Sista maj!

Skola till lunch och sen slutade vi. Känns ju riktigt onödigt att komma på en lektion där man jobbade med excel i en timme. Tack o lov att jag hamnade i en klass med dom skönaste tjejerna man kan hitta. Alla vi är så olika men ändå så himla lika. Fixade lite grejer i skolan och sen gick jag, Frida, Nathalie och Denise till farsta centrum. Shoppade lite och jag hittade äntligen min avslutnings klänning. När vi shoppat klart satte vi oss ute i solen och pratade massa skit. Åh det är så underbart väder nu! Tog sen bussen hem och har sen dess pluggat på min engelska. När jag är klar ska jag gå ut på promenad med Lalla, sen träffa Malin och efter det träffa min Dawie!


 


New York 2010



























Mors dag

Har haft en jätte mysig mors-dag här hemma. Hoppas du är nöjd med allting mami. Love you!! Blir snart hämtad av Dawid, då ska vi hem till honom och fira en till mors-dag med taco kväll och presenter. Lär bli jätte mysigt!
Hörs imorgon. Pussar

Eurovision Song Contest

I lördags skulle jag egentligen varit på fotbollsskolan, men under natten så sov jag riktigt dåligt igen och kunde knappt stå upp av att jag hade så ont i magen. Så det var bara att proppa i sig alvedon och somna om. Vid 2 var det dags för mig och Dawid att vakta Nicole, så vi åkte hem till mig och hämtade henne och sen åkte vi tillbaka hem till honom. Vi bakade, Dawid lekte med Nicole tills hon fick ont i magen av skratt, tittade på film och hade riktigt roligt. Självklart var det riktigt ansträngande att behöva vakta en snart 2 årig liten dyracell kanin när man själv inte mår riktigt bra, men när jag såg hur Dawid hela tiden hjälpte till och hur glad Nicole var över att få leka med Dawid och Bowie så var det helt klart värt det. När klockan blev halv 8 så var det dags för Nicole att sova och dags för Dawid att dra på race med grabbarna. Då gjorde jag och Qela middag och sen hade vi en jätte mysig kväll med Eurovision, popcorn med dipp och massa tjejsnack. Kan inte bli bättre!



Fredagsmys

I fredags stannade jag hemma från skolan. Sov riktigt dåligt hela natten + att min magont som jag fick på torsdags träningen ville verkligen aldrig ge med sig. Så jag var hemma hela dagen och bara sov tills klockan blev halv 4. Då åkte jag till haninge snabbt med Jelle och Nicole. Fick med mig lite grejer hem, som gör att man alltid mår litelite bättre. När jag var hemma duschade jag snabbt, klädde på mig och så kom Qela & Janine och hämtade mig. Så åkte vi till Sockenplan och köpte med oss thaimat hem. Maten var super god som vanligt och sällskapet ännu bättre. Tycker om dom två så himla mycket, kan verkligen prata med dom om allt. När vi ätit klart åkte jag och Qela ner till centrum snabbt och köpte cola, och när vi kom hem hade Janine börjat fixa i Dawids rum. Så vi tre satt och fixade där hela kvällen tills det var dags att åka och hämta Dawid som varit på bal. Åh han var såååå fin i sin kostym. Så jäkla snygg, även fast han tyckte att det var jätte obekvämt. Käkade sen glass och tittade på tv tills det var dags att sova.


Jag älskar dig världens bästa pappa


Home sweet home

Nu är jag hemma igen efter en helt sjuuukt bra vecka i galna New York! Har haft det hur bra som helst med masssssssssor med shopping och har fått uppleva så himla mycket på 10 dagar. Tack pappa och Malin för en oförglömlig resa! Landade hemma i Sverige i tisdags och blev då hämtad utav Dawids pappa. Åkte då hem snabbt och hoppade in i duschen, så kom Jossan förbi och sen kom Janine och hämtade mig. Så åkte vi och plockade upp Qela, åkte in till stan och var stöd för Qela hos tandläkarn. Fikade sen och efter det fick jag skjuts hem. Satt då med min älskade familj och umgicks och sen vid 8 kom min finaste och hämtade mig efter sin träning. Som jag saknat honom! Åkte sen hem till honom, så fick han öppna sin väska med alla 25 plagg + 2 par skor jag köpt till honom. Han blev så sjukt snygg i sina nya grejer, speciellt i skorna och alla skjortor. Hihi han blir bara snyggare och snyggare för varje dag. Så fick också Peter, Janine och Qela sina presenter. Sen blev klockan så mycket så vi låg och myste tills vi somnade.

Hade studiedag i onsdags, så jag och Dawid åkte till farsta och kollade på kläder, sen åkte vi och köpte thaimat och efter det åkte vi hem till honom och bara myste tills det var dags för honom att dra på träning. Då åkte jag hem och så kom min Linda hit. Så var vi hemma hos mig tills Dawid kom och hämtade mig.

Och ja, nu är det torsdag och jag kom hem från skolan för typ 2 timmar sen. Var så jävla roligt att träffa alla tjejer igen. Har saknat mina knasbollar! Nu håller jag på att lägga upp bilder från resan på facebook. När jag är klar ska jag käka middag och efter det dra på träning och efter den hämtar Dawid upp mig och så åker vi hem till mig.


Min finaste


NEW YOOOORK!!!

Nu drar jag, Malin och papi iväg till New York! Kommer sakna alla nära och kära.
Hörs den 25e!! PEACE


Min fredag

Idag har jag varit med mina två favorit tjejer hela dagen. Qela hämtade mig och Malin och så drog vi till haninge. Tittade på kläder och så käkade vi thaimat, sååå gott!! Sen åkte vi och hyrde film och sen hem till Peter och Janine (Dawids föräldrar), där vi sen spenderade hela kvällen. Vid 10 åkte jag, Malin och Peter in till stan för att hämta papi. Sen åkte vi tillbaka hem till dom så att pappa fick träffa Janine och Qela också. Efter det körde Qela hem oss till mig. Så nu har vi precis packat klart och ska nu gå över till David där det är fest och göra Qela sällskap. Vid 4 kommer Peter och hämtar oss och kör oss till flygplatsen. Så snällt! Hoppas alla har en bra fredag. PUSS

Resfeber - 2 dagar kvar

Idag är det två dagar kvar tills jag åker!! Har försökt packa så lite som det bara går för att kunna ta med så mycket som möjligt hem. Har ju nämligen tänkt att köpa mig en helt ny garderob där nere, eller det kanske är uppe? Haha whatever. Men nu ere så att min resväska inte vill samarbeta med mig. Bara själva väskan, utan någonting i den, väger hela SEX kilo. Och när den är färdig packad så väger den 9,6 kg. Och max kilo per person är 20 kilo. Haha asså min väska när vi ska åka hem från NY kommer ju väga 50 kilo eller nått. Men då betalar jag fan övervikt! Det är ju lätt värt det. Har också mått illa och haft ont i huvudet hela dagen och packat om min väska typ 40 gånger. Det är tur att jag har min Dawid, utan honom och hans underbara stöttande ord hade jag legat under mitt täcke och grinat. Så glad över att jag har dig babe. Om ca 30 minuter så kommer Sanna, Jossan, Carro, Hanna och Malin hit. Vi tjejer ska ha tjejkväll här hemma. Lite som en hejdå grej innan jag och Mallan drar iväg och gör NY osäkert. Lär bli as mysigt. Hoppas alla får en fin torsdag. Pussar och kramar


Dom bästa 11 månaderna i mitt liv


Livet är underbart

Strålande sol, shopping, uteservering, thaimat, Mikaela Fredriksson. Bättre kan det nog inte bli!


Tisdag - 4 dagar kvar

Idag har jag legat och stekt i solen hela dagen. Så underbart väder ute, och det bästa av allt är att klockan är snart halv 8 och solen skiner fortfarande lika mycket! Love it. Blev ingen skola för min del då jag knappt kunde andas av all pollen imorse, så min älskade pojkvän körde hem mig så att jag kunde ta min medicin. Har också fixat lite i min garderob och börjat kolla vad det är jag ska ha med mig till new york, eller vad jag inte ska ha med mig. Åh vad jag längtar, det är sjukt att tiden har gått så snabbt. Känns som att det var förra veckan det var 84 dagar kvar, och nu är det helt plötsligt bara 4 dagar. Tiden går så himla fort. Nu ska jag klä på mig, skicka in min engelska novell till Arne, göra klart 2 skol uppgifter och sen bli hämtad av min babe och så ska vi käka thai mat och ha en jätte mysig tisdag.
Hörs imorgon! Pussar


Hårt jobb lönar sig alltid

Idag har jag varit i skolan hela dagen, har gjort klart massa uppgifter, redovisat min engelska, lämnat in min bok recension och gjort ett matteprov som jag blev godkänd i. Det känns hur skönt som helst att ha massa saker avklarat. Nu är det bara en uppsatts som ska in imorgon och sen är jag klar med allting innan New York, känns så jävla bra. Är så stolt över mig själv, att jag har fixat och lämnat in allting innan jag åker så att jag slipper rester när jag kommer hem. Nu måste jag fortsätta plugga, ska träffa Dawid sen så vi hörs imorgon. Peace!

Koh phangan & Stand up comedy

Igår efter min match så hade jag 10 minuter på mig att byta om, duscha, klä på mig, fixa håret och sminka mig. Och jag klarade det! Sen var det ju lite tack vare att Dawid kom hem till mig när jag precis kommit ut ur duschen, det gjorde att jag skyndade mig lite extra så att han skulle slippa sitta och vänta. Åkte iallafall in till stan och så träffade vi resten av hans familj inne på urmysiga thai restaurangen Koh phangan. Hade jätte trevligt som det alltid är när man är med familjen Fredriksson. Åt jätte god för, varm och efterrätt. Det var så gott så att man bara ville fortsätta äta även fast man var jätte mätt. När vi ätit klart så åkte vi till djurgården för att gå på stand up comedy på circus vid skansen. Det var hur roligt som helst! Haha satt och skrattade tills jag fick ont i magen och när vi gick därifrån hade jag knappt något smink kvar. Åkte sen förbi Dawid och hämtade kläder till honom och efter det åkte vi hem till mig och sov här. En riktigt bra söndag, tack för igår! Ni är bäst.


Jag har världens finaste pojkvän


Idag är det bara din dag!


GRATTIS GRATTIS GRATTIS PÅ 21 ÅRS DAGEN VÄRLDENS BÄSTA MALIN!


Match!

Sitter hemma hos Dawid och orkar knappt hålla upp ögonen, även fast jag sovit hur länge som helst. Igår blev det myskväll hemma hos mig då jag knappt varit hemma något dom senaste 2 veckorna. Sen lite innan 12 blev det promenad med Linda och sen hem till Dawid för att sova där. Ringde också min Malin precis vid 12 slaget och bjöd på en födelsedags sång. Så svårt att tro att min lilla mulle börjar bli gammal nu, haha! Aja idag ska jag iallafall iväg och spela match och efter det ska jag äta med Dawids familj och sen så ska vi alla iväg in till stan för att kolla på en stand up grej. Lär bli riktigt roligt. Kommer inte ha tillgång till någon data förns ikväll. Men nu vet ni iallafall vad jag ska hitta på idag. Hoppas alla får en fin söndag! Puss


Malin 21 - Vem vågade gå längst?

Efter konserten åkte jag och Qela hem snabbt för att byta om, när vi var klara tog vi bilen till rondovägen där Malin hade sin lokalfest. Det spelades jätte bra musik så man dansade tills det gjorde ont i fötterna och skrek tills man fick ont i halsen. Och så var alla mina favorit tjejer och Dawie där, så det kunde inte bli så mycket bättre. Jag hade jätte roligt hela kvällen. Temat var ju också "naket", så det var ju riktigt kul att se vad folk hade på sig. Vinnaren av den som gick längst var ju såklart Forre, en peruk på paketet och absolut ingenting mer, haha det går inte att bli mer naken än så. Vid halv 3 höll jag och Dawid på att somna, så jag, Qela, Dawid, Erik och Linden åkte hem till Dawid och så släppte vi av Linda hemma hos henne. Gjorde toast och tittade på någon film som handlade om häxor och sen gick jag och Dawid ner och tog en dusch och efter det somnade vi på direkten. Hade en sån otroligt bra fredag. Tack Brallan för en jätte rolig kväll, jag hoppas att du är jätte nöjd med allting!!




































Ra ra ah ah ah, roma roma mama, gaga ohlala!!!

Konserten igår var så sjuuuuuuuukt bra! Jag och Qela stod jätte långt fram och skrek med till alla grymma låtar. Hade jätte roligt och Lady Gaga's röst var fan as bra. Hennes kropp var inte heller så dålig, den hade man verkligen inte tackat nej till. Den bästa låten var självklart Bad Romance som hon avslutade med. Jävlar vilket drag det blev då. Är så himla glad över att jag följde med på konserten och att Qela frågade mig ifall jag ville göra henne sällskap, för asså ni som inte var där igår eller inte ska dit idag - ni missar verkligen något!







Det lär bli en riktigt jävla bra fredag

Feber, dåligt humör och rethosta vaknade jag upp med idag. Känns så himla typiskt att jag just idag ska missa skolan och min engelska redovisning. Förhoppningsvis så har Arne ett hjärta och låter mig få redovisa på måndag istället. Vid 12 körde iallafall Dawid hem mig. Så nu ligger jag i min säng och försöker må lite bättre. Febern har iallafall släppt, men mitt dåliga humör lär inte försvinna, inte just nu iaf. Så jag ska väl sova eller något nu. Lite senare idag så ska jag käka tillsammans med Qela och sen ikväll så ska vi två på Lady Gaga! Kommer bli så jävla grymt, är så jäkla taggad. Efter konserten så ska vi till min bästa Malins lokalfest och fira hennes 21 års dag med nakentema, haha får se vem som vågar ha på sig minst kläder. Så jag har en känsla av att det kommer bli en riktigt jävla bra fredag med alla mina favorit personer. Det enda problemet är ju vad man ska ha på sig, eller rättare sagt vad man inte ska ha på sig, haha!
Hörs kanske senare, eller så hörs vi imorgon med massor av bilder! Hoppas alla får en bra fredag. Pussar


Stressssss

Blev ingen skola idag. Sov rätt dåligt då Dawids rum först var iskallt och som sen ändrades till varmare än i en bastu. Så när klockan ringde mådde jag jätte illa så då var det bara att sjukanmäla sig och fortsätta sova i väntan på bättre tider. Haha gud va deppigt det där lät. Åkte sen till farsta med Qela. Tittade i affärer och jag hittade en jätte fin blus som jag är kär i (läs mamma). Sen köpte vi glass och så åkte vi hem. Gjorde lunch och så tittade vi äntligen klart på Avatar. Åh den är så bra! Älskade slutet. Låg sen och sov ett tag med Dawid och lite efter 6 skulle han och jag på träning, så han körde hem mig och nu är jag ombytt och klar. Har samling om 5 minuter, så det är ju tur att jag bor 3 minuter ifrån mossen, hihi. Efter träningen lär jag åka hem till min man som vanligt, eller så kanske vi sover här. Äsch vi får se, spelar ju egentligen ingen roll vart vi sover. Haha asså who cares, aja hörs imorgon! PUSS


My life would suck without you


Onsdag

Fick skjuts utav baby idag igen till skolan, hihi så skönt att slippa ta bussen. Efter skolan åkte jag till centrum och så mötte jag Jonas, mami och Nicole. När jag kom hem tog jag en dusch och efter det har jag pluggat hela eftermiddagen. Nu har jag klätt på mig och blir snart hämtad av Dawid. Vi ska hem till honom och leka, förhoppningsvis också titta klart på Avatar. Sover kvar där (som vanligt), så vi hörs imorgon. Pussar!


Farsta gymnasium förstör mitt liv

Hann inte skriva något igår efter jag varit i skolan, hade verkligen fullt upp. Kom hem, duschade, firade Jonas och sen kom min baby och hämtade mig. Hemma hos honom så gjorde vi käk och så tittade jag och Qela på fortsättningen av Avatar medans Dawid låg och sov på mig. Filmen blev mycket mycket bättre och jag gillar själva handlingen grymt mycket! Längtar tills ikväll då vi förmodligen ska se klart slutet, haha vill verkligen veta vad som händer!

Imorse gick jag och Dawid upp vid halv 8, så gick han ner och gjorde frukost medans jag klädde på mig och städade upp i hans rum. Haha perfektionisten. Vid 20 över 8 körde min älskling mig till skolan så att jag skulle hinna till mitt nationella prov. Så gulligt! Provet gick jätte bra, det enda som var störande var att en tjej satt och kollade på alla mina svar så fort jag kollade bort. Morr. Nu har jag idrottsteori med Björn och vi är 4 elever, haha illa. Efter skolan så ska jag hem och skriva klart min redovisning om USA och sen ska jag på träning. Och min jävla redovisning ska vara klar på fredag och det är sjukt mycket att göra. Åh snälla ge mig bara sommarlov nu, orkar inte med skolan längre. Drunkar i plugg snart.


Ett stort grattis på 21 års dagen!


Söndagsmys med mina favoriter

Åkte hem ifrån Waxan vid 1 tiden och så var vi hemma hos mig runt halv 2, bytte om snabbt och så åkte vi hem till Dawid. Då drog jag och Qela till haninge, käkade lunch och så tittade vi på kläder. Qela köpte en as snygg spets klänning och så köpte jag två ringar (haha döda mig inte nu mamma). Åkte sen till farsta där vi letade efter ett par lack leggings till Qela som vi tillslut hittade inne på Åhléns. När vi var klara där gick vi och handlade mat och sen åkte vi hem. När vi kom hem till dom så åkte jag och Dawid först hem till mig för att packa ihop partytältet, hämta kläder till mig och sen åkte vi förbi mossen en snabbis. Åkte sen tillbaka hem till honom och så fick Dawid grilla grönsaker och kött medans jag och Qela fixade pommes och såser. När vi ätit klart tittade vi på Avatar tills vi tröttnade, haha vilket var efter typ en halvtimme. Den filmen var inte riktigt våran grej. Sen var klockan helt plötsligt 11 och då var det dags att sova.


En fullspäckad lördag

Vid lunch åkte vi ner till centrum och köpte thaimat och så handlade vi på ica. Åkte sen tillbaka hem till Dawid och käkade där. Vid 3 åkte vi hem till mig så att jag kunde byta om och ta med mig grejer till kvällen, sen åkte vi in till söderstadion och släppte av Waxan som skulle kolla på Hammarby - Norrköping. Åkte hem till Dawid igen där Qela var, så fixade vi oss 3 tillsammans och sen drog vi hem till Dawids kusin Janna som fyllde 22. Hade jätte trevligt där och maten var super god! Fick också titta på Törnrosa med Jolene och Susanne. Vid 9 åkte jag och Dawid till sköndal för att hämta Erik, och sen åkte vi hem till Waxan ute i tyresö. Där var det riktigt lattjo och när det var dags att sova så fick jag och Dawid sova i ett urmysigt loft på nedervåningen. Gillart!


Min valboooorg

Mötte upp Qela inne i stan, käkade lunch och snackade massa skit. Efter det gick vi runt och tittade i massa affärer. Drog sen till söder för att träffa Dawid och co som hade mösspåtagning. Så var vi där ett tag med dom och sen drog jag och Qela till farsta. Handlade mat och gick förbi systemet. Sen lämnade hon mig hemma hos mig och då kom alla tjejer och så fixade vi allt inför kvällen. Vid 7 kom grabbarna och så satt vi satt på min altan under ett partytält, lyssnade på musik, grillade och hade jätte trevligt! Skulle egentligen efter det åkt ner till brandsprutan till min lagfest, men efter massa grejer om att vissa inte fick komma och annat skit, så bestämde vi oss för att fortsätta kvällen hemma hos mig med singstar och annat lattjo. Åkte sen hem till Dawid och så sov vi där. Även fast kvällen inte blev som vi tänkt oss så hade jag ändå jätte roligt, så tack alla för en trevlig valborg!















RSS 2.0