Sova

Nu har jag kollat på film med pappa, vet dock inte vad den hette men den var bra iaf och pappa somnade inte (halleluja). Har nyss varit ute med Apollo och nu ska jag sova! Är trött och ska ju ändå gå upp i rimlig tid imorgon så jag inte sover bort sista dagen med papi. Hoppas ni alla har haft en jätte bra helg, för det har jag haft! Älskar att vara här hos pappa.
God natt allesammans, puss och kram


I love you

Pinsamt

Asså allvarligt, VARFÖR gick den där opera bruden vidare? Jag som gillade dansbandet! Herregud man hör inte ens orden hon sjunger, och ja jag vet att man inte ska göra det. Men vad är då poängen med att ha en låt som man ändå inte hör texten på? Aja hon sög iaf


Sommar 08


Lördag

Åkte till Överby med pappa vid 11. Köpte mina gladiator sandaler och ett par shorts, fick en väska av pappa också, tacktacktack! Har sen bara slappat framför tvn. Ska snart duscha, får se vad jag och pappsen hittar på sen. Lägger sen upp bilder på det jag köpt och fått.

Update:
Nu är klockan snart åtta och jag har inte gjort något speciellt alls. Har badat, varit ute med Apollo, ätit middag och bara slappat. Nu ska jag poppa popcorn och titta på melodifestivalen. Ska också packa lite sen, åker ju hem imorgon :(
Nu börjar melodifestivalen! Hörs sen, puss


Let's dance!

Jeansen fanns självklart inte. Så jag lämnade tillbaka mina 27or som var alldeles för stora och gjorde en av dom anställda på Gina Tricot överlycklig. Hon hade letat och ringt runt till alla affärer i hela Sverige ihopp om att det fanns några 27or liggandes, men alla var helt slut, och så kommer jag där och lämnar tillbaka mina. Hennes lyckodag antar jag :)

Gick in på din sko och skulle lägga mina pengar på ett par gladiator sandaler, men då precis när jag ska betala så kom min älskade papi och betalar dom åt mig. Muuuchas gracias! Eftersom han betalade dom så betyder det att jag kan köpa det andra paret som jag också ville ha eftersom jag inte hade råd med att köpa båda. Så dom ska jag köpa imorgon, wiiiie!
Åkte sen och handlade mat och sånt där. Nu har jag ätit middag, duschat, varit ute på 2 lång promenader med Apollo och städat lite.
Nu börjar let's dance! Puss


Gräv ner er

Måste bara säga att jag är så jävla trött på alla äckliga falska personer som säger sig vara ens vänner! Är så glad över att jag nu fått veta vilka som verkligen är mina riktiga vänner, vilka som bara är bekanta och dom som var mina "vänner" och som nu är absolut ingenting. Känns så skönt att få slippa er och era sunkiga liv. Tänker inte slösa en enda minut mer åt er. Hoppas ni får ett härligt liv ruttnandes på mirran!
Tack för mig


Sova

Käkade nyss varma mackor och ska nu gå och borsta tänderna och sen lägga mig i sängen och läsa lite. Är jätte trött och ska ju ändå upp imorgon vid 7 så det är lika bra att jag börjar varva ner.
Imorgon blir det en kort dag på pappas jobb. Han slutar efter lunch och efter det har vi inga planer. Ska försöka få honom att åka till överby. Vill kolla om mina jeans finns där, finns dom inte så lämnar jag tillbaka skiten och köper mig ett par skor och ett par shorts istället.
Godnatt alla, puss!


Bäst för er att ni saknar mig!

Torsdag

Somnade runt 12 igår, vaknade ett par antal gånger av att Apollo stod och nosade mig i ansiktet. Sju gånger var han där och nosade. Ända sen jag kom hit så har han varit på mig som en svans. Vet inte om det är för att han är rädd att jag ska försvinna igen eller om det är för att han bara saknat mig. Kanske båda, I don't know.

Gick upp vid 10 över 7, duschade, klädde på mig och sen så åkte vi till pappas jobb. Va med hela dagen och jag har ingen huvudvärk! Helt sjukt, alltid varenda dag efter skolan så har jag huvudvärk, men inte idag. Tror det är för att det är så tyst och lugnt på lektionerna som gjorde att jag slapp huvudvärken.
Ibland så önskar jag att jag kunde stänga av min hörsel när jag ville och sen sätta på den igen, som min käre mamma kan göra. Du anar inte vilken tur du har som kan sätta på och stänga av när du känner för det.
Är nu hemma igen, pappa ligger och sover eftersom stackarn har migrän. Var nyss ute med Apollo så nu ligger han här bredvid mig och gosar med mina fötter.
Ska lägga mig och titta lite på tv nu, puss så länge



Min älskling, så liten..

Hos papi

Kom till pappa lite över åtta. Pluggade på tåget och lyssnade på musik så tre timmar kändes inte så länge som det brukar göra. Har packat upp lite saker, ätit en sen middag och varit på en lång promenad med Apollo. Han blir bara lydigare för varje gång jag kommer tillbaka. Mucho bra! Ska snart duscha och sen sova. Ska följa med pappa till jobbet imorgon, vilket blir perfekt då jag kan plugga lite mer.
Puss och kram

Till Beckah (hahahahahahaha)

25 Februari

Packningen igår blev inte riktigt som planerat, började med att skriva en packningslista och slutade med allt som hade med packning och göra så fort jag var klar med listan.
Har nyss duschat och ska när som helst klä på mig. Har ställt fram väskan vid min garderob så innan 12 ska jag vara klar med packningen. Kommer bli så stressigt sen annars.
Hörs senare, puss


Typiskt

Skulle lägga in ett par låtar på min ipod samt ladda den inför morgondagen när jag ser att ALLA mina låtar är borta,så nu har jag suttit i nästan två timmar och lagt in alla igen!

Ska snart ta ett bad och sen packa, har inte hunnit göra det än tack vare min äckel ipod som raderar allt av sig själv. Tror jag ska sova efter packningen, är trött och det finns inget annat och göra.
Imorgon blir det en snabbis till farsta med min bror, vi ska köpa en present till våran mor som fyller år om en vecka. Ska också köpa en svart väska som jag hittade igår. Runt 5 imorgon går mitt tåg, så jag slänger in ett inlägg innan jag åker.
Godnatt pusss


Värme


Första dagen i Spanien 2007, ge mig sommar!

Tisdag

Vaknade runt 11 av att Malin sprang runt hemma och packade allt det sista. Gick upp, bytte om, borstade tänderna och tvättade mitt ansikte och sen skulle vi gå mot tåget. Sanna hoppade på i skogås och så bar det av mot stan. Så fort vi kommit till stan så tryckte vi in Malins stora väska i ett skåp och sen gick vi mot gallerian. Kollade i två gina affärer, men jeansen finns inte någonstans. Så otroligt irriterande. Gick runt ett tag och vid kvart över ett gick vi tillbaka mot klarabergsviadukten. Hämtade Malins väska och så gick vi mot deras buss gate. Sa hejdå till tjejerna och så gick jag till tåget och åkte hem.
Har nu duschat och smörjt in mig ett par antal gånger. Ska snart lägga mig och kolla på film, är så otroligt trött! Får se vad som händer ikväll. Måste iallafall packa eftersom jag åker till papi imorgon :)


Igår

Hann/orkade inte skriva något igår.
Åkte iallafall runt med Malin till alla möjliga platser och hamnade tillslut i haninge där jag letade efter en mindre storlek till mina jeans. Men dom är slut i alla "små" storlekar överallt. Tog sen bussen till farsta med Malin och så hoppade Sanna på i skogås c. Kollade om jeansen kanske fanns där, men det gjorde dom icke. Käkade och gick runt och kollade på massa kläder och väskor. Avslutade allt med att Sanna och Malin växlade pengar eftersom dom åkte till Norge idag. Åkte sen hem till mig med Malin, bytte om och packade lite kläder och sen körde mamma hem oss till henne. Däckade i hennes säng runt 3.

23.00

Håller på att ta emot alla bilder från lindvallen, Malin har varit lite seg på att skicka dom, men nu äntligen så ska jag få exakt alla bilder. Är super trött så ska slå på en film och sen sova, hörs imorgon!
Puss


Ikea

Nu är mitt rum klart! Har satt upp krokarna som mina väskor nu hänger på. Blev inte riktigt som jag tänkt mig, men det funkar ändå. Bättre än att dom är ihop-knögglade i garderoben iaf. Köpte jeansen, men som vanligt så fanns dom inte i min storlek, så jag köpte en större och då var dom ju självklart alldeles förstora. Så det blir en tripp till haninge imorgon och så håller vi alla tummarna för att dom finns där. Visar bild då också. Ska snart åka upp till centrum och hyra rosa pantern, så otroligt rolig film.
Men först ska jag duscha, puss så länge


Före
Efter


(alla fick dock inte plats, så vissa är kvar i garderoben)

Äckel snö

Vaknar upp med ett bra humör och så kollar jag ut genom mitt fönster och ser massor med snö! Asså vafan, allt var ju nästan borta och så kommer skiten tillbaka. Tillbaka till vinterjackan igen då.. Suck

Idag ska jag åka och köpa ett par jeans som jag velat ha ett tag, får bara hoppas på att dom finns i min storlek. Ska också till ikea med familjen och sen gymma om jag hinner. Nu ska jag duscha och sen gå ner och snacka lite med min mami.
Hörs sen gullungar :) puss


I love you


Sämst

Ligger och kollar på Hot Chick, haha så rolig film. Har kollat på melodifestivalen, helt rätt personer som gick till globen! Ska snart sova, är as trött och är på dåligt humör.. Inte så ovanligt nu förtiden.
Aja godnatt gott folk, hoppas eran lördag är bättre än min, för min är sämst.
Puss och kram


21 februari

Följde med mami och handla, fick med mig massa gott hem. Blir perfekt till melodifestivalen ikväll! Har nyss ätit middag och ska snart ta ett bad. Är as trött och deppig idag. Allt pågrund av en sak. Orkar dock inte gå in på vad, räcker med att personen som är anledningen vet.
Vet inte vad jag ska göra efter melodifestivalen. Antingen stannar jag hemma eller så åker jag till stan eller nått annat roligt. Nu ska jag sätta på vattnet och bränna ut min skiva.
Puss

Lördag

Gårdagen spenderades med Rebecca. Vi möttes upp vid edbo, gick en liten promenad, gick förbi Jespers lokal och sen så gick vi hem till hennes man - utan att han var där. Chillade i hans rum, snackade massa och tog det hel lugnt bara. Sebbe och Sebbe kom hem runt halv ett och så tittade vi bara på tv. Vid kvart i 2 så körde Ekman hem mig. Somnade nästan direkt när jag la mig i sängen.

Idag har jag inga planer än så länge. Har faktiskt lust att hyra en film och bara tjocka. Men vi får se hur det blir med det. Är ensam hemma just för tillfället, vaknade upp och ingen var hemma. Ingen lapp har dom heller skrivit. Bäst för dom att dom inte e och gör något roligt utan mig, då smäller det. Nu ska jag göra lite mat och sen titta på tv. Ringa runt till lite laidies och kolla vad dom ska göra ikväll.
Puss


What to do..

Gick till skolan, gjorde mitt no prov som förhoppningsvis gick bra. Jobbade sen lite med matte tills Jelle hämtade mig. Åkte till Nacka och snackade lite med min "doktor". Åkte sen och köpte mat och sen direk till Nikkis babysim. Badade i en halvtimme eller nått och sen så åkte vi hem. '

Har nu käkat middag, duschat och lagt mig i sängen. Tittar på lets dance, asså Carl-Jan ger mig alltid ett leénde på läpparna! Sitter och funderar på vad jag ska göra idag. Just nu lutar det åt att stanna hemma, men man vet ju aldrig med mig. (:

Sista dagen innan lovet

Så typiskt mig att bli lite halv sjuk så fort det ska bli lov. Har haft världens typ kramper i magen hela natten och huvudvärken gjorde ju inte saken bättre. Så ingen skola för mig idag inte. Ska dock gå ner dit snabbt och göra mitt no prov och sen hämta lite böcker. Har två prov direkt efter lovet så på tåget påväg till pappa blir det pluggande som gäller.

Idag vet jag inte vad jag ska göra. Om jag fortfarande är risig så stannar jag hemma med en film och någon homie. Om jag mår bättre så får vi se vad som händer. Kanske någon här som läser som vill hitta på något?
Nu ska jag gå ner och baka chokladbollar, haha!
Hörs senare, pusspuss


As snygga på kemin

Farsta

Åt nyss middag. Pannkakor blev det, har inte ätit det hemma på ett halvår eller nått. Tänkte skippa farsta och åka imorgon istället, då jag får sällskap. Men så kommer min älskade mor hem och frågar om jag vill åka till farsta. Halleluuuuja! Men tror att det kanske blir en tripp dit imorgon också. Då jag knappt kommer ha tid att kolla igenom allt noga, klockan är ju kvart i 6 så dom stänger om en timme och en kvart. Lite ont om tid då för att kolla runt. Så ska bara köpa det jag redan vet att jag ska ha och sen ta den långa rundan imorgon om jag då verkligen måste åka dit.
Ska klä på mig nu!


Torsdag

Kom hem lite efter 2. Har sen bara slappat. Snart ska jag åka till farsta, antingen med mig själv eller med någon friend. Måste först bara äta något, är super hungrig. Lunchen idag var inte mycket att hurra för. Får se vad som händer ikväll, är helt hängig. Har världens huvudvärk och ont i magen. Ska nog köpa massa gott och sen kolla på film.
Hörs senare, puss och kram

Sunshines


Bad hairday

Vaknade för en stund sen och ska snart kila iväg till skolan. Kan ju tala om att jag har världens sämsta hårdag. Så idag blir det keps eller mössa! Vet inte vad jag ska göra efter skolan. Slutar innan två så det blir en kort skoldag. Vill iaf åka till farsta och kolla runt lite. Så det blir det nog, vet dock inte vem jag ska ta med mig. Kollade med Fredrica men hon hade träning idag. Får kolla runt med mina homies. Nu ska jag borsta tänderna och sen gå till school.
Puss & Kram

Prinsessan


Iskallt!

Åkte direkt efter skolan till Sannas school. Fick sällskap av Viktor, Nikola och Nicke. Dom skulle iväg och jobba. När jag kom till Sannas skola var det ganska så tomt, la oss i soffan och chillade tills vi skulle dra. Gick till Burger King och köpte middag, Sanna och Johanna tittade på medans jag gluffsade i mig min efterlängtade middag. Tog sen tåget hem och blev hämtad av mamma vid tåget (halleluja). Imorgon blir det antingen fjällräven eller everest jackan. Fyfasen va kallt det är, sen hade jag inte heller så mycket kläder på mig, smarta jag tror att solen aldrig går ner.

Nu är jag hemma, sitter och värmer mig under täcket. Är as sugen på något att äta, men tror inte att vi har något gott att äta och att gå upp till centrum i den här kylan tänker jag inte göra. Fan att Apollo och pappa inte bodde här, då kunde jag haft en anledning till att behöva gå ut på en lång runda.
Nu ska jag plugga lite och sen klockan 9 börjar Grey's anatomy, finally!


Onsdag

Som ni ser i inlägget innan så är jag på väldigt dåligt humör idag. Får se om personen jag är arg på ändrar på hur jag känner just nu.

Har duschat, packat mina idrottskläder och ska när som helst klä på mig. Funderar dock på att skippa idrotten, eftersom jag har världens halsont och det vi ska göra idag har jag redan fullpott i :) *stolt* Får se hur jag gör. Kanske jobbar med matte istället för idrotten, då jag inte får skolk.


Idag efter skolan så ska jag faktiskt inte plugga direkt, ovanligt va? Ska nämligen till Sannas skola. Hon har UF-mässa. Så hon bad mig komma dit och hålla henne sällskap. När jag sen kommer hem så ska jag plugga. Ska läsa allt om Buddismen och Hinduismen igen, för imorgon ska man vara helt klar. Vilket jag redan är men det skadar ju inte att läsa igenom allt igen. Ska också plugga lite på min no, har ju prov på fredag. Vet inte om jag skippar träningen, tror det är fys och det kan ju knappast vara bra för min hals.


Ditt fel

Jag är förbannad, oxtokig. Du krigar i två hela månader om att få en ny chans. Nu har jag gett dig en. Säg en sak du gjort rätt under den här veckan? Säg någon gång du krigat och kämpat? Inte en endaste jävla gång. Du får en vecka till, förbättrar du dig inte eller inte börjar fixa och rätta till saker, så är aldrig mer du och jag. Jag ville verkligen inte ge dig ultimatum och säga vad du får göra och inte göra, men det är såhär det får bli. 
Den enda du har och skylla är dig själv. 


Visste ni att..

jag alltid fått kommentarer om mina kinder, ända sen jag föddes
jag är perfektionist när det gäller mitt rum och min garderob
jag vet exakt alla kläder jag äger och att jag lägger mina trosor och bhar i färgordning
jag trodde att min pojkvän skulle göra slut med mig när jag fick tandställning
jag är en av dom trevligaste människorna jag vet
jag kan somna på 2 min om jag vill
jag älskar tavlor med mig och mina vänner på, mina väggar är fyllda med dom


I even fell for that stupid love song

How come I'd never hear you say; I just wanna be with you?
I guess you never felt that way..

DJ Erica

Håller på att fixa en skiva till våran skola. Haha låter as mobbat men jag är så otroligt trött på alla jävla sunk låtar som spelas när vi har idrott. Så om man vill ha något gjort så får man ta saken i egna händer. Så fort skivan är klar så ska jag lägga ner den i min väska så att jag inte glömmer den.

Har nu läst i min bok, borstat tänderna, duschat och ska faktiskt gå och lägga mig. Är hur trött som helst, känner också att hela den här sista skolveckan ska gå åt att plugga. Det är typ det enda jag gjort sen igår. Men det är tre dagar kvar och sen är det lov, plus att mina homies jobbar eller går i school, så jag missar ju inget viktigt nu på vardagarna.

Godnatt, puss och kram


2006, tycker inte att så mycket har förändrats utseénde mässigt..
Vad tycker ni?

Nothing to do

Har läst allt på Buddismen. Klantig som jag är så glömde jag min no bok i skolan! Var helt hundra på att jag hade med mig den hem, men icke sa nicke. När jag hade läst klart så gick jag ut på en 40 mins promenad. Rensade tankarna, vilket verkligen behövdes. Ska duscha nu och sen läsa i min bok från svenskan. Funderar på att baka, men det kommer jag nog aldrig palla. Äsch, har inget speciellt att skriva här just nu, hörs senare
Puss


17 februari

Kom hem för ett tag sen. Hade hemkunskap sista lektionen, jag och Linda ägde alla som vanligt. Gjorde lasagne, muuums! Har nu bytt om till mjukiskläder och lagt mig i sängen med massa böcker, ovanligt va? Ska bara plugga so och no, så det lär gå fort. Vet inte vad jag ska göra senare ikväll, får helt enkelt se.

Nu ska jag kolla lite på tv och sen plugga. Puss & kram

Tisdag

Ska när som helst hoppa in i duschen. Har lagt fram kläder och packat min väska, så det enda jag behöver göra är att duscha och sen klä på mig. Idag ska jag till Nacka efter skolan med mamma. Efter det ska jag återigen plugga. Fast idag blir det bara so och no, eftersom jag är klar med svenskan och engelskan ska in idag. Nu måste jag duscha.
Hörs senare i eftermiddag, pöss

Säng dags

Nu är det dags för lilla Erica att sova! Har läst klart allt om Buddismen nu, ska köra ett Hinduismen och Buddismen förhör imorgon med mamma eller någon annan i familjen. Ska läsa lite i min bok och sen sussa. Är otroligt trött! God natt gott folk :)


Alla hjärtans dag

Plugga hela kvällen

Kom hem för en halvtimme sen. Stannade kvar i skolan och jobbade med svenska och so. När jag var klar med det så började jag läsa lite på boken vi läser på svenskan. Kände efter ett tag att det var dags att gå hem, så nu är jag hemma. Har duschat och bytt om till mjukiskläder, satt på mig mina glasögon och fyllt min vattenflaska. Så nu är jag redo för en hel kväll med plugg! Men ska först gå ner och be mamma sy fast sånna där häng grejer på en klänning så den kan få hänga i min garderob.
Puss & kram


Sista veckan

Kom precis på att på fredag så är det sportlov! Har inte ens tänkt på att det var det förns nu. Längtar som bara den eftersom på onsdag nästa vecka så ska jag till min paaapi, can't wait! Har nyss duschat och nu håller jag på att göra frukost/lunch = brunch? Ska sen knata iväg till skolan. Slutar kvart i tre, men funderar på att stanna kvar och jobba lite med matte, får se hur det blir och om jag orkar. Känner mig lite halv risig i huvudet. Världens huvudvärk.
Nu ska jag äta och sen röra mig mot skolan.
Puss & kram


Time for bed

Är nu klar med allt mitt pluggande. Ska läsa klart sista sidan om Hinduismen, har läst dom här 30 sidorna 4 gånger nu. Vill man ha mvg så gäller det att satsa :)
Nu ska jag sova, avslutar kvällen med tre bilder från juni 2008. Ge mig sommar!




Äkta leénde


Vet inte varför men varje gång jag kollar på den här bilden så blir jag glad, dels för att den som tog bilden är sämst på att ta kort, jag gillar just den kvällen och för att mitt leénde verkligen är naturligt på bilden. Inget fejk smile inte, utan det är riktigt glädje.
Just nu känns det som att det var ett bra tag sen man fick ett äkta leénde på bild..

Städ och plugg

Fixade allt i min garderob och i min byrå.  Försökte hitta något ställe i mitt rum att hänga mina väskor. Kom fram till att jag ska ha krokar på en vägg där mina väskor ska hänga. Så min mamma ska till ikea nästa vecka och köpa det till mig, wiha! Passade på att städa lite när jag ändå höll på.

Har sen bara legat och läst. Gjorde min svenska läxa, vilket var att läsa till sida 75 i boken "Låt den rätte komma in" som vi läser i skolan. Läste också dom 30 sidorna man ska läsa på Hinduismen, har prov i veckan tror jag så jag ska nog läsa dom sidorna sen igen. Ska nu börja plugga till mitt no prov som är på fredag. Massa skit om kolväten och strunt som jag inte fattar alls. Men det ska nog lösa sig tillslut.

Hörs senare!


Yesterday

 
 
 
 
 
 
 
 
 

Söndag

Somnade förbannad och sårad. Blir så jävla trött på hur du beter dig.

Nog om det! Idag ska jag inte göra så mycket alls. Ska snart gå ner och äta lite, sen ska jag fixa min garderob om jag hinner. Kan lägga upp bilder sen om hur det blev. Vid halv fyra ska jag åka till gymmet, får se om det blir core idag igen eller om det blir något annat. Efter gymmet har jag absolut inga planer, får helt enkelt se vart vinden för mig.

Nu ska jag äta, puss så länge

Världens bästa vän!

 
När min bästa vän kom hem till mig idag så fick jag den här buketten av henne :)
I love you <3

Home

Kvällen vart inte riktigt som planerad, den vart faktiskt bättre. Fick inte spendera dagen med min närmaste tjejkompis, utan med 4 av mina närmaste tjejkompisar! Jag, Hanna, Malin, Sanna och Nadja käkade middag hos mig. Riktigt mysigt med bara tända ljus i köket och så lyssnade vi på lugna favoriter. När vi ätit färdigt så fixade jag dipp med gurka och morötter till melodifestivalen. Alla bidrag i år hitills har varit så sämst, förutom Måns. Han var den enda som var schlager (enligt oss tjejer). När det var slut började vi fixa oss och sen drog vi till Hägerstensåsen där Kim hade lokalfest. Pumpade gamla godingar i bilen hela vägen dit. Lokalen var riktigt skum, men man skulle verkligen kunna ha världens fest där. Musiken och ljudet var helt bäst, det enda dåliga var väl brist på folk. Dansglatt folk. Vid halv ett åkte jag, Nadja, Emil och Sanna hem. Jag var på världens dåligaste humör tack vare en viss mr, Sanna hade lite ont i ansiktet, Nadja skulle hem och sova eftersom hon ska jobba imorgon och Emil åkte bara hem?

Nu har jag duschat, tvättat av mitt smink och ligger nu här och ska kolla på film. Ska försöka sova bort mitt dåliga humör också.


Hörs imorgon, godnatt :)

Rimbo cup


Lycka till! Visa vad ni går för och så ses vi imorgon på gymmet med guldmedaljer :D
(Och nej jag är inte med på bilden)

Nya kläder

Åkte till farsta med mamma och Nicole. Köpte en pälsväst, en spets tröja och ett fodral. Allt på rean! Är nu hemma och väntar på Malin och Hanna. Är super hungrig så jag hoppas att dom kommer snart. Ska också kolla på vad jag ska ha på mig ikväll. Funderar på att antingen ha det jag har på mig nu under middagen och allt och sen byta till en söt klänning senare på kvällen. Får se hur det blir. Nu ska jag iaf kika i min garderob.
Puss så länge


Alla hjärtans dag

Idag är det alla hjärtans dag och jag ska vara med min bralle. Får se när hon vaknar till liv, planen var att typ åka och kolla på kläder, bada, laga mat, titta på någon mysig film som säkert går på tv och sen gå på party. Åka och kolla på kläder ska jag snart göra med min syster istället, eftersom jag inte vågar ringa och väcka Malin. Hon var på födelsedagsfest igår och jag vet inte om hon fick i sig något eller somnade jätte sent, så att väcka henne om hon inte fått mycket sömn eller är bakis är inte bästa sättet att starta dagen med hennes hemska morgonhumör. Nu har jag precis duschat och ska snart klä på mig. När jag sen kommer hem från farsta så ska jag börja fixa med ljus och allt, för jag och Mulle ska ha det såå mysigt så. Vi kanske också får med oss min syster, då hon inte vet om hon ska till sin pojkvän eller inte.
Hörs sen, PUSS

Vad ska ni göra idag?


Dom här fick jag imorse :)

Mys

Kvällen spenderades med min familj + Sanna. Tittade på lets dance, hyrde en film som hette Picture This. Var en riktitg tjejfilm, så den funkade liksom. Inte världens höjdare men den gick att kolla på. Tittade sen på LA ink, så sjukt grymma på sitt jobb! Runt tolv efter massa tjejsnack i vardagsrummet så gick Sanna hem. Då gick jag och min syster upp till mitt rum och la oss och tittade på Sweet home Alabama. Somnade så fort filmen var slut och då var min fredagskväll över. Hoppas ni andra hade en rolig fredag, vad ni nu än gjorde :)


19.00

Min syster är sick, really sick. Så någon födelsedags middag med någon överrasknings varmrätt och chokladmousse till efterrätt blev det inte. Fick istället wok -.-

Ligger nu in min säng och e otroligt trött, är det bara jag som är det? Helt sjukt va trött jag är. Skulle kunna gå och lägga mig nu och sova tills imorgon bitti, men det ska jag inte göra!

Mamma och Tobbe åkte till farsta, så nu är mitt skärp bytt. Thank you very much! Ska åka dit imorgon, ska kika på en pälsväst (fejk ofc), en beige sommarkjol och kika på lite annat smått och gott som t ex rean och allt roligt. Nått lär jag hitta.

Snackade nyss med min Sanni och hon skulle få skjuts av sin brur till mig. Nadja var och tränade om jag minns rätt så hon skulle höra av sig senare. Ska fixa fram, okej nu kommer ni tro att vi är världens fetton men jag tränar (då jag är frisk) och går inte upp i vikt då. Tillbaka till det vi ska mumsa i oss, glass med cola & choklad sås + maränger, chips med dipp, godis och dricka cola i mängder. Kommer känna mig så fet efter, men det är gym på söndag så det är lugnt :)

Nu ska jag gå ner och prata lite med min mor om lite stuffs. Ska plugga lite innan Sanna kommer, för hon kanske inte e här förns åtta, vad vet jag(?)


From my mama

Nu har världens finaste skärp (bild finns längre ner i nått inlägg) fått flytta in i min garderob. Fick dock en förstor storlek, men ska åka och byta. Det var min käre mor som köpt den åt mig. Taaaack! Hon letade också efter västen som jag vill ha (bild finns också längre ner) men den e tydligen slut överallt, så det var den västen det. Äsch, I will survive! Håller på att kolla vad jag ska ha på mig ikväll på min systers födelsedags middag, men jag tycks inte hitta något. Får kika lite längre in i garderoben. Nått ska jag ju kunna hitta. Hade tänkt att ha en blommig body (bild i ett inlägg längre ner) men den har inte kommit in i affären än, så den får följa med mig hem när den kommit ut i affärerna.
Nu ska jag fortsätta leta efter kläder, puss så länge


Kvällens sällskap består av dessa två skönheter med namn Mcsaensi and Natutti


Happy b-day


Grattis på födelsedagen älskade syster!

Fredagen den 13

Känner mig helt död. Var så jävla trött imorse när jag skulle gå upp, men tillslut så kom jag upp. Fixade Eric's jacka på syslöjden, blev inte riktigt som jag tänkt mig men nu är den hel iaf! Kom hem runt två och nu ligger jag i min mjukisdress och tittar på film. Ska snart duscha och sen hjälpa till med allt hemma eftersom min syster ska ha middag och allt. Senare ikväll ska jag vara med Sanna och Nadja, ska titta på lets dance och hyra någon rolig film.
Hörs sen, pusspuss


I hate you

Du var min bästa kompis och du var en av mina vänner, ni båda är smuts. Finns inga ord för hur mycket hat jag känner. Ni är vidriga, ni äcklar mig.


Torsdag

Jag är så jävla trött på all snö och kyla! Att håret måste vara snus torrt innan man går till skolan för annars blir det äckel is. Blir riktigt deppad så fort jag ser att det kommit ännu mer snö på marken. Kan det bara inte bli vår?

Ska snart göra lite mellis och sen duscha. Malin ska gå upp till haninge c och kolla om min blommiga body finns där. Så slipper jag åka dit i onödan om den inte finns. Ska försöka få hit Linda så hon kan hjälpa mig med min design, men om hon inte kan komma finns det någon annan där ute som vill hjälpa mig? :)

Nu kurrar min mage rejält då jag inte ätit frukost eller lunch!


God natt

Nu ska jag sova, är sjukt trött och så är det skola imorgon! Känner mig as taggad. Hörs imorgon, god natt :) puss på näsan

Alla hjärtans dag

Är det bara jag som är trött på alla hjärtans dag?
Visst alla som är i ett förhållande eller dejtar någon har längtat till just den 14 februari. Om jag inte hade varit singel hade jag nog också längtat dit, dels för att det är alla hjärtans dag, men också för att det var min och mitt ex 1 månads dag. Så om vi fortfarande hade hållt ihop så hade det varit två år och en månad på lördag. Men istället för att deppa och tänka på alla minnen med V så jag vara med min bästa vän på alla hjärtans dag. Vi ska bada, äta god middag, titta på någon mysig film och avsluta kvällen med något roligt party! Vem har sagt att det bara är dom som är i ett förhållande som ska ha sååå mysigt? Singel eller upptagen, den 14 februari 2009 ska bli den bästa alla hjärtans dag jag haft!


11 Februari

Hallå i stugan!
Var så inställd på att gå till skolan idag, men mådde piss när jag vaknade. Jävla äckel mage! Tvingade sen upp mig själv. Ringde sen Malin och bad henne följa med mig till farsta. Kände att jag behövde lite frisk luft eftersom jag inte varit utanför dörren sen i söndags. När jag klätt på mig och allt så kom min syster hem, så hon och min lillasyster följde också med. Letade efter en stickad väst och en blommig body men båda var slut. Så dom finns antagligen i handen eller nått. Får åka dit någon dag i veckan om jag orkar. Fick med mig en väska hem från h&m iallafall :)

Nu ska jag duscha och sen plugga lite smått.
Puss så länge

About me

Tänkte snabbt skriva lite om mig själv för er som då inte har någon aning om vem jag är
Jag heter Erica, är femton år gammal och blir sexton den 30 juni. Går i årskurs nio i edboskolan som ligger i Skogås. Bor i Trångsund med min mamma, hennes man, lillasyster Nicole - 7 månader, storebror Tobias - 19 år och syster Frida som blir 23 på fredag. Har också två systrar till på min pappas sida som heter Linda - 26 år och Jenny - 23 år. Min bästa vän är min pappa, som då bor i Vänersborg sen typ tre år tillbaka. Där bor han med våran "lilla" ögonsten Apollo som är 9 månader gammal. Dit åker jag så ofta som jag kan. På fritiden så spelar jag fotboll, umgås med vänner, pluggar och bara njuter av livet. Är en väldigt sprallig och oseriös tjej som nästan aldrig skäms över nått. Om det är något du vill veta, allt mellan himmel och jord så är det bara att fråga :)


Min ögonsten

Back on track

Okej, den andra bloggen fick inte vara kvar länge alls så man får ju hoppas på att det här blir tredje gången gillt. Om inte så är det ju inte så att världen går under :)

Men iallafall, vad har jag gjort idag? Har legat framför tv'n hela dagen lång. Fick i mig lite mat också, vilket var otroligt skönt. För er som då inte vet så har jag legat magsjuk dom senaste två dagarna. Inte roligt alls må jag säga. Tittade på topmodel och äntligen så åkte Marjorie (stavning?) ut! Förstod verkligen inte vad hon gjorde där så äntligen fick hon ta sitt pick och pack och åka hem. Gillar alla 3 som är kvar nu, så vem som vinner spelar ingen roll alls.

Duschade för ett tag sen och ska snart sova, är fortfarande hängig och blir yr så fort jag ställer mig upp, så att sova bort allt piss är nog den bästa medicinen.
Får hoppas på att jag mår bättre imorgon så att jag kan gå till skolan. Får sån ångest över att vara hemma, även fast jag är riktigt sjuk.
Så vi hörs imorgon gullungar, puss så länge


RSS 2.0