Födelsedags middag + avslutningsfest

Nu är jag påklädd och redo för att dra ut och göra trångsund osäkert. Haha nej men jag ska när som helst åka hem till min boyfriend. Han fyller 18 imorgon men har sin födelsedags middag med kompisar och sånt idag. När klockan blir runt 11 antar jag så kommer alla som är 18 eller äldre dra ut på krogen och fortsätta fira Dawie. Då möter jag upp några tjejkompisar och så drar vi på avslutningsfest med dam och herrlaget från fotbollen. Så tonights gonna be a good night.
Hörs imorgon! PEACE AND LOOVE

Min fredag

Igår hade jag jätte roligt. Jag, Dawid, Qela och Björn åkte till heron city för att titta på This is it. Innan filmen började så käkade dom thai mat (jag hade redan ätit), efter det gick vi ner till spel och bowling hallen och så ville Dawid visa sina "skills" på basket. Och han var faktiskt rätt duktig. Sen blev det en match i luft hockey. Det stod 8-8 men mansgrisen som Dawid är så fuskade han genom att köra när jag kollar bort och så vann han. Sen var det dags för filmen och herregud vad mycket folk det var. Filmen var jätte bra, lite för lång men man fick verkligen rysningar i hela kroppen när han och hans dansare visade sina moves och när han sjöng. Efter filmen var det tänkt att jag skulle åka till vidja och fira Eric, men jag fick inte tag på Linda och det hade tydligen blivit kaos så det var ju bara tur egentligen att man inte åkte. Hoppas iallafall att din födelsedag vart hyfsat lyckad Eric!Så istället åkte vi hem och jag somnade på direkten.



Jag älskar dig babe


This is it

Har nu käkat middag, duschat och klätt på mig. Ska när som helst åka till Dawid. Vid 9 blir det bio med Dawid, hans storasyster och hennes pojkvän. Vi ska se This is it, och jag känner verkligen att den kommer vara grymt bra! Efter filmen så kanske jag åker hem till Linderoth där Eric firas. Får se vad klockan blir och om jag ens e på humör för att åka dit. Skulle ju iofs vara jätte kul att träffa alla från edbo som kommer vara där. Men vi får helt enkelt se. Hoppas alla har en jätte bra fredag! Puss och kram


You will always be my best friend


Fredrica Mangnäs

Åkte till farsta imorse med mamma och så mötte vi upp Fredrica när vi kommit till centrum. Käkade lunch och köpte lite grejer och sen drog mamma hem. Så jag och Fredrica fortsatte våran shoppingrunda. Fick med mig hem ett hårband, två tunikor och en jätte söt klänning. Fixade också 2 presenter till Dawid som fyller 18 på söndag.
När jag kom hem så kom Linda förbi en snabbis och lånade kläder till ikväll och sånt. Så gick hon för en liten stund sen. Måste nu hoppa in i duschen, känns som att jag inte duschat på flera månader (även fast jag duschade igår). Meeen vi hörs sen, puss och kram


Godnatt

Nu orkar jag inte plugga mer. Ska också upp vid 10 imorgon så det är ändå dags för sängen. Har pratat med min Malin hela kvällen, haha och jag har nästan övertalat henne om att färga håret brunt. Hon skulle bli så förbannat snygg i det! Så förhoppningsvis så kommer min vilja att bli genomförd.
Nej nu är det dags för sängen! Hörs imorgon. Puss och kram

Samhällskunskap <3

Vet inte varför men av någon anledning så har jag inte pluggat mycket alls det här lovet. Och det är redan torsdag! Inte likt mig alls. Så den här kvällen består av plugg för fulla bullar och sen en snabbis till solsnabben och ica och sen fortsätta plugga hela natten. Det här kommer bli en riktigt bra torsdag :) hahaha vilken geek jag är

Torsdag

Igår åkte jag hem till Ida och så färgade vi håret på varandra. Så nu har jag blå/svart hår. Haha vilket enligt mig absolut inte klär mig eftersom jag är likblek och ser då ut som en riktig emo. Men ska ikväll efter min träning (om jag ska på den) ta en 25 minuters solning och så håller vi tummarna på att jag då ser helt okej ut iallafall. Tog bussen hem vid 10 och när jag gått av bussen så kommer jag på att jag inte har några nycklar och kommer inte komma in på något sätt. Så jag fick gå hem till Dawid där han och hans kompisar skulle lana och tro mig det var verkligen ingenting jag ville vara med på. Jag ville inte störa deras "killkväll" så jag gick och la mig direkt och somnade lika fort.

Nu är jag hemma och ska snart hoppa in i duschen, igen. Har duschat typ 4 gånger nu sen igår. Det kliar som satan i min hårbotten och jag börjar få massa utslag nu (jag är allergisk mot hårfärg). Så att ligga i kallt vatten och kyla av mitt stora huvud är det bästa som finns just nu.
Puss

Never again

Kom nyss hem från farsta. Var hos min tandställnings tandläkare där jag hoppades på att få tandställning igen. Men det fick jag tydligen inte, så han fixade en ny natt tandställning (cpcpcpcpcp) så jag ska hämta ut den på måndag efter skolan. När jag var klar där gick vi till cubus och så fick jag en klänning av mamma, såå snällt. Hittade också 2 jätte söta blusar, men eftersom jag lägger undan alla mina pengar till New York så kan jag inte shoppa något alls. Sääääämst. Men aja, ska snart käka middag och sen vet jag inte vad jag ska göra. Sanna jobbar, Malin jobbar, Ida & Linnéa är på bio, Nadja är i Tyskland, Linda får jag inte tag på, Amanda orkar jag inte åka till, Fredricas mobil verkar vara avstängd och resten vet jag inte vad dom gör. Så om någon vill hitta på något, CALL ME


Min söta nya klänning, har den även i lila. Looove it


Vänersborg





































Nästan ett år sen

Idag ska jag tillbaka till min tandställnings tandläkare, vet inte ens vad man kallar dom men ja iallafall. Det har nästan gått ett år sen jag tog bort min älskade räls, så nu ska jag på återbesök för att kolla så att allt ser okej ut (vilket det inte gör). Så jag hoppas faktiskt på att få tandställning igen, haha om man ens får ha det två gånger. För jag fick natt tandställning efter jag tagit bort den och det SÖG. Så mina tänder är enligt mig lika fucked up som dom var innan jag ens fick tandställning. Så alla håller tummarna nu på att jag får tillbaka rälsen och får ha den i kanske ett halvår - år så mina tänder blir fina igen.
Efter besöket så ska jag nog träffa Ida, så får vi se vad vi hittar på för skoj! 
Puss och kram


Pinsamt

Åh herregud, att ställa upp på bilder i sina yngre dagar var ett stort misstag. Hur kunde du låta mig se ut sådär mamma? Jisses.. Så otroligt ful, hahahaha


Desperate housewives

Kom nyss ut ur duschen och ska när som helst sätta på mig mjukiskläder. Och förhoppningsvis så kommer Dawie hit så fort som möjligt. Har saknat honom så otroligt mycket. Så det blir att gosa hela natten, yeey.
Klockan 9 blir det dags för desperate housewives, jag lär ju dock inte få se det idag så det blir att spela in det så kan jag titta på det imorgon. Imorgon blir det pluggning hela dagen. Skulle egentligen träffa Nadja men hon är i Tyskland nu så det får bli en annan dag.
Nu måste jag klä på mig! Hörs imorgon, natti. Puss


Kill me

ÅH va dåligt jag mår. Dööööööööda mig. Det enda positiva, om det nu ens finns något positivt. Är iallafall att jag är sjuk på lovet, hellre det än när det är skola. Haha herregud pluggisen i mig borde skjutas

Just like we did


People that are meant to be together always find their way in the end..


Sjuk, igen

Nu är jag äntligen hemma och instoppad i min säng. Har nog aldrig längtat så mycket till min säng som jag gjorde idag på tåget. Spydde, hade feber och kunde knappt andas. Så det var bara att försöka sova hela vägen hem. Och så fick jag ta pendeltåget hem, ett stort tack för det mamma!!! När jag kom hem spydde jag igen och sen vare bara att kasta sig i sängen och sova. Vaknade för en liten stund sen och mår fortfarande dåligt. Så jag ska nog fortsätta sova.
Hörs!


Tillbaka till Stockholm..

Har nyss klätt på mig och ska när som helst åka till tåget. Vill inte åka hem! Känns att vi precis kom hit och att jag inte fått mycket tid alls med pappa, fast så känns det iofs alltid när jag varit här och ska hem. Har iallafall haft en jätte bra långhelg här. Skulle inte byta ut det mot något!
Nu måste jag packa ner allt sista. Peace

Och Malin, snääääääääääälla hämta mig på centralen. Jag dör annars


Kastas bort direkt


Vänner som aldrig kan glädjas åt dina vägnar är inga riktiga vänner.
Tack o lov så lärde jag mig det precis i rätt tid.


Måndag

Orkade aldrig skriva igår. Det vi gjorde igår va iaf lite shopping, mysig lång promenad med Apollo och så tittade vi på film. Sen var vi helt döda vid 11 så vi gjorde oss iordning för sängen och somnade på direkten.

Idag var vi och bowlade, jag vann för första gången. Och jag var riktigt grym! Haha var helt stolt när vi var klara. så åkte vi hem, la oss och tittade på tv ett tag och sen åkte vi tillbaka till en bowling hall och tittade på när pappa spelade match. Haha ja han går på bowling. Jag och Amanda kände oss som riktiga amatörer när pappa gjorde över 10 strikes på rad, hahaha illa. 
Nu är vi hemma igen och ligger nu och tittar på film, igen. Riktigt mysig helg har det varit faktiskt!


Why you so obsessed with me?

finally found a girl that you couldn't impress, last man on the earth - still couldn't get this.

Äckel väder

Vaknade vid 9, eller ja 8 blir det ju eftersom man ska ställa om klockan en timme bakåt. Vid 10 åkte jag, Amanda, pappa och Apollo till en hundträff så att Apollo kan få springa av sig i en timme. Så han lekte med massa andra hundar i leran och regnet, oerhört mysigt.. Not. Jag och Amanda stod med paraply och blev riktigt skitiga så fort alla hundar närmade sig. Så nu är vi hemma igen, Amanda duschar och jag har precis bytt till rena kläder. Vi ska snart käka lunch och sen åka till uddevalla och kolla på kläder.
Later!!


Fööööör trött och sur för att visas

Lördag

Idag på dagen var vi på höstmarknad, det var jätte mysigt förutom att det började regna och att det var alldeles för mycket folk. Sen när vi gått runt ett tag och så, kom pappa och hämtade oss och så åkte vi till hörnet och var där ett tag. Åkte tillslut hem igen, käkade middag och så har vi spenderat hela kvällen i soffan och tittat på 3 olika filmer. Mucho mys!
Ska när som helst sussa, så vi hörs imorgon! Och då lägger jag upp bilder från idag. Puss

Jag saknar dig jätte mycket Dajjooo..

Rise and shine beautiful

Goood morgon västkusten, haha min och Amandas humor. Nu sitter Amanda och gör sig lite extra fin och har klätt på sig. Medans jag ligger med en stor t-shirt, osminkad och en toffs på huvudet, riktigt snygg. Apollo ligger på min mage och myser. ÅH vad jag har saknat honom. Vi ska snart käka frukost, eller Amanda ska äta frukost och jag ska göra henne sällskap. Sen ska vi till överby och sen till årets största höst marknad! Myyyys.
Aja nu ska jag klä på mig innan jag får stryk  av Amanda.




Tröttisar

Nu ligger jag och Amanda i min säng och ska när som helst sova. Hörs imorgon gott folk. Puss och kram

Åh vad jag kommer sakna dig inatt Dawie.. :(

På tåget

Jag och Amanda har nu åkt i snart 3 timmar. E framme kvart över åtta, då blir det tacos och idol! Rabiiiih *dreggel*... Hade också oturen till att hamna i 2 olika vagnar, men tanten brevid Amanda bytte plats med mig, jätte snällt! Så vi har suttit och lyssnat på musik, tagit kort och flummat, hahaha! Har också suttit och skrattat åt alla fula människor på tåget som sovit, fisit och snarkat (haha intern grej). Aja nu ska jag nypa Amanda och reta henne. Hööööhööööö. Puss hörs sen










Höstlov

Sitter i skolan as usual. Försov mig imorse, lite med flit faktiskt. Var helt död när klockan satte igång alarmet så jag utmanade pluggisen som bor i mig med att faktiskt komma försent en dag. Var i skolan 1 och en halvtimme senare och jag hade inte ens missat något. Eller jo, våran lärare bjöd på frukost i matsalen som tydligen var som hotell frukost. Men jag äter ändå inte frukost, så Amanda du kan fortsätta skryta om frukosten, jag blir ändå inte avis (in yooou're face)
Slutar om en timme och då blir det hem till Dawie, packa lite och goosa tills jag blir hämtad av mamma. Sen bär det av till centralen och möta upp Amanda och så drar vi till vänersborg till paaaapi!!! Kommer bli riktigt kul. Och så får jag gosa med Apollo och träffa pappa som jag saknat så otroligt mycket. Så dom här 5 dagarna kommer bli riktigt bra dagar. Även fast jag kommer sakna alla mina gosefjun hemma, speciellt daaaaajjo.
Nu ska jag röra på mitt feta arsle och börja skriva klart svenska grejen.
Puss och kram


Damn so sexy bitch


Godnatt

Nu drar jag till Dawid, hörs imorgon! PUSS

REDHEAD


Och nu har jag färgat mitt hår rött, trodde aldrig att jag skulle göra det eller passa i det,
men det blev inte alls så farligt :) och ja bättre bilder kommer en annan dag


Sista dagen innan lovet

Äntligen är det snart lov (om bara några timmar!!!). Kommer självklart plugga typ varje dag, men det ska bli så otroligt skönt att bara kunna få andas och slippa tänka på all stress med skolan. Och att jag bara har 1 sak att plugga på hela veckan känns riktigt skönt att veta om.
Ska nu när som helst packa allting tills imorgon, då jag och Amanda drar till pappa i 5 dagar. Ska bli riktigt kul faktiskt! Frågan är ju bara vad jag ska packa. Det återstår att se. När jag packat klart så ska jag duscha och välja ut kläder till imorgon. Ska också försöka hinna med att sola med mamma runt halv 9 och handla massa gott till tåget imorgon på ica och tillslut åka hem till min Dawid.
Nu måste jag börja fixa allt innan tiden bara rinner iväg! Hörs sen, pusss


40 av 41

Jaha så var man 1 poäng ifrån MVG på handels provet, snacka om surt! Men jag ska inte klaga, ett VG är bra det också.. (även fast det skulle vara riktigt skönt att få MVG)

Och så fick jag och Amanda VG på redovisningen :D det går bra nu kompis det går braaaa nu!

Ni är för bäst


Åh vad jag saknar när vi alla var med varandra all the time!


My lips likes sugar

Och så sitter man i skolan igen. Har haft matte hela förmiddagen och nu har vi äntligen handel. Vi har nu börjat med en ny uppgift, vilket är att skapa ett eget mode företag. Hur kul som helst! Efter det här har vi matte prov. Och jag vet redan nu att det kommer gå åt skogen. Men det är bara att tänka positivt och göra det bästa man kan, går inte att göra så mycket mer.
Har inget planerat än så länge efter skolan. Det blir väl att plugga lite, packa och sola med mami. Rätt skönt faktiskt, att bara ta det lugnt och slippa råplugga för en gångsskull.
Hörs sen! Puss



Min Amanda <3


Onsdag

Idag har jag legat i min säng hela dagen i stort sätt. Har nyss duschat och klätt på mig och ska när som helst ta bussen till Dawid. Vi ska titta på fotboll och bara ta det lugnt, riktigt skönt. Blir också att sova tidigt eftersom jag börjar ÅTTA imorgon, åh döda mig. Det borde vara förbjudet att börja så tidigt. Har också matte hela dagen, från 8 till halv 5. Kan det bli värre? Aja jag ska inte klaga, det är bra att jag har mycket matte för då får jag ju träna så mycket som möjligt för att fatta.
Nu ska jag röra mig mot bussen, hörs imorgon! Puss


Big Brother


Kan inte vara sjuk, får inte vara sjuk

Att jag tog svininfluensan sprutan igår känns nu riktigt onödigt. Har jätte ont i armen, har feber och världens huvudvärk. Det känns verkligen som att någon tagit en stekpanna och slagit mig i huvudet 100 gånger. Kunde inte sova bra inatt heller eftersom jag inte visste hur jag skulle ligga, så jag vände på mig hela natten. När mitt alarm satte igång var det bara att skicka sms till mamma och be henne sjukanmäla mig. Så jag och Dawid fortsatte sova och vaknade vid halv 1. Och jag är fortfarande jätte trött. Så nu ska jag trycka i mig massa alvedoner och fortsätta ha ångest över att jag missar samhällskunskapen. ÅH jag har verkligen inte tid med att bli sjuk just nu, kan inte missa saker i skolan. Ångest!

Irriterad

Och så var man äntligen hemma ifrån ungdomsmottagningen. Var där bara några minuter efter dom öppnat, men det va redan typ 30 tjejer i väntrummet så jag fick vänta i en och en halvtimme för att få mitt jävla recept. Och att jag fick sitta själv (Amanda, Denise och Nathalie dissade mig när dom såg allt folk), min mobil dog, min ipod dog och att jag hade ont i magen gjorde ju inte saken bättre.
Nu är jag iallafall hemma och ska nu dra iväg igen. Ska vaccinera mig mot svininfluensan och sen dra hem till Brallan. Till hennes nya lägenhet.
Aja hörs ikväll eller imorgon, Peace


You are my heaven on earth


I found heaven on earth, you are my last, my first. I love you


Tisdag

Fick skjuts utav Dawids pappa till skolan idag, eller Dawid tvingade mig att åka med dom istället för att ta bussen. Så jag var i skolan runt 10 över 10, så jag och Amanda hann göra klart allt med redovisningen innan vi skulle redovisa. Och redovisningen gick jätte bra, så vi är nöjda. Nu har vi idrottsteori med Björn, allas favorit lärare (not). Och lektionen är när som helst slut, halleluja. Efter teorin har vi mentors tid och vi ska prata om stämningen i klassen, vilket det inte ens är något fel på men det tycker tydligen våra lärare och sen ska vi också få bestämda platser för att en viss lärare som har oss typ 1 dag i veckan tycker att det är för pratit. Och då bestämmer dom sig för att ge oss bestämda platser, hahaha största skämtet. Som att vi typ precis börjat i sexårs eller nått.
Efter skolan ska jag och Amanda förbi ungdomsmottagningen och hämta recept till p-piller och sen ska jag vaccinera mig mot svininfluensan, bara för att jag har astma..
Aja hörs sen! Peeeeeace and love


System bolaget nästa!


Grattis på födelsedagen Skorpan!!! Hela 20 år nu :D


Det här med att passa tider

Dawids match började för en halvtimme sen. Och ändå sitter jag här. Blev kaos med vad jag skulle ha på mig imorgon, om jag skulle fixa redovisningen här eller hos Dawid (AMANDA svara när jag ringer!!!), om jag skulle ta bussen eller få skjuts och en jävla massa annat. Nu har jag fortfarande inte rätt ut något av det jag just skrivit, eller jo. Jag har valt ut kläder och ska nu knata till bussen. Kommer komma nästan en timme för sent till Dawids match. Hur grym är inte jag? Hahahaha...


19 oktober

Efter skolan så gick jag, Amanda och Denise runt i centrum. Fixade 2 presenter till min älskling. Sen gick vi runt och tittade i andra affärer, och jag har nog aldrig skrattat så mycket som jag gjorde idag. Vi alla tre välte ner saker stup i kvarten, vi hittade fula saker som det inte gick att sluta skratta åt och en tjej inne på h&m började skratta åt en sak som vi skrattade åt och då tittade vi mot henne och hon låtsas då prata i sitt "headset" vilket var ipod hörlurar, hahahahaha och så går hon ut från h&m med en hårfärg utan att ens betala. Asså jag fick verkligen kramp i magen och tårarna bara rann.
Tog sen bussen hem och då bestämmer sig min mobil för att lägga av. Så varje gång jag försökte ringa någon så dog den. Riktigt irriterande men nu funkar den som den ska igen.
Håller nu på att plugga och ska när som helst ringa Amanda och kolla hur vi ska redovisa imorgon. Sen vid halv 8 ska jag ner till stortorps hallen och titta på Dawies match.
Puss

Jag saknar dig


Jag är nog världens bästa kompis

Amanda: Erica, vill du veta vad jag ska klä ut mig till på halloween?
Erica: Haha men Amanda... Behöver du ens klä ut dig?
Amanda: .......

Hahahahahaha!!!!!


Måndag

Massmedia provet som var imorse gick jätte bra! Är hur nöjd som helst. Känner verkligen att allting flyter på nu och att jag verkligen är en helt annan person än den jag var i högstadiet. Har liksom fått VG eller MVG på varenda prov, upppsatser och redovisningar som jag haft sen jag började i gymnasiet, vilket jag absolut inte fick när jag gick i högstadiet. Haha då var det på gränsen till ens ett G.
Nu har vi samhällskunskap igen, fast nu har vi börjat på ett nytt ämne vilket är samhälls ekonomi, åååh så roligt. Slutar halv 5, då blir det en snabb tripp till farsta centrum. Ska fixa en grej till min baby boo som fyller år snart. Men vad det är jag ska göra kan jag inte skriva här, så det får jag berätta när han fått allt.
Nu ska jag börja anteckna allt som står på tavlan. Hörs sen, puss och kram!


You are my sunshine, my only sunshine you make me haaaaappy when skies are grey


Söndag

Har pluggat hela dagen lång. Riktigt tråkig söndag med andra ord. Klockan 7 va det Gossip Girl, tummen upp för det! Sen kom Dawie hit och gjorde mig sällskap. Nu sitter vi och tittar på fotboll och käkar morötter, gurka och dipp! Litet söndags mys.
Ska när som helst stänga av tvn och sova. Har prov imorgon klockan halv 11. Och jag e super nervös, som vanligt.
Godnatt, hörs imorgon. Puss och kram


To die for


Vad tycks? Visst är dom fina? :) I'm in love


Saturday

Igår så åkte jag hem till Ida med Nicole. Så gick hon, jag, Nicole och Linnéa upp till centrum. Sen blev Linnéa hämtad och så fortsätte vi andra med att titta i affärer. Hittade absolut ingenting, vilket jag inte gjort på ett bra tag och jag känner verkligen att min garderob behöver en rejäl påfyllning. Satte oss på mc donalds och så fick Nicole äta lite och så. När vi var klara i centrum gick vi tillbaka hem till Ida. Så tittade vi på tv, lekte med Nicole och snackade massa skit. Vid 7 började Nicole bli trött så då åkte jag hem med henne, fick också hjälp på bussen av en dam när Nicole somnat i min famn med att fälla ner ryggstödet och bära ner vagnen från bussen. Sånt där uppskattas verkligen! Så blev det en promenad i regnet hela vägen hem. När jag kom hem så hade storasyster Frida precis kommit hem till oss, så hon och jag hade en liten myskväll, iallafall ett tag.
Sen ringde Ruheen mig och ville att jag, Ida och Linnéa skulle följa med på fest i solgård (?) som tydigen låg i huddinge. Jag blev as taggad, men ville samtidigt inte åka pågrund av en sak men ville inte heller sitta hemma och deppa. Så jag ringde Ida och Linnéa och efter många om och men så bestämde vi oss för att inte åka av olika anledningar. Så igår blev ännu en helg som jag bara var hemma.
Vid 2 kom världens finaste hit och så gick vi hem till honom och pussades all night long


Super nanny

Ska snart åka till haninge och träffa Ida och Linnéa, ska ta med mig Nicole eftersom jag är barnvakt åt henne idag. Så vi ska gå runt i affärer och sånt där, sen får vi se vad som händer.
Nu måste jag klä på mig själv och Nicole, och vem vet hur lång tid det kommer att ta.
Hörs sen! Puss och kram

Rabih Jaber <3

http://www.youtube.com/watch?v=CfS9-vw1_wg


Min fredag

Åkte hem till Ida och så tittade vi på idol med henne och Anki. Och jag höll på att dö när Rabih sjöng. Asså rysningar från topp till tå, helt sjukt! Han e så otroligt bra. Nästan så att Dawid snart blir utbytt, haha. Blev lite snack om att dra till en lokalfest i brandbergen med Linnéa och co, men det var tydligen bara massa fjortisar där så då sket vi i det och jag började röra mig mot bussen. Träffade otippat på Linnéa nere vid busshållsplatsen och så försökte hon få med mig hem till hennes killkompis där det skulle styras fest, men jag var helt otaggad, så jag tackade nej och fick springa till min buss. Träffade på en halv full mcsaensi på bussen. Så vi satt och snackade hela vägen tills hon skulle av. Fick sen gå hela vägen själv från trångsund centrum till Dawids mördarbacke innan han kom och mötte mig, men jag ska inte klaga. Han var iallafall telefon sällskap hela vägen. Gick och la mig på direkten, så jäkla trött!
Så det var min fredag, rätt mysig och lugn. Idag håller vi tummarna för mer drag!

Oman 2007

























Food is love

Slutade vid 3, så det blev en kort skoldag. Åkte hem och bytte om till mjukis kläder. Har suttit och pluggat ett tag nu på massmedian, men känner verkligen att jag inte orkar mer. Är hungrig och trött. Och tur nog så håller mamma på att laga mat, så det dröjer nog inte länge till tills jag får i mig mat. Halleluja.
Efter maten ska jag följa med mamma till ica maxi och handla massa gott till helgen, sen kör hon hem mig till familjen Öhrn. Ska vara med Ida idag om allting går som planerat. Får se vad vi hittar på!
Aja hörs sen, puss och kram

Hemma finns en dam, hon e min egen flamma









Awkward

Sitter nu i skolan och har samhällskunskap. Går igenom allting som vi ska ha på provet, och än så länge så hänger jag faktiskt med. Så jag kan tydligen mer än vad jag trodde. Så det är ju bra iallfall.
Förövrigt så är det väldigt stelt i klassen idag, några tjaffsar om papper, andra pratar inte ens med varandra och vissa är bara dryga av någon anledning. Så jag, Amanda och Frida försöker försvinna från den dåliga stämningen genom att sjunga på massa disney låtar, ta fula bilder och fortsätta vara lika glada genom att undvika alla som tjaffsar. Och än så länge funkar det riktigt bra. Haha aja nu måste jag fortsätta att kämpa med mitt MVG och stänga ner mitt dator lock innan Christina flippar. Peeeeeace


Freaky friday

Och så var det äntligen helg igen! Har varit uppe sen typ 8 och pluggat massmedia. Det sitter fortfarande inte, så det blir att bara fortsätta plugga. Ska snart välja ut kläder och fixa käk. Börjar 20 över 12 så jag har lite mer än en timme på mig att göra allt. Så det är bäst att jag börjar typ nu.
Dagens planer är just nu att bara gå i skolan, vad som händer efter vet jag inte riktigt. Känner inte för att sitta hemma idag, för det har jag gjort i alldeles för många helger nu. Så nått ska jag göra!
Aja nu måste jag börja fixa mig. Later!


Seventeen


HAPPY BIRHTDAY!!!

 


Inlåst

Nu har jag duschat och bytt om till sovkläder. Är helt slut. Har pluggat hela dagen och det tar verkligen på ens krafter. Ligger nu i sängen och tittar på inlåst, riktigt bra program. Och om några minuter så kommer min Dawid så då får jag sällskap. Sen blir det att sova för fulla bullar.
Börjar 20 över 12 imorgon, så jävla skööönt! Men kommer gå upp runt halv 9 kanske för att plugga och fixa food.

Aja godnatt, peace and love!


Och Fredrica om du läser det här. Förlåt för att jag aldrig ringde, var helt inne i pluggandet och tiden bara rann iväg. Hoppas att du förstår! Puss på rumpan


Jag älskar Jerry

Asså jag kan inte sluta skratta, hur skön är inte han? Hahahaha bästa reklamen, utan tvekan. Jag är kär i Jerry! http://www.youtube.com/watch?v=85i2--m3g9Q

Amanda Kullring

Nu har min Amanda skaffat sig en blogg hon med, så ni besöker henne på http://akullring.blogg.se


Little miss sunshine

Tog en paus från mitt pluggande och tog med mig lilla Nicole ut på en cykel tur. Hon var helt lugn där bak på barn cykelstolen, så duktig! Sen när vi åkte över ett litet gupp så hörde man massa skratt. Haha så söt. Hamnade tillslut på mossen och så lekte vi i den nya lekparken. Så fort hon kom av barnstolen så sprang hon allt vad hon hade till gungorna. Hennes favorit!
Blev en kort lekstund då Nicole hade tid hos vårdcentralen, så vi mötte upp mamma på vägen hem och så åkte dom till centrum och jag cyklade hem.
Nu är maten klar, så det blir att käka och sen fortsätta med pluggandet. Kommer aldrig bli klar.. Shoot me






Dream it. Earn it. Live it.


Memories


Ledig

Vaknade vid 10, blev en liten sovmorgon. Är ledig idag från skolan, vilket är helt perfekt då jag kan plugga på massmedian. Och det är precis det jag gjort hela morgonen och ska fortsätta göra det tills allting sitter. Lite senare idag så ska jag nog in till stan och träffa Alexandra och Fredrica. Men det är bara kanske, kan inte åka in förns jag blir klar med massmedian och jag har ingen aning om hur lång tid det kommer ta.
Ska nu hoppa in i duschen och sen fortsätta plugga. Hörs sen, pusss

Sweet dreams

Nu är Dawid här och vi ska när som helst sova. Han säger att jag ska massera honom, vilket han kan fet glömma. Jag är jätte trött men måste plugga klart och enligt honom så är det tydligen så att om man orkar plugga så orkar man massera honom. Haha dagens skämt!
Aja godnatt gott folk. Pussssssar


My love!


Sverige - Albanien

Visste inte ens att Sverige spelade match, knappade över till 6an och såg att dom leder med 3-0. Starkt jobbat Sverige. Första gången ni gör något rätt eller? Höhöhö


Och så gör vi en rejäl U-sväng

Satt och pluggade och kände mig helt död. Vid 20 i 8 så ringde Brallan och frågade ifall jag ville åka bil med henne. Självklart så svarade jag ja, så hon var här på 5 och så åkte vi till haninge och hämtade Hanna. Blev sen ett litet äventyr till tallkrogen, hämtade Hannas jacka hos Alle. Sen åkte vi till ica i trånkan så jag fick köpa hem energi drycker och lite annat smått och gott så att jag orkar plugga nu och hela dagen imorgon.
Tittar nu på Grey's Anatomy, så jävla bra! Pluggar stenhårt i pauserna.
Nu ska jag läsa några sidor tills reklamen är slut, puss och kram!

Plugghäst

Precis som jag trodde så är det otroligt mycket att plugga på till samhällskunskapen, massmedia är inte min grej någonstans. Men om jag vill ha högt betyg vilket jag satsar på i alla ämnen så ere bara att knipa käft och börja läsa. Så min kväll består utav plugg, plugg och åter igen plugg. Känns riktigt  kul, eller inte.
Först ska jag vila i en halvtimme för att få tillbaka alla krafter, sen ere bara att tuta och köra. Haha aja peace and love bitches


Party-brallan


Sluta dissa mig för krogen nu brallan och så blir allt som förut, party like a rockstar


Onsdag

Handels provet imorse gick huuuur bra som helst! Är så jävla nöjd!!!! Hade sen idrott, första gången vi gjorde något vettigt. Fick gå in i gymmet och göra vad vi vill, riktigt kul. Och att Maddis i min gamla klass pappa var våran instruktör gjorde allting mycket bättre.
Nu har vi samhällskunskap, några i klassen har gått hem för att våran lärare va 20 min sen. Men eftersom jag blivit världens pluggis så vågade jag inte gå hem för att jag inte ville ha frånvaro eller missa nått ifall hon skulle dyka upp, vilket hon faktiskt gjorde! Haha skit mobbad pluggis men who cares.
Slutar om 20 min, en timme tidigare. Tuuuummen upp. Idag är jag på riktigt bra humör. Vet dock inte vad jag ska hitta på för kul idag, Dawid har match, så han kan jag inte leka med, så jag får ringa någon homie. Om det inte visar sig att jag måste plugga till mitt samhällskunskaps prov -.-

2 och ett halvt par stövlar rikare

När jag hade pluggat klart så åkte jag och mamma till länna igen. Så nu är jag 2 och ett halvt par stövlar rikare (dom som e halvt par e mammas som jag faktiskt kan ha ifall jag har tubsockor i!) Så dom e bådas. Köpte också ett hundben till Apollo, åker ju till pappa nästa vecka så då ska han få det, hehe. Nu har jag duschat och klätt på mig. Ska när som helst åka till Dawie och mysa lite extra mycket idag eftersom det är våran 4 månaders dag!
Hörs imorgon, peace


It's cold around me

Jag ligger och fryser i min säng, även fast jag har kläder på mig och ligger under täcket. Så otroligt kallt ute och i mitt rum. Plugga till handels provet är det enda som står på dagens schema. Har precis pluggat klart på ett häfte och känner mig rätt säker på allting. Så nu har jag bara ett häfte kvar och förhoppningsvis så tar det inte så lång tid att lära sig allt som står där i.
När jag pluggat klart så ska jag duscha, välja ut kläder till imorgon, åka hem till dawid och sussa där.
Men nu tillbaka till pluggandet, peace!


Lättnad

Jag är godkänd i idrott och hälsa A, och tro mig gott folk att få ett G av Björn är som att få ett MVG av en normal lärare. Han har typ gett mer än hälften av klassen IG. Så jag e sjuuukt glad att jag fick G, snacka om lättnad!

13 oktober

Sitter i school, har hitills inte gjort något alls och klockan är halv ett. Bra jobbat Erica. Måste göra klart min och Amandas redovisning men det går inte riktigt som vi vill. Ska berätta om två mode företag men vi har bara gjort ett, hittar ingen information om något annat företag så det här verkar gå åt skogen. Kuuuul.
Nu har jag idrotts teori, vilket suger. Björn är lika otrevlig som vanligt. Börjar bli en vana nu.
Aja hörs sen, pöööss


I'm in love with you


4 månader idag älskling! You make my heart go ding-a-ling-a-ling


Peace

Nu drar jag hem till min man! Godnatt, puss och kram

19.33

Har inte gjort mycket alls idag, vilket börjar bli till en vana. Har pluggat, ätit middag, duschat och sovit. Känner verkligen att enda sen jag började i skolan så har jag inget liv på vardagarna. Om jag inte har plugg så tränar jag, om jag inte har träning så försöker jag träffa min Dawid och alla kompisar, vilket inte alltid är så lätt eftersom typ ingen kan göra något när jag kan. Men that's life. Håller tummarna på att bättre tider är på ingång.
Väntar nu på att Dawids träning ska sluta så han kan ringa mig och säga vart vi ska sova. Om vi ska sova hos honom måste jag välja ut kläder och det lär ju ta ett tag eftersom jag absolut inte har någon inspiration what so ever just nu när det gäller mina klädval men ja. Onödig information.
Nu ska jag små börja välja ut kläder ifall att. Later!


Lycka

Slutar nu. En och en halvtimme tidigare. THANK GOD!

Boooring

Jag har så tråkigt. Den här lektionen har jag suttit inne på h&m's hemsida och tittat på allt som jag vill ha och ska ha. Har inte gjort något annat eftersom den här lektionen inte ger ett piss. Vi pratar om massmedia. Vilket vi har pratat om i 500 månader känns det som. Börjar bli riktigt uttjatat nu. Meeen jag ska inte klaga, hellre det än att vi börjar med massa olika saker så det blir stress stress stress.
Aja nu ska jag fortsätta titta på kläder, skor, väskor och smycken!


Monday

Och så var det måndag igen och en ny vecka. Har haft samhällskunskap hela dagen och ska fortsätta ha det till 4. Får sluta en halvtimme tidigare, wiho!
Dagens planer är att *trumvirvel* PLUGGA. Någon som blev förvånad? Ska göra klart min och Amandas redovisning och plugga lite till handels provet. Gud va skolan tar över mitt liv, snacka om no life.
Nu ska jag fortsätta deppa över att mitt liv suger för att det bara handlar om skolan. Menmen, bara att vänta på bättre tider. Peeeeeeeeeace


Godnatt

Är helt slut. Ska plugga lite nu tillsammans med Dawid som kommer hit vilken sekund som helst. Sen blir det sov dags.
Godnatt hörs imorgon! Puss och kram


Sick and tired

Jag mår verkligen inte bra har jag nu insett. Städade hela mitt rum idag, bytte lakan och fixade i min garderob. Har också pluggat som ett djur sen jag kom hem. När jag skulle duscha så kände jag något som rann på min läpp, torkade bort det utan att riktigt hinna reagera på vad det var jag torkade bort. Tills jag kollade ner på marken och märkte hur det droppade blod från min näsa och att det var en riktigt stor blodpöl vid mina fötter. Blev helt yr och det kändes som att jag skulle svimma vilken sekund som helst. Så jag duschade av mig och gick ut från duschen. Satt mig på det kalla golvet och bara tänkte: nu får det vara nog. Jag kan inte stanna hemma för då kommer jag bara få ännu mer att göra i skolan. Men samtidigt så kan jag inte plugga ihjäl mig, speciellt inte när jag är sjuk. Så nu ligger jag i min säng och bara vilar. Tänker inte plugga på några timmar, utan bara andas och slappna av för en gångsskull.


Rebbnes födelsedag


Baby Joss

Malin och Sanna

Foood

Natalia, Jossan, Malin och Sanna

Jossan och Erica (som trodde att det va fint med mittbena men ack så fel man kan ha)

Blev inte ens förvånad

Hahahahaha

Snyggt

Smiiile bitch

Fullfart med Sanna och Malins glas

Jag var kvällens påfyllare, dom såg mig som deras egna servitris

Men lika glad var jag ändå

Birthday girl och motala dudes

Jag måste nog ha dom snyggaste kompisarna, hahaha

Best friend

I love you

The world's greatest

Jossan + motala boys

Märks det att vi är bästa homies?

Och här bodde lilla Erica förut

Blev helt chockad när jag och Malin gick tillbaka till hissen.
Att det där fortfarande finns kvar. Typ 4 år sen. Memories!

Jossan förstörde bilden

Sanna och Natalia

Min Mcsaensi

Och så korkade vi upp

Sanna var snabb med att komma med sitt glas, haha

Nyårs bild? hahaha

Jadu.. Finns inte mycket att säga

Birthday girl och Erri

 Nyårs bild?

Ännu en nyårsbild, haha


Last night

Gårdagen vart jätte trevlig. Det var jag, Sanna, Malin, Natalia, 3 dudes från motala och släkt som firade våran Josefine. Det bjöds på sallad (haha ja jag åt middag innan), daim och snickers tårta och bröd som jag proppade i mig stup i kvarten. Tittade också på matchen inne i lokalen. Fattar inte varför Sverige är så otroligt dåliga hela tiden. Vad gick snett liksom?
Jag var också väldigt nyfiken på vem som bodde i min gamla lägenhet, så jag och Malin åkte upp till 5e våningen för att se vilket namn som stod. Sen åkte vi ner igen och så sa jag namnet som stod på dörren. Och då kommer Sanna och säger: nämen, det är ju min mormor och morfar som bor där. Haha hur sjukt är inte det? Asså vad är oddsen att hennes mormor och morfar bor i just min gamla lägenhet? Haha så liten värld.
När klockan närmade sig 11 (tror jag) så kom Dawid och Qelas pojkvän och hämtade mig. Så åkte vi hem till dom och så tittade vi på nån dvd med Robert Gustavsson med hela familjen. Jätte mysigt, tills jag och Dawid somnade..

Josefine 20!!

Nu drar jag iväg till Jossan. Har inte på mig det som jag skulle ha på mig (bild nedan). Råkade nämligen spilla mat på kjolen, hahah så typiskt mig. Så nu har jag bytt om till en klänning istället. Lägger upp en bild imorgon.
Efter Jossans födelsedags fest så ska jag träffa Dawid och lär antagligen sova över hos honom.
Nu måste jag åka, hoppas alla får en super lördag!
Puss och kram

50 år tillsammans!

Idag har min mormor och morfar varit gifta i hela 50 år. Helt sjukt länge om man tänker efter. Lika länge som min pappa levt. När jag blir äldre så önskar jag att jag är lika snygg som min mormor är när jag är över 65, har hittat en lika bra man som min morfar är och att jag lever lycklig i alla mina dagar. Som dom två!
Grattis till guldbröllopet mormor och morfar. Jag älskar er!


Lördag

Nu är jag hemma igen. Ska när som helst hoppa in i duschen och sen börja välja ut kläder till ikväll. Har absolut ingen aning om vad jag ska ha på mig. Klänning? Högklackat? Kjol? Stövlar? Converse? Jeans? Blus? Ballerina?
Asså jag har verkligen inte en jävla aning. Någon som kan komma med förslag? Får i värsta fall ringa Malin och kolla vad hon ska ha på sig. Gissar på att hon ska ha svarta strumpbyxor eller leggings och en svart klänning. Men hon kanske chockar oss alla och kommer med en skrik rosa klänning. Man vet aldrig med henne.
Ska iallafall fira Josefine som fyllde 20 i torsdags. Kommer bli världens nostalgi känsla att åka till hennes lokal eftersom lokalen är i det huset jag förut bodde i. På loftvägen med papi, meeemories.
Aja har inte tid för att sitta här, måste hoppa in i duschen och det är nu!

Hahahaha


Förlåt syster, men den här bilden är verkligen jätte rolig! hahahaha
Sen skulle den nog inte vara lika rolig ifall man såg mitt ansikte på bilden men ändå, haha!


Fame

Igår efter skolan blev jag och Amanda hämtade av Jelle & Nikki. Åkte in till stan och mötte upp resten av familjen. Käkade kina mat, hur gott som helst. När vi ätit klart åkte Jelle och Nicole hem så gick resten mot sergel. Kollade på premiären av fame och det var fulsatt. Och självklart i reklamen när trailen för Michael Jackson - This is it kom så ställde sig vissa upp och hela salongen jublade. Jag och Amanda fick rysningar i hela kroppen, haha!
Filmen var bra, kunde absolut varit bättre. Eller så var det bara jag som hade alldeles för höga förväntningar av den. Tog sen en tripp till tumba för att lämna av Frida och samtidigt kolla på hennes renoverade lägenhet. Jätte fint var det nu! Åkte hem, duschade och sen hämtade Malin upp mig. Haha så ovant att säga att hon hämtat upp mig. Så körde hon mig till Dawie. Var jätte trött när jag kom dit, så hann titta på vem som åkte ut ur idol och sen gick jag och la mig. Somnade på direkten.


Fredagsmys

Slutar om 10 min, en halvtimme tidigare. Så jäävla skönt. Har nu samhällskunskap och jag vill bara hoppa ner från fönstret just nu. Orkar inte höra mer om massmedia.
Blir hämtad av Jelle och så åker jag, Amanda, Jelle, Nikki och Tobbe in till stan och möter mamma och Frida. Vi ska käka på någon restaurang och sen gå på bio och se fame! Riktigt mysigt lär det bli. Sen ska jag hem till min man och fortsätta med fredagsmys. Me like! Så idag kommer bli en riktigt bra fredag.
Hörs imorgon. Hoppas alla har en jätte bra fredag. Puss och kram

Summer lovin'


Made my day

På en rast sprang jag och Amanda till ica för att köpa bullar och en vitamin dryck (måste börja med sånt skit nu). Så när vi står vid kassan och ska betala så kommer en tjej fram som kanske är 18-20 år gammal och säger: ursäkta..? Och dum som jag är så tror jag att hon vill ha en påse så jag flyttar på mig och ser typ rädd ut, haha. Så säger hon: nej jag tänkte bara fråga dig vart du köpt dina otroligt snygga stövlar? Jag blev helt generad och började skratta och mummlar nått om att jag trodde att hon ville ha en påse och sen när jag väl fattat vad som just hänt så säger jag jätte högt: Guuuud tack så jätte mycket, dom är från skopunkten. Men jag köpte dom förra året, men dom finns säkert kvar iår (som att hon ens frågat om dom fanns kvar). Hahaha det var jätte pinsamt för stunden men gud så glad jag blev! Sånt gör verkligen ens dag, speciellt när det är en okänd människa som kommer fram. Åh nu är jag jätte glad och kommer le hela dagen lång. Så du okända tjej inne på ica, tack för att du gjorde min dag :)

F320

Imorse var det verkligen ångest att gå upp. Det regnade och det var världens storm. Och som vanligt med den turen jag har så hade jag bara en kortärmad tunika och bara skinnjacka. Så jag fick rota i Dawids garderob och leta efter en stor varm tjocktröja. Hittade tillslut en bra stor grå som faktiskt matchade mina kläder.
Tog kvart i 8 bussen till farsta, mötte Amanda och Denise vid pressbyrån och så kom vi till klassrummet perfekt i tid. Har haft svenska sen 8 och ska nu läsa i en och en halvtimme. Kuuuuuul....
Aja peace


Övernattning hos Dawie

Nu drar jag hem till min man. Hörs imorgon! PUSSS


Torsdag

Kom hem för en halvtimme sen typ. Köpte presenter till Jossan i farsta och så köpte jag en bh till mig själv. Fick åka buss hem själv, Malin och Sanna tog 830 bussen, morr.. Hoppade av i centrum och tog sällskap hem med mami, en kort liten höst promenad. Haha i typ 8 min.
Nu ligger jag i min säng och värmer mig, det är så otroligt kallt ute! Ska snart äta middag, plugga lite snabbt och sen ska jag vara med min boyfriend!
Puss

20 hela år!!


Ett stort stort stort grattis på födelsedagen!!! (jätte ful bild på mig men who cares)


Plugghäst

Har pluggat hela morgonen lång. Tog en liten paus och unnade mig själv med veckans avsnitt av Desperate Housewives och Grey's anatomy, jag får spela in dom eftersom Dawid vill titta på annat och jag är gullig nog som låter honom göra det och samtidigt ger honom sällskap.
Tog en snabb dusch nyss och nu sitter jag och pluggar igen, haha verkligen no life. Måste dock snart lägga ifrån mig papprerna för att klä på mig. Ska ta hel bussen, om 45 min till farsta med Sanna och Malin. Sen blir det hem igen och bli frisk.
Puss

Dom bästa


När hälsan tar över

Igår efter skolan kom Malin hit. Sen åkte vi bil, bara för att hon tog körkort igår (jag e såå stolt). Så hämtade vi upp Ida, åkte till centrum och hämtade Sanna, åkte till svartbäcken och hämtade Nattis. Körde hem Sanna och sen körde vi runt och hamnade tillslut vid globen för att hämta kartonger med Mary Kay grejer i.
Hämtade upp Dawie sen körde Malin hem oss till mig. Tittade på efterlyst, sen somnade Dawid och jag fortsatte plugga som ett djur tills mina ögon inte orkade hålla sig uppe.

Vaknade upp av att jag var helt yr, kunde inte ens stå på benen. Har feber, hostar stup i kvarten och knarkar nässpray och alvedon. Hade inget annat val än att stanna hemma idag. Vilket är ångest. Jag har så otroligt mycket i skolan just nu, tänker inte ha ett enda ig och inte heller nöjer jag mig med ett g. Och jag har gått hela veckan och även förra, även fast jag var sjuk. Men nu tyckte väl min kropp att det fick vara nog.
Ligger iallafall och pluggar nu och ska göra det tills typ halv 3. Sen måste jag åka till farsta för att köpa en present till Rebbne och sen möta Hanna och få tillbaka min mobil, så det blir dit en snabbis och sen raka vägen hem till sängen igen.
Aja måste fortsätta plugga nu. Peace


Dawid Fredriksson

Vill bara att du ska veta (om du nu ens läser) att du är världens bästa pojkvän. Och hur otroligt lycklig jag är som har dig i mitt liv. Du får mig alltid att må bra, stöttar mig i alla lägen och visar alltid hur mycket du älskar mig. Du är helt underbar älskling. Jag vill alltid vara din.
I loooooooove you bebo :)


JAG SKA!


Färga håret tillbaka till svart och raka, frågan är bara om jag vågar?


School

Nu drar jag till skolan! Har suttit och tittat på massa gamla bilder på mig och min familj, hahaha herregud. Sjukt att min pappa ser jätte gammal ut på bilderna och några år efter ser han mycket yngre ut. Lite kul faktiskt. Kommer lägga upp massa bilder sen, mest pinsamma på mig själv. Jätte långt hår, blondt och näspiercing.. Hur tänkte jag? hahahaha

I love you


Ni två är allt för mig. Jag älskar er, tack för allt ni gör!


GRAAAAAAAAAAATTIS!!!!!

MIN MALIN HAR ÄNTLIGEN TAGIT KÖRKORT!!!! GRATTIS GRATTIS GRATTIS SUNSHINE!
(hoppas att du nu förstår att det är din plikt som min bästa kompis att köra runt mig nu, hiihih)

I don't want to stay another minute


Slutkörd

Jag orkar inte mer. Är helt död. Full fart hela veckan ut och det lär bli så tills jullovet. Klockan är inte ens 10 och jag går redan och lägger mig. Hörs imorgon, och förhoppningsvis så mår jag då bättre och är redo för att fortsätta kriga som ett djur.
Peace

Don't dream your life, live your dreams


Fotbolls möte

Har vilat i typ 40 min. Käkade också lite pasta till middag innan min powernap. Ska nu klä på mig och sen åka ner till brandsprutan för fotbollsmöte. Mår så otroligt dåligt, febern och hostan tar kål på mig. Men mötet är obligatoriskt så det är bara att ta sig i kragen.
Efter mötet kommer min Dawie hit och så ska vi moosi. Nu måste jag klä på mig. Hörs imorgon!
Puss och kram


You make me happy


Min allra bästa vän och pojkvän, allt i ett. Du är världens bästa och du gör mig lycklig!
Jag vill aldrig någonsin skiljas ifrån dig älskling. Så länge jag har dig har jag allt jag behöver 
You're everything I need and more, It's written all over your face


Home sweet home

Efter lunchen hade vi provet, alla var hur nervösa som helst och hade ångest för att det skulle gå åt skogen. Vissa kom inte ens idag pågrund av provet. När Björn delar ut provet så säger han med sin äckliga röst: Men tjejer, varför är ni så nervösa? Det här e ju bara ett läxförhör, höhöhöhö.
Asså jag tror inte att nån här förstår hur arg jag blev. Jag har krigat som ett djur för att klara provet och när jag väl ska få göra det (efter allt jävla slit) så är det ett jävla läxförhör med 6 frågor om nått helt annat än vad som stod i kapitel 1,2,3 och 7. ÅÅÅH blir så arg.
Nu ligger jag i min säng och vill bara dö. Är helt slut, hostar som aldrig förr och febern är på topp, har 2 timmar på mig att få vila, sen bär det av ner till brandsprutan för lagmöte. Så typiskt att jag blir sjuk just när det är viktiga saker med fotbollen.

Jag tycker faktiskt att jag borde få beröm för hur mycket jag kämpar i skolan. Har feber, är förkyld, sönder stressad men ändå går jag till skolan och jobbar häcken av mig. Gud vad jag kommer njuta på höstlovet hos pappa!




Det var ju kul att några iallafall hade kul under provet :)


Jag vill jag vill jag vill


Så jäääääääävla snyggt!!!!!!!
Åh vad jag bara vill hämta en sån där rak apparat och raka av allt


Sjukis

Jag mår så otroligt dåligt. Är sönder stressad med allt i skolan och saker som händer utanför. Sen att jag har feber och är förkyld gör inte saken så mycket bättre. Pluggade som ett djur igår hemma hos Dawid till mitt idrotts prov och resultatet är att jag fortfarande inte kan ett piss. Det enda som känns lite skönt är att det inte är en enda i min klass som heller kan det. Och om exakt alla i klassen får ig på provet så borde ju våran lärare fatta att man inte kan komma från ingenstans och ge oss ett prov på 80 sidor med över 130 instuderings frågor på en vecka om något som vi inte ens börjat läsa om. Det är helt omöjligt.
Nu ska jag ta ut mina agritioner på något annat

Tjeeejer


19.07

Är påklädd och redo för att åka ner till Dawids match. Är några minuter försenad men jag har faktiskt pluggat så det är okej. Hoppas på att mamma vill göra en god gärning att köra mig. Men tror knappast det, så det lär bli att jag får gå till bussen typ nu.
Hörs imorgon, puss och kram


Måndag

Fick sluta tidigare idag eftersom jag var klar med samhälls uppgiften. Kändes riktigt skönt för då fick jag mycket mer tid på mig att plugga till idrotts provet (känns som att det är allt jag skriver om). Åkte hem och träffade världens sötaste lillasyster som jag saknat så otroligt mycket. En hel vecka utan henne och hon har redan blivit jätte stor, pratar jätte mycket nu. Åh min lilla älskling.
Åkte sen till länna med mami och Tobbe, köpte 3 par nya stövlar så nu är jag heeel nöjd. Sen tog vi en tripp till farsta och köpte flera par vantar och mössor till mig och mami. Tack för allt mama, du är bäst!
Har nyss käkat middag och duschat, ska klä på mig när som helst, plugga lite och packa min väska. Sen bär det av till ishallen idag igen för att titta på Dawids match.
Puss

I MISS YOU


Vecka 41

Jaha och så var det måndag igen. Hela förra veckan gick otroligt fort, lika så helgen. Nu är det bara 3 veckor kvar tills det är höstlov. Känns som att det nyss va sommarlov. Men jag klagar inte, lika bra att det blir ett nytt år så fort som möjligt. Nytt år och nya möjligheter.
Sitter iallafall i skolan nu, har varit här sen innan 9 och pluggat på mitt idrottsprov. Började inte förns halv 11, så en liten guldstjärna till mig för att jag e här ett bra tag innan jag börjar :)
Har samhällskunskap hela dagen lång, vilket är riktigt skönt. Kommer att jobba självständigt nästa lektion efter lunch, från 20 över 12 till 5. Vilket då betyder att jag också kan plugga på idrotts provet. Peeerfekt!
Nu har vi lunch när som helst och jag är inte ens hungrig...

Black and white


4 oktober

Nu har jag pluggat ett bra tag, allting sitter inte riktigt än men har fortfarande 2 dagar på mig. Ska göra alla frågor ikväll hemma hos Dawid.
Har nu klätt på mig, packat min väska och fixat lite i mitt rum, as usual. Väntar bara på att Jelle ska dammsuga klart huset och sen kör han mig till Dawids match.
Hörs imorgon! Puss och kram

Stövlar

Det jag älskar med hösten och förhållanden är att det finns dagar som idag. Då det är iskallt ute, det spö regnar och man spenderar hela dagen under täcket, hand i hand. Hur mysigt är inte det? Sen att jag nu ligger i min säng och pluggar medans det är perfekt höst mys väder är en helt annan femma. Får bli mys ikväll efter Dowwes match.
Samtidigt som jag pluggar så kikar jag på olika stövlar. Försöker hitta stövlar som inte har någon klack, för er som känner mig väl vet att klackar inte är något för mig. Men det verkar vara helt omöjligt. Vill inte heller ha massa nitar, spännen och krimsikrams på dom. Bara hel svarta och ingen klack och gärna fodrade (så man inte fryser om fossingarna). Är det så himla mycket begärt?


Learn to love me, assamble the ways


HAPPY

Jag e så otroligt glad. Har ju idrotts prov på tisdag och sen skulle jag ha både redovisning och prov i handel nästa vecka. Och det kändes ju verkligen inte kul alls eftersom vi inte har någon lektion till att göra klart redovisningen på, så tänkte jag att jag helt enkelt får åka till skolan imorgon vid 8 (även fast jag börjar halv 11) för att göra klart den. Suger verkligen, men det är helt enkelt det man får göra.
Sen går jag in på mitt schema för nästa vecka (vi får nytt schema varje vecka) och så ser jag att vi inte har en enda handels lektion nästa vecka. Vilket betyder att redovisningen och provet inte är förns vecka 42, alltså veckan efter den som kommer. Så det enda jag måste plugga på nu är idrott och redovisningen kan jag göra klart på onsdag eftersom jag inte börjar förns halv ett, YEEEEEEEEEEEY!
Tror inte någon fattar hur glad jag är just nu :D


Höst mys

Gårdagen vart riktigt lyckad. Åt på en jätte mysig thailändsk restaurang med Dawid och hans familj. Hade jätte trevligt och det bjöds på mycket skratt. Maten var jätte god och sällskapet ännu bättre. När vi ätit klart så åkte vi förbi mig och hämtade upp Malin som satt vid datan hemma hos mig, haha. Åkte hem till Dawid och gjorde inte så mycket alls. Så Malin bestämde sig för att åka hem, så vi följde med henne ner till hallen och sen gick vi hem igen i kylan. Det är verkligen höst nu, så det gäller verkligen att klä sig varmt. Jag och Dawid skulle sätta på en film innan vi skulle sova, men ingen av oss orkade (och Dawid va inne i sin hockey så han ville nog inte heller). Så istället sa jag godnatt och somnade på direkten.
Hoppas alla hade en jätte bra lördag! :)


Baby <3


Lördag

Åker nu hem till Dawid och om några timmar blir vi hämtade av hans syster och hennes pojkvän. Då bär det av till stan och möta upp hans föräldrar. Ska äta på restaurang nånstans. Myyyyyyyyys!
Får se vad vi gör senare ikväll. Puss och kram


Tragiskt

Har fixat min skohylla nu. Tog typ 5 min och sen var det klart. Har också upptäckt att min storasysters jacka nu passar mig, så den ska jag använda nu i höst (så slipper jag köpa en ny jacka, hehehehehe). Skulle sen bara ta bort allt som låg på min säng, typ ny tvättade kläder, skolpapper och min väska skulle tömmas. Då möts jag av min idrotts bok, handels häften + pappret om redovisningen. Kuuuuuul, då kom man ju på att man ska plugga på allt det där tills nästa vecka. Som alltså är i över morgon!!!! Det är lördag, jag borde egentligen stå och välja ut kläder till något partaj ikväll men nej. Jag sitter hemma och pluggar. Döda mig


Goood morgon

Gårdagen var jätte mysig, as usual. Somnade medans Dawid tittade klart på nån NHL match som spelades i Svergie (tydligen värsta grejen) och den kunde han ju verkligen inte missa.
Var uppe vid 8 och låg o drog mig till 9 då Jelle kom och hämtade mig och så drog Dawid på träning.
Ligger nu i min säng och funderar på vad jag ska hitta på för kul. Kanske fixa min skohylla eller nått. Får se vad jag kommer på! Hörs sen :)
Puss


Världens bästa

Nu drar jag hem till min Dawie och kör på mys kväll. Hörs imorgon! Puss och kram

Fredags mys, igen

Var helt sjukt trött när jag kom hem från skolan. Även fast jag började kvart över 2 och slutade halv 5. Så det var bara att gå och lägga sig så fort man kom innanför dörren. Sov dock bara i typ 40 min för sen ringde min telefon 100 gånger och då är det lite svårt att sova. Käkade nyss middag, blev nån potatis bara eftersom jag verkligen inte va hungrig.
Idag ska jag bara ta det lugnt, plugga och sen åka hem till min man och ha fredags mys, eller ja det lär bli att vi somnar direkt eftersom vi båda kommer va så otroligt trötta.
Men hoppas att resten kommer ha en jätte bra fredag, för det kommer jag iallafall ha. Med världens bästa baby!


Amanda Kullring


Vad skulle jag göra utan dig? Du är bäst hjärtat!!


School

Igår efter skolan så var jag med min boyfriend, åkte sen hem till honom och tittade på idol och nått nytt program som hette typ inlåst. Hur bra som helst, jag och Dawid sa inte ett ord till varandra tills det blev reklam, så bra va det. Längtar tills nästa vecka, haha!

Idag börjar jag skolan om några minuter, alltså kvart över 2. Men har varit här sen typ 12 med Amanda. Vi har jobbat med våran redovisning som vi ska ha nästa vecka om två modeföretag. Riktigt duktigt av oss som åker hit även fast vi inte ens börjat, plus poäng till oss.
Har engelska när som helst, med en vikarie.. Känns ju väldigt onödigt.
Aja nu orkar jag inte skriva mer. Peace!

I can do what she can do so much better


Ett plus tre plus åtta minus fem, döda mig

Har precis haft matte i hundra år. Men jag gjorde iallafall klart det man skulle göra, plus poäng till mig. Och för första gången så var jag inte helt lost, utan faktiskt fattade nästan allt. Yeey. Missar träningen idag igen för att jag slutar om 500 timmar och hinner inte hem för att byta om och käka. Kul. Den som gjorde vårt schema borde dö.

Schtekman


Handel

Är så jävla irriterad och den här dagen suger röv. Vi börjar 8 och slutar 5, åååååååååååh! Sen e min handels lärare riktigt skön i huvudet, hon tar upp hela gårdagens lektion som typ är i 3 timmar för att vi ska titta på film, schysst tänkte vi. Slapp vi jobba liksom. Sen nu så släpper hon bomben om att vi har prov nästa vecka, på 3 jävla häften. Ett häfte innehåller typ 20 sidor. Så varför i hela jävla friden sätter hon på en film och nämner ingenting om ett prov igår? Jävla cp, blir så otroligt jävla arg.
Nu ska jag fortsätta vara världens bitterfitta och slå Amanda (min levande slagpåse)

RSS 2.0