Varning för barn


Hahahaha trodde aldrig att dom skulle ta med mig. Blev så jäkla arg på den där lilla ungen. Kommer o säger att jag har bajs på skon


Inte min dag

Jag mår så jäkla dåligt. Hela dagen har jag haft sjukt ont i magen och haft feber. Men ändå så var jag på praktiken och jobbade mig igenom passet. Hade också skit ont i fötterna från gårdagens gympass. Haha gud vilken gnällspik jag är. När jag slutat fick jag med mig två stycken trench coats helt gratis för att min grymma butik vann en trench-tävling två veckor i rad. Så all personal fick två trench var, så jäkla kul! Köpte också två stycken blusar och sen åkte jag hemåt. Mötte mami i farsta så gick vi runt en liten stund. Efter det har jag bara varit hemma. Ligger i soffan och kan knappt röra mig, så ont i magen har jag. Kallsvettas som en gris gör jag också. Underbar fredag. Och jag som ska jobba imorgon, hur fan jag nu ska lyckas med det...



Underbart


Jävla sl


Tillbaka på praktiken

Heej på er. Jag är såå trött! Jobbade ju igår efter skolan och det var ingen höjdare. Jobba på donken när man bara sovit några enstaka timmar och varit i skolan är inte roligt. Åkte sen hem till Dawid och fixade käk, tittade på andra halvlek av el clasico. Barcelona vann, så D var överlycklig. När vi skulle sova var jag självklart övertrött så jag somnade alldeles för sent inatt också. Nu sitter jag i personalrummet på praktiken. Har nyss slängt i mig lunch, ska snart gå ut o jobba igen. Bara 3 timmar kvar nu..


The sky is the limit


Månadens medarbetare, gånger två

Haha jag har helt och hållet glömt bort att visa er en liten rolig grej som hände i mars. Jag blev månadens medarbetare både på donken & cubus. På samma månad. Så jäkla roligt!


Just my luck

Åh va arg jag blir. Av alla dagar, när jag e som tröttast men ändå lyckats pallra mig hit, så har jag självklart sovmorgon. Asså det här händer alltid mig. Har stressat hit helt i onödan. Börjar inte förns klockan 10, vilket betyder att jag hade kunnat sovit 2 timmar mer. Ångeeeeeest. Det som gör det hela mer irriterande är att jag faktiskt blivit informerad om att första lektionen skulle vara inställd, bara att jag helt o hållet glömt bort det och såklart inte skrivit upp det i min almenacka (som jag annars inte kan leva utan). Så ja, nu sitter jag här i min ensamhet, hade tänkt att plugga lite men kom på att jag inte har något alls att göra eller ta igen. Bra på ett sätt men suger när man sitter såhär..

Back to school

God morgon världen! Personalfesten igår var sjuk, haha hade jätte roligt! Riktigt kul att umgås med alla utanför jobbet. Blev hämtad av bästa Qela någongång inatt, guldvärt. Nu ligger jag i Dawids säng, nyduschad och vill helst av allt bara slänga mig under täcket ock sova några timmar till, eller åtminstone sätta på mig en mjukisdress och dra till skolan. Men det får bli ett par trånga jeans o en söt tröja. Nu måste jag börja rulla till skolan, hörs sen :)


Vielle Montagne

Nu är jag hemma igen! Har nyss duschat och klätt på mig. Ska åka in till söder och möta upp mina kollegor (haha det låter så fult) på Hellströms för att chilla lite där och sedan dra till Vielle Montagne där det vankas personalfeest. Hoppas alla får en trevlig tisdags-kväll.


Påväg hem igen

Nu sitter jag & Dawid i bilen påväg hem från underbara Öland. Vi har haft det så himla bra med hans familj. Är hemma runt 3 och då ere bara att packa upp, duscha och sen dra in till söder och möta upp mina donken tjejer, ikväll ere personalfest som gäller! Wooooop wooop



Glad påsk!

Solen skiner för fullt här på Öland. Det är så varmt, underbart! Nu ska jag ut o köra lite. Berättar mer sen. Puss på er


Ölaaaand


Fan va bra man mår här! Life is good


En vecka på underbara Öland

Kom nyss hem från Pippis lägenhet, var där med massa sköna damer. Gud så fint det kommer att bli när dom är klara. Jag vill också flytta! Men som sagt, det får bli efter studenten när man sparat ihop massa pengar. Nu står väskan klar i hallen och är redo för att åka. Väntar bara på att Dawid ska hämta upp mig, då ska vi handla käk, gottgott till resan och sen köra iväg mot underbara Öland! Som jag längtat.


Vardagslyx


Sunshine

God morgon! Solen skiner som vanligt, underbart. Sitter på tåget påväg till sollentuna, idag ere cubus som gäller. Ska bli kul att träffa min bror och Jonas också. Har inte träffat dom sen dom flyttade, sjukt detdär. Efter jobbet ska jag ha myskväll med mina tjejer. Hörs senare, pussar

Tjejer ♥


Påsklov

God morgon! Tog en grymt skön sovmorgon. Nu ligger jag på Dawids baksida och solar, så jäkla skööönt. Ska snart gå in och fixa ihop lite frukost. Dagens planer är att läsa min engelska bok, steka i solen och sen vid 3 åka in och jobba. Nu ska jag ringa Malin, hörs ikväll. Puss på er

Lite bilder från igår











mer bidler kommer snart


Jag vill inte åka hem

God morgon! Vi har det så himla bra här. Solen skiner, vi äter massa god mat, går på långpromenader med Apollo, slappar i soffan och bara njuter. Tror inte nån förstår hur jäkla skönt det har varit att få vara ledig en helg. Guldvärt. Igår firade vi ju som sagt pappa, dagen blev jätte lyckad! Först fikade vi hela gänget. Så fick han lite presenter. Sen vid 1 åt vi lunch och efter det åkte min syster, David och lilla Alva hem. Så då åkte jag, pappa och Dawid till torp för att kika på lite kläder. Sjukt att ingen av oss hittade nått! Efter det drog vi och käkade lite glass i solen. När vi var klara där åkte vi till Buddy's och bowlade. Sjukt roligt! Pappa vann ju (såklart), rätt överlägset också. Dawid kom på en andra plats med inte många poäng ifrån mig som då kom trea. Efter det chillade vi en stund i baren och tittade på fotboll tills det var dags att åka till Oscars fotbolls cup. När matchen var slut åkte vi hem, käkade as god middag, pappa fick öppna fler presenter och efter det var det mys hela kvällen. Haha så nu vet ni allt i detalj vad vi gjorde igår.
Nu är klockan snart halv 10, så nu ska lilla Dawid få vakna till liv. Vi ska ut och gå med Apollo. Hörs lite senare innan vi åker hem (vill inte, vill inte)


GRATTIS BÄSTA PAPPA!

Stort grattis på födelsedagen världens bästa pappa!
Jag älskar dig


X2000

Nu sitter vi äntligen på tåget! Har åkt en liten bit nu. Känner mig redan 1000 gånger lättare än igår. Ska bli så skööönt att komma bort, att få andas ut. Nu ska jag mysa lite med min älskling. Hörs när vi e framme :D PUSS!


ÄNTLIGEN påsklov

Hej på er. Idag var det praktik, gick lika bra som vanligt. Köpte också med mig massa fina grejer hem. Vilket behövdes! Iaf enligt mig, hehe. När jag slutat åkte jag in till stan o kollade runt där och efter det åkte jag hem. Nu ligger jag i soffan och har nyss ätit middag. Om en stund kommer Dawid hit, då ska vi packa och så. Imorgon åker vi äntligen till pappa. Som vi längtat! Ska bli så skönt att komma bort en helg, då jag inte varit ledig en enda helg sen december och att vi ska till pappa gör bara saken ännu bättre. Åååååh det ska bli så skönt!!!
Nu ska jag duscha, hörs imorgon. Puss på er


Mot praktiken :)


God morgon världen!


22 Månader


Att säga hejdå är det värsta som finns

Fyfan vilken dag. Livet är så himla orättvist. Ligger hemma i soffan och vill bara försvinna. Försöker bara hela tiden påminna mig om att det var rätt beslut, det enda rätta att göra. Ändå gör det så ont. Ska sova ett tag nu, klockan 4 ere dags för jobb, hur nu det ska gå.

You'll be in my heart


Tolfte april

Hej hej hallåå. Idag var det ingen skola för min del då jag skulle till tandläkarn (hade inga hål, tummen upp för det). Och för första gången hade jag en bra tandläkare som varken gjorde mig illa eller nervös. Woho. Passade då också på att träffa min älskade Malin. Myste hemma hos mig med mat och massa tjejsnack, hade lite grejer att ta igen. Planerade också grejer inför sommarlovet, längtar sönder mig! Nu ska jag klä på mig och gå till bussen, har utvecklingssamtal halv 5 och efter det ska jag ut och köra bil med mami. Senare ikväll ska jag också förbi Dawids mormor och morfar, mys. Hörs ikväll eller imorgon, puss på er.


Bästa du


Helgen tog slut på 3 sekunder

Hej på er! Haha helgen bara försvann. Hann ju knappt med allt som jag skulle göra. Här e iallafall en kort update av vad jag gjort denna helg.
Fredag: Var på praktiken till klockan 6. Och under dagens gång dog min mobil, panik!! Så när jag slutat stod jag vid tåget, utan mobil och var helt okontaktbar. Och skulle möta min fina syster i stan, och så var tågen självklart inställda. Underbart. Speciellt när man är i SOLLENTUNA. Så jag fick ta bussen till kista och därifrån ta tunnelbanan. Mötte Frida på centralen så gick vi till China Wang och käkade kina buffé, så jäävla gott. Åt som ett djur. När vi var klara där rullade vi över till sergel och tittade på filmen RIO. Grymt bra!! Efter det hämtade Dawid oss så åkte vi hem till mig och hade fredagsmys.
Lördag: Jobb till klockan 5. UNDERBART att sluta så tidigt på en lördag. Blev hämtad av Dawid, så åkte vi hem till honom och käkade middag, köpte lite godis och körde på en lugn och mysig hemmakväll. Tittade på filmen Letters to Juliet. Jätte bra film!
Söndag: Hjälpte Dawids moster med att flytta och sen var det dags för jobb till klockan 10. Kuul.

Nu sitter jag i skolan, slutar snart. Efter det blire jobb till 9. Sweet


Hahaha fulaste bilden


Det bästa som finns


Jävla storm

Hej! Idag var det äntligen dags för praktik igen, som jag längtat! Fick dock jätte ont i huvudet mitt under allt, men annars har dagen gått jätte bra. När jag skulle hem var det dock inte lika kul. Stormen vi hade tidigare idag gjorde så att alla tåg mot och från centralen var inställda. Kuuul. Så jag var fast ute i sollentuna. Väntade på ersättningsbussen i 40 minuter tills jag gav upp och tog bussen till kista centrum och därifrån tunnelbanan till fridhemsplan där älskade mami hämtade mig. När jag kom hem ringde jag finaste Nadja, pratade i över en timme och vips så var klockan 9. Nu har jag ätit middag med min man. Ska snart sova, hoppas verkligen att tågen går som dom ska imorgon! Godnatt puss på er


Grattis älskade syster


Grå, kall & tråkig onsdag

Hola. Sitter i skolan och fryser. Vårt klassrum är så jäkla kallt, så kallt att mina fingrar är blåa. Efter skolan ska jag förbi farsta centrum och sen åka in och jobba. Så det här lär bli en trist onsdag....

Det går bra nu


Tisdag

Hej! Kom hem från skolan för en liten stund sen. Ligger nu i soffan. Underbart! Skulle egentligen åkt och gymmat med Malin men jag har lite skolgrejer som jag tänkte bli klar med först och sen så är alla mina träningsgrejer hemma hos Dawid, och min nyckel är såklart där och deras garageport är sönder. Just my luck. Så det blir lite svårt va. Nej nu måste jag sätta igång. Måste fixa lite käk också. Sen när mami kommer hem ska vi ut och köra. Efter det får vi se vad som händer. Puss & kram


♥ ♥


Skola och sen jobb

God eftermiddag! Sitter på tunnelbanan och är snart framme i slussen. Ska jobba till klockan 9. Frågan e bara hur jag ska orka, är helt slut. Skoldagen gick bra men kändes som evigheter. Nu ska jag vara social mot Denise. Hörs ikväll! Pussar

Söndagskväll med min älskling

Helloooo. Idag vare jobb 11 - 20, och helt plötsligt så hatar jag att jobba söndagar. FAN va folk det är. Inte lugn o ro en enda gång. Folk ska ha mat hela tiden. När jag slutat kom min finaste och hämtade mig. Blev så glad. Så åkte vi hem till mig och käka middag och ringde sen älskade papi. När vi pratat klart med honom åkte vi hem till Dawid. Nu ligger vi och Qela i soffan och tittar på Big brother. Ska snart sussa. Hörs imorgon, puss på er

En lördag med dessa tjejer - kan inte bli bättre


How to train your dragon

Hejsan! Ska strax gå och lägga mig men tänkte först bara snabbt berätta vad jag gjort idag. Jobbade först från 12 till halv 8. Hände en sjukt rolig grej på jobbet också, men berättar mer om det på måndag. Den här veckan har verkligen varit helt grym, bara massa goda nyheter. Det går riktigt bra nu. När jag slutat kom finaste Qela förbi jobbet, så åkte vi mot trångsund, bytte om och hämtade sen upp Victoria och Sigrid. Så åkte vi hem till Sigrid där det var dags för lööördagsmys. Käkade thai till middag (kärlek), käkade massa godis och tittade på How to train your dragon. Grym film! Efter det vare dags för Pippi att åka hem och för Siggan att dra vidare på party. Så vi körde hem Pippi och sen Sigrid till fållan och efter det åkte vi hem hit till Dawid & Qela. Nu ligger vi i soffan och ska när som helst gå och lägga oss. Imorgon ere jobb som gäller.
Puss på er.


Svettig tjej på jobbet


Vi laddade upp ordentligt för en braa fredag


Efterlängtat fredagsmys

Go kväll gott folk! Som jag längtat efter den här helgen. Mys är det enda som står på schemat. Eller ja jobb också men på kvällarna ere iaf mys som gäller. Idag var det praktik som alla andra fredagar. Hände en sjukt rolig grej, men vad det var får ni veta på måndag. Då får ni även veta en annan sjukt kul grej som hänt. Men som sagt, båda grejerna avslöjas på måndag. Hihi. När jag slutat på praktiken tog jag tåget hem, mötte mamma och Nicole i centrum, så handlade vi lite käk o gottgott. Spenderade sen kvällen i soffan med mamma, Nicole, Tobbe och Jonas. Mys! Nu är jag hemma hos Dawid. Ligger i soffan och tittar på film med Qela. Så underbart att bara ligga här och inte behöva tänka på något alls. Det har jag förtjänat. Nu ska jag fortsätta mitt fredagsmys. Hörs imorgon, pussar


Hahah snygg slinga, den levde sitt egna liv


Just nu


RSS 2.0