I MISS YOU!


Tröttare tjej får man leta efter

Kom hem för ett tag sen och jag är helt slut! Ligger och pratar med min baby just nu, ååh vad jag saknar honom. Har redan gjort mig i ordning för sängen och ska snart sova. Men först ska jag mysa med min mormor och morfar som är på besök. Sen kommer jag sova som ett barn i min gamla 120 säng (som nu står i Nicoles rum), har självklart lånat ut min dubbelsäng till momo och moffa, vill att dom ska få sova tillsammans och så bekvämt som möjligt. Nu ska jag prata klart med min otroligt saknade boyfriend, hörs imorgon! Pussar


Trötta tjejer på första lektionen vid 8 på morgonen

Hahaha kolla Hassan

Mitt & Hassans lag vann på svenskan och priset var sååå uppskattat

Hahahahaha

Jag och min solstråle

<3

Hästen var med på öppet hus den här gången också

:)


Sista Mars - Öppet Hus

Sitter i klassrummet och sjunger tillsammans med Nathalie. Vi båda är helt förälskade i Justin Bieber! Haha han är så söt och hans låtar är fan bra. One Time och Baby har spelats om och om igen hela dagen. Har svenska vid 3 så det enda vi gör just nu är att vänta. 5 st från klassen har redan gått hem, men eftersom jag, Nathalie och Sima ska stå på Öppet Hus idag, så måste vi stanna kvar. Lite små irriterande att det är jag och Nathalie som ställer upp den här gången också, så hatten av till Sima som hjälper oss idag. Aja nu vill Nathalie att vi ska gå ner till entrén så hon kan få titta på hennes älskling (ledaren av musik-killarna. fast vem kan klandra henne, han e ju rätt het).. Hörs ikväll när jag kommer hem, vilket e typ klockan 9!
PEACE

Alla 94or, välkommna till farsta gymnasium ikväll 18.00 - 20.00!


Tisdag - Enda dagen jag har tid för att andas

Inte mycket saker som hänt idag, vilket har varit så otroligt skönt. Idag är den enda dagen den här veckan som jag kommer kunna ta det lugnt. Hade skola till halv 3, efter det har jag bara varit hemma och pratat så mycket som det bara går med min pojkvän. Har nyss käkat middag och ska snart ta ett bad. Efter det blir det att poppa popcorn, fixa dipp och ha filmkväll med min big brother och Jonas. MYS! Imorgon blir det skola från 08.00 till 20.30. Någon som vill byta plats med mig? Nää var väl det jag trodde..


Ge mig sommar nu


Och så var det måndag igen

Kom precis ut ur duschen och sitter nu bara och väntar på att Malin ska komma hit. Vi ska chilla en snabbis innan hon ska till jobbet. Efter det ska jag möta upp Linda och så ska vi åka till stan för att shoppa och fika. När vi är klara där så är det raka vägen hem för att byta om och käka något. Sen bär det av mot träning på mossen till klockan 10. När min träning är klar så ska jag bara hem, duscha, laga mat och vid 11 kommer Malin hit och käkar en sen middag med mig och sover över. Kommer nog inte skriva något mer idag eftersom jag kommer ha fullt upp. Så vi hörs helt enkelt imorgon. Puss & Kram


Tiden går fort när man har roligt

Igår åkte jag ju som sagt hem till familjen Fredriksson. Firade Dawids morfar som fyllde 75 år i veckan. Hade jätte trevligt hela dagen/kvällen. Vid 9 började allt folk röra sig hemåt, så då hjälpte jag Janine och Peter att städa undan det värsta och sen så kollade vi på film. Helt plötsligt så var klockan redan 12, så då stannade jag kvar och sov över där. Kändes så konstigt att sova själv i Dawids säng och veta att han liksom inte kommer komma hem senare på natten. Och när jag väl höll på att somna så började det självklart regna. Så det kändes som att jag var med i en töntig film där jag ligger och deppar i min pojkväns säng, saknar honom så att det gör ont och så regnar det, hahaha illa! 

Väcktes vid 11 av att Dawid ringde mig, så snackade vi ett tag och sen gick jag ner till Peter och Janine som satt och käkade frukost. När dom var klara åkte vi tre till farsta, kollade lite i affärer och så försökte vi fixa Dawids kontantkort som strular något enormt. Efter det åkte vi till Ikea och efter det till ica för att handla mat. Åkte sen tillbaka hem till Dawid och så lagade jag och Janine middag. När vi ätit färdigt så var klockan redan halv 8, så då var det dags för mig att röra mig hemåt eftersom jag har skola imorgon. Nu har jag duschat och gjort mig i ordning för sängen och ska snart sova. Är helt slut efter den här helgen, så jag lär sova riktigt gott inatt. Har iallafall haft jätte roligt både igår och idag tillsammans med Dawids familj. Tycker om dom riktigt mycket! Nu ska jag slänga iväg ett godnatt sms till min man och sen sova.
Hörs imorgon, pusss!

Min finaste


Lördag

Igår kom tjejerna över, så hade vi massor av tjejsnack, dom drack sig fulla och så proppade vi i oss chips och popcorn. Lite innan 12 var det dags för tjejerna att göra stan osäkert. Så dom sprang till tåget, jag gjorde mig i ordning för sängen, så ringde min Dawid och så pratade vi ett tag och sen somnade jag på direkten. Tack tjejer för igår!

Har legat i min säng hela dagen. Pratade en liten stund med min baby och han var inte blyg med att skryta om att dom har 35 grader där (det skulle jag inte heller varit iofs). Åh jag är så himla avundsjuk!!! Vill bara sätta mig på första bästa flyg och åka dit. Ska iallafall snart resa mig ifrån sängen och hoppa in i duschen. Vid 4 ska jag vara hemma hos Dawid (haha även fast han inte är hemma) och fira hans morfar. Det lär bli jätte roligt, det är det alltid när man är hemma hos familjen Fredriksson. Efter det vet jag inte vad jag ska göra. Tjejerna ska iväg på lokalfest i haninge, så antingen följer jag med dom eller så stannar jag hemma. Nu loggade Dawid in på msn så nu ska jag snacka med honom där och sen hoppa in i duschen.
Hörs senare, pussar!!

Miami 2006/2007


18 dagar kvar

Åh!! Min älskling ringde precis från Thailand för att berätta att han landat och att allting gick bra och så. Jag saknar honom redan sjukt mycket. Blev så himla glad när han ringde! Nu kan jag sova gott när jag iallafall fått säga godnatt och fått höra att han älskar mig mest av allt och fått säga det tillbaka. Det är det bästa som finns, utan tvekan. Åh baby kom hem nu!! Har redan börjat räkna dagarna tills vi ses igen..


Fredagsmys

Snart är det dags för tacokväll med min kusin Petra, Malin, Ida, Linnéa, Carro och lilla Nicole. Lillskiten får chilla med oss tjejer ikväll eftersom mami och Jelle är ute och gör stan osäkert, haha! Sitter bara och väntar på att tjejerna ska komma, vilket e när som helst. När dom kommer ska vi börja äta och sen ska vi baka kladdkaka, poppa popcorn, hälla i oss flera liter läsk och bara ha världens mysigaste fredag. Gillart! Hoppas alla har en jätte fin fredag, för det kommer jag ha! Pussar och kramar


Ladieeees (den enda som saknas är Carro)


I'll be missing you


En inte alls efterlängtad fredag

Gårdagen var jätte mysig. Efter skolan kom Dawid hem till mig och så lagade vi mat tillsammans. När vi ätit klart, tittade vi på Sällskapsresan och sen kom Dawids pappa och hämtade oss. Åkte ner till centrum, köpte thaimat och sen åkte vi upp till Dawids urgulliga farmor och farfar. Åt thaimaten tillsammans med dom och när vi ätit klart kom Qela och Sarah förbi. Satt där ett tag och pratade och sen så åkte vi hem till Dawid. Satt och kollade på lyxfällan tillsammans med Qela och vi båda blev så jävla irriterade på tjejen som va med. Asså vem fan köper en häst som ett impulsköp när man tjänar 12 000 i månaden? Störd tjej.

Idag är det fredag, en fredag som jag inte alls har längtat till. För idag åker min älskade man till Thailand och ska vara borta i 18 dagar, lika många dagar som sist han var där. Och även fast jag vet att tiden kommer gå riktigt fort så är det ändå super jobbigt. Hoppas iallafall att du har riktigt kul och solar extra mycket åt mig! Jag är inte ett dugg avundsjuk, inte alls...
Sitter i skolan nu, tittade nyss på filmen Crash och fyfan va jag bölade, hahaha kände mig som världens tönt som grät som ett litet barn. Vi har snart lunch och på rasten måste jag springa upp till farsta centrum för att köpa en sån där fylla på grej till mitt kontantkort som Dawid ska ha i Thailand. Dagens planer är att shoppa igen efter skolan (haha) och sen åka hem, vakta Nicole och ha tacokväll med min kusin. Sen får vi se vad som händer.
Hoppas alla har en bra dag. Pussar


Grattis på 18-års dagen snygging!


Torsdagens planer

  • Skola till halv 2
  • Shopping med tjejerna
  • Hem och äta våfflor med familjen och Dawid
  • Hem till Dawids farmor och farfar
  • Träffa Linda
  • Träning 19.00 - 21.00
  • Hem till Dawid och sova där

Wednesday

Igår blev jag hämtad av Dawid och hans papi. Så fick vi skjuts upp till centrum, blev en liten tripp förbi solsnabben och sen gick vi på promenad hem till Dawid. När vi kom hem tog vi en dusch och sen käkade vi middag. Efter det var vi båda helt slut så vi gick och la oss hyfsat tidigit. Vilket gav resultat när jag skulle upp imorse. Vaknade upp piggare än någonsin innan min väckarklocka ens ringt och var på världens bästa humör, knatade ner till bussen vid 10 och var i skolan en kvart senare. Skoldagen var som vanligt. Hade matteprov sista lektionen och jag blev godkänd!!! Så det känns grymt bra. Allting är så himla bra just nu, både i skolan och utanför. Love it! Planerna för ikväll är att ta ett långt bubbelbad, plugga, gå på promenad och sen kommer Dawid hit, myys!
Hörs imorgon! Pussar


En glad Erica efter matteprovet


Summer lovin'


Du är allt jag någonsin velat ha


Det går riktigt bra nu

Fick reda på idag hur det gick på mitt administrations prov som jag gjorde för ca 2 veckor sen och jag e såå nöjd! Fick mvg och enligt Marja så lär det bli mitt slutbetyg, tummen upp på det! Slutade vid 1 eftersom våran tröga idrotts-vikarie inte fattar att vi har teori på tisdagar, så han envisas fortfarande med att gå ner till farsta hallen. Så istället hade vi mentors tid i typ 5 minuter och så slutade vi. Fick min frånvaro för den här månaden, vilket var 0,8 % bara, vilket e as bra. Och då var det bara att jag kommit 35 minuter försent till en lektion. Haha om mina gamla lärare från edbo skulle se hur jag sköter skolan nu så skulle dom hamna i chocktillstånd.
Dagens planer är att plugga till mitt matte prov som är imorgon, laga middag och senare ikväll vara med min boyfriend. Nu ska jag hoppa in i duschen innan jag börjar plugga.
Puss & Kram


23/3 - Fridas & Helenas dag


Grattis på 17-års dagen sötnosar!
Hoppas ni får en as bra dag med massa tårta och presenter :)


Ego nunquam redono


Söndag & Måndag

Gårdagen spenderades hemma hos familjen Fredriksson. Tittade på bandy finalen med Peter, Qela och Dawid. Och vårat älskade hammarby vann! Efter matchen hjälpte jag Janine med middagen, och det blev sjukt gott. Käkade tills jag fick ont i magen. Tog sen en snabb tripp till solarieöarna med Dawid och Linden. När vi kom hem igen duschade jag och Dawid och sen tittade vi på tv tills det var dags att sova.

Nu sitter jag i skolan och väntar på att min engelska lektion ska börja. Börjar klockan 2 idag, men åkte till skolan tidigare för att käka lunch med Evelyn och Nathalie, fick även sällskap av Sima och Sinem. Slutar klockan 4 idag och efter skolan ska jag träffa min Malin. Får se vad hon och jag hittar på för skojsigt. Har sen träning ikväll klockan 9 på mossen och efter det ska jag träffa min älskling. Så det blir en bra måndag!
Hörs senare, pussar

A good good night - Mcsaensi 20!

Igår åkte jag hem till Qela och Björn för att fira lilla Jolene som fyller 5 imorgon. Dom bodde jätte fint och Jolene är så himla söt! Hon såg ut som en liten sagoprinsessa. Vid halv 7 kom Janine och hämtade mig och så åkte vi till Dawids match. Efter Dawids match så körde snälla Janine mig hem till Sanna. Käkade middag och en as god cheesecake som lite senare tappades ut på golvet utav klumpiga Charlie, hahaha lyckat! Dansade, sjöng och tog massor med kort. Hade jätte roligt! Vid 11 skulle resten dra ut på krogen och så då kom Jelle och hämtade mig så att jag slapp gå hela vägen hem själv, så snällt! När jag kom hem var jag helt död, så himla trött efter att ha haft fullt upp hela dagen. Så jag tvättade bort mitt smink och så gick jag och la mig, somnade nog på 1 sekund. Vaknade några gånger av att Dawid ringde och sen när jag väl somnat om, vaknar jag upp av att Dawid och Erik var hemma hos mig och röjde runt i våran tvättstuga, haha! Bäddade extra sängen åt Erik och somnade direkt i min älsklings varma famn. Tack alla för igår, både på dagen och senare på kvällen!





































Tre bilder från i fredags



Och sen dog min kamera, haha lyckat!


Nu kör vi!

Festen igår spårade ur helt totalt, hela köket rasade ner och man hittade spya i varenda garderob & sovrum. Oerhört fräscht. Förstår mig inte på dom som super ner sig så att dom knappt kan stå på benen och spyr ner sig själva och andras sängar, vad är meningen med det egentligen? Kan ju inte vara så himla roligt. Tack o lov så åkte vi bil, annars hade vi nog aldrig kommit hem. Jag och Mallan landade hemma hos Dawid runt 4 och somnade på direkten.

Kom hem från min match för ett tag sen som gick riktigt jävla dåligt. Är så otroligt besviken på mig själv. Tur nog så var det bara träningsmatch, annars hade det varit illa. Fick även en egen liten publik bestående av Linda, Malin, Tette och Jossan, och ni som känner mig vet att jag hatar när folk kollar på mina matcher. Men idag var det faktiskt ganska lugnt, blev kallad för Brunk-Erica av Malin ett par antal gånger efter matchen, sen om jag ska bli glad eller inte vet jag inte, haha! Nu har jag iallafall duschat, klätt på mig och ska nu åka hem till Qela och Björn. Efter det måste jag vakta Nicole och passar då på att titta på Dawids match och efter den ska jag hem till Sanna och fira hennes 20 års dag. Sover med Dawid ikväll så det blir ingen mer uppdatering idag. Hoppas alla får en bra lördag, PUSS

Äntligen fredag

Kom precis ut ur duschen och ska nu klä på mig, har som vanligt absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig men förhoppningsvis så löser det sig så fort jag öppnar mina garderober. Blir hämtad av Malin snart så det är bäst att jag sätter lite fart nu. Vi ska iallafall på fest i haninge/muskö(?) med Ida och Linnéa. Tur nog så åker vi bil, annars hade jag aldrig åkt med (hur fan kommer man hem därifrån annars liksom). Efter festen så kör Malin hem mig till min älskling och så sover jag över där. Så det här kommer bli en riktigt bra fredag!

Hörs förmodligen imorgon (kommer vara as stressad) först match på mossen, sen hem till Qela och Björn för att fira Jolene, försöka hinna se Dawids match och efter det hem till Sanna som fyller 20. Aja ha en as bra fredag! Pussar

When you make no sense at all, but your best friend completely understands


Varför gå i skolan om man lär sig mer hemma?

Stannade hemma ifrån skolan idag, har tappat suget helt och hållet. Blir liksom inte motiverad alls till att ens komma dit om vi ändå inte gör ett piss på lektionerna. Helt ärligt så drunknar jag hellre i läxor och prov än att bara sitta av lektionstiderna och bara vänta på att vi ska sluta. För om vi aldrig gör något så blir det att man skippar första tidiga lektionen för att man ändå inte missar något och hur dåligt är inte det, man borde vara as stressad och få panik om man bara är 5 minuter försenad för att man inte får missa något alls för att inte ligga efter. Känns som att man får mer gjort hemma än vad man får i ett klassrum med 7 elever och en lärare som stirrar in i väggen. Och jag är helt säker på att jag gjort mer hemma idag än vad alla i min klass gjort i skolan på hela veckan. Utan tvekan. Enda anledningen till varför jag ens kommer till skolan nu är för att träffa världens bästa klasskamrater, hade det inte varit för dom - hade jag inte kommit alls. För ifall jag vill lära mig något så stannar jag hellre hemma.

Låg och gosade med Dawid till klockan 10 då det var dags att gå upp. När vi väl gått upp gjorde Dawid i ordning sig för skolan och så fixade jag och mami frukost till oss 3. När vi käkat klart knatade Dawid iväg till skolan och så satte jag igång med mitt pluggande. Ska snart hoppa in i duschen och sen åka till farsta med mami och shoppa. Får se ifall det blir ett litet besök till min skola också, måste hämta två böcker så jag kan plugga i helgen.
Hörs senare, pussar


Idag känns det att man lever


If I could turn back time


Kom tillbaka, jag saknar dig så otroligt mycket.


Heldag med Dawie

Gick och mötte Dawid vid 2 och så traskade vi bort till bussen. Åkte till farsta och kollade på kläder och jackor till oss båda. Självklart hittade jag ingenting till mig själv, medans Dawid hittade två jackor och en keps. När vi gått runt i farsta ett bra tag åkte vi till trångsund och käkade thaimat. Det är så sjukt gott, skulle kunna äta det varje dag utan att tröttna. När vi käkat klart tvingade Dawid mig att gå hem till mig, även fast bussen skulle komma inom typ 5 minuter. Så hela vägen gick han och retades och tyckte att han var jätte rolig (vilket han inte var). När vi kom hem till mig bytte vi båda om till mjukiskläder, så tittade vi på film med Nicole, sen fick jag äran att massera honom och klia han på ryggen tills han somnade. Så låg vi och vilade och när jag precis höll på att somna så kommer mamma inklampandes och säger att Dawids pappa är här, haha så typiskt. Så Dawid fick klä på sig jätte snabbt och till min förvånad så var klockan redan halv 7. Och jag ska gymma om lite mer än en timme. Så nu ska jag plugga lite, byta om och sen dra till gymmet för att köra Body Combat. Efter gymmet ska vi åka och hämta Dawid, sen åka hem till mig och ha myskväll.
Så vi hörs imorgon, pussar & kramar


My love


Idag är det ingen vanlig dag..


..FÖR IDAG ÄR DET SANNAS 20-ÅRS DAG! :D
Hoppas du får en riktigt bra dag hjärtat, så kör vi fullt ös medvetslös på lördag!


Jag hatar att sluta klockan 5 varje dag

Sitter i skolan och gör absolut ingenting. Vi har matte om en halvtimme och vi är som vanligt typ 7 elever, fattar inte vad resten av alla gör? Tröttnar ni inte på att ligga hemma varje dag medans alla era kompisar är i skolan? Aja, sitter iallafall i Dawids otroligt mysiga tjocktröja, och den luktar precis som honom. Love it! Efter skolan ska jag och tjejerna i klassen gå och kolla i farsta centrum och säkert fika. Är så glad över att vårat tjejgäng i skolan går i samma klass och har samma intressen så att man kan hitta på något efter skolan när man slutar så sent. Svårt att förklara men skolan hindrar en verkligen ifrån att hinna träffa kompisar och sånt, så irriterande. Så därför uppskattar man tjejerna i klassen så himla mycket mer när vi alla umgås utanför skolan också. Haha nu blev det jätte konstigt men aa. Efter farsta ska jag hem och käka middag, plugga på mitt matteprov och sen förhoppningsvis gå på promenad med Josefine. Nu vill tjejerna gå till cafeterian, hörs sen. Puss


16 April - Födelsedagskalas på Rondovägen

Mentorstid måste ju vara det sämsta tidsfördrivet skolan någonsin uppfunnit. Förstår inte ens varför vi har det. Det tas aldrig upp något viktigt och när det väl gör det, så säger ändå våra lärare emot. Ska fan från och med nu sluta gå dit. Morr.
Har iallafall nyss duschat och bytt om till mjukiskläder. Ska snart börja plugga på mitt matte prov som är nästa vecka. Runt 6 tiden ska jag hem till familjen Öhrn på rondovägen och fira Ida som fyller 18 år idag! Efter det ska jag hem och plugga lite mer, sy in alla mina 100 par jeans, äta middag, duscha, byta om och sen åka hem till min man. Han skulle egentligen komma hit idag men eftersom hans träning slutar så sent så är jag gullig nog att åka till honom istället. Nu måste jag börja plugga, hörs imorgon. Pussar


GRATTIS TJEJER!!


Idag är det äntligen eran tur att bli 18 barree! Vi ses på lördag (i dimman!!)


19.15 och jag är redo för att säga godnatt

Jag är så himla trött. Käkade middag för en timme sen och kom nyss upp från ett bubbelbad, vilket verkligen behövdes. Nu ligger jag i min säng och orkar knappt hålla upp ögonen. Ska iallafall plugga en liten stund, eller tills jag somnar. Men först måste jag välja ut kläder till imorgon och borsta tänderna, man vet ju aldrig ifall jag somnar tidigare än trott, då ere lika bra att ha allting gjort liksom. Aja hörs imorgon! Sweet dreams

Och så bjuds det på lite bilder från dagen









Alltid vid min sida


15 Mars - Sunshine

Sitter i skolan och har information & layout, vilket känns helt meningslöst eftersom jag redan är klar med kursen. Så man tycker ju att jag borde ha fått börja klockan 2 med engelska istället för halv 11 med en kurs där jag ändå bara sitter och glor in i väggen eftersom jag redan är klar med allting. Menmen, that's life. Vaknade upp av mig själv lite innan 10 av att solen lyste upp hela Dawids rum, blev direkt på super humör! Pussade på Dawid och sen skuttade jag ner till bussen. Tur nog så hade jag på mig min kappa & min älskade halsduk, annars hade jag nog frysit ihjäl. Även fast det är sunshine så blåser det riktigt kallt. Hatten av till er som redan tagit fram vårjackan och skinnjackan, hade jag varit er hade jag dött för längesen. Slutar halv 5 idag och efter skolan ska jag hem och plugga, om man ska ha mvg och vg i allt så gäller det att plugga arslet av sig. Så det är det min dag går ut på. Rätt sämst egentligen, men det lönar sig den dagen man tar studenten. Nu ska jag springa iväg och prata lite betygskriterier med mina lärare.
PUSS & KRAM


Söndag

Idag kom Nicole och mami på besök hem till Dawid. Mamma stod och pratade med Dawids föräldrar och Nicole lekte med Bowie. Haha hon var så lycklig när vi sen åkte hem. Gjorde mig i ordning för träning och så körde Jelle mig, FYSATAN va kallt det är uppe på mossen. Det är helt sjukt vad det blåser och har sig. Höll på att frysa ihjäl. Hade sen sällskap hem med Linda som vi alltid har. Hoppade in i duschen och satte på högsta värmen för att få tillbaka känseln i mina stackars tår. Nu har jag precis klätt på mig och ska snart gå och möta Dawid. Idag ska vi "fira" att vi varit tillsammans i 9 månader (igår). Så idag blir det extra mycket pussar och mys. Sånt gillas! Får se ifall vi sover hemma hos mig eller hos honom. Hörs iallafall ikväll eller imorgon.
Pussar & kramar


Lördag i bilder - Grattis i förskott Ida!!












Min lördag

När jag och Dawid vaknat gick vi ner och käkade frukost tillsammans med Erik. Klädde sen på oss och gick till centrum där grabbarna gick in på Värdsan för att käka lunch och jag blev hämtad av mamma. Åkte sen till haninge och hämtade upp Linnéa och Ida. Därefter åkte vi till tungelsta hem till Lillen, där Ida trodde att vi bara skulle äta och kolla på melodifestivalen, men i själva verket var det en överrasknings"fest" för henne eftersom hon fyller 18 på tisdag. Så hennes närmaste 10 vänner var där, så badade vi badtunna som var huur skönt som helst, hade massa tjejsnack, jag försökte rulla mig snön men fastnade bara med benen överallt och sen käkade vi middag. Under middagen började jag må riktigt dåligt igen, kände att min feber som jag hade på fredagen började komma tillbaka och huvudvärken började ta över.

Så min älskade mamma kom och hämtade mig på max 10 minuter och så åkte vi hem. Då ville min Linda komma över och göra mig och hela min familj (eller Linda är också en del av den) sällskap för att titta på melodifestivalen. ASSÅ SALEM AL FAKIR SKULLE VINNA!!!! Fattar inte vad det är för fel på svenska folket.

Lite innan 11 gick Linda hem och så ringde Dawids syster Qela mig och frågade ifall jag ville med på bio och bowla. Mådde fortfarande dåligt men ville samtidigt hitta på något, så jag tackade självklart ja och så kom dom och hämta mig. När vi kom till bowlinghallen hade dom redan hunnit stänga, så vi åkte till bion istället. Såg Alice i Underlandet i 3D och den var GRYM! Jag och Qela var helt förälskade efter. När vi skulle hem så satt vi fast i en backe i typ en halvtimme, och efter hinkar med sand och plankor kom vi tillslut upp. Åkte hem till Dawid utan att han kommit hem och vaknade sen upp vid 6 av att någon pussar på mig. Aboslut det bästa sättet att vakna upp på :)


Min fredagskväll

Runt 9 körde min otroligt söta och snälla mamma mig till jordbro, haninge hus, där Ida & Linnéa befann sig. När jag gick in där betalade jag 20 kr för garderob och sen gick vi och satte oss. Max 5 minuter senare så börjar dom i dörren kolla legitimation på alla som kom. Asså hajja vilken tur jag hade, om jag bara hade kommit 5 ynka minuter senare så hade jag inte kommit in. Så jag var riktigt nöjd över att ha kommit in på en "krog" utan att dom kollat leg på just mig och sen 5 minuter senare kollar dom på alla andra som kommer. Lite efter 10 kom Malin och Jossan och då blev det tequila shottar för fulla muggar. Sen började det rulla in folk och massor som man inte sett på länge var där. Vilket alltid är lika kul. Dansade loss hela kvällen. Åkte hem vid 1 då jag hade rejäl huvudvärk och mådde illa, så tog första bästa tåg hem till min baby och somnade direkt.














9 Månader ♥


Fredagen den 12 mars

Blev ingen skola idag för min del. Sov max 3 timmar sammanlagt på hela natten, ena sekunden frös jag ihjäl och andra sekunden var det lika varmt som det är i Dawids bastu. När min väckarklocka ringde var det bara att be mami sjukanmäla mig och sen försöka somna om. När jag sen vaknade mådde jag lite bättre, tog 2 alvedoner, klädde på mig och följde med mamma till länna för att käka thaimat och sen köpa flyttkartonger. Jonas flyttar ju hem till oss på söndag, så Tobbe måste ta bort all skit han har i sitt rum så att Jonas får plats med sitt. När vi var klara i länna åkte vi och hämta busfröt Nicole på dagis och sen åkte vi hem. Har nu bytt om till mjukis kläder och ska snart gå upp till Linda och leka med henne. Ikväll blir det antingen party i jordbro med tjejerna eller myskväll med min boyfriend. Fan att man inte kan vara på två ställen samtidigt! Aja får lösa det där.. Peace



Min lilla ängel


Torsdag - och så är man sjuk igen

Igår åkte jag och mamma ner till stortorpshallen, så jag hade sällskap med mamma, dawids föräldrar och hans urgulliga farmor. Trånkan vann med 5-2 tror jag och min lilla Dawie gjorde mål. Haha han var så himla stolt efter matchen eftersom målet han gjorde tydligen var "foppa-finten", och foppa är ju Dawids största idol. Så eftersom han lyckades göra mål med foppas fint gick han runt hemma hos sig och kallade sig själv för "Dawid Foppa Fredriksson", hahahaha geeek. Gick och la oss rätt sent då vi låg och tittade på fotboll lite för länge och när vi väl skulle sova hade jag feber, så då var det as svårt att somna.

När jag skulle upp imorse mådde jag riktigt dåligt, bad mamma sjukanmäla mig och sen låg jag och Dawid och gosade hela morgonen och jag mådde genast lite bättre. När jag väl gick upp från sängen tog jag en dusch, klädde på mig och drack överdrivet mycket vatten. Åkte sen till skolan (även fast jag var sjukanmäld) för att göra mitt administrations prov, vilket otroligt nog faktiskt gick bra. Trodde att det skulle gå åt skogen och att jag för första gången på gymnasiet skulle få ett sämre betyg än vg, men jag svarade riktigt bra på varenda fråga och när jag lämnade in det sa Marja att det såg riktigt bra ut. Hatten av till mig själv! När vi slutat hade jag sällskap med Dawid i telefonen på bussen hela vägen hem, sen käkade jag middag och drog på träning (även fast jag hade feber och huvudvärk). Kom hem vid halv 10, duschade och nu ligger jag i min säng helt död. Mår riktigt dåligt nu. Men jag är så van med att vara sjuk så jag överlever! Nu ligger jag bara och väntar på att Dawids träning ska sluta.
Hörs imorgon! Peace



Utan er är jag ingenting


Frida Malmberg, Linda Eriksson, Tobias Malmberg, Jenny Eriksson (& Nikki, ej med på bilden)
Världens bästa syskon, jag är absolut ingenting utan er. Jag älskar er!


Min onsdag - Bambi på hal is

Skola som vanligt, inget speciellt hände. Eller jo! Jag som varit så himla nöjd över att jag inte halkat en endaste gång på hela förra året och iår, halkade självklart idag. Och på värsta möjliga sätt. Precis när jag ska gå innanför entrén i skolan så halkar jag och landar på min fot och hand. Höll på att skämmas ihjäl. Tur nog så var Sidny och Felicia i min klass där så dom räddade mig från att skämmas extra mycket. Började självklart blöda på foten, så nu är min ena vita sko inte längre så vit. Efter skolan åkte jag hem och duschade. Har sen bara pluggat till provet som är imorgon. Nu har jag klätt på mig och ska nu åka ner till Dawids match och hejja på honom. Sover över hos honom också, myyyyys!! Aja hörs tomorrow, pussar och kramar


Jag och min administrationsbok

Gick upp lite extra tidigt för att göra frukost till min boyfriend, när jag gjort det kände jag mig genast som världens bästa flickvän i ca 2 sekunder, haha! Fick sen skjuts av mamma till skolan. Skoldagen gick jätte fort och vid halv 2 kom mamma och hämtade mig, så åkte vi till huddinge sjukhus för att jag skulle ta mina allergi sprutor. När vi var klara somnade jag i bilen och vaknade upp helt ensam i trångsund centrum med en ica påse bredvid mig från ingenstans. Sen ploppade mamma, Jelle och Nicole upp från ingenstans. Åkte hem, tog en dusch och käkade tacos till middag. MUMS! Nu ligger jag i min säng och pluggar och det kommer jag fortsätta göra tills klockan blir 9 då det är dags för desperate housewives! Efter det lär jag ju plugga igen. Så min kväll består av plugg och tv, kan det bli mer intressantare? Nej skulle inte tro det. PUSS


HAPPY BIRTHDAY!


Grattis på 42 års dagen världens bästa mamma!
Även fast du fått för dig att du är gammal nu så är du inte det,
du blir bara bättre och bättre för varje år! :)


Födelsedags kalas

Efter skolan åkte jag till trångsund centrum och mötte upp mami. Köpte tårta och lite annat smått o gott. Åkte sen hem och gjorde middag. Blev en as god pasträtt typ. Muuuuuums säger jag bara. Efter vi ätit middag sjöng vi för mami och så käkade vi tårta (hon öppnade sina presenter i helgen när min storasyster var här). När vi firat klart mami gick jag och Tobbe upp till hans rum och spelade Tekken 5. Haha så jävla roligt. Vi spelade alltid tekken när vi var små, så det kändes nästan som att man var 8 år igen. Nu har jag nyss duschat och klätt på mig min pyjamas, haha. Min baby kommer hit när som helst, då ska vi nog bara mysa och titta lite på tv innan det är dags att sova. Vi båda börjar olagligt tidigt imorgon. Aja nu kommer han nog, peeace and love



Det gick rätt vilt till när Linnéa blev 18



Måndag - Internationella kvinnodagen

Sitter i klassrummet helt själv, resten av klassen är nere i lilla aulan och lyssnar på någon urtråkig föreläsning. Hade sån otrolig huvudvärk så jag orkade inte vara kvar där. Här i klassrummet är det tyst och svalt, precis vad jag behöver. Slutar klockan 4 idag och jag mår värre än sämst, enda anledningen till varför jag är kvar här är för att min lärare precis informerade mig om att jag bara behöver närvara på resten av alla engelska lektioner vi har kvar för att få mitt MVG. Känns så jävla bra! Ska också snacka med Christina om att jag ska göra om mitt VG prov så att jag kan få ett MVG i samhällskunskap. För det förtjänar jag fan. Som jag slitit, fick MVG på alla prov och redovisningar förutom ett ynka litet prov där jag ändå fick ett VG. Då tycker man ju att jag faktiskt borde få MVG, men tydligen inte. Så jag ska fan göra om VG provet och få MVG! Efter skolan ska jag åka hem, hälla i mig massor av alvedon, byta om till mjukiskläder, äta tårta och sjunga för min mamma som fyller år idag, lägga mig i min säng och plugga till mitt administrationsprov som är på torsdag och sen somna i Dawids varma gosiga famn. Nu ska jag vila lite innan min engelska lektion börjar. Sköt om er! Puss

Allt


Sista dagen på lovet

Har nu klätt på mig, packat min väska och ska snart röra mig mot bussen som tar mig hem till min babyboo. Har för första gången ångest över att det är skola imorgon, har vant mig med att vara hemma eftersom jag varit det i 12 dagar nu. Och önskar nu att jag fick 12 dagar till att vara hemma på. Det här lovet har faktiskt varit riktigt nice. Men nångång måste man ju komma tillbaka till verkligheten, och verkligheten är = no life, skola, äta, sova. Börjar iallafall halv 11 imorgon, vilket är as skönt. Kunde ju ha varit mycket värre. Aja nu måste jag börja leta efter mitt busskort och sen dra. Hörs imorgon, peace


GRATTIS GRATTIS GRATTIS


Graaaaaaaattis på 18-års dagen snygging!!!!!


Söndag

Igår kom Dawid hit och så hade vi myskväll. Trodde att vi båda skulle somna på direkten men vi lyckades faktiskt hålla oss uppe till 12. Vaknade vid 11, fixade frukost/lunch och tittade på tv. Sen bytte jag om till träningskläder och så kom Qela och hämtade oss, så körde hon mig till min träning. Träningen gick hyfsat bra, har ju inte tränat på jätte länge då min fot har varit trasig. I början gick det rätt bra men efter ett tag kom smärtan tillbaka. Känns som att det aldrig riktigt kommer bli bra igen hur mycket jag än vilar så jag kan lika gärna bara fortsätta köra. Efter träningen åkte jag hem och duschade. Ska snart käka middag, är sjukt sugen på thaimat. Så förhoppningsvis blir det de. Aja hörs sen! Puss

Sydpoolen med la familia

Idag mår man som man förtjänar - även fast min kväll endast bestod av cola och vatten. Eftersom jag fick sova i lite mer än 3 timmar så känns det som att jag druckit 5 stycken vodka flaskor. Ville rent ut sagt dö när mamma kom in och väckte mig och Malin. När jag emot min vilja klätt på mig så mådde jag jätte illa och spydde upp mina 3 cheeseburgare som jag med våld tryck i mig imorse, efter den upplevelsen så kommer jag aldrig mer äta på mc donalds. När jag gjort mitt inne på toan åkte jag, mami, Jelle, Frida och Nicole till sydpoolen. Badade i 3 timmar och Nicole var helt överlycklig. Hon plaskade runt i vattnet med största leéndet. När vi var klara var jag helt slut, vilket inte är så konstigt om man fått 3 timmar sömn och tvingas köra all in med en 1 åring i ett badhus. Sov hela vägen hem och sprang in och la mig i min säng så fort vi kom hem också. Vaknade för en liten stund sen och ligger fortfarande i min säng, tänker ligga här tills Dawid kommer hit och myser med mig. Som jag saknat honom, även fast det bara gått 2 dagar. Så idag blir en återhämtningsdag i min soffa tillsammans med världens bästa pojkvän.
Hörs ikväll eller imorgon! Pussar

Nea's 18-års fest i bilder


















Det här va dom bilderna jag har,
tog massor med Idas kamera så flera bilder kommer när Ida skickat dom :)


Its gettin' late but I don't mind

Igår åkte vi som sagt hem till Linnéa och firade henne. Blev så himla chockad när jag såg att hon, hennes lillasyster & mamma såg exakt likadana ut! Helt sjukt hur man kan vara så lika. Hade iallafall jätte roligt, det bjöds på massor av dans och skratt. Vid 2 snåret körde vi hem en dyngrak Ida och sen tog vi en tripp till donken där vi var så otroligt övertrötta att vi satt och skratta åt exakt allting. Såg också två killar som beställde mat utan några skor på sig, kanske låter rätt tråkigt nu men just då var det riktigt roligt. Träffade på Kevin och co som hade varit ute och gjort stan osäkert. Stod och pratade med dom ett tag och helt plötsligt var klockan 4. Åkte runt i bilen ett tag till och skrek till låten "Starkare", släppte sen av en trött Jossan, åkte till Haninge för att hämta kläder till Brallan och tillslut hamnade vi hemma hos mig. Somnade inte förns halv 7 och blev väckt lite innan 10. Någon som tror att jag var på bra humör då? - Njaa inte riktigt va. Hade iallafall as kul igår, tack för en awesome kväll tjejer!


Såhär kul kan man ha på mc donalds en sen fredagsnatt


Hahahahahaha en av killarna utan skor










LINNÉA 18 - FULLT ÖS!!

Blir inget fredagsmys idag inte. Min kära vän Linnéa som fyller 18 på söndag skulle åkt på kryssning idag för att fira sig själv tillsammans med 25 pers, men eftersom det är is-kaos ute på sjön så ställdes kryssningen in. Vilket glädje mig och Malin en gnutta då vi får vara med och fira Linnéa hemma hos henne på torra land. Något som är mindre roligt är att min man är fast ute på isen och nu passar "vad var det jag sa" riktigt bra in. Haha så typiskt, jag visste verkligen att deras båt skulle fastna. Så Dawid och co skulle egentligen gått av båten just nu, men istället så kommer dom hem imorgon vid 11, haha SYND! Aja går inte att göra så mycket åt saken nu, bara gilla läget och att dom får ta sig i kragen för ännu en vild natt. Jag håller iallafall på att välja ut kläder inför ikväll men jag hittar absolut ingenting. Antingen ser det jätte tråkigt ut, eller så är det för mycket. Snart sätter jag på mig mjukisbyxor och skiter i det här. Malin kommer iallafall och hämtar mig sen, så vi åker bil ut till Årsta havsbad, vilket är helt perfekt då jag får skjuts hem sen och får sova skönt i min egna säng. Jag gillart! Nu måste jag fixa mig. Hoppas alla får en grym fredag (även du Dawie som tvingas spendera ännu en natt på sjön).
NU KÖR VI TJEJER, IN I DIMMAN!!!!!


Last night i bilder













FREDAG!

God morgon! Eller rättare sagt god eftermiddag. Igår åkte jag och Linda (söta mamma körde oss) hem till Emil där det var party. Hade jätte kul imellan åt, men varken jag eller Linda var så taggade på att parta loss, plus att vi hade ställt in oss på att det skulle vara "chillkväll" så då var det rätt svårt att ställa om till party-mode. Men det var rätt schysst ändå. Jag, Linda och Erik gick hem vid halv 2 och innan vi gått därifrån trodde jag att jag skulle dö ute i kylan, men det var inte alls kallt faktiskt (sen var jag klädd som en eskimå, så det kan ju bero på det). När jag kom hem tvättade jag av mig mitt smink och tittade på tv ett tag, sen ringde Dawid och sa godnatt så då kunde jag sova gott.

Har nyss käkat frukost/lunch och ska snart hoppa in i duschen. Har än så länge inga planer för dagen, vilket känns rätt skönt då jag gjort saker varje dag sen lovet började. Så det kan vara rätt skönt att bara vara hemma själv och ta det lugnt. Ikväll ska jag antingen hem till Jossan med Malin eller träffa Dawid. Får se hur det blir.
Nu ska jag in i duschen! PUSS



två bilder från igår


No pain is forever


Torsdag

Åkte hem till min baby igårkväll, låg och myste hela natten och hela eftermiddagen idag. Hjälpte honom också att välja ut kläder inför ikväll då han ska iväg på kryssning med halva skogås och trångsund. Varför kan jag inte bara bli 18 typ nu? Så störande. Han blev iallafall jätte fin (han har på sig en skjorta som jag köpt, så det kan inte bli fel). Drog därifrån sen för att hämta Nicole på dagis, tog sen bussen hem eftersom vi båda höll på att frysa ihjäl. Herregud va kallt det är ute, som det känns nu så kommer det aldrig bli vår eller sommar. Har sen bara legat och pluggat inför provet nästa vecka. Ska lite senare träffa Linda och dra iväg på party! Lär bli rätt kul. Hörs imorgon iallafall! Peace

Hoppas att alla ni som drar på kryssningen ikväll har hur kul som helst ikväll. Är rätt avundsjuk just nu men jag kommer inte vara ett dugg avundsjuk imorgon när ni vaknar upp med årets baksmälla medans jag ligger hemma och mår prima ballerina :)

Shopping med Joss & Nikk

Kom hem från farsta för typ 1 timme sen. Hittade absolut ingenting till mig själv, som vanligt. Hatar när det är så, antingen så hittar man absolut ingenting och då har man alltid mycket pengar, och när man väl hittar massor som man vill ha så har man självklart inga pengar. Sånt händer alltid mig. Hittade iallafall massor av presenter som jag fick med mig hem, kan självklart inte skriva vad eller till vem för då förstörs ju allt. Rätt spännande eftersom det är 4 av mina närmaste som fyller år den här månaden. Många kalas och presenter som måste hinnas med. När vi åkte hem ifrån farsta träffade vi Dennis och Henke på bussen, så dom gjorde oss sällskap till stortorp. När vi kom hem satt jag och Jossan och snackade lite skit. Sen var det dags för middag och då rörde hon sig hemåt. Får se ifall vi ska träffas sen eller inte.
Nu ska jag iallafall plugga, har prov nästa vecka, KUL!


Jag och Jossan på hennes 20-års party


Jag saknar er så otroligt mycket


Onsdagen den 3/3 - kort update

I måndags kom Malin & Jossan hit. Så tittade vi på film, The ugly truth som var as bra.Den bjöd på en hel del skratt. Käkade massa gott och snackade skit som vanligt. Båda sov över och det blev inte sovdags förns vid halv 6 på morgonkvisten, haha så typiskt oss.

Igår var jag med Dawid hela dagen. Lagade mat tillsammans och myste. Sen drog han iväg på träning och jag stannade kvar hemma hos honom. Låg och tittade på desperate housewives och cougar town tills han kom hem. Då blev det lite käk igen och sen var det dags att sova. En riktig mystisdag.

Kom hem ifrån Dawid för typ 1 timme sen. Har nyss käkat lite lunch och ska snart duscha. Lite senare ska jag åka till farsta med Jossan & lilla Nicole och shoppa. Var ju ett bra tag sen jag köpte något till mig själv så idag smäller det! Haha. Aja nu ska jag hoppa in i duschen! Peace


Du är det finaste jag vet


Söndag & Måndag

Igår var det en riktig söndag, låg i sängen halva dagen. Gick sen upp för att duscha, åkte sen till centrum och köpte thai mat och hämtade upp min Dawie. Åkte hem till mig och så käkade vi världens godaste thai samtidigt som vi tittade på OS. Lekte med Nicole och vid 8 kom Erik och hans pappa och hämtade upp mig och Dawid. Åkte hem till Dawid, poppade massa popcorn och så tittade vi på OS finalen i hockey. Jean och fifty gjorde oss också sällskap. Vi alla hejade på USA (förutom Jean bara för att han visste att Canada skulle vinna), vilket dom också gjorde. Men det var en riktigt bra match. Gick och la oss när matchen var slut.

När jag, Dawid och Erik vaknade gick vi ner och gjorde frukost, sen kom Dennis också. När vi käkat klart gick jag och Dawid in i Dawids rum och tittade på tv och myste medans Dennis och Erik spelade cs i Qelas rum. Vid 2 skulle killarna ner till b-banan så dom körde mig till centrum där jag hämtade Nicole från dagis och sen tog vi bussen hem. Skulle aldrig orkat kriga i snöslasket med hennes vagn. När vi kom hem lekte vi en liten stund och sen kom Linda hit. Så låg vi och tittade på Ratatouille och käkade middag. Hon gick hem för en stund sen och jag ska nu hoppa in i duschen. Får se vad jag hittar på sen, om jag får som jag vill så kommer Mallan och Jossan hit. Men vi får se, Dawid är iallafall nere på Värdsan och käkar med sina homies så honom får man inte se förns imorgon.
Aja nu ska jag duscha, peace!

RSS 2.0