Som jag längtat, GOTT NYTT ÅR

Den här kvällen kommer att bli gryyyyym. Först ska jag hem till Jennifer där jag ska äta middag med mina fina tjejer. Är hur taggad som helst och jag är säker på att vi kommer ha hur kul som helst! Aaah är så taggad. Vid 11 ska jag ta en taxi in till stan, där Dawid och co befinner sig. Den här dagen/kvällen kommer bli ett perfekt slut på ett underbart år. 2011, nu kör vi!

Jag älskar er!

Halva delen av min fina familj, finns inga ord för hur mycket jag älskar er

Jobbar och sliter

Finns inte så mycket att skriva, jobbar, äter, myser med Dawid och sover. Imorgon blir det att sova ut, träffa Hanna och sen ha uppesittarkväll med Qela. Mys!


Jul hos pappa










Underbar jul

Åh vilken bra jul jag haft! Julafton började hemma hos Dawid med att vi gick upp vid 7, så badade vi ute i deras jacuzzi hela familjen, as mysigt. Sen var det jul-lunch hemma hos mig med familjen och Dawid, efter det åkte Dawid hem till sig och jag stannade kvar. Så firade jag jul med min fina familj och senare på kvällen åkte jag hem till Dawid och fortsatte fira julafton. Jätte mysigt var det! Fick jätte fina julklappar, men det bästa av allt var att få se allas glada miner när dom öppnade presenterna jag och Dawid köpt. På juldagen åkte jag och Dawid hem till min älskade pappa. Här har vi firat julafton igen, ätit massa god mat, myst, lekt med Apollo och bara haft det helt underbart. Idag åker vi hem igen, känns riktigt tråkigt, men är ändå jätte glad över att vi haft det så himla bra. Tack alla för en helt underbar jul! Älskar er

God Jul!


Uppesittarkväll, dan före dopparedan

Hej! Har precis slagit in dom sista julklapparna och ska snart gå ut till vardagsrummet och lägga klapparna under granen. Lyssnar på julmusik och hela huset luktar julmat, haha så nu är det verkligen julkänsla på högsta nivå. Om ungefär 2 timmar kommer Dawid och hämtar mig, då ska vi hem till honom och baka lussebullar, pepparkakor och knäck. Efter det blir det middag och klockan 9 blir det Uppesittarkväll med hela familjen Fredriksson. Mys!
Hoppas alla får en jätte fin kväll, så kanske vi hörs imorgon. Om inte - Så önskar jag er alla en riktigt God Jul!


Äntligen jullov!

Jag är leeeedig. Fyfan va skönt. Blev klar med alla inlämningar och prov innan lovet, så nu är jag helt fri från allt som har med skola att göra i 3 veckor! Igår jobbade jag från 8 till 5, åkte sen till farsta där Dawid var, så handlade vi lite julklappar. När vi var färdiga där köpte vi hem thaimat till oss och hans föräldrar. När vi ätit färdigt tittade vi på det andra avsnittet av Morden i Sandhamn och efter det var det läggdags.

Idag har jag verkligen sovit ut. Så jäkla skönt att vakna vid halv 11 och veta att jag kan fortsätta ligga där hur länge jag vill. Nu sitter jag och tittar på tv och ska snart duscha. Vid 1 kommer mamma, Frida (min syster) och Vladde och hämtar upp mig. Vi ska åka till Fridas farmor Ulla i uppsala och äta julmat. Mys!
Hörs sen, pussar


Lite bilder från i lördags





 


4e Advent

Idag är det 4e advent, vilket betyder julmys! Åkte hem till Dawids kusin Janna och hennes Rikard, så käkade vi massa julgodis och olika bakelser. Muuums. Satt också och kollade på handbolls finalen. När vi fikat färdigt där åkte vi hem till Dawid. Hjälpte Janine med middagen, så jag stod och rullade hemmagjorda köttbullar och Dawid skalade räkor, hahaha våra händer luktar apa just nu. Nu liggger vi i min säng och ska snart sova.
Hörs imorgon, pussar


Jag älskar dig


En riktigt bra lördag

Hola! Igår var jag på hundmässan med Janine, Qela, Nicole och Jolene. Gick runt där i flera timmar och kollade på alla urgulliga hundar. Vart helt kär i en 17 månaders bullmastiff, ville bara ta med henne hem. Nicole var helt överlycklig bland alla hundar och vi hade jätte roligt! Efter det åkte vi till trånkan och käkade thai, så kom Malin och gjorde oss sällskap. Åkte sen hem, duschade snabbt och bytte om, fick sen skjuts av mami till Jennifer där det var tjejkväll! Satt där och sjöng, skrattade, snackade skit och hade det jätte trevligt. Vid halv 11 drog jag och Malin vidare till Orres lokalfest där vi dansade loss tillsammans med Dawid o co. Tack alla för igår! Puss

Mollsan :)


Mys med la familia

Igår efter skolan var jag med tjejerna hemma hos Mickis. Tittade på Paradise finalen, snackade skit och skrattade tills vi fick ont i magen. Åkte hem vid 10 och så kom min Dawid hem till mig.

Idag hade jag bara en bild lektion på morgonen, så istället för att åka till skolan för en lektion så låg jag hemma och sov. Så skööönt att få sova ut. På måndag är det sista skoldagen för den här terminen, sjukt hur tiden bara flyger iväg. Men jag klagar inte. Idag ska jag bara ta det lugnt hemma med familjen. Ska laga en sjukt god middag och sen ska vi alla mysa och titta på film. En riktigt mysig hemma kväll med familjen. Hoppas alla får en fin fredag. Puss

196 dagar

ÅÅÅH blir tokig. Kan jag bara bli 18 nu så jag kan få ta mitt körkort? Skiter i allt annat, vill bara ha mitt körkort nunununu.


GRATTIS!


Sista veckan

Har precis skickat in två stora arbeten och fysatan va skönt det känns nu. Det kan vara det bästa med veckan innan jul, alla stora inlämningar och sista arbeten. Så skönt att 4 kurser är slut nu, vilket betyder aldrig mer naturkunskap. Woooooooho. Nu ska jag gå på rast och sen ha handel med Marja till halv 5. Efter skolan ska jag förhoppningsvis träffa Kim och fika. Sen ska jag hem och fira Jelle som fyller år idag!
Pusss


Lucia

Och så var den helgen slut. I lördags var jag hemma hos Linden med Dawid. Käkade middag och tittade på hockey. Åkte sen hem till Dawid och fortsatte ha lördagsmys med Qela, Björn och Jean.
Igår var jag först på lucia konsert i globen med mamma. Jätte fint var det! Efter det åkte jag och Dawid in till stan och käkade kina buffé. Var lite som att fira våran 18 månaders dag som är idag. Maten var iallafall aaaaas god och vi satt där i några timmar och det var jätte mysigt. Åkte sen hem och myste.

Nu sitter jag i skolan och ska när som helst gå på lunch. Går i skolan till halv 5 och sen blir det raka vägen hem, plugga ett tag och sen in till jobbet och skriva på lite papper. Hörs sen! Hoppas alla får en fin lucia. Puss


18 underbara månader


Vad vore en fredag utan mina tjejer?

Igår var det skola till 11, så sköönt med bara 1 lektion. Åkte efter det in till slussen för att hämta mina anställningspapper och massa andra papper som jag behöver ha innan jag börjar jobba. Efter det åkte jag hem och slog in julklappar tills Linda kom. Så åkte vi till länna med mami och sen hem till Nadja där det var fredagsmys med maaaassa gott. Kvällen bjöd på massa skratt och det var hur mysigt som helst, som alltid. Vid 12 åkte jag och Linda hem då jag hade träning vid halv 11 imorse. Tack tjejer för igår. Big loove!


♥♥


YESSSS

JAG HAR FÅTT JOBB!! WOHOOOO

Plugg-tisdag

Hej på er! Då var det dags för skola igen efter en låång skön helg. Var ledig igår så då tog jag det bara lugnt, åkte in till stan en snabbis och sen hem till Dawid. Den här dagen har typ sett likadan ut, skola till halv 3, sen in till stan igen (berättar en annan dag om varför. Håll tummarna!!) och sen hem till Dawid. Nu ligger vi i soffan, Dawid är sjuk så han ligger och sover medans jag pluggar handel. Har prov imorgonbitti så det gäller att plugga stenhårt nu. Hörs imorgon, puss

Du & Jag


20 dagar kvar

Idag var jag och Dawid och handlade julklappar i skärholmen. Shit va mycket folk det är som handlar redan nu, eller ja det är ju bara 20 dagar kvar men ändå. Så nu är jag nästan klar med alla, bara 3 klappar till och sen är allt färdigt. Riktigt skönt att ha det avklarat. När vi var klara där åkte vi till trånkan, käkade lunch och sen körde Dawid hem mig. Så åkte jag och mami hem till Ami i mitt lag och hämtade alla newbody produkter som jag sålt. Haha lyckades sälja 54 paket så nu har jag tre stora kassar fyllda med underkläder som jag måste dela ut till alla som beställt. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen bara ligga i soffan hela kvällen med min man, är ju fortfarande jätte förkyld och måste verkligen bli frisk innan måndag. Hoppas alla får en fin lördag.
PUSS

Idag är det ingen vanlig dag


För idag är det min storasysters födelsedag! Grattis på 28 års dagen älskade du.


Myskväll

Nu åker jag hem till min fina Sanna och spenderar kvällen där. Mys!

Livet ut


Halsont

Och så har jag gått och blivit sjuk. Fyfan va ont jag har i halsen. Hostar hela tiden och kan knappt prata. Kuul. Idag var jag iallafall i skolan till halv 3, då kom mami och hämtade mig och så åkte vi till huddinge sjukhus. Tog mina allergi sprutor och sen åkte vi hem. Nu har jag precis ätit och ligger nu i min säng. Har så otroligt ont i halseeen, döda mig. Snart kommer Dawid hit och tar hand om mig. Hörs imorgon! Puss


Finns inga bättre! Jag älskar er


RSS 2.0