Det här är en braaa dag

Startade dagen med ett prov i handel. Gick jätte bra så det kändes as skönt när man var klar. Efter lunchen var det redovisning i svenska b och det gick super bra så mitt slutbetyg i svenska b är MVG. Woooopwoop. Så jävla glad! Skoldagen slutade med ett prov i små företagande vilket också gick jätte bra! Det här var alltså en grym dag när det gäller skoldelen. Fick också träffa min älskade Sigrid som jag inte träffat på flera veckor. Så det gjorde min dag ännu bättre! Resten av kvällen ska spenderas i soffan med min man. Jag behöver alltså inte plugga nått. Så sköööönt.

 


Jag vill bara ha jullov nu

Illamåendet imorse tog över helt. Hur mycket jag än ville det så kom jag inte upp. Kändes som att jag skulle svimma eller spy ner mig själv. Hemsk morgon. Tur nog så har jag ingen super viktig lektion, så det känns skönt iallafall. Nu ska jag fortsätta plugga till mina två prov jag har imorgon. Så trött på att plugga, jag viiiiiiiiill inte. Måste också hälla i mig alvedoner för jag börjar jobba klockan 2 och stänger kl 8. Efter det blir det plugg all night long. Fan ge mig jullov nu

28 November

Måndag igen. Jag ville bara dö när klockan ringde imorse. Men nu sitter jag här i ett kallt klassrum med svullna trötta ögon och försöker plugga engelska c. Om 2 veckor är det redovisning och jag har knappt börjat. Min motivation är på botten just nu. Vet inte om det är för att jag har så himla gott om tid och jobbar bäst under tidspress, eller om jag bara slutat bry mig. Tror nog att det första alternativet låter bäst. Går i skolan till klockan 1, börjar jobba klockan 2 och stänger klockan 8. Det kommer bli en låååång dag.


Det kommer bli en händelserik söndag


Put ya fucking hands up

Igår var det 81 års kalas hemma hos Dawids farmor och farfar. Super trevligt var det! Kvällen bjöd på mycket skratt, god mat och riktigt bra sällskap. Vid 10 drog jag och Qela hem till henne och så kom tjejerna dit. Så laddade vi upp inför kvällens bravader och drog sen in till stan. Där blev det inte riktigt som vi tänkt oss. Så det slutade med att jag, Kakan och Nella hade vårt egna lilla äventyr i stan. Vid 2 tiden drog dom vidare på hemma fest och jag åkte hem med min man.


Fest hos Carro

Igår var det fest hos Carro. Det var jag, Victoria, Malin, Carro och Kakan. Plus 30 andra (haha internt). Skrattade hela kvällen åt sjuka grejer. Tillslut pratade vi religion och folkgrupper, haha då var det dags att åka hem. Kom hem till Dawid vid 2 tiden där det var fifa turnering. Hoppade in i duschen och gick sen och la mig. Vaknade imorse av att Patrick härjade i sängen. Inte bästa sättet att vakna upp på..

Big smile hela helgen, nu kör vi

Snart framme på jobbet, ser verkligen fram emot att jobba idag! För idag mina vänner, så är det inte bara löning, utan också big smile på alla Cubus i hela landet! Vilket betyder 30 % på ALLA kläder och 20 % på ALL kosmetik. Så vad väntar ni på? Fram med plånboken och shoppa loss :D


Gillinge avklarat!

Såååå skönt att ha det gjort! Jag och Victoria åkte tidigt imorse ut till gillingebanan och halkade runt med bilarna. Skit kul var det, och det är jävligt skönt att ha tagit tummen ur röven och gjort det. Så det som gäller nu är att plugga som en dåre och köra så mycket som det bara går. Nu känns mitt körkort ännu närmare.
Kom hem för en liten stund sen iallafall och håller just nu på att pluggar engelska c. Inte lika roligt men det är något som måste göras. Om en stund kommer Dawid hit, så ska vi äta middag och sen gå ut på lång promenad. Resten av kvällen kommer bestå av plugg i skolan och självklart körkortsteori. Haha fan va taggad jag blev nu!


Åååh jag vill tillbaka


Fotbollskväll

Har bara pluggat och tittat på tv idag. Efter skolan såklart. Skulle tränat också men idag fick plugget gå före. Tittar på fotboll med min man och ska snart sova. Gäller att vara utvilad imorgon när jag vaknar. Sista provet i svenska b för alltid. Woooho

Tomorrowland 2012

Så sjukt taggad. Ge mig juli nununu!! För vi ska till tomoooorrowland :D


London baby


Godnatt

Dagen i kort; skola 8-16, hem till dawid & plugga handel, styrketräning 18.30-20.00, hem till duschen och grym risotto till middag. Jag är helt slut. Den här dagen har gått i 180. Den blev dock nyss så mycket bättre när jag kom på att jag börjar halv 12 imorgon istället för 8. Så jäkla sköööönt. Nu kommer jag sova otroligt gott

Throw away all your problems 'cause now it's party time

Sjuuk lördag. Kvällen började med tjejmiddag hemma hos mig. Hur kul som helst. Självklart när det var som roligast så var vi tvugna att springa till tåget in mot centralen. På tåget bjöds det på disney medly och fulla bönder. En upplevelse det med, haha. Mötte upp lite fler folk och sen drog vi till collage. Dansade och skrattade tills klockan slog halv 4. Då var det raka vägen till donken där kvällen avslutades med att Carros mobil blev snodd (fittungar) och andra drog iväg på borta match. Själv fick jag skjuts hem av Jean och min man. Kröp ner i sängen vid halv 6 och tvär däckade. Tack tjejer och Patrick för en minst sagt sjuk kväll!!









Working 9-5

Ligger i sängen och vill verkligen inte gå upp. Men idag kommer bli en bra dag! Jobbar med bästa Jonas och efter jobbet ska vi hem till min fina chef Pernilla som fyller år idag! Stort grattis till dig. Så hela kvällen spenderas där med dem bästa arbetskompisarna man kan ha! Är hundra på att kvällen kommer bjuda på en hel del skratt och massa galna grejer. Hoppas alla får en fin fredag.

Nationella svenska b

I 4 timmar satt jag och skrev på det där jävla provet. Hade kramp i båda händerna när jag äntligen var klar. Var så trött när jag åkte hem att jag var nära på att åka förbi min busshållsplats. Då är man fan riktigt trött. Kom hem, la mig i sängen och sov en timme. När jag vaknade började jag skriva på 2 uppsatser. Är ruggigt skoltrött så jag vill typ köra upp mina uppgifter i mina lärares... Snart har jag bara en termin kvar. Då jävlar! Nu ska jag ta en paus från pluggandet och dra till gymmet. Cykelpuls i 55 min tillsammans med Qela. Ska bli kul. När jag kommer hem igen ska jag fortsätta plugga och sen sova. Imorgon är det freeeeeeedag!


You don't know a thing about me


Ledig

Vaknade för en stund sen, är utvilad och på riktigt bra humör. Har verkligen längtat till att få sova ut! Idag är vi lediga från skolan, så otroligt skönt. Vilket gör att jag får tid att plugga det jag behöver plugga på, plus att jag får sova hihi. Vid 11 ska jag förbi skolan snabbt och prata med min mentor samt möta upp en tjej i min klass. Efter det ska jag in på banken och betala in det sista på vårt flak. Äntligen så är vi klara med det utan problem och annat. Nu kan vi bara börja längta och vänta på att våra biljetter till skivan ska komma och sälja slut dom. Vid 12 plockar Malin och Kim upp mig och så ska vi storshoppa på ikea. Senare idag blir det gymmet med Pippi. Får se sen vad som händer!


Trött tjej igår


Från ett jobb till ett annat

Känns som att klockan nyss var 8 och jag satt i mitt döda klassrum och halvsov medans min lärare pratade om indiska familjer. Och vips så har jag slutat och är påväg till jobbet. Den här dagen har alltså gått sjukt snabbt. Hoppas timmarna på jobbet också gör det. Stänger klockan 8 och då är det raka vägen hem och ner i min varma sköna säng med min man. Aah längtar, så trött är jag.

Måndags derby

Igår var det skola som vanligt. Förstår inte varför det ska vara så jävla kallt i alla korridorer. Mina fingar blir nästan lila, så kallt är det. Ska fan börja ta med mig mitt extra element. Skit skola. Efter skolan drog jag med mig Nathalie och Denise till sockenhälsan i farsta för att vaccinera mig. Haha hela min arm var helt stel resten av kvällen. Vid 6 drog jag och Dawid in till globen och tittade på Aik - Djurgården. Kul att göra något annat en vardag. Speciellt med min man. Matchen slutade 5-0 så det var inte en så jätte spännande match men det var kul att se många mål! Efter matchen var det raka vägen hem till sängen.


Take me back


Farsdag

Min fina är äntligen hemma! Vi har firat fars dag hela dagen med massa fika och grym middag. Super mysigt! Nu ligger vi alla och tittar på tv, ska snart gå upp och sova. Min sömn har inte varit den bästa den här helgen så måste sova extra många timmar inatt så att jag orkar upp halv 7 imorgon.
Skickar en extra tanke till min älskade pappa på fars dag. Överraskade honom med en present som jag gömde sist jag var där, så fick han den på rätt dag. Puss på dig bästa pappa! Finns ingen bättre än du. Jag älskar dig!

29 månader


29 månader med min bästa idag! Jag älskar dig så himla mycket. 
Och idag kommer du äntligen hem från Italien. Som jag har längtat :)


Nu gör vi stan igen


Tjej helg i Ullared

Så har man kört ca 60 mil på två dagar, känner att mitt körkort är nära nu. Sitter i bilen tillsammans med min mamma, syster och systerdotter. Vi har varit och shoppat på Ullared! Kom dit igår, shoppade som galningar och avslutade kvällen på Lia hof herrgård. Super mysigt!! Vi skulle egentligen ha åkt hem tidigt imorse, men eftersom vi är så himla virriga så glömde vi en påse vid kassan igår, haha självklart var det min påse också. Började typ gråta när vi upptäckte det precis innan vi skulle sova. Så då åkte vi tillbaka idag och sjukt nog så hade kassörskan lämnat in min påse till kundtjänst. Halleluja! Haha vi hoppade av glädje. Har iallafall hittat fina grejer och tre tavlor som jag dör för! Såå nöjd.


111111

Myskväll igår med Pippi, Qela och Janine. Var precis vad jag behövde. Idag är jag dock så trött så att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. Ligger i Dawids säng och vill bara att han ska komma hem från Italien nu. Jag hatar att sova själv, haha men det känns lite bättre av att sova i hans säng. Varför vet jag inte. Aja måste gå upp nu innan jag somnar om igen. Idag är det iallafall äntligen freeeedag!


Älsklings Mezzi & jag igår


I'm gonna miss you like a child misses their blanket


Äntligen tillbaka

Idag är det torsdag, vilket betyder att min praktik börjar igen! Underbart. Skola tre dagar i veckan och praktik två dagar, enda fram till studenten. Så jävla sköönt. Jag fortsätter min praktik på min älskade arbetsplats cubus, ser ingen mening med att byta nu när jag ska få lära mig allt på djupet. Så spännande! Efter praktiken ska jag träffa Pippi, om hon får som hon vill så ska vi väl baka eller nått, haha! Efter det blir det middag hemma hos dawid med hans mamma och Qela. Dawid och hans pappa åkte till Italien i morse, så avis! Så det blir bara vi tjejer ikväll. Rätt mysigt ändå, hehe

Kärlek


Dålig start på dagen

Så var man hemma igen. Skulle egentligen gått till halv 5, men eftersom det är strömavbrott i skolans matsal så fick vi ingen lunch. Och skolans lösning är att ställa in alla lektioner. Tack så jääävla mycket för det. Hade fan super viktiga lektioner idag. Aja orkar inte lägga ner mer energi på det. Ska laga mat och plugga nu istället. Skit skola

8 November

Kort skoldag idag. Slutar snart, så skööönt. Dagens planer är att träffa min bästa Malin. Vi ska leka en stund innan hon ska till jobbet. Får se ifall Sigrid också joinar. Efter det blir det gymmet med min man och sen ikväll blir det plugg för fulla muggar. Ska skriva en analys om en indisk film, lär bli intressant. Nu måste jag vara lite aktiv innan vi slutar. Puss på er


Min bästa


Att en veckas lov kan gå så fort

Redan måndag igen. Mitt sista höstlov är avklarat. Veckan hos pappa var precis det jag behövde. Längtar redan tillbaka. Skoldagen var riktig ångest. Kalla korridorer och endast 5 från klassen var närvarande. Haha så dagen var ruggigt deppig. När vi slutat åkte jag hem, pluggade lite och sen kom min man hit. Och han hade med sig lille Izzo (en av våra valpar). Så då spenderades all tid till att mysa med lille plutten. Dawids pappa hämtade Izzo för ett tag sen, så nu ligger jag och D och tittar på fotbollsgalan. Snart blir det duschen och sen sängen. Ser inte fram emot att sitta i ett dött klassrum klockan 8 imorgon

Love


75 år!!

Stort grattis på födelsedagen bästa morfar! Hoppas du än så länge är nöjd med dagen. Mormor tar säkert väl hand om dig. Önskar att jag kunde vara med er i Mexico och fira dig, men det får bli sen när ni kommer hem igen! Älskar er båda. Grattis igen!


Hejdå stockholm

Sitter på tåget påväg hem till pappa. Stannar tills på söndag. Avkoppling och kvalitetstid till max! Som jag har längtat.

Födelsedags kalas

Idag fyller min man som sagt år. Så mamma, Jelle och Nicole kom hem till Dawid så käkade vi trerätters thai och hade det super mysigt. Dawid fick öppna alla sina paket från oss och som det verkar så blev han väldigt nöjd. Efter flera timmar av prat och skratt så var det dags att packa ihop och åka hem till mig. Har packat klart det sista inför imorgon, så nu ligger vi i sängen och myser. Sista natten vi sover med varandra på 4 nätter. Kommer vara så tomt. Usch får sluta tänka på det. Kvällen har iallafall varit super bra!


Min andra halva


Idag för 20 år sen föddes mannen i mitt liv. Hela 20 år idag! Jag är så glad att jag har dig min fina. Vad skulle jag göra utan dig vid min sida? Hoppas dagen blivit precis som du önskat dig. Stort grattis igen min älskade fästman! Du är värd allt som livet kan ge. Jag älskar dig mest av allt!


RSS 2.0