag nog aldrig velat åka hem. Det är så otroligt lugnt och skönt här. Solen skiner och jag & Dawid blir bara brunare och brunare för varje dag. Nu ska jag ut och fortsätta jobba på brännan och förhoppningsvis åka och bada nere i havet. Lite senare idag blir det midsommar lunch, fika, femkamp, middag, brännboll och massa annat roligt. Det här kommer bli en riktigt bra midsommar! Det enda som saknas är mina tjejer, miss u all! Och ja, lite senare blir det nog panik om vad man ska ha på sig. Suck..

Aja, hoppas alla får en jätte bra midsommar så hörs vi! Pussar och Kramar

Love life

Öland tillsammans med världens finaste pojkvän och hans urgulliga farmor och farfar! Loooove life


En riktigt bra dag

Idag har jag varit i stan tillsammans med min storasyster Jenny, hennes pojkvän Miklos och min Dawid. Det var hur mysigt som helst! Gick runt söder och sen satte vi oss på mosebacke uteservering (eller vad det nu hette), där det var den finaste utsikten över stockholm. Lätt ett ställe jag och Dawid kommer fortsätta besöka. När vi var klara i stan åkte vi hem till Dawid och åt med resten av familjen. Nu ska jag hem till Dawid igen, stackarn väntar på mig i bilen. Imorgon drar vi till Öland! Kommer bli så skönt att få komma bort med min finaste och massa vänner. Nu måste jag gå. PUSS


Sömnbrist

Gårdagen spenderades i en soffa tillsammans med Qela och massa popcorn. Blev sen tvingad till att kolla på någon skräckfilm tillsammans med Dawid o co. Någon som tror att jag kunde sova efter den?... Nepp. Låg halv vaken från 4 till 8 på morgonen och då kunde jag inte heller somna om eftersom det var äckligt varmt i Dawids rum. Åkte hem till mig idag vid 11, så fick jag byta om till matchkläder och sen körde Dawid mig till min samling. Nu är jag hemma, nyduschad, ont i hela kroppen, döds trött och ligger i min säng. Det enda som saknas är thaimat och sen är jag fan nöjd. Och min älskade mor är nu uppe i centrum och köper just thaimat till mig. När jag käkat klart det ska jag lägga mig och sova i en timme, sen åka och träffa Qela. Sen får vi se vad som händer ikväll. Vill egentligen bara sova bort hela dagen, men nu när man har sommarlov och äntligen lite fritid så finns det fan ingen tid för att sova.

Älsklings mottagning




Vad hände med det fina vädret?

Igår när jag och Dawid vaknade gick vi ut och gick i lite mer än 1 timme. Var hur skönt som helst! När vi kom hem fixade vi frukost och sen låg vi och solade ute på min baksida. Åkte sen och hämtade upp Pippi och så släppte Dawid av oss i sjöängen där Jennifer, Sanna och Malin var. Så låg vi och solade där tills vi började bli hungriga. Så då åkte jag, Malin och Pippi till ica och handlade käk, åkte hem till mig och lämnade grejerna och sen till årsta berg för att hämta Beckah. Åkte sen tillbaka hem till mig och började grilla. Så kom också Hanna och Jennifer och gjorde oss sällskap. Var hur mysigt som helst! Vid 11 drog alla hem förutom Pippi som stannade kvar till 1, så följde jag med henne en bit hem. Sen vid 3 kom Dawid hit och sov med mig, myyyys.

Och ja, idag känns det som höst igen. Det spöregnar, åskar och blixtrar. Kuuuul. Sitter helt livrädd i mitt rum och bara vill att allt ska sluta. Dagens planer är att sitta här tills det slutar. Fan va jag hatar det här vädret.


Pippi, Malin, Nicole och Beckah igår innan resten kom :)


Du är det finaste jag vet


Skärholmen centrum

Den här dagen har gått så sjukt snabbt. Åkte till skärholmen centrum med min finaste och så shoppade vi. Käkade lunch så fort vi kom dit och sen började den långa rundan. Köpte mig ett par nya tränings byxor och sen lite annat smått o gott, kan visa bilder senare ifall någon vill det. Dawid köpte också massa fina grejer. När vi var klara åkte vi och hämtade upp Erik och sen körde Dawid hem mig. Nu är jag hemma och är nu hundvakt åt Jean's hund Fifty. Ska snart gå upp till centrum och sen på lång promenad, haha man får ju passa på nu när man har sällskap. Senare ikväll ska jag träffa Dawid igen och så får vi se vad vi hittar på, är sjukt sugen på att dra ihop ett gäng och bara chilla tillsammans. PUSS!

Lite bilder från avslutningen hos Frida
















2 weeks together,that's all it took,2 weeks for me to fall for u

Igår fick jag fin besök av Beckah och Malin. Gjorde lunch, satt ute på baksidan och snackade massa och sen drog vi ut på en liten biltur där vi drev med massa, haha! Åkte sen hem snabbt för att käka, vilket jag inte hann för då var det dags att byta om till träningskläder och dra ut och springa med Forre, Pippi och Felicia. Kändes hur skönt som helst att vara ute och röra på sig, för en gångsskull utanför fotbollsplanen eller när jag inte är hos pappa. När vi var klara körde Forre hem mig, så hann jag duscha snabbt och sen stod Dawid utanför min dörr. Så fixade vi käk och sen tittade vi på Dear John. Asså herregud vad jag grät. Till och med Dawid tyckte att den var riktigt bra. Ni som inte sett den måste se den!!

Ja och idag var det dags för mig att besöka tandläkarn. Tack o lov så var Dawid med inne i rummet som stöd. Tog också bort min tungpiercing igår kväll, så nu är den gone och kommer aldrig mer tillbaka. Tur nog så hade den inte hunnit förstöra mina tänder, vilket den säkert hade gjort om den suttit kvar längre. Nu har jag varit hemma ett tag och har i nästan 2 timmar nu legat och stekt på baksidan, eller iallafall försökt (vädret ändrar ju sig varenda sekund, morr). Ska snart gå ut och gå hade jag tänkt och sen ikväll är det träning. Hörs sen eller imorgon! Pusss


Ett underbart år med världens bästa pojkvän


Birthday party

Igår var det riktigt roligt hemma hos Frida. Allting var hur bra som helst. Så hatten av till Frida som hade fixat allting. Tack så jätte mycket för igår!

Nu ligger jag nyduschad i min säng och är helt död. Jag, Dawid och Malin tittade på mtv movie awards inatt och sen när Malin åkte hem märkte jag att klockan var alldeles för mycket. Så då var det bara att säga godnatt på direkten. Och sen imorse när jag och Dawid skulle upp var det inte alls roligt. Vi båda ville bara fortsätta sova. Vid 11 gick vi tillslut upp, fixade frukost och sen körde Dawid mig till min match. Och ja, nu är jag hemma igen. Jätte hungrig, jätte trött och har otroligt ont i hela kroppen. Men äsch, vad gör det? Bara att tuta och köra igen. Så om bara några sekunder ska jag börja klä på mig och allt det där och sen åka hem till Qela och Björn på födelsedags party! Antingen hörs vi ikväll eller imorgon. Pussar


Match!


SOMMARLOV!

Idag fick jag sommarlov på riktigt! Har ju varit ledig hela veckan, men idag var det den riktiga avslutningen. Känns riktigt skönt att första året är avklarat. Nu är jag hemma igen och ska snart börja fixa mig. Ikväll är det tjejmiddag hemma hos Frida med några tjejer från klassen. Lite som våran egna avslutning. Lär bli riktigt kul! Får se ifall jag stannar kvar där under hela kvällen eller om jag hittar på något annat.
Hörs imorgon iallafall. Hoppas alla får en fin fredag. PUSS

Du får mig alltid att skratta

Idag åkte jag och min boyfriend till skärholmen för att kolla på skor. Hittade 3 par som nu är mina. Testade också ett par jätte fula skor bara för att se ifall Dawid skulle säga något (han brukar i vanliga fall bara hålla med om allting jag säger, typ "amen visst jättefina"), men den här gången sa han faktiskt till, haha! När vi var klara med skorna gick vi snabbt in på h&m där jag råkade köpa en as fin klänning och ett skit snyggt linne (haha förlåt mami), kunde bara inte motstå dom! Hoppade sen in i bilen där det bjöds på skratt hela vägen hem. Hahaha jag och Dawid har nog den sjukaste humorn som finns. När jag kom hem gjorde jag om lite i mitt rum och har nyss käkat thaimat till middag. Nu ligger jag i min säng och bara slappar, ska snart ut på promenad med Beckah och sen ska jag träffa Dawid igen. Hörs imorgon! Pussar



Sunshines


Nionde juni

När jag och Dawid vaknade klädde vi på oss, fixade oss lite och åkte sen hem till honom så att han kunde byta brallor. När han var klar åkte vi till farsta, käkade lunch och shoppade till oss båda. Haha nu är jag sååå pank igen, men förhoppningsvis så klarar jag mig ändå. Det brukar jag alltid göra, hihi jag hittar alltid något sätt. Fick iallafall med mig två klänningar hem och Dawid köpte 3 par shorts och två linnen. Sen fick han två skjortor och två tröjor av mig när vi kom hem. Han blev så fin i allting! Åkte iallafall hem till Dawid efter farsta, så var vi där en liten stund och sen åkte vi och hämtade Nicole på dagis och sen tillslut hamnade vi hemma hos mig. Käkade igen och sen lekte vi med Nicole. Nu är Dawid med Jean och jag håller på att packa min fotbollsväska. Ska när som helst äta, hahaha igen och sen åka till länna och kolla på skor. Efter det blir det match och sen träffa Dawid.
Hörs imorgon! PUSS


New York 2010 del 2















Shopaholic

Åh va sugen jag är på att köpa massa nya kläder och skor. Massa fina blommiga sommar klänningar, söta kjolar, olika sandaletter och gladiator skor. Och snart fyller jag år, iiih can't wait! Nu ska jag fixa lite käk och sen gå ut på baksidan och jobba lite på brännan. Sen vid 8 är det träning och efter den ska jag träffa Dawid! Peace


Hahahahahaha


En dag nere på sjöängen





















Nu har jag fått mitt liv tillbaka

Tvingade upp mig själv imorse vid 7, tänkte hela tiden "idag är det sista dagen du behöver gå upp tidigit". Haha som att det hjälpte! Min otroligt sköna säng med en gosig pojkvän liggandes i, lockade mer än någonting annat. När jag tillslut kom upp, klädde jag på mig snabbt och sen körde mami mig till skolan. Gjorde mitt sista prov för den här terminen, lämnade in mina två mode skisser, lämnade in min dator och sen var jag klar. Det känns så otroligt skönt att ha första året avklarat. Mina betyg, visst dom är 100 gånger bättre än dom jag hade i edbo, och jag har fler MVG än vad jag har G och VG tillsammans. Men ändå så är jag inte nöjd. Haha men det betyder bara att jag får plugga ännu hårdare och satsa mer i tvåan. Det enda som känns riktigt skönt just nu är att jag inte behöver tänka på betyg, prov, läxor eller något som har med skolan och göra tills i augusti. Nu har jag äntligen fått min fritid och mitt liv tillbaka.

Aja nog om det. Var hemma från skolan vid 11. Käkade då lunch/frukost med en nyvaken Dawid. Umgicks sen ett litet tag tills det var dags för mig att hoppa in i duschen och för honom att dra till Jean. Nu ska jag bara andas och njuta av att jag äntligen fått sommarlov (är ledig tills på fredag då den riktiga skolavslutningen är) och senare ikväll ska jag träffa Linda!


En lördagskväll hemma hos Sebbe






Ingen tid alls åt att sitta vid datorn

Har inte suttit vid datorn sen typ onsdags. Haha har så mycket annat för mig nu när det är fint väder och när det snart blir sommarlov. I torsdags blev det skola, shopping med Qela, träning och sen hem till Dawid.

I fredags var det ingen vanlig dag, då tog nämligen min finaste pojkvän studenten. Han var så himla fin! Blev helt till mig, haha nästan så att glädjetårarna kom fram. Åkte sen flak tillsammans med honom och alla andra glada studenter. Kände mig så otroligt fräsch när vi åkt klart, haha jag och Dawid stank som bara den! Åkte hem till honom, duschade, bytte om och sen var det en riktigt trevlig mottagning med Dawids underbara släkt, min lilla familj och massa fina presenter. Somnade sen gott i min älskades famn.

Igår, alltså lördag. Så var jag hemma hos Sebbe tvärs över gatan med ett härligt gäng. Satt ute hela kvällen och snackade. Hur mysigt som helst! Lite innan två gick jag och Dawid hem till mig, duschade och sen gick vi och la oss.

Idag har jag, dom som vi var med igår + några till varit nere på sjöängen hela dagen. En riktigt bra dag! Grillade korv, spelade kubb, solade, badade och mådde riktigt bra. Sånt borde vi göra oftare!


Älsklings Utspring 4 Juni 2010




























Sommar & Sol

Den här dagen har varit riktigt mysig! Jag och Alexandra gick ner till sjöängen, låg där och stekte ett tag, tog årets första dopp och sen gick vi hem till mig igen. Så kom Malin förbi, fortsatte sola och sen åkte båda tjejerna hem. Så bakade jag och mami äpplepaj, och sen fixade vi middagen tillsammans. Har nyss pluggat ett tag ute i solen och ska nu klä på mig och sen cykla upp till centrum och träffa Linda och Alexandra ett tag. Blir sen hämtad av Dawid om ca 1 timme.
Hörs imorgon! Pussar


Det är äntligen riktig sommar!








Dags att ta årets första dopp

Igår när jag var i farsta med Lalla så hittade jag massa fina klänningar och linnen. Ville bara köpa alla, då skulle min garderob bli så glad - men min mami skulle döda mig. Haha jag får inte köpa fler klänningar eller linnen, eller egentligen inga kläder alls. Så jag fick nöja mig med 2 linnen och sen fick det vara nog, måste typ gömma mitt bankomatkort så att jag inte råkar köpa mer grejer. Nu gäller det att spara inför sommarn. Haha vi får se hur länge jag kan hålla mig. Efter jag varit i farsta med Lalla, så kom Malin, Ida och Carro hem till mig. Så satt vi och snackade masssor, Malin visade sin nya bil hon köpt i förrgår och sen körde dom mig till min träning. Efter träningen åkte jag hem och duschade, och blev sen skrämd utav Dawid som gömde sig i mitt rum, utan att jag visste att han ens var hemma hos mig. Haha fyfan va rädd jag blev!

Idag har jag varit i skolan, slutade efter lunch och är nu hemma igen. Har precis bytt om till bikini och ska när som helst sätta på mig shorts och ett linne. Om en kvart kommer Lalla hit och då tar vi varsin cykel och så drar vi ner till sjöängen för årets första dopp! Hörs senare :)



Jag och Nathalie idag :)


All kärlek till er två


Första juni

Panik när man vaknar upp av att det är svin kallt ute och det enda man har med sig är ett par shorts och ett linne. Haha så jäkla typiskt mig. Fick istället åka till skolan med Dawids otroligt sköna mjukis dress. Visst den är några storlekar förstor men herregud va skön den är att ha på sig. Slapp också ta bussen eftersom Dawids gulliga mamma körde mig till skolan. Vilket hon egentligen inte hade behövt göra eftersom jag lika snabbt som hon åkt iväg igen kom på att jag började halv 11 idag, och jag var utanför skolan några minuter i 8. Haha asså vad är oddsen? Och sen som grädde på moset, så hade jag glömt mina nycklar och mitt busskort hemma hos Dawid. Haha förstår inte hur jag lyckas. Fick iallafall åka med bussen hem iallafall, så tack du snälla buss chaufför som lät mig åka med utan busskort. Nu är jag hemma igen och ska snart käka lite, får sen skjuts till skolan av min söta mor som jobbar hemma idag. Efter skolan ska jag träffa Lalla och kanske Malin i farsta, vi ska shoppa lite. Sen åker jag och Lalla hem till mig, käkar, byter om och drar på träning. Efter träningen ska jag träffa min älskade boyfriend.
Så jag kommer inte ha tillgång till någon dator idag, så vi hörs imorgon! PUSS


RSS 2.0