Gröna Lund










Svettiga Gröna Lund

Puh vilken dag! Är helt död. Åkte till grönan med min syster Frida, hennes pojkvän Vladde, lilla Nicole, Dawid, Qela, Jolene, Charlie och Björn. Även fast det var typ 40 grader (haha det kändes verkligen som det), så hade jag jätte roligt. Försökte vinna choklad men det gick ju fan inte. Fick nöja mig med ett jätte gulligt Hello Kitty gosedjur som Dawid vann åt mig. Efter grönan åkte vi hem till Dawid snabbt och chillade ett tag. Sen skulle Dawid träffa Erik, så då gick jag hem till min Linda. Nu är vi hemma hos mig och har nyss grillat. Mums! Snart är det So you think you can dance och sen ska vi titta på Soraya M. Jisses vad jag kommer gråta till den filmen.
Aja, hörs när vi hörs! PUSS


Härliga Öland





































































Hemma igen från en helt underbar månad

Fan va bra vi har haft det! Är så jäkla nöjd med den här månaden. Tack alla som varit med och gjort den här sommaren helt underbar. Och det bästa av allt är att den inte är slut än!

Sommar


Äntligen hemma hos papi

Nu är vi framme i lilla Vänersborg. Eller vi kom egentligen fram igår vid halv 8. Då fick Dawid äntligen smaka på pappas goda mat. Åkte sen ner till Trollhättan och gick runt på Fallens dag, det är typ som en festival med uppträdanden, mat, dans, alkohol, marknader, tivolin, vattenfall och igår som var sista dagen så var det fyverkerier. Så jäkla fint! Var hemma vid halv 1, då vare bara att hoppa in i duschen och sen sova.

Idag har vi bara tagit det lugnt. Haha första dagen på riktigt länge som vi bara chillar och andas. Åkte en sväng till Norra Hagen för att visa vårat jätte fina och mysiga landställe. Var där ett tag tills klumpiga jag sparkade på en brännnässla. Haha det händer alltid mig, kumpiga Erica. Passade också på att övningsköra hem, vilket gick jätte bra. Nu är vi hemma och ska snart äta. Efter det ska vi och resten av familjen åka och hyra film. Mys!

Nicoles födelsedag i bilder

















Min lilla ögonsten blir stor

Idag fyller min lilla Nicole 2 år. Helt sjukt va tiden går fort. Haha jag kallar fortfarande henne för lilla bebis. Så idag ska vi fira henne med mammas släkt. Och efter det åker jag och Dawid till västkusten hem till papi. Som jag längtat! Men först ska vi dra till Nova köpcentrum och shoppa! :D



Grattis på födelsedagen mitt hjärta. Jag älskar dig!


Axels tivoli









Åhus och Kristianstad

Åh vilken dag! Haha här är det full fart hela tiden. Idag åkte jag, Dawid, mami, Jelle och Nicole först till Kristianstad där vi gick runt och shoppade och käkade kina mat. Muuums. Sen blev det super varmt så vi drog till vårat gamla landställe som ligger i fina Åhus och badade. Tog också en sväng förbi Beach handbolls cupen och tittade lite snabbt innan vi hyrde en bil-cykel och cyklade ner till åhus-glass båten. Åhus glass är lätt den bästa glassen, och Ölands glass, haha dom ligger på en delad första plats. Åkte sen tillbaka till Kristianstad och gick till Axels tivoli. Åkte karuseller och spelade på olika grejer. Min älskling vann 2 "I love you nallar" till mig. Så gulligt! Nu är vi hemma igen, haha vi alla är helt döda och mätta av all mat mormor och morfar trycker i oss. Älskar att vara här, mormor och morfar är världens bästa.

Nu måste vi sova. Imorgon fyller Nicole 2, så vi ska fira henne och sen åker jag och Dawid till papi! Natti. Pusss

Hej drömhus

Idag innan vi åkte till Danmark så åkte vi förbi Zlatans hus i Malmö. Herregud så fint! 



Hemma igen från en heldag i Danmark

Hej! Nu är vi hemma igen från en sjukt rolig dag i Danmark. Var på tivolit Bakken tillsammans med Dawid, mamma, Jelle, Nicole, mormor, morfar, min moster, hennes man och mina två kusiner. Haha jag och Dawid blev som små barn så fort vi fick våra åkband. Spelade på olika spelgrejer och käkade massa gott. Nu är jag helt död så nu är det dags att hoppa in i duschen och sen sova. Peace!


Skåne, Lund & Danmark

Gud va konstigt det känns att inte längre vara på Öland tillsammans med Dawids finafina familj. Har haft det så himla bra där. Nu är jag och Dawid iallafall framme i Lund hemma hos mormor och morfar tillsammans med mamma, Jelle och Nicole. När vi kom fram stod thaimat först på listan och sen drog vi till Lomma för att bada i det otroligt varma och fina havet. Nu har vi nyss ätit lasagne och ska snart äta efterrätt. Lite senare ikväll blir det filmkväll, mys! Imorgon åker vi till över till Danmark, kommer bli så jävla skoj! Nu måste jag gå ner igen, vi hörs när vi hörs. PUSS

Underbara sol

Hejhopp! Nu är vi nere i det nya huset på Ekerum. Det  är jätte fint här! Så himla mysigt område också. Igår när jag och Dawid var själva här (resten var uppe i dom andra två husen i Hörninge), så gick vi runt hela området och sen upp till golfhuset, där receptionen är och så gymmade vi en timme. Riktigt skönt! Åkte sen till Sinus tillsammans med Qela, Dawid och Sarah för att svalka oss. Men ja, annars då. Här är det fortfarande sol och 35 grader tills man ska gå och lägga sig. Så det är sol och bad som gäller varje dag. HUR underbart är inte det? Förstår mig inte på er som klagar, sen när det är regn, höst och iskall vinter - så klagar ni också. Är ni aldrig nöjda? Nu måste jag iallafall byta om till bikini och sen käka frukost. Ikväll blir det att packa då jag och Dawid åker till fina skåne imorgon bitti. Sweeet.

Aja vi hörs imorgon när vi är framme! Peace

Sommar på Öland

Hej på er! Fick lite ångest när jag såg att många varit inne utan att jag uppdaterat något. Så nu tänkte jag snabbt skriva om hur vi har det här på underbara Öland. Varje dag så är det 30 grader sol, sååå underbart. Vi är och badar varje dag och på kvällarna grillar vi ute och har det riktigt mysigt. Igår var vi (Dawids familj och hans farmor) och spelade mini golf på kvällen vilket var hur kul som helst! Dawid vann såklart så lilla jag fick nöja mig med en andra plats, haha vilket är lika bra annars blir Dawid lite puttis. Åkte sen ner till Borgholm med Qela & Janine för lite Ölands glass, mums! Åkte sen hem och tittade på matchen om tredje plats i VM. Idag ska vi shoppa (haha har inte gjort det sen vi kom hit) och sen ska vi åka ner till badet och åka lite vatten skooter och tillslut gå på after beachen på strand! Imorgon flyttar jag, Dawid & Qela in i det nya huset på Ekerum. Så det kommer bli spännande.

Nu måste jag byta om innan Dawid dödar mig. Hörs någon gång igen, försöker uppdatera så ofta som möjligt! PUSS

Saknar dig så att det gör ont


Pågrund av efterfrågan

Fick en liten arg kommentar om varför jag varken skrivit eller visat mina presenter som jag fått i födelsedags present. Så jag tänkte att jag lika gärna kan göra ett inlägg om det så man slipper sura miner :) Kan dock inte visa något då jag inte har med mig kamera sladden så jag kan lägga in bilder på datorn, och så har jag inte med mig alla fina presenter heller. Så att jag skriver ner allting får duga. Bättre än ingenting.

Av min familj (alltså min riktiga familj & Dawids) så fick jag; En trerätters middag på thai restaurang, blommor, kläder, underkläder, Carolina Gynnings parfym, pengar till körkort, shopping & resor, presentkort, hudlotion från body shop, en väska, två ringar & en iphone att hämta ut när jag vill.

Av Dawid fick jag: En jätte fin bukett med rosa rosor, ett helt underbart armband och en ring från Laila Bagges kollektion. Och så fick jag en överraskning som vi ska göra sen, får inte veta än, så jag håller på att dö av nyfikenhet!

Av mina fina vänner fick jag: Smycken (armband, örhängen, halsband & ringar), en jacka, blommor, en sparbössa till min och Qelas New York resa, sanning & konsekvens kortspelet, is hållare som sen blir till is shot-glas, alkohol (haha till en nykterist) & ett jätte fint fat med stenar och ljus på.

Sen har jag inte hunnit fira mig med min pappa & hans sida av släkten, så lite till lär det bli. Tusen tack igen alla för dom underbart fina presenterna! Är mer än nöjd med allting :)

Min ängel


Tillbaka på fina Öland

Ingen tid för att sitta vid datorn. Är som ni nog fattar (om man läser rubriken) att jag är på underbara Öland med min fina pojkvän och hans familj. Så nu ska jag njuta av sommaren, trevligt sällskap, god mat och fina Öland i två veckor. Vi hörs!


Birthday girl

Igår hade jag hur kul som helst! Qela kom förbi lite innan klockan 4 och så hjälpte hon mig med allting. Så himla snällt. Sen vid halv 7 kom Pippi och då fick hon äran att rensa kyckling, hahaha. Vid halv 8 kom resten av tjejerna och så började kvällen. Käkade massa gott, spelade kubb (mitt GRYMMA lag vann!!), snackade massa tjejsnack, spelade sanning och konsekvens (kortspelet), dansade, skrattade, sjöng och så fick jag jätte fina presenter. Är så himla nöjd med kvällen och så glad över att alla kunde komma. Tack igen tjejer för igår! Big love.






































Årets fotbollsturnering nere på sjöängen












Ikväll kör vi

Kom precis hem från en riktigt skön dag på sjöängen där i princip hela skogås & trångsund befann sig. Var riktigt trevligt och solen bara stekte på. Hade gärna velat ligga kvar tills solen gick ner, men jag måste börja fixa allting inför ikväll då jag ska ha tjejmiddag. Kommer bli riktigt nice! Är hur taggad som helst. Nu måste jag hoppa in i duschen innan Qela kommer hit.
Hörs imorgon! PUSS

Min Midsommar















Äntligen fredag

Kom hem från jobbet för ca 2 timmar sen och jag är helt död. Min huvudvärk dödar mig, asså det känns som att mitt huvud typ väger 40 kg. Pain! Ska iallafall snart hoppa in i duschen och sen äta. Om en halvtimme kommer också Simret och Nathalie hit. Så ska vi mysa tillsammans ett tag. Efter det ska jag antingen in till grönan med Qela & co, åka in och träffa Pippi och co i stan eller bara gå och lägga mig om jag fortfarande är dödstrött om några timmar. Hoppas alla får en jätte bra fredag. Pussar

En riktigt bra vecka på Öland





















































Inget kan beskriva hur trött jag är

Hej på er! Jag veet min bloggning är helt sämst. Har massor av bilder att visa er men jag har liksom aldrig tid. Igår fyllde jag ju som sagt 17 år, så jag och Dawid blev väckta med sång klockan 8 på morgonen och massa fina presenter.  Och efter det var det dags för mig att jobba. Haha helt sämst att jobba på sin födelsedag men hey, vad gör man inte för lite extra pengar? När jag slutat jobba så åkte jag till axelsberg till Dawids föräldrars firma och så åkte jag bil hem med dom. Så blev det snabbt hem och duscha och sen dra in till söder med Dawids underbara familj. Så bjöd dom på thaimat och så fick jag jätte fina presenter. Så himla gulligt! Tusen tack igen.

Idag har jag jobbat, tagit allergi sprutor på huddinge, åkt till haninge för att hjälpa Anki (Malin & Idas mami) att flytta och sen varit och handlat massa inför min middag på lördag tillsammans med Dawid och Linden. Asså herregud va jag är trött. Fattar inte ens att jag fortfarande är vaken. Är helt dööööd. Imorgon blir det jobb igen och sen är det äntligen helg!
Nu orkar jag inte hålla upp ögonen längre, så nu ska jag ringa min man och kolla ifall han e påväg hit och sen sova. Hörs imorgon! Puss


RSS 2.0