Sista oktober

Idag blev det en heldag med Pippi. Shoppade i farsta, hämtade Nicole på dagis och efter det va vi hemma hos Dawid och fikade med hans föräldrar & lekte med valparna. Så mysigt! Sen kom min man hem och efter en stund kom hennes man också. Så drog dom och storhandlade och jag, Nicole och Dawie drog hem till mig. Så fick jag packa min stora väska medans Dawid lagade mat åt Nicole. På onsdag åker jag till pappa, ska bli så sköööönt. Har verkligen längtat! Nu ligger vi i sängen och ska snart sova. Blir att gå upp vid halv 6 imorgon för att sjunga för min man.


Min pojke blir snart stor

Idag firade vi Dawid med släkten, han fyller hela 20 år på tisdag. Känns så sjukt. Speciellt när man tänker på att vi blev tillsammans när han var sjutton. Haha lilla plutten då och nu ska han helt plötsligt bli stor. Gud jag låter som värsta morsan. Hela kvällen har iallafall varit jätte mysig med as god mat, underbart sällskap och massa skratt. Min älskling fick så himla fina presenter. Min present får han dock vänta med tills på tisdag. Nu har alla gäster gått så jag ska hjälpa Janine nu med att städa undan allt och sen sova. Så skönt att jag har lov hela veckan! Hoppas alla haft en fin helg. Puss


I'm sexy and I know it

Gårdagen vart sjukt lyckad. Hade så otroligt roligt. Kvällen började med thai mat hemma hos Qela med tjejerna, efter det vart det flams och dans tills vi skulle in till stan. Röjjde runt i Malins bil medans stackarn försökte fokusera på vägen. Hamnade på collage där halva trångsund befann sig. Dansade tills vi knappt orkade stå på benen. Och som pricken över i;t så blev jag stämplad på min stortå av ett groggluder. Haha då var det dags att åka hem. Fick ligga i bagageluckan då vi fick med oss en extra passagerare i bilen. Ramlade in halv fyra och somnade på 2 sek. Tack tjejer för en grym kväll!







Oh happy day

Fredag och äntligen höstloooov! Fyfasiken så underbart. Dagen har gått i 180. Var först i skolan, sen förbi hemtex och köpte äntligen rätt gardiner, efter det hämtade Dawids familj mig så åkte vi ut till Sollentuna och hämtade valparna. Dom är så söta att jag döör. Vid 3 var det dags för jobb och nu sitter jag på tåget påväg hem igen. Ska strax hoppa av. Hemma väntar min man med middag, massa gott och två små valpar. Ha en fin fredag! Puss


Back on track

Idag var jag ledig från skolan, helt otroligt skönt. Har nu ett enda arbete kvar att göra, så det verkar som att jag får ett plugg-fritt lov. Sån lättnad! Har varit lite överallt idag. Började dagen med ett gympass med Qela, Malin, Linnéa och Nadja. Kvalitetstid samtidigt som man faktiskt gör nytta. Efter gymmet var jag lite överallt med mina 2 systrar, mami och min lilla systerdotter. Så var vi i länna, globen, årsta berg, haninge och farsta. Skulle ha lite allt möjligt men största delen var för ett par gardiner som min pappa ska ha. Självklart när jag sen kom hem så hade jag köpt fel. Typiskt. Så fick jag ringa runt till varenda hemtex i hela Sverige kändes det som. Tack o lov så hade farsta dom så imorgon efter skolan blir det äntligen rätt gardiner! Har sen bara pluggat och haft mig. Avslutade dagen med ett 55 minuters cykelpuls-pass med min man, Qela och Carro. Kommer sova riktigt bra inatt.

Aldrig utan dig


Slut stressat

Jag måste verkligen lära mig att sluta stressa. Jag har varit så sjukt stressad när det gäller skola (största delen) och att hinna med träning och vänner. Och när jag hamnar i såna här stress veckor, vilket är typ alltid, så låser jag in mig med skolböcker och typ gråter över att jag inte hinner med något annat. Idag när Dawid hämtade mig efter skolan, så kände jag verkligen att jag måste sluta. Sluta ta så jävla stort allvar och ansvar i allt, att allt faktiskt inte hänger på mig. Nu måste jag bara fortsätta i dom tankarna. Ligger nu i soffan och har årets huvudvärk. Har tre uppgifter kvar att göra tills på fredag och jag ska bli klar. Fan vad jag har längtat efter det här lovet. Det ska bli så otroligt skönt! Inga läxor, inga prov, inga inlämningar på 9 dagar. Underbart!

Ta mig tillbaka till värmen


Plugghäst

Kom nyss hem från skolan. Riktigt skönt att sluta tidigt. Ska göra lite mat nu och sen börja plugga, har massa att göra. Stress. Så det är lika bra att jag börjar nu istället för att sitta här och babbla. Ska hinna med och gymma med min man också. Ha en fin tisdag. Pusss


4 dagar kvar


Måndag igen

Övningskörde imorse till skolan. Rullar på helt naturligt nu, så jäkla skönt. Mindre skönt att gå upp super tidigt. Sitter nu i skolan och ruttnar, går 8 till halv 5, men ska snart åka hem eftersom det är eget arbete från kl 1 tills vi slutar. Så då ska jag plugga hemma tills min man kommer hem så ska vi dra och kötta på gymmet. Sen blir det plugg igen. Ska försöka bli klar med allt den här veckan så jag slipper plugga på lovet. Haha kommer typ behöva låsa in mig hela veckan för att bli klar. Men det ska nog gå. Nu måste jag fortsätta, puss på er


SPA-kväll



Ullared

Vilken dag! Jag är helt slut. Sov 3 timmar inatt och blev hämtad 20 över 4 imorse av Mallan. Så hämtade vi upp resten och började resan mot ullared. Efter 5 timmars åkande var vi äntligen framme. Det var så sjuuukt mycket folk. Har varit där flera gånger innan och då har det aldrig varit sådär mycket folk. Haha jag, Malin, Pippi och Hanna var helt galna med våra kundvagnar. Nästan att man körde på folk för att komma fram, haha rikiga ullareds kärringar. Hittade massa fint och jag längtar så otroligt mycket tills jag och Dawid får inreda vår egna lägenhet! Det finns så himla mycket fina saker. Aaah jag längtar ihjäl mig. I nästan 8 timmar gick vi runt där inne, haha helt galet. Efter det åkte vi hem igen. Åkt bil i 10 timmar och shoppat i 8, haha en helt vanlig lördag. Tack tjejer för en grym dag!



Heeeeelg

Åh va skönt med helg!! Ska snart åka till sockenplan och köpa thai med min älskling. Mums! Senare ikväll har Qela fixat ihop en liten spa kväll med några av oss tjejer som jag e bjuden på, eller hon har inget val eftersom jag faktiskt bor här (ett plus när man e i ett förhållande, att man får ett till hem). Så det kommer bli jätte mysigt. Blir säkert idol också och massa gott. Ååh jag bara längtar. Den här kvällen kommer göra mig till en ny människa igen, utan massa stress. Det här kommer bli en grym fredag! Hoppas er blir lika bra.

Mysig dag

Ingen skola idag. Idrottslektion och en dunder förkyld tjej är ingen bra kombo. Har istället hämtat ut lite mediciner och spenderat resten av dagen med min älskade syster Jenny. Vi gick runt i stan i några timmar och pratade massa. Så himla skönt att ha henne hemma, även om det bara är för en dag. Imorgon åker hon tillbaka till Ungern där hon och hennes Miklos nu bor. Kommer sakna henne så! Men jag håller redan på att planera in en resa för mig, pappa och Dawid, hehe. Nu ska jag skriva lite på mitt tal inför nationella i svenska. Men först ska jag ringa upp min Malin. Vi ska planera lite inför morgondagen. Puss på er


Älskade syster


Idag är det ingen vanlig dag


För idag är det bästa Kims födelsedag. GRATTIS hjärtat!!


Fan vad jag längtar

Det blir tvåååå valpar!! Jag e så glad att jag knappt vet vart jag ska ta vägen. FAN vad jag längtar. Om 9 dagar får vi hämta dom.
Nu är jag i skolan. Jag och Denise håller på med vårt projektarbete. Snart är det design, så jääävla rolig kurs! Jag älskar min linje, så glad att jag i sista minuten valde handel & mode! Efter skolan ska jag och Dawid på massage på söder. Ikväll blir det plugg och fotboll. Skön onsdag!



Älskade vän


Höstmys

Ååh vilken mysig dag. Skoldagen gick sjukt snabbt. Kanske för att det faktiskt börjar bli roligare och roligare i alla arbeten jag har o göra. Så att tiden går fortare. Efter skolan kom bästa Sigrid hem till mig, så mös vi i soffan, pratade om allt och bakade chokladbollar. Kvalitetstid! Runt 6 skulle hon röra sig hemåt och jag bytte om till "kläder efter väder" och mötte upp min älskling för en lång promenad i regnet. Så skönt att gå runt bara vi två och njuta av varandras sällskap. Känns som att vi kunde gå i evigheter. Nu är vi hemma och har nyss duschat. Resten av kvällen ska spenderas i soffan framför brasan. Det bästa med hösten!


Kärlek vid första ögonkastet


12 dagar kvar

Igår var jag som sagt hemma hos Qela på tjejkväll/förfest, jävligt nice. Hade dock huvudvärk så det bara skrek om det så när tjejerna rörde sig mot stan rörde jag mig hemåt till min man. Så avslutade vi en bra lördagskväll med fifa turnering.
Idag har vi inte gjort mycket alls. Ändå har dagen gått sjukt fort. Var och hälsade på vår snart nya familjemedlem, lille Izzo. Om 12 dagar får vi hämta honom, iih ska bli så kul! Och sjukt mysigt. Nu e vi hemma igen, ska snart gå och lägga oss, börjar 8 imorgon. Kuuuul


Fina tjejer igår


♥♥♥


En jacka och två par skor senare

Jag e helt döööd. Jag och Dawid sprang runt i skärholmen centrum i två timmar letandes efter jackor och skor. Tillslut hittade vi det vi ville ha. Sååå nöjd. Åkte sen hem till honom och vilade, tyvärr lite föör länge då jag typ skulle kunna gå och lägga mig nu. Har nyss ätit middag och ska snart hoppa in i duschen. Kvällens planer är party hemma hos Qela med tjejerna. Får se om jag följer med ut sen. Vilket som så kommer det bli en grym kväll. Frågan är bara vad jag ska ha på mig???


Dags för shopping

Gårdagen spenderades först hemma hos mig med Sigrid och la familia. Drog sen hem till Sigrid och tittade på idol och käkade gott med hennes familj. Blev sen hämtad av min älskade. Riktigt skön fredag. Något jag verkligen behövde.

Nu ligger jag och Dawid i soffan. Vi ska snart käka frukost och fixa iordning oss. Efter det ska vi dra iväg och shoppaaa. Jag måste verkligen ladda upp med varma jackor och skor. Fryser ihjäl! Ikväll blir det festligheter. Hörs senare. Puss på er


Love


Äntligen freeeedag

Fyfan va skönt med helg! Jag har varit sjuk i princip hela veckan men ändå pallrat mig till skolan, vilket gjort att jag blivit ännu sämre. Snacka om dilemma. Men nu är det som sagt äntligen helg så nu kommer jag få vila upp mig och bli frisk tills på måndag! Dagens planer är att snart möta upp Sigrid innan skolan börjar. Efter skolan ska jag förbi haninge och hämta ut mitt nya leg, och kanske samtidigt träffa Malin om hon är hemma. Efter det ska jag hem och färga min systers hår. Sen får vi se vad resten av kvällen har att erbjuda. Måste ta det lugnt så är sugen på bio. Äh vi får se vad som händer! Puss

28 månader


Jävla skit

Har suttit på vårdcentralen i en timme för att få svar på ett prov. Så jävla irriterande. Speciellt när man har viktigare saker för sig, som att vara i skolan. Arg jag blir...

101011

Skola 8 till halv 5. Jag är helt död. Speciellt när man haft helg i nästan 5 dagar och förträngt allt som har med skolan att göra. Fick tillbaka våra prov idag som vi gjorde förra veckan. 40 rätt av 40 frågor. Så jääävla glad. Just nu ligger jag hemma i soffan och dricker te bara. Ska snart äta middag, väntar bara på att Dawid ska komma hem. Resten av kvällen ska spenderas i soffan. Har inga läxor eller inlämningar att göra (haha dom kommer säkert imorgon) så ikväll ska jag bara koppla av och ta det lugnt med min älskade.

The best part of me is you


Magisk kväll

Åååh vilken bra dag. Vi har firat bästa Peter som fyllt år i veckan. Åkte in till stan med Dawid och hans familj vid 4 tiden, så åt vi förbaskat jävla god thaimat på en av vår favorit restaurangen Sawadee. Så goott. Åt fem olika rätter och var helt proppmätt när vi gick därifrån. Haha vi alla rullade fram bort till Radison blu waterfront där vi kollade på Joe Labero - 20 år senare. Helt galen show! Så jäkla coolt med trolleri, samtidigt som det gör mig tokig att inte veta hur dom gör allt. Haha men det är väl det som är charmen i det hela. Nu är vi hemma igen och ska snart sova. Börjar 8 imorgon, suck! Hoppas alla haft en fin helg. Pusss. Bjuder på lite bilder, haha Peter på andra bilden <3



A real friend is one who walks in when the rest of the world walks out


Precis som det ska vara

Igår var vi massa hemma hos Sanna. Första gången hon är hemma från London på ett halvår. Men ändå så kändes det som att hon aldrig ens åkt. Kvällen bjöd på skratt i mängder och alla möjliga slags konversationer. Men det bästa av allt var att Sanna var med. Då var allt på plats igen. Vid 11 snåret drog folket in till stan medans jag drog hem till Dawid. Hade fruktansvärt ont i kroppen så orkade inte följa med ut. Istället blev det myskläder och god middag i Dawids soffa.





Fredagsmys

Gårdagen spenderades först med Sigrid. Tog en fika och gjorde lite andra ärenden. Efter det drog Sigrid till jobbet och jag mötte upp min syster, lilla Valentina och Malin. Käkade en as god lunch på olearys och så gick vi runt i Farsta innan vi åkte hem till mig. Käkade middag och spenderade resten av kvällen i soffan med resten av familjen och tittade på idol. Riktigt skön fredag. Hoppas ni alla fick en fin fredag. Puss


Underbar dag med mina systrar

Valparna igår var helt underbara! Dog lite grann när jag såg dom. Valde ut en valp som snart blir vår nya familjemedlem. Så mysigt!! Idag var jag som sagt ledig från skolan. Så imorse åkte jag till farsta och mötte upp min syster Frida och min systerdotter/guddotter Valentina. Hon e så jäkla gullig. Min lilla älskling. Efter en stund kom min andra syster Jenny som kom hem till Sverige igår, hon har precis flyttat från Italien till Ungern men är nu hemma och hälsar på. Så kul!! Dagen var så himla bra på alla sätt och vis. De enda som saknades var min bror och mina två andra systrar Nicole och Linda. Och självklart Lindas lilla Alva, min andra systerdotter. Hon e lika undebar hon. Haha massa syskon och syskonbarn att hålla reda på. Så underbart! Efter flera timmars kvalitéts tid så åkte jag hem till mig och Jenny fortsatte in mot stan för att träffa vänner. Nu är jag hos Dawid och ska snart sova, är helt slut. Imorgon på dagen ska jag hänga med Malin, Pippi och Sigrid. Efter det blir det syskonmys igen. Får se vad kvällen bjuder på!




Några timmar kvar tills jag tar helg

Provet imorse gick galant. Tack o lov för Dawid som orkar förhöra mig varje kväll inför alla mina prov. Haha annars hade det aldrig gått lika bra som det går. Sitter i skolan och har nu projektarbete. Ska snart gå till banken och lämna in våra flakpengar. Snaaaaart e det vår tur. Så sjuk känsla. Efter skolan ska jag, Dawid och hans familj åka och titta på valpar! Ska bli så jäkla kul. Dom är sååå söta. Kommer inte kunna åka därifrån. 
Ikväll när vi kommer hem ska vi mysa framför tvn och sen sova. Jag är ledig torsdag & fredag så idag tar jag helg. Underbaart



Tisdag

Lååååååång dag. Redovisning 8 imorse, var helt död när det var min tur att gå upp inför klassen. Men det gick jätte bra ändå. Resten av dagen gick i 180. Jobbade med mitt projektarbete och massa annat. När jag kom hem satte jag igång och plugga till mitt handelsprov och har gjort det iprincip hela kvällen. Tog en liten paus och bakade kanelbullar med Jelle och Nicole. Mumma. Nu ska jag fortsätta plugga. Snart kommer Dawie hit också. Mys!


Grattis på födelsedagen bästa Peter!


031011

Fan va tiden går fort. Skrämmande fort. För fort för att hinna med känns det som ibland. Vi är redan inne i oktober. Sjukt. Sitter just nu i skolan, slutar inte förns halv 5. Har projektarbete typ hela dagen så passar på att jobba med massa annat också. Rätt slappt faktiskt. Den här veckan kommer gå riktigt fort. Är ledig torsdag och fredag. Så jävla underbaaaart. Så ska försöka bli klar med allt idag och imorgon så att jag kan göra vad jag vill utan att tänka ett smack på skolan dom dagarna. Nu måste jag fortsätta! Hoppas alla fått en fin helg. Puss och Kram

Mikaelas birthday party



Qela 23 åååår!!

Tjeeeeena. Folket börjar nu rulla in och jag är knappt färdig, haha det här med att hålla tider är inte min grej. Tidigare idag så var jag och Qela på gymmet med Nadja, Nina, Therese och Lina. Träning och tjejsnack, kan inte bli så mycket bättre. Efter det har vi varit här hemma och fixat allt inför kvällen. Terre kom också hit och gjorde oss sällskap. Så köpte vi hem thai och pratade om allt mellan himmel och jord. Riktigt trevligt! Som sagt nu e folket här och jag e inte klar än, haha så borde inte sitta här och babbla. Ikväll firar vi Qela, kommer bli så gryyyyymt. Senare ikväll firar vi även Nina! Nu kör viiiiiiiii


RSS 2.0