Just nu


Äntligen fredag!

Jobbade som vanligt igår. När jag slutat tog jag mitt pick o pack och mötte upp min man i älvsjö. Så åkte vi runt på lite äventyr som slutade med att vi cyklade till farsta och shoppade lite. Köpte hem mat och gjorde iordning för myskväll. Så kom Malin och Carro och så tittade vi på fotbollen tillsammans.
Idag är det sista jobbdagen för den här veckan. Även min sista dag som 18åring. Sjukt va tiden går fort.. Iallafall, jobbar till 8 idag, vilket betyder att jag fått några soltimmar nu på morgonen. Underbart! Efter jobbet så blir det shot kalas hos Carro! Ha en fin dag. Pusss
 

Världens bästa


Två dagar kvar till helg

Rätt långt pass idag. 10-20, dock så hade vi saker att göra hela tiden så dagen gick väldigt fort! Skönt! Nu är jag på tåget och ska strax kliva av. Eftersom tågen kör på sommartid nu så måste jag vänta i 40 min på mitt andra tåg - så segt. Meeeen jag har ju världens bästa pojkvän som kommer och hämtar mig! Finns ingen bättre än den mannen. Vi ska hem och äta och titta på fotbollen! Heja Spanien!

 

Tisdag

Då var det dags för jobb igen. Känns som att jag inte gör något annat än att jobba. Men ska absolut inte klaga, det hade kunnat vara mycket värre.. Ska slänga i mig lite lunch och sen dra iväg till jobbet. Slutar sent ikväll så det blir en lång dag!
 

Du


Nu är jag trött på regn

Ligger fortfarande i sängen och vägrar gå upp. Tur nog så börjar jag inte jobba förns kl 1. Blir så deprimerad oc på sånt dåligt humör när det är pissigt väder. Blä säger jag bara. När jag väl går upp från min varma säng så blir det frulle, dusch och klä på sig nått skönt. Jobbar på taxi S idag så får se ut precis hur jag vill. Jävligt skönt. Blir mys med min man ikväll, längtar.

Söndag

Igår var det mys dag på riktigt. Gick på bio med Carro och Erica. Såg filmen lol. Den var sååå bra. Vi alla blev kära i kärleken. Haha riktiga nördar. Efter filmen åkte jag och Carro hem till henne och så fick vi sällskap av Malin. Så låg vi alla i Carros säng och skrattade tills vi nästan kissade på oss. Vid 1 åkte vi till donken och fick med oss Kakan. Efter det åkte vi hem och sov.

Idag har jag jobbat heeeeela dagen. Sjukt varmt i butiken så jag höll på att dö. Nu är jag hemma med mitt hjärta och har nyss ätit. Ska snart hem till Sarah på tjejmys.
 

Midsommar


Jobba jobba jobba

Ville dö när jag klev upp imorse. Alldeles för tidigt för att jag ska kunna fungera normalt. Igår efter jobbet kom min fina man och hämtade mig, och inte nog med det, han hade med sig thai. Lyckan när han berättar det. Jag har verkligen världens bästa! Tillbaka till min trötthet, jobbar inte så jätte många timmar ändå så förhoppningsvis överlever jag. Efter jobbet ska jag träffa min älskling. Får se vad vi hittar på! Är sjukt sugen på mjuklglass haha.

 
 

Hej solen, hoppas du är här för att stanna

Ligger i rålis och solar med familjen. För ca en halvtimme sen så var clownen Mannes föreställning färdig. Så härligt att höra alla barns skratt. Vi ska strax åka till farsta för att luncha och efter det åker mamma, Jelle och Nicole till Dalarna där dem ska fira midsommar. Så då ska väl jag och syster fortsätta hänga innan jag ska åka in och jobba. Tobbe om du ser det här så kan du väl ringa nån i familjen så kan du komma och hänga med oss!!


LYCKA


Kort jobbdag

God morgon! Sitter på tunnelbanan påväg in till jobbet (taxi S). Börjar redan klockan 7! Dock slutar jag kl 12 så det blir en kort skön dag. När jag slutat blir det gym eller pw med syster och Malin. Får se vad resten av dagen bjuder på. Ha en fin morgon! Puss

18 juni

Där försvann min sovmorgon, haha jag kan verkligen inte ta det lugnt. Är påväg till farsta nu där jag ska möta upp syster för en pw. När vi gått klart ska jag till tandläkarn och efter det blir det shopping! Ikväll kommer Carro över på middag och så ska hon klippa mig och syster, bästa!! Mitt hår skriker verkligen efter en rejäl klippning. Nu ska jag gå av bussen så vi hörs sen!

I feel so close to you right now. SUMMERBURST (dag 2)














There's no stopping us right now. SUMMERBURST (dag 1)









Och där var helgen slut

Varför går tiden så himla fort när man har roligt? I helgen var det summerburst och FYFAN va bra det var. Har haft så sjuuuukt kul och självklart är det tack vare mina älskade vänner och pojkvän. Lägger upp bilder i ett nytt inlägg snart. Förutom summerburst så har jag hunnit med söta Benjamins dop och shopping, snart har jag en fulländad sommar garderob. Sweet. Något som inte var lika sweet var att gå upp imorse för att åka och jobba. Tur nog så gick dagen snabbt så det var ingen fara. Men så fort jag kom hem så var det raka vägen ner i soffan. Tänker inte röra mig här ifrån. Imorgon är jag leeeeeedig vilket betyder sovmorgon!!


Snart helg

Igår var jag ledig efter 1 veckas jobb. Det var så jäkla skönt. Idag jobbar jag dubbelpasa, vilket inte är lika skönt - meen jag är ledig imorgon och på lördag! Det bästa med det är att jag har saker inplanerat med mina bästa tjejer och min älskling. Så det kommer bli en bra helg! Slutade nyss på taxi S och ska strax ta tåget till sollentuna! 30 % på alla kläder och 20 % på all kosmetik bara idag på Cubus! Komsi komsi

You & Me

Åh vilken bra dag. Jag har verkligen världens bästa förhållande. Är så lycklig! Dagen blev precis som jag tänkt mig, om inte bättre till och med. Nu är vi hemma igen och ska strax sova! Båda ska upp sjukt tidigt imorgon. Tack älskling för en underbar 3 års dag!


36 månader, 1095 dagar, 3 år. JAG ÄLSKAR DIG


En bra dag

Jobb på taxi S 8-14, efter det mötte jag upp mamma, bror, syster och Valentina. Så käkade vi en sen lunch och gick runt i stan. Super mysigt! Efter det åkte vi till farsta där vi köpte lite små saker, ÄNTLIGEN har affärerna fått in kläder som faller mig i smaken (min garderob gråter typ nu), så imorgon och på torsdag blir det mer shopping! *Glad tjej*. Åkte hem snabbt och sen åkte jag och min älskling tillbaka till farsta för att fixa min klocka som jag fick av honom i student present! Den e så så jäkla fin, jag typ dör varje gång jag ser på den. Världens bästa. Finns ingen som honom. Efter det åkte vi hem och nu har vi myskväll. Har spenderat kvällen ute på baksidan, satt där tills det blev tillräckligt kallt för att hoppa in i en varm dusch. Nu ligger vi i sängen och kikar på fotboll!






ALDRIG UTAN ER


Hard working woman

Jobb är det enda som står på schemat. Idag är sista dagen som jag stänger, resten av dagarna blir dags-pass! Så skönt. Då blir mitt liv plötsligt mycket roligare när man faktiskt kan göra saker efter jobbet. Nu har jag lunch och ska strax prova ett par shorts! Behöver egentligen inte mer kläder men kan bara inte motstå dessa skönheter. Hoppas dem sitter bra också. Hörs ikväll! Pussss

Om 8 timmar...

Så får jag gå och lägga mig och sova så många timmar jag vill. Den här helgen kommer jag ha jobbat 33 timmar och sovit ca 9 timmar. Haha jag blir trött bara av att tänka på det. Nu är jag iallafall i bilen påväg till nacka forum, kom förbi om ni har lust! Pussar


I personalrummet inatt, haha det som gjorde att jag överlevde


Jag lever

Kom hem 6 imorse och drog till jobbet vid 11. Så knappt 5 timmars sömn och sen var det dags för jobb igen. Slutade kl 17 och så åkte jag hem. Har duschat, ätit middag och sovit i 25 min (hehe bättre än ingenting). Om 1 timme ska jag ta tunnelbanan in till jobb nr 2. Börjar 21 och slutar 05. Sen blir det jobb 11-18 i Nacka imorgon. Längtar tills den här helgen tar slut..


Att vakna upp till det här, det gjorde min dag <3


Min första dag som "vuxen"

Sitter på jobbet. Började 12 men gick upp redan vid halv 8 imorse. Sa hejdå till min älskade pappa som var tvungen att åka hem till vänersborg. Men vi ses snart igen! Borde vara helt död men jag är helt uppe i varv och svävar på moln så jag lär inte känna av att jag är trött förns jag ska gå och lägga mig. Vilket förresten är om 14(!!!!) timmar. Jobbar till 05 imorgon bitti. Så ja, 12-05, energi drycken och mitt moln svävande är det som kommer hålla mig vaken!


LYCKA


FÖR JAG HAR TAGIT STUDENTEN, FYFAN VA JAG ÄR BRA

Kan inte beskriva dagen med ord. Gläjde tårar i mängder. Jag är fri. Nu börjar livet på riktigt. Flera miljoner tack räcker inte för att tacka alla som var med och gjorde min dag igår. Ni är underbara och fan vad jag älskar er. Jag har tagit studeeeeeenten. Vilken jävla känsla


Nationaldagen

Firar nationaldagen i sundbyberg med hela familjen. Mamma, pappa, jelle, mormor, morfar, mina kusiner, Frida, Nicole och Valentina. Axels tivoli är här, så vi har vunnit choklad, gosedjur och åkt massa karuseller. Känner mig som 10 år igen!



Studentlunch - 2 dagar kvar

Åkte till Martin Olsson imorse med mamma, syster och Valentina. Köpte massa mat till min mottagning och efter det vidare till bolaget. Efter det var det studentlunch i skolan. Känns så sjukt att idag var det sista gången jag var i skolan innan vi tar studenten. Pirrar i hela magen när jag tänker på det. Äntligen min tur att ta på mig mössan och gråta av lycka. När jag kom hem så var mormor och morfar här, så resten av kvällen ska spenderad med dem och Dawid såklart. Imorgon sätter vi igång med alla förberedelser! Spännande


4 juni

Efter en lugn helg med massa filmer, onyttigheter och bio besök så är jag frisk! Får väl vara glad över att jag var ledig och att det inte var min jobb helg. Nu är jag påväg till tunnelbanan från jobbet. Började 8 och har precis slutat vilket är helt underbart. Har hela dagen på mig nu att göra massa annat. Första stoppet blir hemma hos syster, sen får vi se vart vinden för mig.


Sjuk

Ja. Rubriken säger allt. Visste att den här dagen förr eller senare skulle komma. Har ju mått dåligt i flera dagar men inte velat "gå med på det". Igår efter jobbet gav jag upp. Febern tog över helt o hållet. Min älskade kom och hämtade mig vid tåget och så åkte vi hem. Blev ompysslad hela kvällen av min finaste. Iaf något att vara tacksam över. Om 2 timmar skulle jag egentligen vara hemma hos Dominique på en välkommen hem middag, men eftersom jag mår piss så blir det en hemma kväll igen. Hoppas jag är frisk imorgon!!

1 juni

Och så var utbildningen klar! Tiden har gått så himla fort och jag har lärt mig sjukt mycket på ändå rätt så kort tid. Allting känns super bra och jag längtar typ till mitt första riktiga jobb pass. Idag är det första juni, vilket betyder att det är 6 dagar kvar till studenten, 12 dagar kvar till min och Dawids 3 års dag, 14 dagar kvar till Summerburst, 21 dagar kvar till midsommar och 29 dagar kvar till min födelsedag! Mycket som händer den här månaden. Bara massa kul! Just nu sitter jag på tåget påväg till jobbet, jobbar i Sollentuna idag (cubus), så kom förbi och säg hej om ni kan! Ikväll, om vädergudarna vill, så ska jag, Pips och Sarah glida runt på stan och ha en liten tjejkväll. Kommer bli grymt

RSS 2.0