Bulgarien 26/7 - 3/8

Sitter nu hos mormor och morfar i skåne. Drar imorgon bitti till Bulgarien och är där i en vecka. peace!


Last night

Åkte hem till Nadja med Malin vid 9. Mötte Hanna i haninge centrum sen gick vi hem till Nadja där hon, Sanna, Nina och Rebecca var. "Kollade" på film och pratade i mun på varandra om allt och ingenting. Tog sen tåget i världens äckligaste väder hem med mcsaensi. Tog en taxi från centrum till Dawid för att det verkligen inte gick att gå ute. Sprang in till honom helt dyngsur och livrädd för blixten. La oss och tittade på tv mär det hade slutat blixtra och sen så somnade vi.






Home sweet home

Blev hämtad igår på centralen av Dawid och hans syster Qela. Åkte då hem till mig så jag fick lämna mina saker och så la vi oss och vilade ett tag. Var helt sjukt trött. När vi vaknat fick jag packa om en väska och sen så gick vi hem till Dawid. Lagade mat, kollade på film och tog det bara hur lugnt som helst. Gick och la oss rätt tidigt eftersom båda var helt slut.

Idag vaknade jag tidigt som vanligt och försökte få liv i Dawid. Lyckades inte alls och ringde istället Malin som var på världens morgon humör (som vanligt) så henne fick jag inte heller upp. Efter en halvtimmes tjatande om att han skulle vakna så fick jag tillslut upp honom. Så duschade vi och sen käkade vi mat och tittade på film. Sov i nån timme sen kom Qela och hämtade upp Dawid och så fick jag skjuts hem. Har nu duschat och bytt om till mjukis kläder. Ska snart hem till Nadja med alla tjejer och så ska vi hyra film och äta massa gott. Åker sen hem till Dawid så vi hörs imorgon!
Puss


hahahahaha kan inte sluta skratta!!!

Trendig

Hahaha min mamma blev nyss vän med mig på facebook, hon är ju bara för rolig ibland

Lugnet i stormen

Något som jag verkligen älskar är att åka till pappa. Att över en helg/vecka bara få andas ut och umgås med den personen som står mig närmast. Visst jag hatar att han bor så långt ifrån mig, men samtidigt är det bra att han gör det, för det är då som jag verkligen inser hur mycket han betyder för mig och hur mycket jag älskar honom. Imorgon åker jag hem igen, en sida av mig tycker att det ska bli jätte skönt att få komma hem och umgås med kompisar, medans den andra sidan bara vill stanna kvar och aldrig mer åka hem igen. Hur som helst så lär det inte bli så lång tid innan jag åker tillbaka hit igen. Lär bli kanske runt sista helgen i augusti eller nått. Det jag egentligen bara ville komma fram till är att jag älskar dig pappa och jag är riktigt glad över att jag har dig. Du är världens bästa pappa!


The world's greatest


I miss you

Linda åkte hem idag. Lämnade henne vid tåget och sen åkte vi hem till Helén. Har legat i soffan hela dagen lång, orkar inte hitta på något ändå så.
Saknar mina tjejer as mycket, dom flesta kom hem idag från en vild vecka på gotland. Och jag träffade nästan ingen veckan innan dom åkte heller så det känns skönt att komma hem på onsdag när alla är hemma samtidigt. Saknar också min pojkvän som jag inte träffat på 20 dagar (!!!!). Känns lite surt att jag bara är hemma onsdag till lördag men thats life. Finns inte så mycket att göra åt saken. Ska iaf försöka fixa så att alla tjejer träffas en kväll och typ grillar eller vad som helst, bara vi gör nått.
Ska ta en dusch nu och sen fortsätta slappa i soffan. PUSS

Marry me


Söndag

Igår åkte vi och shoppade lite, åkte sen hem och tittade på film bara hela kvällen. Gick på lång promenad med Apollo på kvällen, as mysigt!

Idag åkte vi och mötte mamma, Jelle och Nicole som för övrigt blev 1 år igår! Lämnade iaf min väska som jag ska ha till Bulgarien. Åker ju dit om en vecka, längtar som bara den.
Åkte sen till nån fästning som låg rätt långt ifrån Göteborg. Kollade bara en snabbis och sen åkte vi tillbaka till vänersborg. Stannade i Restad där Apollo fick springa av sig lite. Åkte sen hem och har nu varit hemma hela kvällen.
Ska snart gå ner till hemköp och köpa dipp till kvällen. Ska kolla på Anna Nicole Smith grejen klockan 9.
Puss




Liseberg

Åkte igår till Liseberg med min syster Linda, syster Jenny och min Linda. Mötte sen upp mamma, Jelle och Nicole där inne. Det var helt propp fullt med folk (det var sista dagen på gothia) och solen bara stekte på. Men det hindrade inte oss, vi åkte alla roliga och var helt slut i benen runt 7. Åkte då hem och när vi väl var hemma la vi oss i sängen och somnade nästan på direkten.

Fiska krabba

Åkte till Uddevalla idag och fiskade krabbor. Så jävla roligt och vi fick hur många som helst. Apollo badade och pappa lekte fotograf medans jag, Jenny och Linda fiskade upp dom små djuren. När vi var klara slängde vi tillbaka dom i vattnet.
Åkte hem och efter en timme kom min andra storasyster Linda hit. Haha nu blir det jätte krongligt med 2 Linda men aa. Käkade as god middag och sen så gick jag ut med Apollo. Sitter nu och tittar på film, Linda (min homie) valde Hur man blir av med en kille på 10 dagar. Den e så jävla bra, haha! Ska sova efter filmen och imorgon bär det av till Liseberg!
Puss














Västkusten 15 - 22 Juli

Nu drar vi!!!! PUUUUSS

Linda Stendahl

Linda kom hit efter allsång, låg och halv sov och tittade på ett inspelat Paris Hilton - my new BFF. Haha så sjukt roligt program. Har sen suttit och tittat på So you think you can dance. Bäästa! Ligger nu i min säng och as garvar åt bilder på facebook, på då personer som vi inte tycker om. Det är då det är som roligast. Ringde nyss Emil, så nu är han på högtalare och Linda snackar för fullt. Hahaha han är så rolig. Jag och Linda kom nyss på att vi har känt honom i 10 år nu, helt sjukt.
Ska snart sova, är helt över trött. Hörs imorgon innan vi drar till västkusten.
Pusss


yooooou and meeee

Vad hände?

Vaknade upp med världens bästa humör för att jag trodde att det var lika bra väder idag som det varit dom senaste dagarna. Haha så fel jag hade, spö regnet är tillbaka och jag som skulle åka till stan och shoppa och sen till allsång ikväll. Shoppa får jag göra i göteborg och titta på Alexander Rybak när han är på allsång får jag göra hemma i soffan.
Så dagens planer för tillfället är att sitta hemma och deppa över vädret.
Puss

Gamla Stan

Efter middagen drog jag, mamma, Jelle, Nicole och Tobbe in till stan. Fikade inne på ett mysigt café inne i gamla stan. Gick sen runt och kollade lite i affärer med massa turister. Hittade en jätte söt sommar blus inne på charmant som jag fic k av mamma, taack!
Är nu hemma och funderar på att ta ett bad och sen gå och lägga mig.
Hörs imorgon, puss

Soool

Ligger ute på baksidan och steker för fullt. Är helt överlyckig över att sommaren har kommit tillbaka! Ska snart gå in och göra lite lunch. Vet sen inte vad jag ska göra. Fortsätter antagligen att sola och så lär det ju bli ett dopp i "poolen", har inte så stor lust att göra något annat ändå så :)
Nu kurrar magen för fullt, hörs sen. Pusss


En månad <3


Step up 2 - the streets

Har inte gjort mycket idag. Känner att jag börjar bli sjuk, vilket är helt sämst eftersom jag och Linda åker till pappa på onsdag och då vill man ju inte vara sjuk.
Ligger nu och tittar på film, Step up 2 blev det. Tröttnar aldrig på den filmen, den e lätt en utav dom bästa filmerna jag sett. När den är slut ska jag nog ta 2 alvedon och sen gå och lägga mig. Får hoppas på att jag mår bättre imorgon. Annars är det illa. Aja ska fortsätta kolla på filmen nu. Puss och kram


SUNSHINE

Det är soooool, efter typ två veckors regn eller hur många veckor det nu har gått så är solen äntligen tillbaka! Bikinin är på och ni kan ju gissa vart jag kommer befinna mig idag, ja ni gissade rätt; på min baksida. YEEY!



På torö

Skön hemma kväll med mami

Har inte gjort något alls idag. Sanna och Jennifer kom förbi en stund, åkte sen upp med mamma till centrum och hyrde en film. Det blev Bröllops duellen. As rolig! Så nu har jag och mami haft våran lilla mys kväll. Filmen slutade precis och jag ska ta en dusch nu och sen gå och lägga mig.
Så godnatt, hörs imorgon! Puss


Vild kväll i huddinge

Gårdagen spenderades i huddinge hemma hos en Markus. Det var jag, Malin, Hanna, Therese, Ida, Anna och många många fler. Folk badade, dansade och hade riktigt riktigt kul.
Tog en taxi hem med Malin, Jocke & Sebbe och var hemma lite efter 3. Somnade så fort jag la mig i sängen.

Och här är några bilder från kvällen :)












En kort update

Det jag har gjort sen min lilla paus;

Fyllt 16
Åkt till Torö med tjejerna
Varit på grönan
Grisslinge havsbad
Solat och badat
Saknat Dawid något enormt
Och bara njutit av sommaren (innan det blev pissväder)

Min B-day



Torö


Grisslinge med Beckah, Sarah och Nattis



Och allt annat jag gjort




Back on track

Ja då var det dags att börja skriva av sig igen. Inte för att min liv är intressant på något sätt och vis, men bara för att jag inte har något bättre för mig just för studen och för att det är kul att sen kolla tillbaka och se vad man har haft för sig under dagarna.

Var i iallafall i farsta med mamma, Tobbe och Nicole. Fick ett linne av mamma och sen gick vi och fikade, tog sen bussen hem.
Ska snart byta om till min mjukis dress och lägga mig i min nya säng och titta på sista avsnittet av The Hills.
Ikväll blir det antingen pool party i huddinge eller hemma kväll. Får helt enkelt se.
Puss


hahahahahahaha, har suttit och skrattat högt för mig själv i en kvart åt den här bilden.
pappa, pappa, pappa.. ibland är du bara för rolig!

RSS 2.0