Match

Efter skolan var det att skynda hem, käka och byta om. Blev sen hämtad och så åkte vi mot nacka för match. Gick åt skogen, men dom vann iallafall inte med 19-0 som dom behövde göra för att gå upp en divison, så lite skadeglädje blev det iaf.
Kom hem för en liten stund sen och har nyss duschat. Är helt död, kommer somna när som helst. Så jag hoppas att Dawid kommer så fort som möjligt så jag får sussa så fort som möjligt.
Ska vila lite nu tills han kommer. Godnatt, puss


Towe och Frida innan dom skulle redovisa. Och snygga Cristina i sina bästa år


Even if the sky is falling down


Redovisning

Jag och Amanda rockade på redovisningen! bästaaaaaaaaa
(någon som märker att jag är super nöjd?)

Världens bästa syskon



Onsdag

Mådde piss imorse. Kände direkt när jag vaknade att jag hade feber. Skulle gå upp och duscha men råkade somna om. Vaknade igen vid 8 och så gick jag upp och duschade, klädde på mig, borstade tänderna och sen knatade jag iväg till bussen. På en halvtimme! Hur grym är inte jag? Va i skolan vid 20 i 9, så tittade vi på film hela handels lektionen. Lite surt eftersom jag trodde att jag skulle missa massa viktigt ifall jag skippade den lektionen. Efter handels lektionen så hade vi sista lektionen i arbetssätt och lärande. Så idag fick vi också veta vilket betyg vi skulle få i det ämnet, jag fick ett mycket starkt VG, om jag hade deltagit mer i disskutioner i klassrummet så hade jag fått MVG, men jag är nöjd iallafall. Första betyget i gymnasiumet var ett VG, tummen upp!
Har nyss haft idrott, cooper test. Och det var inte lika farligt som jag trodde att det skulle vara. Jag och Amanda fick bästa tiden i klassen, en till tumme upp! Nu har vi samhällskunskap när som helst och vi ska redovisa om miljöpariet och så håller vi alla tummarna på att det blir ett till VG.
PUUUUSS

You and Me


Övernattning

Nu har jag klätt på mig, packat idrottskläder och ska när som helst åka hem till min man. Ska forsöka plugga lite där också, ifall jag får tid till att göra det.
Hörs imorgon! Puss och kram


Samma kväll som första kyssen :)


Finland, kryssning

EN GÅNG TILL! EN GÅNG TILL!





















(Malin jag vill ha alla bilder från din kamera också!!!!!!!!!!)


How about a round of applause?

Jag har pluggat klart för idag, blir att fortsätta plugga imorgon i skolan. Som tur är så är redovisningen sista lektionen för dagen så då har man lite mer tid på sig att plugga, höhöö. Har nyss duschat och ska nu gå ner och välja ut kläder för morgon dagen. Måste också packa ner idrottskläder och får absolut inte glömma tränings bhar! Det är nog det viktigaste av allt. Sen är det nog inte så mycket mer jag ska göra. Åka hem till Dawid och titta på fotboll. Och självklart sova tidigt. Börjar åtta imorgon, suuck.

Nu måste jag välja ut kläder. Peeace


sjuöversju

Skolfotot idag gick åt skogen. Iallafall ensam fotot. Fick sitta som ett mongolid med hela kroppen och mitt huvud skulle typ ligga på min högra axel. Och så hade jag helt fel kläder på mig också, vilket som vanligt alltid händer mig. Har börjat bli van nu.
Efter skolan åkte jag och Jelle till huddinge sjukhus och så fick jag ta mina sprutor. Så nu är jag svullen på båda armarna och den personen som slår mig där jag är svullen kommer jag strypa till döds. Efter huddinge åkte vi förbi familjen Öhrn, så lämnade jag tillbaka ett par skor som Ida lånat ut. Mycket snällt av henne.
Har legat i min säng ända sen jag kom hem. Blev riktigt hängig av sprutorna, inte nice. Men har iallafall pluggat så mycket som det går, men det vill verkligen inte fastna. Och redovisningen är imorgon. Vill verkligen få bra på det, så det är bäst att jag fortsätter plugga!

PUSS


Brownie


Dagen startade ju jätte bra

Sprang till klassrummet från centrum, var här prick halv men våran lärare hade inte kommit. Nu har det gått en kvart och Arne e fortfarande inte här. Nu kom våran handels lärare in och ba: Arne e sjuk, så den här lektionen är inställd.. Har ingen informerat er om det?
KUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUL. Så nu drar jag, Amanda och Denise till farsta centrum och shoppar! Peace

Och jag glömde påsen....... AAAAAARGGH


Tisdag

Nu har jag klätt på mig och packat ner kläder till skolfotot som är i eftermiddag. Nu gäller det bara att inte glömma den påsen, då blir det inte roligt. Har också skickat in mitt och Amandas arbete från samhällskunskapen till äckel fronter och med det klart så gör det att jag kan ta en senare buss. Tummen upp!

Dagen ser ut såhär:
Engelska
Lunch
Idrotts teori
Skolfoto
Huddinge, allergi sprutor
Plugga till redovisningen med Amanda

Missar min träning idag för att jag tar sprutorna vilket gör att jag inte får träna samma dag + att jag måste plugga plugga plugga -.- ibland suger mitt liv


Godnatt

Har precis duschat, haha fastnade framför idol och ja tiden bara rann iväg. Har inte valt ut kläder än och som tur är så kommer Dawid hit istället. Och han lär dyka upp när som helst. Då ska vi gooosa massor! Sen blir det att sova rätt tidigt då båda ska upp tidigt imorgon.
Godnatt, puss och kram


Hur snygg är inte jag?



Trött

Har pluggat hela kvällen, men det verkar ändå inte riktigt fastna. Så vet inte riktigt vad jag ska göra. Har läst igenom allt flera gånger, läst högt för mig själv (vilket kändes riktigt mobbat) och skrivit ner det flera gånger. Det får nog bli att Dawid får hjälpa mig när vi sen träffas, sist så gick det riktigt bra när han hjälpt mig så det är ett säkert kort. Ska snart välja ut kläder för imorgon, har skolfoto och jag orkar inte ens göra mig fin. Ska nog sova hos Dawid så om jag är smart så börjar jag välja ut kläder så fort som möjligt, packar ner massa nödvändiga saker som behövs och så tar jag en dusch (om jag inte ska duscha hos Dawid med honom, grr haha).
Först ska jag titta lite på tv, i typ några timmar... så typiskt mig att dra ut på tiden


Skinny bitch

Sitter och tittar på bilder ifrån Bexi's 20 års fest. När jag var som finast, då jag var riktigt smal och tänkte aldrig på att jag min mage skulle sticka ut eftersom jag knappt hade någon.. ÅH gör mig smal igen


Everything happens for a reason


2 cool 4 school




















Måndag

Jag kom hem för en liten stund sen. Är fortfarande lika arg på äckel fronter. Snällt nog av våran lärare så gav hon oss tid tills imorgon för att kunna lämna in uppgiften. Annars hade jag kastat stolar av ilska.
Ligger nu i min säng och tittar på tv och lilla Nicole gör mig sällskap. Hon har börjat med något konstigt där hon pekar på alla som visas på tvn och så skrattar hon åt dom. Som att hon vore snyggast i världen (vilket hon tror även fast hon är 1).
Idag blir det att plugga plugga plugga. Sen på nått litet hörn lär jag även träffa min boyfriend. Men det återstår att se, han e nu på träning så då blir det perfekt för mig att plugga.
Hörs sen, Puss och kram


Nathalie och Evelyn, fina flickor

Inte lika fina..

Erica säger: Oj det blev visst ingen blixt. Simret: AA men kul, då syns jag inte. Hahahaha


Aldrig igen


Får rysningar så fort jag tänker tillbaka. Usch usch usch, paaaaain
Jag hatar allt som har med vandringar att göra


Fronter my ass

Vi ska lämna in våran redovisning, dvs allt vi har skrivit och våran jävla power point eller vafan det heter. Allt ska va inne innan halv 5 och om man gjort klart allt nu och skickat in det så får man gå hem. MEN HOR FITT CP FRONTER FUNKAR INTE!!!!!!!!!!!! döda migggggggg. Jag vill gå hem, äta mig tjock och sova, men nej det får man inte göra eftersom ååååh jävla cp program


If your a bird, i'm a bird


Ny vecka

Åkte hem till Dawid igår kväll, han och Dennis hämtade upp mig och Malin. Fick köra ikapp bussen som Malin precis missat, så det blev ett kort litet äventyr, haha! Åkte hem till Dawid, tittade på hitch och somnade så fort vi stängde av tvn.

Nu sitter jag i skolan, försov mig imorse, kuul. Bussen gick 10 och jag vaknade halv, skulle också hinna duscha, tvätta håret och försöka hitta en fön hemma hos Dawid. Hann bli klar innan kvart i, stående ovationer till mig. Men jag hittade dock ingen hårfön så mitt hår fick vara lockligt och ruffsigt. När jag går ner för trappan så ligger det en hårfön på ett trappsteg, så typiskt. Vet inte heller vem det var som la den där men jag gissar på att det var mr Dawe som gjorde det. Och isåfall var det väldigt gulligt av dig älskling!
Har samhällskunskap hela dagen lång, vilket faktiskt för första gången känns riktigt skönt. Från 20 över 10 till halv 5, vilket ger oss tid till att göra klart vårat arbete idag. Tummen upp.
Nu måste jag jobba, och nypa Amanda så att hon också jobbar och inte är inne på youtube och tittar på bebisar...

Update: Det var inte Dawid som lagt hårfönen där, utan hans söta mamma! Cuuute :)


Såhär kul har vi i klassrummet.
Denise pillar på sin mobil, Evelyn klättrar på Nathalie. Amanda rotar i sin väska, Simret snackar med Chris på msn och jag gör någon konstig min och är allmänt förvirrad


Söndag

Nu har alla gått igen. Nicole blev helt överlycklig när hon såg alla presenter. Haha hon är så söt. Sen fikade vi och snackade om allt möjligt. Nicole fick självklart all uppmärksamhet.
Ligger nu i sängen och tittar på tv. Ska snart äta middag (hoppas jag på iallafall) sen ska jag upp till mossen och titta på mitt lags match och min Malin kommer nog också upp dit, yeey!
Sen efter matchen blir det att gå hem, packa kläder till imorgon och sen dra hem till Dawie.
Later :)


Ett försenat kalas

Kom hem för ca en timme sen. Gårdagen vart lyckad och bjöd på massa skratt. Var riktigt trött vid halv 2, så jag gick och la mig och Dawid tog en dusch(?) och när han var klar gjorde han mig sällskap.

Nu är jag hemma igen och Jelles släkt kommer när som helst. Vi ska fira lilla Nicole som fyllde 1 i JULI, men ett kalas har inte blivit av så det får bli nu istället. Bättre sent än aldrig liksom.
Har nyss duschat och ska skynda att klä på mig innan dom kommer. Hörs sen! PUSS


 Little miss sunshine


Födelsedags firande

Har nu duschat och klätt på mig (efter många timmars väljande och jag e fortfarande inte nöjd). Ska när som helst åka hem till Dawid för att fira hans storasyster. Sover kvar där också. Så vi hörs imorgon!
Hoppas alla har en jätte bra lördag. Puss och kram


I <3 tv

Om 2 minuter börjar den nya säsongen av The Hills och på femman är det She's the man. LOOOVE IT
Channing Tatum *dreggel*


Saknar


Kuuuul

ÅH jag mår så himla dåligt. Har inte gjort något alls än. Skulle ju äta, duscha och vila men har inte gjort nått utav det än. Kan inte sova, mår bara illa utav att tänka på mat och jag orkar inte gå upp och duscha. Har sprängande huvudvärk och så jävla ont i magen. Helt sinnes. Det enda som får mig på bra humör är att Malin ringde mig nu och pratar med mig så jag inte tänker på att jag mår dåligt och att nya säsongen utav The Hills börjar idag. Yeey.
Aja nu ska jag försöka sova lite. Peace


Hjärta


Lördag

Igår när Malin och Jossan lämnade mig för att dra ut på krogen så mötte jag Dawid. Satt ute på min trappa och så snackade vi massa. Riktigt skönt faktiskt. Gick sen in till mig snabbt så jag fick byta om och grejer. Skulle sen gå på en promenad hem till honom men vi träffade på hans kusin Sarah precis utanför mig så hon körde oss hem till Dawid och han blev helt överlycklig över att slippa gå. Tittade på tv i sängen en stund och sen somnade båda.

Nu är jag hemma igen. Jelle hämtade mig för lite mer än en timme sen. Har inte gjort något alls. Bara tittat på tv och slappat. Ska snart ta en lång varm dusch och sen vila lite. Har jätte ont i huvudet. Måste också fixa nått att äta..
Laaaater! Puss

Hahahahaha kan inte sluta skratta

Malin köpte ett par skit snygga skor idag. Och riktigt nöjd var hon. Hon var så stolt när hon skulle sätta på sig dom. Och som vanligt måste jag hjälpa henne att få på sig skorna. Så jag laddade upp med en stor tröja som jag lindade runt mina händer och så försökte jag dra upp dragkedjan. Brukar oftast ta 20 min och sen är jag svettig och har ont i händerna men hon har på sig skorna. Nu fick jag på båda, efter ett riktigt bra tag. När jag blir klar med den sista foten så spricker hela kedjan på skon, hahahah och hon får inte av sig skon för kedjan sitter fast högst upp. Riktigt dålig kvalité och jag kan inte sluta skratta. Jelle fick hämta tången och knipsa av halva dragkedjan, hahahahahahaha kan inte sluta skratta


Jossan försökte få på skorna

Malin var lika glad ändå

Till och med när Jelle kom med tången

Och skärde av halva dragkedjan.. hahahahaha


Fredags mys

Mötte upp Alexandra på tåget och så åkte vi till stan. Gick runt och tittade i affärer, där det för övrigt kryllade med folk och musiken var i högsta hugg. Så hämtade vi presenten som hennes pojkvän skulle få, huur söt som helst! Efter ett tag orkade vi inte gå runt längre så vi gick till tåget och åkte hem.
Mötte Malin i skogås centrum, hahaha har inte varit där på huur länge som helst. Malin gick in på systemet och köpte lite alkohol till sig själv. Sen tog vi en promenad hem till mig, emot min vilja. Men det gick faktiskt fort.
När vi va hemma hos mig lekte vi med Nicole, sen satte vi oss vid datorn och tittade på massa gamla bilder, där det bjöds på en hel del skratt. Fick riktigt ont i magen, haha!
Jossan ringde vid 8 och så gick vi och mötte henne. Så nu sitter vi på mitt rum och dunkar musik och dom två håller på att göra sig extra fina inför kvällen. Dom ska på krogen och jag sitter och ger smink + kläd tips. Jag är Malins egna stylist eftersom enligt henne har jag stil. Och så snäll som jag är så får hon låna min jätte jätte fina blus som jag användt endast en gång och som jag aldrig skulle låna ut till någon annan än henne. Om det går sönder, det blir en fläck eller vad som helst så kommer jag döda henne, utan tvekan.
Men nu ska jag vara social, puuuuuss



Fina flickor gör sig ännu finare :)


Mot stan

Ska när som helst gå till bussen och sen möta Alexandra på tåget. Vi ska in till stan och titta på kläder, kanske fika och så ska hon hämta en present som hon ska ge till hennes pojkvän, cute! Så nu ska jag bara fixa lite saker och sen röra mig. Hörs sen, puss!


Alexandra ville inte vara med på bild idag på tåget.


Happy biiiirthday


Grattis på 16 års dagen sunshine! :)


Ledig

Så jävla skönt att få sova ut idag. Vaknade först vid 9 men sen somnade jag om och vaknade lite innan 11. Har bara legat och tittat på tv sen dess.
Idag vet jag inte vad jag ska göra. Antingen träffa Malin eller någon annan homie. Får se helt enkelt. Just nu ska jag iallafall bara njuta av att jag är ledig och sen duscha..
Puss


24 september

Jag och Fredrica hade jätte mysigt igår! Vi käkade middag och en väldigt god efterrätt och sen åkte vi upp till centrum för att köpa candy. Jelle var också snäll som körde oss upp till mossen så vi slapp bära på våra strand stolar hemifrån mig. Så vi satt på våra otroligt sköna strandstolar, myste med filtar och tryckte i oss godis. Mitt lagg vann också med 3-0 om jag minns rätt. Några minuter innan matchen var slut så gick Fredrica till sin buss. Sen kom Jelle och hämtade mig. Efter ett tag så kom min lilla Dawie, tittade på tv en snabbis och sen gick vi och la oss.


Torsdag

Maten blev precis klar men jag väntar nog till min Fredrica kommer hit. Så kan vi äta tillsammans. Har inte träffat henne på jätte länge (vilket det är med rätt många andra kompisar också), så det ska bli kul att umgås lite med henne! Vi ska titta på när mitt lag spelar match, och om jag får som jag vill så köper vi massa gott och äta som vi kan ha under matchen. Vet inte vad vi hittar på efter, matchen är slut vid typ 10 så det blir väl att hon åker hem till sig och jag går hem till mig. Får se vad som händer.
Nu ska jag ringa henne och se vart hon är :) Puss och kram


Min fina Fredrica


Dagen i bilder













Nästan det värsta jag varit med om

Dagen började med att jag mötte Amanda vid pressbyrån. Vi köpte med oss massa gott så att vi skulle klara oss igenom dagen. Samlades vid aulan och så delades vi upp i gruppen och jag & Amanda hamnade lätt i den bästa gruppen. Vi gick i över en timme till första stationen där vi tog närvaro. Sen gick vi i 3 timmar till stället där vi skulle hämta mat, men vi gick för långt så vi var tvungna att gå tillbaka. Sen fick vi klättra upp för ett högt jävla berg där vi skulle sätta upp vind skydd, göra upp eld och laga mat. Och vi fick också äran att laga mat åt min cp lärare Björn, som för övrigt inte gick ett enda steg på hela jävla vandringen utan åkte bil hela jävla vägen. Sen fick vi packa ihop allt och fortsätta vandringen i typ 3 timmar och jag ville dö. Det åskade, det spöregnade och mina fötter gjorde jätte ont. När vi väl var framme så ger dom oss den härliga nyheten om att vår buss kommer om EN TIMME. Så då ringde jag världens bästa mami och så kom hon och hämtade oss. Så jag, Amanda, Nathalie och Hassan slapp sitta och vänta i en timme. Det var lätt den bästa händelsen på hela dagen.
Fick duscha snabbt och sen vakta Nicole när jag kom hem. Sen efter en timme så kom min storasyster hem, efter flera månader (känns det som). Så nu sitter vi alla 3 systrar och leker.


Ledsen i ögat

Åh vad ledsen jag blir nu när Felix åkte ut ur idol.. Juryn borde skjutas

Blondie


Här va man söt.... bara 14 år gammal, hahaha


And the baby is asleep

Åh fyfan va jag är trött. Skolan gick bra som vanligt, förutom att vi hade idrott med Björn som jag HATAR och det var lite tråkigt att vi var 4 stycken som va med på lektionen. Riktig idrottsklass jag hamnat i, not. Tog sen en tripp till solarieöarna, finally! Och förhoppningsvis blir det en liten tripp dit imorgon också.
Kom iallafall hem och fick käka middag, sen var det dags att vara barnvakt. Hade tänkt att ta med mig Nicole ner till is hallen för att titta på Dawids match eller åka till Malin. Men det gick inte alls. Nicole var grinig, trött och sen helt plötsligt ville hon leka. Så hennes humör skiftade hela eftermiddagen. Sen ville hon bada, så då badade vi två och då var hon jätte glad. Sen när vi gick upp blev hon grinig och så fortsatte det så hela kvällen. Nu ligger hon äntligen och sover och det tog typ 40 min att natta henne och så burkar det aldrig vara. Men nu är jag iallafall nöjd eftersom hon sover.
Ska packa min väska till imorgon. Ska på en skitvandring som kommer ta 6 timmar. Det enda positiva är att Amanda är i min grupp, resten sucks.
Ska också packa lite sov grejer, så fort mamma kommer hem så kör hon mig till Dawie.
Hörs imorgon, puss


Så kul hade alla på idrotten....


Handel & marknadsföring

Sitter i skolan och har lektion. Har handel & marknadsföring med Agneta, som lätt är en utav den bästa läraren vi har. Och den här lektionen e typ den mest intressanta lektionen som vi haft i alla ämnen sen vi började i skolan. Slutar om 10 min och jag håller på att dö utav hunger. Men vi har självklart inte lunch efter den här lektionen utan det är typ en och en halvtimme kvar tills vi får äta. Wiho...
Efter skolan ska jag sola, vilket e ett måste. Har sagt att jag ska sola både i måndags och i tisdags men jag har inte lyckats. Så idag smället det. Efter det ska jag hem och vara barnvakt åt Nikki. Sen kanske det blir en tripp till haninge med Nikki om Malin ringer mig och säger att hon vill hänga med oss.

Nu ska jag klaga till Amanda om att jag e hungrig. Hörs sen, puuuuuss


GRYM!

http://www.youtube.com/watch?v=jhT43k2_hBc

Han e riktigt jävla bra och han översätter allting utan ett enda fel, bääästa

Systrar i jeans

Är snart klar med arbetssätt och lärande saken, halleluja. Sitter och tittar på Systrar i jeans som går på femman samtidigt som jag skriver. På så sätt blir det lite roligare.
Dawid är på ingång, han lär dyka upp när som helst. Så jag får väl njuta av att titta på filmen, för så fort han kommer så kommer han ta över fjärrkontrollen och han lär inte vilja titta på min film.
Börjar 20 över 10 imorgon om jag minns rätt, ska gå in och kolla på hemsidan för säkerhetsskull, så slipper det bli som idag. Sen blir det att sova så tidigt som möjligt, så jag är utvilad imorgon.
Godnatt puss och kram


Törnrosa

Jag kom hem, gjorde middag till mig själv eftersom resten skulle äta fisk. Käkade på mitt rum och la mig sen i sängen och vips så somnade jag och vaknade inte förns nu. Så hela min eftermiddag har gått åt att sova. Snyggt gjort av någon som skulle plugga hela dagen.
Nu gäller det att skriva klart arbetssätt och lärande grejen, den ska va skickad och klar innan 12. Alltså mindre än 4 timmar på mig.
Hörs sen, puss

Dagens planer

Skulle egentligen ha tränat men kom på nyss att vi måste lämna in arbetssätt och lärande grejen idag och jag trodde att jag var klar med allt, men så fel man kan ha. Det var tydligen två saker till som man skulle ha med, vilket jag måste ha missat helt och hållet.  v

Så dagen kommer att se ut såhär;
Shopping runda med Malin
Sola (blev inget igår)
Plugga miljöpartiet
Skriva klart arbetssätt och lärande

Erica


Det händer alltid mig

Jag stressade runt imorse eftersom jag lyckades snooza i över en halvtimme. Så jag hann inte duscha eller välja ut kläder i normal takt. Sprang till bussen och som vanligt var den försenad. Så jag var i farsta 07.57, vilket då betydde att jag fick springa då Arne (min engelska lärare) stänger dörren prick 8. Var utanför mitt klassrum 8 men dörren var redan stängd. Kul, nu får jag stå här i 100 år tänkte jag. Skickade sms till Denise och Amanda och frågade ifall dom var i klassrummet. Fick då svar tillbaka: Va? Vi börjar halv 11. KUUUUUUUUUUUUUUL. Då hade jag stressat helt i onödan, hade hunnit duscha, sova till 20 i 10 och välja ut kläder i lugn och ro.
Så nu sitter jag här hemma igen, det är ingen idé att somna om för då kommer jag bara försova mig. Men ska iallafall lägga mig brevid lilla D och gosa lite.
Hörs sen när jag e i school. Puss

Engelska a

Har nyss borstat tänderna och ska snart gå in och pussa Dawid och sen gå till bussen. Har engelska som första lektion. Kuuuuul. Slutar halv 3, tidigt för en gångsskull.
Hörs sen. PUSS

9 månader sen


Mot Malin

Ska klä på mig när som helst och det blir självklart mjukis kläder. Ska åka hem till Malin för att hjälpa henne att packa och rensa saker i hennes rum. Hon har nämligen köpt en lägenhet så om mindre än en månad är det dags för flytt. Och självklart är jag världens bästa vän som hjälper henne med allt.
Sanna, om du läser det här så tycker jag att du ska komma upp till Malin och hänga med oss. It's been a while now.
Hörs sen, PUSS


Medans Malin rensade massa lådor så satte jag på mig hennes balklänning och tog massa kort


Ja må hon leva!

Ett stort grattis till min kusin som fyller hela 20 år idag!


Fuck off and die

Och en sak till, jag hatar alla som har farmville och som lägger upp 10hg0000000000 bilder från deras jävla farm. Gå och dö


deprimerande

Jag har suttit och tittat på samma papper i över 2 timmar nu. Fattar inte vad jag ska skriva, hur jag ska skriva eller nått alls. Jag vill bara sola, byta om till mjukiskläder och åka hem till Malin. Men jag slutar inte förns HALV FEM (!!!!!!!!). Döda mig nån. Orkar inte sitta här längre. Så jävla deppigt. Vill också köpa massa nya saker, stövlar, koftor, skjortor, jeans, väskor, halsdukar, skinnjackor, ja listan kan bli riktigt lång.
Ååååh orkar inte mer, hejdå

Lindvallen

Åååh vad jag saknar lindvallen. Tycker att vi ska köra en favorit i repris,
eller vad säger du mullan? :D

















Miljöpartiet

Jag och Amanda sitter nu i biblioteket och jobbar. Vi har samhällskunskap, vilket vi har haft hela dagen. Har nu fått en uppgift där man ska jobba 2 och 2. Och tur nog fick jag jobba med Amanda. Vi ska redovisa om Miljöpartiet, vilket inte är det roligaste partiet menmen. Slutar inte förns halv 5, men efter skolan blir det en tripp till solarieöarna.
Later! Puss

I feel your pain Apollo..


Nya Gordon Ramsey?

Käkade nyss middag, vilket var hur gott som helst. Ska snart samla ihop mina saker och sen åka till tåget. Är jätte deppig nu. Hatar när jag måste åka hem. Men förhoppningsvis så dröjer det inte länge tills jag åker hit igen. Nu måste jag fixa allting. Mitt tåg går klockan 6 och jag är på centralen vid 10. Så om nån söt som läser vill hålla mig sällskap på tåget så är det bara att ringa. Hörs ikväll eller imorgon! Puss och kram



Åh.. jag blev hungrig igen


Bara 38 veckor kvar..

Tills nästa sommarlov.. Lääängtar


Next week

Måndag: Skola till halv 5. Sola. Skriva klart Arbetssätt och lärande grej. Träffa Malin
Tisdag: Skola till halv 3. Shoppa. Göra klart redovisningen om miljöpartiet. Träning (?)
Onsdag: Skola till 20 i 5. Sola. Vakta Nicole. Träffa Mcsaensi
Torsdag: Idrottsdag till 3. Träffa Fredrica
Fredag: Börjar kvart över 2, slutar halv 5. Sola. Madde 16, party



Min Madde <3


Blekfis

Upptäckte precis en riktigt hemsk syn, JAG ÄR LIKBLEK! Fysatan va det inte klär mig. Så den här veckan ska jag sola solarium så mycket som det bara går (och ja Malin du får göra mig sällskap). Har inte solat solarium sen.. Ja innan sommarn faktiskt. Och nu har brännan från Bulgarien försvunnit helt och hållet. Så mitt andra hem från och med imorgon är ett solarie-bås, eller vad man nu säger.


Söndag

Det känns verkligen att det är söndag idag. Det är trist väder och riktigt kallt också för den delen. Jag, pappa och Apollo åkte till Norra Hagen och var där i kanske en timme. Apollo fick springa av sig och pappa ville visa mig runt i huset. Fick då några idér om att kanske åka dit ett gäng och va där i några dagar. Som vi gjorde till strömstad. Hur mysigt som helst!
Käkade en sen lunch för ett tag sen och ska nu packa klart min väska. Åker hem i min mjukis dress, det blir skönast så.
Hörs sen! Puss


Strömstaaaad


God natt :)

Nu ska jag krypa till sängs. Åker hem imorgon, vilket känns riktigt surt. Men hoppas iallafall att alla har en jätte bra lördag :)
Puss och kram

Skräcklan i bilder









A walk in the park

Jag och Pappa kom hem för en liten stund sen. Vi åkte ner till skräcklan med Apollo för en kvälls promenad. Tog jätte fina bilder vid vattnet och Apollo skulle självklart bada. Efter ca 40 minuters gående så gick vi tillbaka till bilen och så åkte vi hem. Nu försöker vi fixa våra webbcameror på båda datorerna, vilket går åt helvete då ingen i det här huset är teknisk på nått sätt.
Nu ska jag titta på Freaky Friday! Puss



L O V E

Både du och jag vet att du kan knäcka mig hur lätt som helst.
Och det är det som är så fint med kärlek. Du vet att du kan, men du gör det inte..

Taylor Swift - You belong with me

She wear short skirts, I wear t-shirts.
She's cheer captain and I'm on the bleachers.
She wears high heels, I wear sneakers.

Dreaming bout the day when you'll wake up and find that what you're lookin for has been here the whole time

Flera kilon tyngre

Jag har inte gjort så mycket idag, någon som är förvånad? Jag och pappa åkte runt, tittade på bilar och sånt där lattjo. Åkte sen hem och jag bytte om till mjukis kläder, as usual. La mig i soffan och tittade på hela VMA, fyfan va Lady Gaga är bra! Helt sjukt.
Gick på promenad med Apollo inne i skogen där han fick springa runt lös. Helt överlycklig, medans jag stod livrädd och letade efter ormar. Efter ett tag hörde jag något i gräset och då vare bara att kuta hem. Apollo trodde att jag ville leka så han sprang glatt efter.
Har nyss käkat middag, så nu känner jag mig flera kilon 100 kilon tyngre och det kommer bli värre. Tack gode gud för att fotbollen håller mig i form, annars hade jag inte sett ut som jag gör. Inte på långa vägar.
Nu ska jag fortsätta min kväll i soffan, nås på mobilen ifall det är något. Puss


Apollo




Fredagsmys

Jag och pappa promenerade med Apollo upp till Oscars match där resten redan var. Hans lag vann med 2-1 om jag minns rätt. Gick sen hem igen, väntade in resten och så åkte jag och pappa till ica för att köpa massa gott till kvällen.
Kom hem precis till idol, fattade först ingenting eftersom folk gick vidare till nästa rond och inte till stockholm. Men i slutet så började allting falla på plats.
Har inte gjort så mycket mer än tittat på idol. Pappa mår jätte dåligt och resten ligger och sover. Så det finns inte så mycket att göra. Ska när som helst gå ut på sista promenaden med Apollo. Sen blir det antingen sängen eller tvn.
Puss





Hittade precis Dawid på youtube

Älskling, jag visste att du gillade Beyonce.. Men inte såhär mycket. Och vad har jag sagt om att låna min baddräkt?

http://www.youtube.com/watch?v=RJlPEHL85Ig&feature=player_embedded#t=54

Göteborg + Vänersborg


Lilla Nicole och Linda

Sunshines

Påväg till Björkö där vi mötte papi och syster Jenny

Mina 2 äldsta systrar, Jenny och Linda

Lindas första försök på godishjulen

Och hon vann på första försöket. Vi båda jublade, hahaha

Mamma, Jelle och Nicole kom också till liseberg

I love you

Kanonen

Syskon eller tillsammans? Något vi funderade på i kön till colorado
´
Turist..

Efter liseberg kom pappa och hämtade oss tjejer, så åkte vi hem till min fabror Leif.
Leif och min söta papi

Linda och systrar Jenny & Linda

Väldigt händselserika kvällar.. Inga-lill och Lasse säger allt

För mycket fritid

PUSS


Right now now now now now

ÅÅÅÅÅÅÅH. Jag vill ha nya kläder, vinter saker och väskor!!! Nuuuuuuuuuuuuu


Trött

Sov jätte dåligt natt, inte kul alls. Satt och titta på tv hela morgonen med Apollo. Gick sen ut på en lång promenad med honom. Rätt skönt väder faktiskt. Har sen inte gjort så mycket mer idag. Är helt död idag. Ska snart till överby tror jag.  Ska kolla på kläder och sånt kul. Måste klä på mig nu.
Puss


Det händer bara mig

Jag skickade ju som sagt ut ansökningar om att jobba på mc donalds i tisdag. Så idag när jag sitter på tåget idag så får jag ett samtal utav en chef som jobbade på mc donalds. Hon berättade att hon fått min ansökan och att hon gärna vill att jag ska komma på en intervjuv. Jag blev helt pirrig och överlycklig om att jag kanske ska få ett jobb och gå på min alldeles första jobb intervjuv. Så jag säger att jag absolut vill komma och hon svarar: Men gud så bra, kan du komma IMORGON? Asså så jävla suuuurt och det händer verkligen bara mig. Så typiskt!!!! Så jag får svara: hehe, jag kan tyvärr inte imorgon eftersom jag sitter på tåget påväg ner till Vänersborg, är inte hemma förns på söndag. Men hon lät jätte trevlig och förstod att jag inte kunde komma och att hon då skulle försöka fixa en tid nästa vecka och att hon skulle ringa upp.
Men tänk om hon inte ringer upp, att hon ger jobbet till någon annan? Åååh ingen förstår hur jävla surt det här är.
Håller verkligen tummarna på att hon ringer upp!!!!

Framme

Tågresan kändes inte lika lång som den brukar göra. Hade telefon sällskap hela vägen utav mina gulliga homies + Dawid.
Kom fram vid åtta, åkte då hem till papi. Möttes av en jätte jätte glad Apollo, som inte kunde sluta hoppa och pipa som en valp av glädje. Käkade en sen middag och söta pappa hade väntat med att äta tills jag kommit så att jag skulle slippa äta själv. Satt sen och snackade massa och sånt. Han fick också lite presenter bara för att han är världens bästa pappa. Han fick en klocka som har Manchester United inuti uret (säger man så?), två tjocktröjor och en Manchester United handduk. Han blev jätte glad, speciellt för klockan.
Har nyss varit ute med Apollo och ska snart lägga mig och titta på tv.
Hörs imorgon, puss och kram


Syster och min Apollo


Mot vänersborg

Min buss går om ca 20 min. Så jag ska nu bara gå igenom min packning och kolla så att jag inte glömt något (vilket jag alltid gör). Så nu måste jag gå igenom allting noga. Mitt tåg går 5 i 5 och jag är framme vid 8 tror jag. Åh vad jag har längtat till att åka till pappa. Har inte träffat honom sen i Juli. Och min lilla Apollo. Kommer gosa sönder honom!
Hörs ikväll när jag är framme :) Puss och kram


Hahahahahahaha


Hahahahahaha hittade precis den här bilden! Hade glömt bort den helt och hållet!!
Cp matte med Jan-Erik, kommer du ihåg Linda? hahahahahaha


Midsommar


Bilder

Jag kan inte sluta skratta, jag har så otroligt många bilder på min data från 2008 och nu 2009. Det kanske är 50 utav 3000 bilder som är fina. Resten är verkligen katastrof. Malin, om du läser det här. Nästa vecka när du är ledig och jag är hemma igen, så måste du komma hit och så ska vi titta igenom alla bilder. Det är helt sjukt att man kan glömma bort så många bilder. Du anar inte hur mycket jag skrattar just nu! Hahahahah tårarna bara rinner och jag får kramp i magen

Life continues, as usual


Smärta

Blev ingen skola idag heller, hade ändå bara en lektion där man skulle visa att man gjort klart en engelska uppgift (den jag och Amanda gjorde klart i tisdags). Så jag missade ingenting. Hade feber imorse igen och mådde/mår riktigt dåligt. Att spela matchen igår var en riktigt dum idé eftersom jag mår sämre idag.
Sen har mitt högra knä svullnat upp som fan, fick en rejäl smäll där igår så nu orkar jag knappt gå för att det gör så ont. Och båda mina fötter har också svullnat upp efter massa stämplingar och sånt skit. Så jag är sjuk, har ont i mitt knä och mina fötter är svullna. Kul.
Ska iallafall snart packa klart min väska, lägga in lite låtar i min ipod och klä på mig.
Hörs sen, puuuss

Ge mig värme, sol och sommarlov


Jag hatar Norsborg

Tror inte att någon förstår hur arg jag är just nu. Jag skulle kunna döda varenda person som tillhörde Norsborg på något sätt utan att tveka en sekund. Har aldrig varit med om att ett helt jävla lag klagar så otroligt jävla mycket, ledare som aldrig håller käften och till och med föräldrar som står och skriker. Att inte kunna ta att vi är bättre än er, förstår fotboll 100 gånger bättre och går in i närkamper rätt är bara synd för er. Och att sen hälften inte ens kan tacka efter matchen visar bara hur jävla dåliga fotbollsspelare ni är.
Jag ska iallafall nu duscha, borsta tänderna, packa, vänta in Dawid och sen sova.
Puss och kram

Kräftskivan
































Match mot Norsborg

Jag ska snart klä på mig och sen åka ner till vreten. Har match mot Norsborg. Mår fortfarande inte jätte bra, så vi får se ifall jag spelar eller inte. Det är iallafall värt ett försök. Är rätt taggad faktiskt och jag lär bli mer taggad när jag kommer ner till omklädningsrummet. Så håll tummarna alla :)
Hörs efter matchen! Puss

Act like a lady, think like a man


Som att det aldrig ens hade hänt

Sitter och raderar exakt alla bilder på folk som förut var hela mitt liv, men nu är absolut ingenting för mig längre. Personer som svikit mig på alla sätt och vis.
Så allt raderas nu, som att det aldrig ens hade hänt och som dom aldrig ens funnits i mitt liv.


Nostalgi










Memories never die..


Feel the pain

Min feber har lagt sig, just för tillfället iallafall. Jag är döds hungrig men orkar inte röra på mig. Det snurrar i mitt huvud och så fort jag rör på mig blir jag helt yr. Så om min söta mamma läser det här nu så får du gärna göra "lunch" till mig, skulle vara jääätte gulligt.
Jag måste också duscha, eller typ ta ett varmt bad. Men om jag duschar i varmt vatten så lär jag bli ännu mer yr.
Värsta problemen det där. Eller inte.
Later! Puss

And that's just the way it is


"Jag har lärt mig att så länge man inte har några förväntningar kan man inte bli besviken.
Så därför vill jag varken hoppas eller tro för jag vet hur det slutar 
om man bygger upp något som egentligen inte existerar."


Jag har fastnat..

..För Chris Brown's nya låt Changed Man


Sjukis

Ligger i min säng och har feber + ont i halsen. Känns ju verkligen jätte kul att missa den enda dagen på hela veckan som är viktig att gå på. Har snackat med Amanda 2 gånger nu och enligt henne så har jag inte missat något viktigt än. Det viktiga lär ju komma på den sista lektionen då vi har handel i 100 år. Så typiskt mig, i måndags var det enda viktiga att göra klart samhällskunskaps frågorna, igår var det att skriva klart engelskan, idag var det säkert skit mycket grejer (börja 8 slutar vid 5) och imorgon har vi bara 1 lektion igen och fredag är vi lediga, så jag borde ju ha blivit sjuk igår istället. Men jag ska inte klaga, får helt enkelt göra klart allt på tåget imorgon när jag åker till papi (om vi nu får nån uppgift att göra på handeln). Annars ere ju tummen upp. MEN nu har jag bara babblat på och jag är säker på att ingen fattar nått av det jag skrivit.
Ska iallafall hälla i mig alvedoner och dricka mycket varmt till min lilla hals. Vila jätte mycket och så. Och håller tummarna på att min feber lägger sig så jag kan spela match ikväll.
Puss och hej


En bild som får mig på bra humör, jag och min Simret :)


Sparka boll

Har klätt på mig nu och jag hann skriva klart texten, väldigt duktigt av mig. Träningen är slut klockan 10 :) laaaaater

Bränn upp skiten

Jag är när som helst klar med min uppgift och jag har ungefär 45 minuter på mig att skriva klart och klä på mig. Det ska jag väl hinna, eller hur?
Fick nyss världens ryck om att bränna ner alla mina kläder, är så trött på allt och jag vill bara köpa nya kläder nu nu nu nu. Har tröttnat rejält på alla skit kläder som hänger i min garderob. Den personen som köper nya kläder till mig är världens bästa och jag kommer aldrig sluta älska den personen. Hahaha aja nu ska jag klaga om mina kläder någon annanstans och sen dra på träning. Hörs efter
Puss


Tjeeeejer


Fotboll

Jag har träning kvart över 8 och jag kom precis på att jag måste göra klart en uppgift idag och klockan är 6 nu. Så frågan är hur jag ska hinna med det. Sen känns det också rätt surt att min träning inte är färdig förns vid 10. Just den dagen då jag måste sova tidigt eftersom jag börjar 8 imorgon och slutar vid 5. Kuul.

Aja nu måste jag skriva klart allt. Puss


En bild från matchen som var förra lördagen :)


Jurkboll


Hard work work

Har nyss skickat in en ansökan till 3 olika mcdonaldser (om man nu säger det så). Så nu är det bara att hålla tummarna på att jag får ett jobb. Det jag helst vill ha är i farsta, då det är skit nära från skolan och då slipper jag stressa. Ska också söka till massa andra ställen nu när jag ändå är igång, ica, coop, cafén, ja allt möjligt.
Wish me luck!

I don't wanna go to bed mad at you


Big mama


Åååh lilla Molly är nu mamma till 6 stycken små valpar. Kommer aldrig kunna motstå dom!!


Soffpotatis

Fick sluta tidigare idag igen för att jag och Amanda var så otroligt snabba på uppgiften som vi skulle göra. Så jag var hemma innan 12. Gjorde lunch, tog en dusch & bytte om till mjukis kläder. Ligger nu i min soffa och tittar på tv. Har träning ikväll så jag ska bara ta det lugnt hela dagen lång tills träningen börjar.
Ska nu sätta på en film och sen kanske sussa lite.. Puss


Panik

Jag kan inte andas. Det känns som att någon dragit ut mitt hjärta och hoppat på det. Allt känns helt overkligt och jag vet inte ens vad jag ska säga. Det hela känns som en mardröm och jag kan inte sluta gråta


School

Nu drar jag iväg till skolan för 1 timmes lektion! Hörs senare, puss och kram :)


Ta mig tillbaka


Fastnade nu på bilderna från Bulgarien. Åh vad jag längtar tillbaka.
Värmen, party musik vart man än gick, maten, poolen, shoppingen, ja allting
TAAAAAAA MIG TILLBAKA!!!!!!!!


Natti

Nu har jag borstat tändera, satt min ipod på laddning och försökt välja ut kläder tills imorgon, lyckades inte alls. Så det får fixas imorgon bitti istället. Nu ska jag sova iallafall.
Godnatt, puss och kram


Och kvällen avslutas med världens roligaste bild från Bulgarien
(vi märkte inte han i bakgrunden förns flera dagar efter, hahaha)


Bad Company

Kom in för en liten stund sen, blev en kort powerwalk promenix. Tog nyss ett bad så nu är jag clean, kändes som att jag inte hade duschat på flera veckor, haha! Nu ligger jag i min säng och tittar på filmen Bad Company och den verkar rätt bra faktiskt. Än så länge. Ska snart borsta tänderna och sen faktiskt sova.
Dawid är och spelar match, men jag fick ett sms några minuter innan matchen började om att han skulle komma hem till mig efter, så jag får sovsällskap inatt igen (vilket jag typ har haft varje dag i 3 månader nu, hihi). Men först måste jag sätta min ipod på laddning och välja ut kläder tills imorgon! :)


Min Amanda


Walking on sunshine

Drar ut på promenad nu, ni som vill göra mig sällskap medans jag bränner fett så nås jag på mobilen :)


Lycka

Tanken slog mig precis om att vi har idrotts teori imorgon, vilket är det tråkigaste som finns. Några sekunder senare kom jag på att jag börjar halv 11 och slutar 20 i 12 imorgon, alltså bara engelska och sen slutar vi. HAAAAAAAAALLELUJA!


And suddenly, it's hard to breathe


It's so out of line, to try turn back time


Cause when I'm with him, I am thinking of you

Jag kan inte sluta lyssna på Katy Perry - Thinking of you. Bääästa


18.27

Fick sluta en timme tidigare eftersom jag och Amanda varit så duktiga som gjort klart uppgiften vi fått så snabbt. Var så himla trött på bussen så att jag somnade. Tur nog så fick jag ett sms när jag var i trångsund centrum så att jag vaknade. Annars hade jag säkert vaknat upp i länna eller nått.
Käkade middag för en stund sen och ligger nu i min säng. Är så otroligt trött, skulle kunna sova tills imorgon och jag funderar starkt på att göra det också.
Ska nu iallafall titta på tv en stund! :)


Gosefjuuun



Samhällskunskap

Första "lektionen" var att alla ettor som går i handelsprogrammet skulle samlas i aulan och prata om hälsa från 10 i 10 till halv 12. Sitta på en stol i över en och en halv timme. Någon som tror att jag kunde sitta still på min stol så länge?.. Efter att det gått en timme fick jag panik. Så jag satt i 40 min och petade på Amanda varannan sekund och drog sönder massa papper. Sen blev det lunch, kött bitar som såg ut som flådda hund öron, så dom skippade man. Så lunchen blev potatis och nån konstig sås.
Nu har vi första lektionen i samhällskunskap. Våran lärare heter Kristina och ser ut att vara över 80 år, men säger sig vara runt 60. Om vi tror på det är en annan femma. Lektionen börja 12.20 och slutar inte förns halv 5. Jiiiiiiiiiiiiisses.


3 månader <3


No hay nadie como tuu!


Sova

Malin kom hit från ingenstans, fattade ingenting när hon helt plöstligt kom in i mitt rum. Vi tittade på tv och jag käkade middag. Sen åkte vi till centrum, mami gick in och handlade, jag köpte godis och Malin gick till tåget. Men bara nån minut innan Malins tåg skulle gå så ringde jag upp henne och kollade ifall hon ville med ner och titta på hockey. Så vi åkte ner till hallen och tittade när Forre spelade och Dawid höll oss sällskap. Sen gick vi hemåt och Malin tog bussen hem. Nu tittar vi på nån skum dubbad deckare. Och inatt är det VMA!

Kommer somna snart, så vi hörs imorgon. Godnatt! puss


Amigos para siempre!!


When my world is falling apart,
when there's no light to break up the dark,
that's when I look at you..

17.33

Jag och Malin skulle ner till stortorps hallen och titta på Dawids match som började klockan 4. Klockan är nu halv 6 och jag är inte ens med Malin. Hon är i sköndal och äter en mc feast med cola. Hon hörde av sig lite efter 3 om att hon snart skulle ut och övningsköra och sen hämta upp mig så att vi kunde titta på matchen. Men så blev det ju självklart inte (och det visste jag från hela första början). Men jag är inte bitter, jag har fått ligga still i min säng hela dagen lång, vilket då gjorde att min huvudvärk försvann. Och sen visste jag inte heller vad jag skulle ha på mig på Dawids match. Jag har absolut ingen aning om vad man har på sig på hockey matcher och hur kallt det är i hallen. Så det var lika bra att jag missade den här matchen också.
Nu ska jag snart äta mat igen och titta tv. Måste också fundera på om jag ska titta på VMA inatt eller om jag ska spela in det. Det återstår att se..


Girls just wanna have fun

























Söndag

Gårdagen blev riktigt lyckad! Det blev en massa skratt, god mat, dans och massa bilder togs. När alla sen skulle dra så bytte jag om till min mjukis dress och åkte hem till en trött Dawid.

Kom hem för en lite mer än en timme sen. Så nu har jag käkat och ska när som helst hoppa in i duschen.
Har inga planer än så länge för dagen, har jätte ont i huvudet just nu så det finns ändå ingen ork att ens hitta på något men man vet ju aldrig med mig.
Nu måste jag iallafall hoppa in i duschen! PUSS


A good good night


Haninge dagen

Åkte till haninge med Malin och Tette. Där var det massa aktiviteter. Uppträdande, teater, karuseller, karate grejer, godis stånd, ridning, ja allt möjligt var det. Malin och Tette var helt taggade på att rida så vi gick till hästarna som var helt enorma men vi kom dit lite för sent så tjejerna fick aldrig rida, haha! Fick sen skjuts hem utav snälla Tette.
Så nu har jag stressat runt här hemma för att fixa allt tills ikväll. Lite mer än en timme kvar och sen kommer alla. Om 10 min ska vi åka upp till centrum och hämta Amanda.
Hörs imorgon troligtvis! Puss


Tette och en enorm häst


Frågetecken

Nu kommer man till frågan, vad ska man ha på sig ikväll? Jag kan sätta mitt liv på att om bara några minuter så kommer hela min garderob ligga på mitt golv. Paaaaaanik (även fast jag har typ 6 timmar på mig att bestämma mig)


Om jag inte hittar nått så får jag väl köra med en schysst tullinge keps och en innebandyklubba(?) som accessoar


God morgon!

Jag vaknade för en halvtimme sen ungefär, vilket nog är ett nytt rekord då jag brukar sova till max 10 på helger. Men idag var det riktigt skönt att få sova ut. Ingen är hemma så vitt jag vet iallafall och jag ska snart börja förbereda lite saker inför ikväll. Vi ska nämligen ha en liten klass middag här hemma och jag har en känsla på att det kommer bli riktigt kul! Men innan jag börjar förbereda saker så måste jag duscha.
Puss

Happylicious


Kom precis på att det är mindre än en vecka kvar tills jag åker till papi,
och dom här bilderna är den bästa beskrivningen på hur glad jag e just nu!!!


Bubble trouble

Kvällen har spenderats i min soffa. Tittade på idol med Tobbe och efter det började Pirates of the caribbean 3 och då gick Tobbe iväg (eftersom han säkert sett filmen över 100 gånger). Så nu ligger jag själv i min soffa och spelar bubble trouble när det är reklam på filmen. Ska snart ta en dusch och sen laga mat åt mig och Dawid, eller så fort han ringer så ska jag börja laga mat. Han e på nån typ "inspark" för dom nya som börjat i A-J (hans gamla lag, tror jag).
Nu ska jag spela klart och sen duscha! Hörs sen, Pussar


ÅÅÅH jag e så sugen på chips och självklart så finns det inget hemma
Någon gullig person där ute som vill komma förbi mig och ge mig en påse chips?
Ingen? nej det var väl det jag trodde...


Far away


I need to hear you say:
I love you, I have loved you all along.
And i forgive you, for being away for far to long.
So keep breathing cause I'm not leaving you anymore.


Fredag!!

Dagen startade ju som sagt as bra, började halv 1. Fick sen veta att jag var några poäng från att få mvg på mitt arbetssätt och lärande prov som vi hade förra veckan. Så jag fick alltså ett väldigt starkt  vg, är hur nöjd som helst! Sen fick vi veta att sista lektionen var inställd, så vi slutade alltså en timme tidigare. Så vad det gäller skolan idag så var allting helt perfekt.

När vi slutat gick jag och Amanda runt i centrum. Hon köpte en jätte söt oversize kofta inne på vila och jag hittade ingenting. Väldigt ovanligt må jag säga. Åkte sen hem och käkade middag. La mig sen i sängen och kände hur trött jag var. Så nu ligger jag här och pillar mig i naveln. Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, lär hooka med Malin. Men man vet aldrig.

Puss


Ge mig sommar igen


Skola

Ligger fortfarande i min säng och klockan är snart 11. Börjar inte förns halv 1!!! Så jävla skönt. Bästa sättet att starta en fredag. Jag ska snart till farsta med mamma och Nicole. Ska göra en hemlig sak som ingen får veta än och så ska vi titta lite på kläder. Eller det ska iallafall jag göra.
Men jag måste klä på mig nu! Puss och kram


Världens finaste


Tv och sen sova

Ja så ser schemat ut för ikväll. Jag och Dawid har precis kollat klart på idol, där det inte alls var många talanger som var med. Den bästa var Robin Bengtsson, som var med förra året och hade klätt ut sig till tjej.. Vi har också lekt med Nicole, världens sötaste lillasyster! Hon satt och gav både mig och Dawid massor med pussar på munnen. Cuuuuuuuuuute! Aja nog snackat om henne
Dawid envisas nu om att titta på tennis (idag igen) och jag vill titta på criminal minds. Ger honom några minuter till och sen kommer jag vinna slaget om fjärrkontrollen!

Nu ska jag trycka i mig glass, godnatt! puss och kram


Shopping

Åååh va sugen jag är på att köpa höst kläder! Massa snygga stövlar, stora halsdukar, söta mössor, skinnväskor, stora mysiga koftor, mörka jeans, kappor, stora skjortor och mycket mycket mer. Skulle kunna fortsätta i dagar..

Trött

Kom hem för en liten stund sen. Vi var 7 elever på sista lektionen och vi tittade på en meningslös film. Så det kändes riktigt onödigt att va där. Hassan somnade och resten verkade inte ens titta på filmen. Har iallafall nyss duschat och käkat middag. Skulle ju egentligen träna nu men eftersom jag slutar så förbaskat sent så missade jag den såklart. Så istället ska jag ligga och titta på tv hela kvällen. Skulle hitta på något med Dawid också, får se hur det blir med det. Han ligger säkert och sover eller nått. Vilket jag nog ska göra nu, är heeelt död. Så godnatt eller nått.
Puss



Och så här mycket tycker Amanda om matte


Shoot me through the head

Jag orkar inte åka till skolan. Jag vill bara kasta av mig mina kläder och lägga mig i sängen igen. Idag blir en riktigt lång dag. Skola från kvart över 8 till halv 5, sen är det stressa hem, käka och träning kvart i 6.
Kuuuuuuuuuuuul, aja nu ska jag borsta gaddarna och sen traska till bussjäveln. Peace

Godnatt

Jag och Dawid gjorde nyss Malin sällskap nästan hela vägen till bussen. Väldigt snällt av oss (och väldigt ovanligt om man heter Erica Hanson). Vi båda ska upp tidigt imorgon så nu ere säng dags. Och Dawid tjatar som vanligt om jag inte ska sitta vid datan. Även fast han tittar på tennis....








Idol

HAHAHAHAHAAHAH KAN INTE SLUTA SKRATTA ÅT HON SOM RAMLADE I KÖN!!!!!! Och vad var egentligen grejen med den kinesiska allsången? hahaha hur skön va inte Ming som kommer in och sjunger på kinesiska och lämnar över ett papper där texten står översatt på engelska? hahahaha
(och Sverige vann, tjoho)


Slappsyyyy

Jag har legat i min säng hela dagen lång. När det var dags för middag så lekte jag lite snabbt med Nicole på baksidan. Snart kommer Malin. Ja som ni alla märker så är hon nog världens segaste människa, vi skulle träffas vid 12 typ och klockan är snart halv 7, haha! Vi ska titta på fotboll och sen kanske gå på promenad eller nått sånt. Man vet aldrig med oss.
Nu ska jag ringa och terra Malin. Puss



Happy


090909

Blev ingen skola för min del idag. Hade massa kramper i magen inatt som gjorde att jag knappt kunde sova och när jag vaknade hade jag sprängande huvudvärk. Kändes också att det var onödigt att åka till skolan eftersom jag börja 8 och sluta 20 över 11.
Så min dag har gått ut på att ligga i min säng för det mesta. Ska nog träffa Malin sen, om hon någon gång ringer upp mig. Har inga andra planer än så länge iallafall. Skulle spelat match ikväll men den blev helt plötsligt uppskjuten. Så om det är någon av mina homies som läser och vill hooka, call me!


Godnatt!

Efter skolan mötte jag som sagt upp Hanna och Malin. Vi gick runt ett tag och sen åkte Hanna hem till sig och Malin följde med mig hem. Vi lekte med Nicole, käkade middag och sen fick jag stressa runt hemma för att skynda mig till min samling. Malin tog med sig Nicole och så följde dom två med till vreten. Jag gick in och hade samling med laget och Malin & Nicole gick och mötte Kim.
Matchen började senare än vad vi tänkt oss eftersom vi helt plötsligt inte hade någon domare. Efter kanske en kvart kom en och matchen började. Första halvlek var ett stort skämt, har aldrig velat sluta på fotboll så mycket som jag ville den halvleken. Andra gick mycket bättre, som att det var ett helt annat lag som plötsligt spelade.
Mamma, Jelle, Nicole, Malin och Kim kom och tittade. Har nog aldrig haft så många som varit och tittat på mig på samma gång (kanske är för att jag hatar när folk tittar) men iallafall.
Nu är jag hemma, har nyss duschat och ska faktiskt sova! Godnatt, puss


Världens bästa!!!!!!!!!!


Strömstad 09


?#!!!"

Och nu fick vi helt plötsligt ett läxförhör på det vi skulle läsa. Fan shit va mycket man hann läsa, max 1 sida. Den som hinner läsa 8 sidor på mindre än 10 min och kommer ihåg allting räcker upp en hand.. *alla tittar ner i bordet*

Gud vad jag hatar honom


Skillnaden mellan aerob och anaerob.. Who cares?

Jag sitter i skolan. Vi har idrotts teori, vilket är en utav det mest onödigaste ämnet som finns. Jag och Amanda planerar hur vi ska strypa våran lärare. Som förövrigt är den mest otrevligaste människan jag träffat. Han trängs också i våra halvtimmars matköer. För att han anser att om han blir mätt är viktigare än om vi blir det.
Men iallafall. Har mentor tid efter det här och sen slutar jag. Ska då möta upp Hanna och Malin i centrum, blir väl en liten snabb shopping runda och sen så måste jag hem för att äta. Har match ikväll mot tyresö.
Hörs sen, puss


Jag är kär!


Jag skulle göra vad som helst för att få dom här skorna..


Nittonnollnoll

Efter skolan gick jag, Amanda och Denise runt i farsta centrum. Fick med mig en söt blus hem. Hittade också ett par snygga jeans som ska få följa med hem någon dag i veckan. Kunde inte prova dom idag eftersom jag inte kan ha tighta byxor på mitt härliga sår.
Tog bussen hem, vilket bara tog 12 min men det kändes som hundra år. Käkade middag och la mig sen direkt i sängen. Har legat här nu hela kvällen och har inga planer för att flytta på mig :)


Och såhär kul kan man ha på en engelska lektion (observera att vi är så himla seriösa)


Ny vecka

Jahaaaa och så var det måndag igen. Dagen startade bra iallafall. Slapp stressa till bussen eftersom min söta mami körde mig till skolan.
Har nu arbetssätt och lärande, som vanligt. Har precis fått en ny uppgift som ska va inlämnad om 2 veckor. Frågan är ju då hur jag ska hinna göra klart den på så kort tid eftersom jag har fullt upp med massa andra arbeten och fotboll. Men på något sätt lär jag hinna göra klart den. Det är ett måste.
Vi har när som helst lunch och jag håller på att dö av hunger. Hörs sen, Peace

Ps.. En person har nu kommit tillbaka efter en veckas frånvaro. Hälften av klassen tror att hon har svin infl. Är hon tillbaka för att smitta resten? Det återstår att se. Om jag är sjuk efter idag så vet jag vem jag ska skylla på.
(och för er som inte förstår ironin är efterblivna)


Snyggare tjejer finns inte


You may kiss the dog


Hahahaha! Guuud vad jag saknar er


Söndag

Jag och Dawid blev väckta av att hans tränare (tror jag) hade ringt och kollat ifall han kunde spela match. Klockan var inte ens 10, meeeen jag klagar inte. Jag brukar alltid vakna den tiden iallafall men idag var jag faktiskt riktigt trött. Kunde iallafall inte somna om efter det och jag hade så otroligt ont i benet så jag visste inte heller hur jag skulle ligga. När vi legat och dragit oss i hundra år gick vi tillslut upp. Spelade fifa och jag verkligen ägde sönder Dawid. Eller så var det så att han vann med 10 - 0, hahaha! Skyller på att jag inte hade glasögon och då kunde jag knappt se något. Efter det spelade vi giutar hero, där det också gick åt helvete, jag som hade för mig att jag var rätt bra på det. Så fel man kan ha.
Sen var det hockey på tv, jag somnade medans Dawid inte släppte blicken från tvn.
Mamma hämtade mig och så åkte vi och handlade food.
Nu ligger jag i min säng och tittar på tv, har jätte ont i mitt lår och jag e super trött. Så jag ska nog sussa en stund.
PUUUUUUSS


Ere bara jag eller är jag inte sjukt snygg på morgonen?


Last night

Gårdagen;
Vi vann matchen med 2-1 och jag gjorde ett mål. Hade sen lite otur eftersom jag i onsdags (när vi mötte nynäs) gjorde illa mig på mitt högra lår. Och igår då på matchen gjorde illa mig på exakt samma ställe. Så nu kan jag knappt gå eftersom det gör så förbaskat ont. Har ett stort "köttsår" och mitt lår är jätte svullet.
Mamma hämtade mig efter matchen, så åkte vi och köpte mat. När jag ätit klart så hoppade jag in i duschen och sen spenderade jag kvällen i min soffa. Kunde inte göra så mycket mer eftersom jag hade/har riktigt ont.
Lite innan 9 tog jag bussen till Dawid och så mötte han mig på vägen till honom. Kom hem till han perfekt till andra halvlek i match, alltså Sverige - Ungern. Så Dawid, jag och Jean kollade tills matchen var slut och alla 3 hamnade i chocktillstånd när Zlatan gjorde målet. Efter matchen spelade killarna fifa och jag somnade.

 


13.30

Gårdagen vart riktigt lyckad. Jag och Amanda satt på kina restaurangen i flera timmar. Käkade as mycket och pratade om allt mellan himmel och jord. När vi var klara åkte vi hem till henne och snackade ännu mer. Är riktigt glad över att vi hamnade i samma klass. Den tjejen är helt otrolig!
Åkte sen hem vid halv 12 och så kom Dawid och hans söta mamma och hämtade mig i centrum. Åkte förbi mig en snabbis för att hämta lite grejer och sen åkte vi hem till honom. Var helt slut när vi la oss i sängen, så jag somnade så fort vi sa godnatt.

Mamma hämtade mig hos Dawid innan 12. Har nu käkat lunch och ska snart röra börja klä på mig match kläder. Ska vara nere i brandsprutan klockan 2 och sen åker vi mot Västberga (tror jag). Så typiskt att jag har match samtidigt som Dawid har match, hade ju planerat att titta idag. Men det får bli en annan gång.
Nu måste jag klä på mig! Puss


Världens finaste Amanda!


Fredags myyyys!

Måste först och främst säga att det gick jätte bra på provet! Är så otroligt stolt över mig själv (och jag hade självklart inte klarat det utan Dawids hjälp)

Kom iallafall hem från skolan för ungefär 20 min sen och jag kom nyss ut ur duschen. Ska klä på mig när som helst, sen föna håret och när jag e klar så ska jag åka in till stan och käka kina mat med Amanda. Tror nog att det kommer bli riktigt mysigt! Efter det så ska jag nog hem och träffa Dawid. Så hela kvällen skriker mys.
Hoppas alla får en jätte bra fredag! Hörs imorgon eller ikväll :) Puss och kram

Wish me luck

Nu drar jag till skolan. Är så nervös inför provet.. aaaaaaaaah, wish me luck!!! Puss

Sova

Dawid är påväg hit. När han kommer så ska han ska förhöra mig och sen så ska vi (iallafall jag) sova. Är super nervös inför provet imorgon. Men om jag verkligen gör mitt bästa så kommer det gå galant!
Nu ska jag borsta tänderna, Puss & godnatt


Nu står du här idag, med allt jag någonsin velat ha


4 timmar senare

Någon som tror att jag gick upp efter 1 timmes sovande?.. Nej var väl det jag trodde. Jag vaknade vid 8 och Dawids match hade pågått i en timme. Så den missade jag. Så typiskt eftersom han ringde nyss och berättat att han gjort mål, och då ligger hans otroligt lata och egoistiska flickvän hemma och sover. Meeen man kan ju inte alltid vara bäst.
Jag har iallafall pluggat STENHÅRT på mitt prov som är redan imorgon. Det är i arbetssätt och lärande och provet är super viktigt. Så jag håller verkligen tummarna, måste klara provet! Dawid kommer säkert om 40 min eller om 1 timme. Då ska han få äran att förhöra mig så att jag verkligen kan allting, för jag hinner inte plugga imorgon i skolan eftersom provet är klockan 8. Så jag måste sova tidigt för att orka gå upp men samtidigt plugga så länge som möjligt. Kuuuul.
Nu ska jag klaga på mitt liv till någon annan. Puss


When it was good


T R Ö T T

Jag kom typ nyss hem från school. Slutade sent och min söta mamma hämtade mig. Och så köpte vi mat i farsta centrum. Skippade min träning eftersom den började för 15 min sen. Skulle då alltså inte hinna åka dit (måste ju äta och allt också). Så nu ska jag sussa i en timme och sen nog åka ner till stortorpshallen och titta på Dawids match. Om jag då inte råkar stänga av mitt alarm och fortsätta sova..
Men vi hörs sen! Puss


Min Amanda


Torsdag

God morgon! Skrev aldrig igår eftersom jag hade match och den var inte klar förns vid 10, så det var hem & duscha, plugga lite och packa väskan till idag. Dawid kom sen as usual, vi tittade på tv tills jag var tvungen att sussa, vilket var vid halv 12.
Ska snart knata till bussen. Börjar kvart över 8 och ska ta 8 bussen. Så jag håller tummarna på att min buss håller sin tid så jag slipper komma försent. Resan ska ta 11 min och då är jag inte försenad.
Haha jaja, jätte onödig information som ingen människa bryr sig om.
Nu måste jag gå. PUSS

Regn

Imorse ville jag döda mig själv. Jag var så otroligt trött, vilket jag fortfarande är. Sov nästan ingenting inatt. Vaknade flera gånger och det gick nästan inte ens att somna om. När jag hade somnat och sov riktigt djup för första gången på hela natten så ringer mitt alarm. Tog en dusch och klädde på mig. Dawid som börjar kvart i 1 låg skit mallig och skröt om hur länge han skulle få sova. Gick till bussen, ringde Simret och berättade att hon skulle få äran att fläta mitt hår idag igen. Hade sällskap med henne i telefonen hela vägen till farsta. Mötte henne och Amanda inne på pressbyrån. Köpte en dricka och så gick vi till skolan.
Nu har vi Arbetssätt och lärande, som vanligt. Tror inte att det är en enda person som pluggar förutom jag och Amanda. Resten är inne på facebook, youtube och msn.

Nu har vi lunch. Pussssssssssss


Första September

Slutade 20 min tidigare, bockar och bugar. Gick till Burger King (idag igen) för att Amanda skulle köpa Chili Cheese, som för övrigt tog hundra år att bli klara. Fick sen springa till bussen, vilket kändes väldigt onödigt då jag fick sitta och vänta i 5 min innan bussen ens började röra på sig. Åkte hem, bytte om till sköna hemma kläder och la mig i sängen. Samma sak varje dag.
Jag ska snart äta middag (ja min familj är en riktig svensson familj som äter middag vid halv 6 varje dag). Sen ska jag nog ta en tripp till haninge snabbt för att hämta Malins kamera så jag får alla bilder från i helgen samt lämna kläder som tillhör henne som hon glömde att ta i lördags.
Nu ska jag sätta min ipod på laddning och sen keeka.
Puss


Sweeter than sugar :)
Nathalie, lite utav Amanda, Evelyn och Simret


Priset till årets snyggaste par går till..


Slut för dagen

Slutar om typ 5 min (förhoppningsvis) om vi får gå tidigare. Har nu mentor tid, vilket är världens onödigaste lektion. Bara för att fördröja tiden.
Vi fick 3 nya killar idag i klassen. Dom ska gå på 2 veckors prov för att se ifall dom vill gå mode. Så vi får väl se hur länge dom vill stanna.
Nu ska vi stänga ner datorerna. Hörs sen, PUSSSSS

Graaaattis!



Ett stort grattis till Denise i min klass som fyller hela 17 år idag!!

 

 

 

                              

RSS 2.0