3 År

Valborg idag. Vilket betyder att det är 3 år sen jag och Dawid fick upp ögonen för varandra. Underbart!

Precis som det ska va

Nu är vi hemma hos pappa. Solen skiner fortfarande och livet är underbart. Pappa och Dawid tittar på hockey medans jag och Mezzi steker ute på baksidan. Vill aldrig åka hem igen. Mormor och morfar var här idag också. Super mysigt. Snart ska vi göra middag och resten av kvällen spenderas i soffan.

Snaaaaaaaaaaaart


14 skoldagar kvar

Jobbade igår med nya skor. Inte det smartaste val jag gjort. Hade så ont. Efter 6 timmar gav jag upp. Knöt upp dom och gick runt med halv öppna skor, haha tror inte ni förstår min lättnad när dom åkte av. Hade stora sår när jag tog av mig dom. Jag och Dawid sprang runt om djur igår kväll och fixade allt det sista inför vår lilla resa. Idag åker vi hem till min älskade pappa! Ska bli så skönt. Tar med oss Mezzi också! Men innan vi åker så har jag mösspåtagning i skolan! Wihooooooooo. 14 skoldagar kvar sen freeedom

Kan det bli bättre?


Stressad

Igår var det skola och jobb, idag ser det precis likadant ut. Är så jäkla stressad över mina två stora projekt i engelska c och människan socialt och kulturellt som ska in om 2 veckor. Orkar inte ens tänka på dom. Dom ger mig huvudvärk. Har gett mig själv deadline till på söndag, då ska dom vara inlämnade och klara! Så jag bara kan njuta av min sista tid i gymnasiet. Jobbar till 8 ikväll sen blir det hem och plugga. Kan någon bara göra det här åt mig? Orkar inte

Happiness


Ny vecka igen

Projektarbetet är nu inlämnat och redovisat. Så jäkla skönt att ha bockat av det. Ett till mvg, tack så mycket. Satt kvar efter skolan och skrev på lite arbeten som jag missade förra veckan när jag jobbade. När jag var klar med dom så kom Dawid och hämtade mig och körde hem mig. Hann med en snabbis till farsta mitt i allt med mamma. Efter det lämnade hon mig hos Dawid och så åkte vi ut och körde runt lite. Nu är vi hemma och myser till alcatraz. Ska strax sova. Imorgon blir det skola och jobb. Förstår inte varför jag gör såhär mot mig själv, skulle verkligen behöva plugga..

5 Dagar kvar


Dagarna som gått

Fredag: Jobbade med Dawid. Spenderade kvällen hemma med familjen och hundarna fick också följa med dit. Åkte hem med dom sent till Dawid och sov kvar.
Lördag: Åkte till skytteholm med Pippi och Forre för att kolla på Sarahs match. Men den busen hade redan hunnit blivit utvisad när vi kom. Haha! Kollade klart på matchen och åkte sen hem. Kvällen spenderades med tjejerna från grundskolan. Så jäkla roligt att träffa alla igen. Vi käkade god mat och skrattade så mycket att vi nästan kissade på oss. Kom hem vid halv 2 tiden och deckade på sekunden. Tack tjejer för igår!


Snodde en bild som Shehnaz lagt upp från igår :)


If people have a problem with you, always remember that it's their problem. Not yours


Samboliv

Jag och Dawie är sånt jäkla team. Hjälpte till på hans jobb idag så imorse steg vi upp ihop, rastade hundarna och åkte in till firman. När vi slutat så åkte vi till ågesta med hundarna, gick en långpromenad och sen åkte vi hem. Satte igång med vår middag, gjorde matlådor och nu ligger vi i soffan och tittar på hockeyn. Så fort det blir paus ska vi båda in i duschen snabbt som satan och sen ner i sängen och titta på sista perioden. Sen blir det sovdags. Sånt här gör att jag längtar ännu mer till vi får ett eget hem som bara är vårt.


A friend is someone who knows the song in your heart, and can sing it back to you when you have forgotten the words


Rise and shine

Idag är det jobb som gäller, 8-18 i haninge centrum. Nära och bra! Efter jobbet blir det promenad med Pippi och sen myskväll med min älskling. Vi bor själva nu tills på söndag så det ska bli jätte mysigt och kul! Nu måste jag fortsätta med mitt och sen åka. Ha en fin dag!

Slutspurten

Inte mycket kvar nu! Har 2 redovisningar nästa vecka och 3 inlämningar som ska in om 2 veckor och det är i princip det jag har o göra. Känns så jäkla sjukt. Blir otroligt stressad bara av att tänka på det. Snart är det min tur att ta studenten. Gaaaaaalet.

Världens bästas födelsedag


Livet är så orättvist

Ett fantastiskt påsklov slutade på värsta tänkbara sätt. Orkar inte gå in på varför men det var varit otroligt jobbigt och kommer vara det ett bra tag till . Känns förjävligt att vara hemma. Visst det är super kul att snart få träffa mina tjejer, pussa på min fina pojkvän och träffa min andra del av familjen. Men jag vill bara tillbaka till min pappa. Om 11 dagar åker jag och Dawid tillbaka dit. Nedräkningen har börjat. Nu är min rast slut, har precis skrivit ett cp svårt engelska c prov. Underbar start på morgonen

34 månader


Aldrig älskat någon så som jag älskar dig!


Njuter

Jag mår så bra här. Att bara fly ifrån vardagen kan vara det bästa som finns. Hoppas allt är bra med er. Saknar er där hemma. Ses om 1 vecka!

God morgon Örebro

Vaknade upp helt utvilad. Känns så himla skönt att vara här. Behöver inte tänka på något alls utan bara va. Ingenting spelar någon roll och det finns inga måsten. Kom precis in från en långpromenad med hundarna. Solen skiner som aldrig förr här så det var helt underbart att vara ute. Ska hoppa in i duschen nu. Lite senare idag blir det påsklunch, sen får vi se vad vi hittar på. Ha det så bra och glad påsk!


Kärlek


Hejdå Stockholm, vi ses snart

Spöade typ tjejerna igår i bowling. Även fast jag kom på tredje plats. Men jag är inte bitter, haha! Åkte efter bowlingen hem till Carro och drack te, mys. Vid 1 tiden var vi alla så trötta så då var det dags att åka hem.
Idag får jag äntligen träffa min älskade pappa, min fina syster Linda och min lilla systerdotter. Har saknat dom alla så! Åker till Örebro klockan 5, min syster bor där så vi ska fira påsk med dom. På måndag åker jag och pappa hem till honom och så stannar jag där i en vecka. Ska bli så skönt att få umgås med familjen och inte behöva tänka på något annat. Det enda som kommer saknas är Dawid.


Torsdagsnöjen

Ändrade planer. Malin, Linnéa och Carolina kom hit och våldgästade min säng. Haha så jävla roliga. Tjena kexet.... Står du här och smular (internt men så jäkla roligt). Nu har dom lämnat huset för andra äventyr och jag blir snart upp plockad av Pipps. Vi ska hem till Carro där även Sarah är och sen efter det förmodligen dra och bowla, om vi hittar nån bowlinghall som är öppen dvs. Annars hittar vi på något annat lattjooo.


Familjedag på skansen

Vilken dag! Är helt slut haha. Har varit på skansen med familjen. Super mysigt att gå runt där och bara umgås och titta på djur. Älskar min familj så mycket. Kom nyss hem så nu ska jag byta om och sen laga middag och baka cupcakes med mamma och Nicole. Måste packa också. Senare ikväll ska jag träffa Malin, Pippi och kanske Carro. Åker sen förmodligen hem till syster och sover där igen.


Hunger games

Provet igår gick super bra. Så nu är jag klar med inköp och varuhantering och är därmed ett mvg rikare, yeeey. Efter skolan drog jag, Nathalie och Simret in till stan. Käkade middag och gick på Hunger games. Som vi längtat. Älskade boken och filmen var jätte bra! Inte lika bra som boken men den är verkligen värd att se! När filmen var slut tog jag tunnelbanan till farsta och gick hem till min syster där halva familjen var och spelade kort. Hade jätte roligt! När vi spelat klart åkte alla hem men jag stannade kvar och sov med min syster och systerdotter. Sovsällskap är det bästa som finns! Nu har lilla Valentina vaknat så det är bara att börja leka.


Sista kvällen tillsammans

Myskväll med min älskling. Lagade ihop en grym middag så nu ligger vi båda med matkoma. Ska strax duscha och sen gosa ner oss i soffan. Har prov imorgon så ska plugga satan samtidigt som vi myser och tittar på barca-milan. Sista kvällen tillsammans, sen är vi ifrån varandra i hela 12 dagar. Kommer bli pain men what doesn't kill us makes us stronger


Världens finaste


Jag behöver lov

Mycket i huvudet just nu. Känner mig som ett lik. Prov, läxor och inlämningar i skolan, jobbtider som jag absolut inte vill säga nej till men har ingen tid för det, vill träffa alla mina vänner men jag hinner inte, min älskling åker iväg snart så jag vill ägna all min tid åt honom meeeeen det går ju inte heller eftersom jag vill och måste göra 1000000 andra saker samtidigt. Vill ha fredag och påsklov nu. För då försvinner iallafall allt plugg och jobb tänkande.

April april

Det första Dawid gjorde imorse var att dra ett april skämt. Såklart, haha! Fick skjuts till jobbet, så skönt. Jobbade på Cubus i Nacka forum idag. Alltid lika roligt. Haha så kul när jag ska svara i telefonen på jobbet, lyckas alltid få hjärnsläpp, så jag säger alltid "cubus ööööhö sollentu nej haning nej nacka det är Erica". Haha lika förvirrad om vart jag är varje gång. Råkade till och med säga till en kund att hon kunde kolla om ett par jeans fanns i nacka, när vi var i nacka. Aja, bidrar iallafall med ett gott skratt till alla kunder som får stå ut med mig. När jag slutat så fick jag skynda mig till bussen, men missade den precis. Stod och suckade för mig själv och plötsligt fick jag ett sms av min babe om att han stod med bilen och väntade på mig. Min bästa! Nu är vi hemma och myser, ska snart duscha och sen sova tidigt.

Absolut överens

Vi hade så roligt igår. Skrattade tills vi fick ont i magen. Spelade sällskapsspel och åt massa gott. Blev extra mysigt eftersom det var earth hour så hela huset var nerssläckt. När det var slut så lät vi det vara släckt ett tag till och lät ljusen fortsätta brinna. Spelade fram till 1 sen var alla så trötta så där slutade kvällen. En riktigt bra kväll.



RSS 2.0