Sista dagen på året

God morgon! Igår efter jobbet blev det middagsmys med Malin hos mig och sen drog vi hem till henne och fixade i ordning inför idag. Kommer bli grymt ikväll! Men innan jag kan fixa i ordning mig och tagga till inför ikväll så ska jag jobba. Är på jobbet när som helst och jobbar till klockan 3. Efter det så blir det klackarna i taket!!

Work 8-18

God morgon. Jag är såååå trött. Ska strax gå till tåget och åka till jobbet. Gårdagen gick så himla snabbt. Sjukt mycket på jobbet och så hade jag bara en halvtimmes rast. Så jag hann såklart inte leta efter min nyårsklänning. Men som tur var så fick vi in en potensiell klänning. Så idag ska jag kasta mig ut i butikerna och hittar jag ingen bättre så har jag en som väntar på jobbet. Hihi fördelen med att jobba i klädesbutik. Ska mysa lite med nu hundarna innan jag går. Ha en fin fredag! Puss


Såhär känner jag mig just nu


Back on track

Hej på er. Nu är vi hemma igen efter två helt underbara veckor i Thailand. Vi har haft det så himla bra. Ett minne för livet helt klart. Strålande sol 13 av 14 dagar och avkoppling till max. Är så himla utvilad. Vilket jag verkligen behövde! Tack min älskade mamma och Jelle för den här resan. Finns inga ord för hur tacksam jag är. Och tack till min älskade för allt du gör och för att du är du.

Ligger i soffan och har klätt på mig. Ska snart åka till jobbet. Mellandagsresan håller ju fortfarande på så det lär bli intressant. Haha alltid lika kul att jobba då, folk är som galna. Ska även försöka hitta en nyårsklänning såhär i sista minuten. Så wish me luck! Efter jobbet ska jag träffa Sigrid och sen ta tag i min resväska. Kanske slänger upp lite bilder från resan också.


Tillbaka från paradiset


God jul!!!

Varma och soliga jul hälsningar från oss i Thailand! Hoppas alla får en super mysig dag. Saknar alla hemma, resten av min familj & mina tjejer. Älskar er!! Ses snart, nu ska vi fortsätta bada :)


30 månader


Nu tar jag jullov!

Engelska c redovisningen gick jätte bra. Så himla skönt att ha det gjort!! Så nu är jag helt klar med höstterminen. Sjukt va fort det har gått. Bara en termin kvar. Ligger i soffan och myser med min bästa Malin. Litet hejdå-mys innan jag drar till Thai. Ååh kommer sakna mina tjejer!

Lilla julafton med min fina familj

Ja rubriken säger ju allt. Vi har haft det super mysigt hemma med familjen. Jag fick äran att vara tomte, vilket jag lyckades otroligt bra med. Haha! Öppnade julklappar, lyssnade på julmusik och åt julmat. Allt va precis som julafton, bara att det inte var rätt dag. Vi valde att fira julafton redan nu då vi firar jul på olika håll i år. Tack min älskade familj för en super mysig "julafton". Ni är bäst och jag älskar er.
Nu är vi tillbaka hemma hos Dawid och ska ha en liten hejdå middag med hans familj. Då vi också firar jul på olika håll. Så det blir lite julafton här också. Efter det ska jag plugga hela natten lång. Älskade engelska c.


Mina fina syskon


If they mad and they don't wanna party; tell them shut the fuck up

Karlberg igår. Vi gjorde succé med våra hattar! Helt klart snyggast på stället (eller?). Dansade och drev med folk tills vi alla höll på att dö av hunger. Hade skit kul så det var lika bra att sluta när man fortfarande var på topp! Tog tunnelbanan till hötorget och kilade ner till kungsgatan och käkade. Helt sjukt va hungriga vi va. Haha jävla drägg med våra hattar och Malins jävla tjat om röda läppar. Mötte upp min man när collage stängde och så åkte vi hem. Så jävla skönt att få soooooova efter en riktigt bra kväll med mina bästa tjejer.



Riktiga män bär hatt




Jobb 14-20

Sitter på tåget påväg till jobbet. Är snart framme. Hoppas verkligen att dagen går fort. Vaknade och mådde inte bra alls, så har hällt i mig alvedoner och hoppas verkligen att jag mår bättre snart. Efter jobbet blir det raka vägen hem, byta om och den hoppa på tåget in till karlbergsslott med tjejerna. Kommer bli grymt! Ha e fin lördag

Pyjamas party på Cubus i sollentuna centrum

Har pluggat engelska c i cirka två timmar nu. Börjar sakta men säkert att gå framåt. Är så himla glad över att redovisningen är det enda jag har kvar innan jullovet. Hade jag haft fler saker att göra så hade jag fan dött för bara den här uppgiften är ruggigt tung, hade inte pallat mer. Fick nyss finbesök av Mulle. Hon skulle hämta lite grejer innan hon begav sig ut mot Körunda Hotell. Dom ska nämligen fira Dompan som fyller 20 år idag! Stort grattis igen finis. Jag skulle egentligen varit med och fira henne men eftersom jag jobbar fram till 8 så missar jag det mesta. Så himla surt! Men hoppas ni får en super bra kväll ändå tjejer (även fast jag inte är med, haha). Nu måste jag börja klä på mig, ska dra mig mot jobbet om ca 1 timme. Idag jobbar vi alla i pyjamaser! Haha ska bli skitkul. Så kom till sollentuna centrum och handla super fina pyjamaser till kanske mamma, syrran, flickvännen, kompisen eller varför inte till dig själv? Tröja + byxa för 199 kronor, fynd!


4 dagar kvar till värmen


Lång dag

9-17 på cubus idag. Efter det var det risk ettan 18-21, så det har varit en lååång dag. Jag som egentligen tänkt att fortsätta plugga på redovisningen i engelska c. Men la mig i soffan efter jag duschat och somnade. Men det var lätt värt det. Får plugga imorgon kväll istället, haha fyfan va deppigt en fredags kväll. Får lyxa till det med massa gott så att kvällen blir lite roligare. Får säkert med mig min fina mamma på ett hörn också. Måste börja packa och ha mig inför thaiii. Imorgon är det jobb på cubus igen 13-20. Så det blir lite sovmorgon men det är ändå dags att sova nu. Hörs imorgon gott folk. Peace

Åh va jag e tröööött

Pluggade engelska c från när jag vaknade tills typ 2 tiden, då min lille Mulle kom förbi. Så planerade vi lite grejer i en timme. Sen var det dags för årets onödigaste skoldag. 15.10 - 16.30 små företagande, Fick dock reda på att jag fick 13,5 rätt av 14 på provet som jag gjorde förra veckan. Så det gjorde lektionen lite värd att åka till iallafall. När jag slutade kom Dawid och Putti och hämtade mig. Så drog vi till gymmet. Körde 1 timmes PT med Feffe, haha det var fan ingen lek. Fyfan vad jag kämpade. Känns i hela kroppen redan nu. Efter gymmet åkte vi hem så lagade jag mat åt hela familjen och nu ligger vi döda i soffan. Pluggar ännu en gång engelska c. Längtar såå mycket tills kursen är klar. Nu måste jag fortsätta och sen sova. Imorgon ere cubus som gäller! Och juste, putti hälsar hejhej bloggen


When we touch, don't ever let me go


Tisdag

Efter skolan var det dags för bartender utbildning tillsammans med klassen. Fick även med mig Linda på kuppen. Väldigt kul! Hann dock inte vara med så länge, var tvungen att åka hem och hjälpa min man med hundarna. Men det gjorde inte så jätte mycket då bartender grejen inte riktigt passar mig men ändå. Har hela kvällen pluggat på min redovisning i engelska c. Går rätt så trögt ska ni veta. Det värsta jag vet är att redovisa inför folk jag inte känner. Iallafall i skolan och på engelska, så jag ser inte fram emot den redovisningen. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen fortsätta en stund till tills Malin kommer hit. Vi ska planera lite grejer hihi. Imorgon har jag en lektion och den börjar 10 över 3. Haha såå onödigt


Taggade tjejer, haha!


En vecka kvar


Äntligen snö!

Vaknade upp med ett leende på läpparna imorse. Det är äntligen vinter på riktigt! Vet att det kommer smälta bort under dagen men ändå. Fick sån himla julkänsla. Den här veckan kommer gå super fort. Har saker planerade varje dag. Stress! Förstår inte hur jag alltid lyckas fullboka och ibland till och med dubbelboka. Blir så trött på mig själv. Idag efter skolan är det bartender utbildning med klassen, har hört att det ska vara sämst (haha) men med rätt sällskap kanske det blir super roligt. Måste egentligen köpa julklappar men får försöka ta det på rasterna idag istället. Nu måste jag jobba lite. Har ett stort arbete som snart är klart och inlämnat, wohoo.

I'll lean on you and you lean on me and we'll be okay


Andra advent

Idag har jag, Dawid och några från min fina familj varit i Uppsala hos farmor Ulla och ätit julmat. En årlig tradition! Hur mysigt som helst med jätte god mat och bästa sällskapet. Vid 6 åkte vi hem och så hyrde jag, Malin, Puttis och Dawid film. Så det blev en riktig myssöndag.

Min lördag

Igår var jag så död. Jag hade varit vaken i 21 timmar (fredag morgon till lördag natt) och fick sova 3 timmar för att sedan åka till jobbet. Hade sån ångest över att jag var så trött. Ville bara gömma mig någonstans, men annars gick det jätte bra. Slutade klockan 4 och då var det raka vägen hem. Hann vila i typ 20 min innan det var dags att dra igen. Kvällen spenderades hemma hos fina Carro med Nadja, Filip, Nina, Rebecca, Malin och Linnéa. Super mysigt var det!! Tjejsnack så det bara skrek om det. Älskar mina tjejer. Vid 1 tiden orkade jag verkligen inte hålla upp ögonen längre så då åkte jag hem till min man och sov.


Grattis på födelsedagen älskade syster


Idag är det din dag min fina syster. Hoppas dagen varit jätte bra!
Önskar att vi kunde vara med och fira dig. Ses snart. Älskar dig!!


Julfest alá Cubus

Sjuk kväll igår! Jag hade riktigt kul, vilket jag får stå för idag då jag knappt sovit nått. Kvällen började på Marions med alla Cubus butiker i Stockholm. Så bowlare vi och fick massa små uppgifter att göra under kvällens gång. Vid halv 10 käkade vi mat och det var super gott! Efter maten var det raka vägen mot baren tills det var dags att dra vidare till collage för att möta upp Malin och co. Så dansade vi tills det gjorde riktigt ont i fötterna. Då åkte vi hem till Dawid och sov. Tack så jätte mycket alla fina Cubus människor och ett extra tack till Tobias, Anna, Janine och Gustav för en mycket bra julfest!





Every second is a highlight

Cubus 9-17. Lite mindre än 3 timmar kvar och jag är död. Ligger på tre stolar i personalrummet och halvsover. Har precis tryck i mig lunch . Försöker underhålla mig själv så att jag inte somnar. Efter jobbet blir det en snabb shopping tur i farsta centrum med min älskling och efter det blir det gymmet. Ska köra så hårt så att jag knappt kan gå imorgon. Japp det ska jag.


RSS 2.0