Jobbbb

Idag var det jobb 12.30 till 20.00, och jag var inte lite trött när jag slutade. Tog tunnelbanan till farsta strand och så hämtade Jelle mig där. Åkte hem och så låg min älskling redan i min säng när jag kom in i rummet. Käkade middag och nu tittar vi på Big brother, efter det ska jag duscha och sen sova. Imorgon är det jobb igen 11.00 till 20.00. Sweet

Friday night










Lördag 26/2

Igår vare fredag, vilket oftast betyder tjejkväll hos Nadja. Och det var det igår. Hade jätte kul! Det var jag, Nadja, Pippi, Malin, Dompan, Carro, Rebecca, Hanna, Jasmine, Nina och Jennifer. Så jäkla kul hade vi. Mina tjejer är bäst. Åkte hem vid 11 med Pippi (tjejerna skulle ut), vilket var alleles lagom eftersom jag var heeelt död. Haha gick ju upp kl 6 och sen skulle jag upp och jobba idag så jag behövde sova. Tack alla för igår!
Idag vare ju som sagt jobb, 11 till 8. Fan va trött jag var efter typ halva tiden, haha och jobbar man på donken så e det kört om man är trött. Men det gick bra ändå. Kl 8 stod min älskling utanför, så åkte vi hem till honom och käkade thaimat. Muums. Nu ligger vi i soffan och ska titta på film med hans föräldrar. Så otroligt SKÖNT att bara vara hemma ikväll och mysa. Imorgon är det jobb igen.
Hoppas alla får en fin lördag. Puss


Glad tjej på praktiken


Freeeedag


Jag vill sova

Ligger i min säng och vill verkligen inte gå upp. Är så jäkla trött. Väcktes av min baby klockan 5 i 6, så då gick jag upp och duschade, haha men ändå så hamnade jag här igen. Nu måste jag gå upp och föna håret och klä på mig. Har möte på Cubus kl 8 och jag måste va i tid. Hörs senare, pusss


trööööttt


Dags för mig att ta körkort

Hello! Sitter just nu på tåget påväg till sollentuna centrum. Idag ere praktik som gäller! Haha har typ längtat till att få åka dit. Efter praktiken ska jag & mamma ÄNTLIGEN gå på handledarkurs. Haha har övningskört sen i somras men aldrig lyckats gå på kursen. Så idag blir det äntligen av och då kan vi dra ut och köra överallt. Sweet! Kommer köra med Dawids föräldrar också. Så nu ere bara att tuta o köra, i juni blir körkortet mitt. Wohoo

Fan ge mig värme

Igårkväll träffade jag min Beckah, vi skulle egentligen gått ut och gå men faaan va kallt det var. Så istället åkte vi ner till stortorpshallen med Dawid och hans pappa, så tittade vi på hockey & pratade massa skit.
Just nu sitter jag i skolan och har precis redovisat. Gick super bra. Skönt att ha det klart. Nu ere bara en filmrecension och en bokrecension som båda ska in efter lovet. Sweet. Nu ska jag sy ihop en t-shirt och sen gå på lunch om en timme. Hörs senare, pussar



Vad skulle jag göra utan er?


Sista veckan innan lovet

Ligger i sängen och vill verkligen inte gå upp. Är så trött! Fast jag ska egentligen inte klaga, börjar halv 11 så det kunde ha varit mycket värre. Skoldagen kommer iallafall gå jätte snabbt, 2 lektioner och sen mentorstid. Slappt. Vad jag ska göra efter skolan är just för tillfället ett frågetecken, men det lär ju ändras rätt snart. Hörs efter school, pusss

Mästerkockarna




Braaa söndag

Hej! Igår var jag det jobb till 9. Blev sen hämtad av min fina Qela, så åkte vi hem till henne (eller ja Dawid) och hade myskväll med deras föräldrar. Låg och titta på melodifestivalen, gaygalan och sen alice i underlandet. Och tillslut somnade vi i soffan, haha trötta tjejer! Vaknade sen av att min älskling kom hem. Idag var det jobb igen till 4 och så hämtade min babe mig. Så åkte vi hem till honom och så fixade vi två och Qela ihop en urgod 3-rätters middag till Dawids mamma som fyllt år. Kvällen var jätte mysig och maten som sagt jätte god! Sen blev det solsidan och efter det var det dags för mig och Dawid att åka hem till mig. Nu ligger vi i min säng och tittar på Big brother. När det e slut blir det sovdags. Hoppas alla haft en fin helg. Puss

Myskväll


Såhär såg min kväll ut igår, mys hemma hos Nadja med 3 av mina favorit tjejer.


Jäkla iphone

Sitter inne på personalrummet och har precis ätit lunch. Har praktik idag igen och än så länge går det jätte bra! Trivs som fan. Börjar om 20 min och då ere bara att jobba på till kl 6. När jag slutat ska jag åka hem till Nadja och äta middag och ha fredagsmys med henne och resten av tjejerna! Kommer bli as mys som vanligt. Hoppas alla får en fin fredag. Puss.


Torsdag

Hoola! Idag var det praktik. Gick jätte bra som vanligt. Har sen varit med min älskling hela kvällen. Just nu ligger vi i min säng och tittar på svensk maffia. När det är slut ska vi sova. Imorgon är det äntligen fredag! Hörs imorgon. Pussar

Fullt upp

Skola från 8 till 11, jobb halv 12 till halv 8, gym kvart i 8 till 9, plugga religion, duscha och käka middag. Och så måste jag sova innan halv 11 då jag har praktik imorgon. Haha hur fan ska jag hinna och hur fan ska jag orka??

Underbar dag

Gårdagen var helt underbar. Fick skitfina presenter och en stor bukett rosor av min älskling. Blev så himla glad! Så hade han köpt mat som vi lagade tillsammans. Hur gullig är inte han? Världens bästa. Resten av kvällen spenderades med tända ljus, massage och massa mys. Bäästa.

Idag vare school till halv 3 och sen åkte jag hem. Nu ligger jag i soffan och tittar på tv med en stor kopp varm choklad. Ska inte göra något speciellt idag, bara ta det lugnt. Kanske blir en promenad med Pippi senare ikväll. Hörs imorgon, pusss



Fan vad jag älskar dig


Valentine's day

Hoppas alla får en underbar dag med massa kärlek!


Syster 25




Källaren Movitz












5 år kvar till 30


Grattis på födelsedagen min fina syster


Min helg

Och så var det söndag. Vaaarför går tiden så fort?! I fredags var det praktik till 5, fan va jag trivs där. Och eftersom jag (eller ja alla som fastna i trafiken) hade sån otur på morgonen, åkte tåg hela vägen hem utan några problem. Så hämtade Dawid mig i centrum så åkte vi förbi mig, umgicks med mormor och morfar en stund och sen åkte vi hem till Dawid där det var 40 & 47 års kalas. Hade jätte trevligt hela kvällen med god mat och massa skratt.
Igår vare jobb från halv 12 till halv 8. När jag slutat fixade jag mig i ordning snabbt som satan och så mötte jag min fina Malin utanför mitt jobb. Så åkte (hahaha jag e så lat) vi en station till gamla stan och knatade till Källaren Movitz. HUR mysigt som helst och maten var jäääätte god. Firade min fina syster som fyller 25 år idag! Sjukt va tiden går fort. Tog en taxi hem med Jonas och var hemma runt halv 1. Och runt halv 4 fick jag gå och öppna dörren åt min boyfriend som var lite rund om fötterna, haha så söt.
Idag ere söndag och som sagt min systers födelsedag. Så runt 3 får vi finbesök av släkten. Då blire käk, fika och massa gottgottgott. Och ikväll blire solsidan, sweet.


20 månader tillsammans


jag släpper dig aldrig


GRATTIS GRATTIS GRATTIS

STORT grattis till Janine som fyller 47 år och Dette som fyller 40 år idag! Grattis till även Fredrica som fyller 18år(!!) idag. Hoppas ni får underbara födelsedagar :)


Det kommer aldrig bli vår

Vilket jääävla väder. Först stod jag och vänta på bussen tills det kommer en kille fram till mig och säger att alla bussar i hela stockholm är inställda, wtf?! Så då fick jag halv springa upp till centrum så att jag skulle hinna med mitt tåg. Hann precis och jag var hur nöjd som helst. Tills tåget stanna HELA tiden. Tog 1 timme och 10 min (!!!!) att komma in till centralen, en resa som egentligen ska ta 20 min. Sen när jag väl var framme på centralen så åker mitt tåg mot märsta precis när jag ska gå på. Så jääävla surt. Tur nog så kom det ett tåg direkt efter men ändå. Nu är jag på tåget och just nu står vi still, IGEN. Förhoppningsvis är jag framme om max 20 min. Nu får den här dagen gärna bli bra, det är ju förfan fredag!

Hard work work

Tjaa. Jag är såå trött! Igår var jag först i skolan från 8 till 3. Träffade sen min Malle. Så chillade vi hemma hos mig ett tag. Satt och tittade på bilder som fick oss att skratta tills vi fick ont i magen. Vid 6 åkte jag till praktiken för att hjälpa dom med att inventera allt i butiken. Jisses vilken tid det tog! Vi började kl 8 och var inte färdiga förns halv 1. Men jag lärde mig as mycket iallafall. Var hemma hos min man vid 10 över 1 och somnade på direkten.

Att gå upp imorse var inte lite jobbigt. Haha så jäkla trött! Det enda jag gör nu är att gå i skolan, träna, praktisera och jobba, och samtidigt försöker jag hela tiden klämma in tillfällen då jag kan träffa mina fina vänner och ha ett liv. Iallafall, första riktiga dagen på praktiken gick jätte bra, fick lära mig kassan så nu kan jag den, wiho! Nu är jag äntligen hemma, ligger i soffan och myser med älskade mormor & morfar som e här på besök. Så det är vad jag ska göra hela kvällen tills Dawid kommer hit och så ska vi sova. Imorgon ere praktik igen och sen på kvällen ska jag hem till Dawid och fira hans fina mamma som fyller år! Får se sen vad som händer efter det.
Hörs imorgon, pussar

Just nu

Sitter på tåget påväg till sollentuna, ska hjälpa till på min praktik med att inventera. Kommer typ komma hem inatt någon gång, och jag är redan helt slut. Haha huur ska detta gå?


trött tjej


Teckenspråk som går rakt in i hjärtat

Min finaste papi, är så stolt. Love u!


http://www.vanersborgaren.se/nyheter/1.1113844-teckensprakspoesi-som-gar-rakt-in-i-hjartat


Världens bästa vän


Åttonde februari

Hej på er! Sitter i skolan och har precis sytt klart mina shorts till vår modevisning. Så skönt att ha hela min outfit klar. Nu ere dags att börja fundera på hur nästa ska se ut. Om nån har förslag på vad jag kan sy ihop så hojta till! Om typ 10 minuter slutar jag, så då ska jag åka till sollentuna centrum och hälsa på min nya praktik. Har ju bytt till cubus istället och det känns redan jätte bra. Tror att det kan bli grymt och jag hoppas verkligen på lite extra jobb, skulle det inte bli så, så ere ju ändå jätte bra erfarenhet. Efter det ska jag hem, och så får jag se vad jag hittar på. Senare ikväll blir det promenad med Victoria.
Pusss


Nothing compares to you


Och så vare måndag igen

ÅH varför ska alla helger ta slut så fort?! I fredags var jag ledig, så då åkte jag & fina Qela till nacka forum. Shoppade, åt otroligt äcklig thaimat (tänker aldrig mer äta där) och så fikade vi. Är så glad över att jag har henne i mitt liv, min fina Qela. Sen vare dags för mig att åka in och jobba. Jobbade till 8 och så kom min finaste och hämtade mig. Så åkte vi hem till honom där vi var ensamma hemma. Så lagade vi as god middag tillsammans, käkade och efter det hoppade vi ner i badet. Asså finns det något mysigare än att sitta och pussas i en varm jacuzzi när det är is kallt ute? Nää tror inte det. Resten av kvällen spenderades i soffan. Bästa fredagen!
I lördags vare jobb igen, halv 12 till halv 9. Var helt död efter men det var bara att byta om till party kläder och sätta sig på tunnelbanan. Så hämtade min söta mami mig i farsta strand och så körde hon mig till Simons överraskningsfest. Hade jätte kul där med mina tjejer, boyfriend och andra homies. Dansade loss till typ 12 och då vare dags för alla 18+ att dra ut, och för mig och Dawie att åka hem o soova.
Igår vare jobb igen, halv 12 till 8. Och när jag e påväg hem så blir jag överraskad av min finaste pojkvän som inte bara varit snäll och hämtat mig, utan har också köpt thai mat. HUR underbar är inte han? Bästa.
Så det var min helg iallafall. Hoppas alla haft en fin helg. Puss


ÄNTLIGEN HELG

Den här helgen kommer bli så underbart braaa.



Mot gymmet

Idag var det skola till halv 3. Efter det åkte jag hem, bytte om och la mig i soffan med en stor kopp te. Så skönt att bara ta det lugnt en stund. Nu ska jag byta om till träningskläder och sen dra till gymmet! Är super taggad. Efter gymmet kommer Dawid och hämtar mig, så ska vi åka hem till honom och ha myskväll.
Hörs imorgon, pussar


Sigrid 19!



Birthday dinner

Hej! Skoldagen gick jätte snabbt, älskar tisdagar. När jag kom hem la jag mig i soffan, tittade lite på tv och började sen plugga. Nu är jag färdig med det och ska snart hoppa in i duschen. Vid 7 blir jag hämtad av födelsedagsbarnet Sigrid, stort grattis igen! Då ska vi iallafall åka och äta thaimat med Pippi & hennes familj, vet inte om det blir några fler som ska med. Men det ska iaf bli jätte mysigt!
Hoppas alla får en fin tisdag, puss


RSS 2.0