En dags sommar


Livet har sina goda stunder

Kom precis hem från Dawids mormor & morfar. Vi har firat hans kusiners födelsedag. Det firades med femkamp, god mat och glass i mängder. Super mysigt! Nu ska jag och Dawid mysa ner oss i sängen med en film. Vi båda är helt slut så det ska bli så skönt att krya ner till sängs. Ha en fin kväll! Puss


Tummen upp för livet just nu


Fan va underbart att vara ledig

Vaknade upp rejält utvilad. Har hunnit med riktigt mycket idag. Otroligt skönt! Fick även några behövliga soltimmar på min bleka kropp och som plus fick jag sällskap av Pippi. Nu ska vi äta thai med familjen. Ikväll blir det hem till mannen på puss kalas!
 

ÄNTLIGEN fredag

4 timmar kvar och sen sitter jag på tåget påväg hem! Lycklig tjej. Imorgon är jag leeeeeedig. Är så sjukt glad för det. Och imorgon kommer min man hem, och inte nog med det så kommer även min mamma, Jelle och lillasyster hem efter 100 års semester. Ska även träffa min syster och lilla Valentina. Och Nathalie! Haha när man är ledig så ska man göra allt på en och samma dag
 

Det man inte minns - har inte hänt

Igår var det jobb 11-19. Känner hur kroppen börjar säga ifrån nu, men det är bara att köra på ändå. Igår fyllde finaste Sarah år och det firades rejält! Sjukaste kvällen på länge. Hahaha jag har så mycket bilder på min mobil som är guld värda. Fan va kul vi hade. Är rejält trött idag men det va det värt. Börjar jobba kl 1, så bara att bita ihop och köra :) ha en fin dag!
 

Vad vore en dag ledigt? Alldeles alldeles underbart

Ursäkta min deppiga rubrik. Ska faktiskt inte klaga. Livet hade kunnat varit värre. Men efter min mördar helg så är jag riktigt sliten. Det enda positiva med helgen var att jag fick träffa min finaste. En natt tillsammans sen var det dags för honom att åka iväg igen. Har nog aldrig sovit så skönt som jag gjorde inatt med min andra halva bredvid mig. Längtar tills lördag då han kommer hem för gott. Just nu sitter jag på tåget påväg till jobbet igen. Jobbar i Sollentuna idag! Så det ska bli kul. Tänkte göra nått kul ikväll men lär somna så fort jag kommer hem. Ha en fin dag!
 

Från ett jobb till ett annat

Jaha. Då var det "bara" 6 timmar kvar av denna kväll. Sen får jag åka hem och sova! Om jag längtar? Svar ja. Om jag längtar tills att gå upp igen? Svar nej. Tur nog så har jag två väldigt roliga jobb som är varandras motsattser. Så det blir aldrig uttjatat eller långtråkigt! Stort plus. Nu måste jag fortsätta svara. Ha en fin kväll!
 

Nu kör vi

Efter två dagars ledighet så är det dags för jobb. Känns ändå okej då jag haft två underbara dagar med mina syskon och pappa. Nu har pappa åkt hem, men även det känns okej då vi ses snart igen. Och då i en vecka istället för 2 dagar. Längtar! Sitter iallafall på tunnelbanan nu. Jobbar i Nacka idag. Imorgon & på lördag blir det Haninge på dagen och taxi s på kvällen, och dagspass i Haninge på söndag. Så 41 timmars jobb på nästan 4 dagar. Love it. Nu köööör vi
 
 

Som jag längtat

Mitt kära sovsällskap gick nyss hem och jag ska strax byta om till träningskläder och packa ner vanliga kläder. För idag ska jag först träna med syster och sen kommer min älskade pappa och andra syster hit! Ska bli såååå kul. Så ska vi luncha och så kommer även min bror. IIIh. Vaknade upp med ett leénde på läpparna. Kommer bli en riktigt bra dag. Nu måste jag fixa mig! Pussssss

Dags för vardag igen

Har haft en kanon helg! Bara gjort sånt som jag behöver. Har dock inte haft tid med datan eller annat trams. I lördags morse åkte mannen till Spanien på en grabb/golf resa. Så jag drog till kista galleria med syster, Valentina och Carro. Efter det till beomma för att överraska bror, men han hade redan slutat haha fail. Åt middag med Carro, sen på kvällen blev det äventyr med henne o Malin. Very fun.
I söndags tog jag och Carro en rejäl sovmorgon, så åt vi frukost, duschade och drog till farsta när vi var klara. Träffade syster och Valentina igen och så kikade vi runt lite. Åkte sen hem och hade myskväll med Malin, Pippi och såklart Carro. Åt middag och tittade på två filmer. Super mysigt.
Idag har jag först varit ute på bullandö med Malin, Pippi, Sarah och Forre. Åt lunch och käkade mjukglass. Yum. Åkte sen hela vägen till sollentuna för att det var dags för mig att jobba. Timmarna gick super fort vilket var väldigt skönt och kul. Nu klev jag precis in för dörren här hemma och ser att mina tre älsklingar (Malin, Carro & Pippi) har lagat ihop en lyxmiddag. Jag har världens bästa vänner
 

What doesn't kill you makes you stronger


ÄNTLIGEN HELG

Igår efter jobbet vart det SPA ala Erica & Dawid. Haha två små apor såg vi ut som. Idag är det fredag och det betyder heeeelg. Första riktiga helgen jag är ledig (alltså både lördag&söndag) sen summerburst. Precis en månad sen typ. Det är även min och Dawids dag. Firar det med en pang frukost! Ha en fin dag
 

11 Juni

Jobbar jobbar jobbar. Men min älskling är hemma, vilket är det bästa med att komma hem. Vill bara stanna tiden så fort jag kommer innanför dörren. Vill inte tänka på att han åker iväg igen på lördag. Då blir jag helt själv hemma i två veckor. HUR ska jag klara mig?
 

I will never let you go




Livet kan inte bli bättre just nu

I söndags vart det sömn i ca 3 timmar sen upp och jobba igen. Lovely. Slutade kl 17 och skyndade mig hem. Somnade på direkten. Tröttare än tröttast. Blev dock svårt att somna sen när det väl var dags.

Igår hade jag en så sjukt bra dag med mina älskade vänner. Dem hade planerat en heldag som jag fått i studentpresent. Dem lurade med mig först hem till fam Fredriksson, där det var mega frukost och solning. Efter det fick ögonbindeln och hörlurarna åka på igen. Så lurade dem in mig i en karusell på gröna lund. Hahaha chocken när jag väl tog av mig bindeln och upptäcker att jag sitter i en berg och dalbana. Hahah trodde vi skulle åka buss. Resten av dagen bestod av skratt i mängder. Mina tjejer är verkligen världens bästa. Är så jäkla tacksam för allt ni gjort. Så fint. Avslutade kvällen på en as mysig restaurang på östermalms torg. När jag kom hem stod min man utanför. HUR perfekt dag? Jagälskarersåmycketminabästavänner. Ni är fan värda allt. Och som pricken över i:t så fick jag somna i min mans armar. 

Probably the best girls in the world

Har haft en super bra dag med mina tjejer. Lyxbrunch, sol, bad, musik och underbart sällskap. Spelade ingen roll att jag jobbat natt och bara sovit några timmar plus att jag mått väldigt illa hela dagen. Så länge jag är med dem bästa. Nu sitter jag på tunnelbanan och är påväg in till jobbet. Jobbar natt idag igen. Hade gärna följt med tjejerna ut men någon måste ju se till att det skickas ut taxi bilar :) ha en fin kväll!
 
 

Jobba jobba jooooobba

Upp tidigt imorse för att åka till Uppsala hem till farmor Ulla med två av mina systrar och Valentina. Åt super god lunch och fikade. Hann även med en lekstund i lekparken. Super mysig förmiddag! Åkte hem vid halv 2 och så fort vi kom hem gick jag och la mig. Fick sova i ca 3 timmar och sen var det dags att gå upp. Nu ska jag när som helst röra mig mot tunnelbanan och åka in och jobba. Jobbar 21-05! Ha en fin fredagskväll
 

Snart helg

Igårkväll efter jobbet kom Carro och Kakan hem till mig. Så satt vi på min baksida och pratade om allt möjligt och åt massa gott. Jag hade årets huvudvärk så det var väldigt skönt att sitta ute och dra in massa frisk luft. Vid 12 drog dem hem och jag somnade på direkten. Var galet trött. Fick dock sovmorgon idag, så nu är jag pigg och redo för mitt 12-20 pass. Efter jobbet blir det nog lugnt igen. Ska gå och lägga mig tidigt då jag har fullt upp imorgon och jobbar natt! Längtar tills på lördag. Och jag saknar min pojkvän. Kom hem nu?
 
 

Onsdag

Somnade vid halv 10 igår. Var så sjukt trött. Vaknade av att Nicole låg bredvid mig och klappade mig i ansiktet och sa att det var dags att åka till dagis nu. Haha så söt! Lämnade lillan på dagis och drog iväg o gymmade med storasyster. Åkte sen hem, gjorde mig i ordning och cyklade upp till centrum för att ta tåget till jobbet. Nu har jag lunch och har hamnat i världens matkoma. Om en halvtimme är rasten slut och då är det bara 5 timmar kvar tills jag får åka hem och sooova

Working my ass off

Jobb idag igen. Slutade vid 4 så då drog jag till farsta och gymmade med syster. Kom hem för en liten stund sen och kom nyss ut ur duschen. Skönt! Resten av kvällen spenderas i soffan. Blir tidig morgon träning imorgon och sedan jobb 12-20 i sollentuna. 

10 år för en dag






Tillbaka till verkligheten

Igår när vi väl vaknat till liv efter en sjuk födelsedags utgång så gjorde vi oss iordning och drog in till grönan. Kände mig som 12 år igen när man hade guldkortet och typ bodde där hahaha. Vid 7 kände vi oss klara och drog hemåt. Köpte med oss massa gott och tittade på EM-finalen.
 
Idag har jag jobbat. Haha det är det enda jag gjort idag. Och sagt hejdå till mitt hjärta. Det gjorde ont på riktigt. Nu är jag hemma och tittar på tv. Ska strax duscha och sedan faktiskt gå och lägga mig. Börjar tidigt imorgon och då vill jag inte vara trött :)
 

Biiiiiiiiirthday


19ÅR

Hade en sjukt bra födelsedag. Tusen tack till alla som var med. Ni är guld värda!
 

RSS 2.0