Godnatt

Nu ska jag sova. Eller iallafall försöka. Sitter och tittar på fotboll med Dawid, som vanligt. Är skit trött och det bästa av allt är att jag börjar halv 11 imorgon. Sooooovmorgon!
Aja natti :)


Sista dagen i augusti

När jag slutat så gick jag, Amanda, Simret och Denise till Burger King och när vi var klara där gick dom till tunnelbanan och jag tog rulltrappan upp där mami satt. Hon fixade sina älskade naglar (hon överlever inte utan dom). När hon var klar gick vi in på h&m och sen till bokia för att köpa ett block till mig. Åkte sen hem och la mig i sängen direkt. Var/är så sjukt trött. Skippade middagen och sov i nästan 2 timmar. Blev väckt av att Nicole var lite grinig, vilket var bra för annars skulle jag nog sova hela kvällen och då skulle jag varit super pigg när det väl var dags för att sova.
Jaja nu vet jag inte ens vad jag snackar om. Helt ointressant också för den delen. Ska duscha nu.
Puss


Och såhär glad var Amanda när Anna berättade om vårat prov som är på fredag


Onödig information

Jaha, nu har jag lärt mig att vissa svenska ord kommer egentligen från andra språk.
Så på två timmar har jag lärt mig det här;

Paprika - Ungerska
Gerilla - Spanska
Pyjamas - Hindi
Robot - Tjeckiska
Kalabalik - Turkiska
Idrott - Isländska
Slagsida - Holländska
Kaffe - Arabiska
Hyvens - Finska
Lattjo - Romani
Odds - Engelska
Tolk - Ryska
Byrå - Franska
Vemod - Tyska
Huller om buller - Holländska
Koj - Holländska
Te - Kina
Tjej - Romani
Turist - Engelska
Madrass - Arabiska
Asyl - Grekiska
Garderob - Franska
Hundra - Norska
Torg - Ryska
Kebab - Turkiska
Dunkel - Tyska
Kiosk - Turkiska
Schack matt - Persiska
Droska - Persiska
Pojke - Finska
Chili con carne - Spanska
Safari - Arabiska
Trottoar - Franska
Skandal - Grekiska
Saga - Isländska
Maila - Engelska
Melodi - Grekiska
Slalom - Norska

2 cool 4 school

Ingen förstår hur jobbigt det var att gå upp imorse. Fick för mig att jag skulle bli piggare av att duscha, men det blev helt tvärtom. Gick till bussen, där jag som vanligt få stå och vänta i 100 år och när den väl kommer så är bussen proppfull. Möttes av två väldigt fulla killar i farsta centrum. Dom hade ett varsitt ölglas i handen och så sjöng dom. Kunde inte låta bli att börja skratta. Så sorligt att gå full klockan halv 8 på en måndags morgon dyngrak med knappt några kläder på sig.
Meeen iallafall, nu har jag svenska. Vi pratar om "blattesvenska". Så jävla trååååkigt.
Aja Simret håller på att fixa facebook och hon behöver hjälp.
Puss


Några tjejer i klaassen :)


Sov dags!

Klockan är halv 11 och jag ska nu gå och lägga mig. Har precis tittat klart på Män som hatar kvinnor med Dawid. Filmen e så jäääävla bra.
Orkar inte hålla upp ögonen längre. Börjar 8 imorgon, kuuuul. Godnatt peace

Att jag alltid lyckas bli så otroligt snygg


So little time, so much to do

  • Lägga in låtar på min ipod
  • Packa min väska tills imorgon
  • Välja ut kläder tills imorgon
  • Ta emot alla bilder från igår som Malin ska skicka
  • Vila innan jag åker till Dawid
  • Hitta en tröja som gått upp i rök
  • Hyra film och köpa godis

Allt det här ska jag ha hunnit göra på kanske mindre än 2 timmar. Beroende på hur länge Dawid äter och när han ska äta. Jag kommer aldrig hinna, det fattar vem som helst. Men man kan ju alltid försöka!


Längtar

18 dagar kvar tills jag åker till pappa!!!!!

Sunshines


Hej alla vänner tömmer glasen & nyp en hona i stjärten!

Gårkvällen var faktiskt riktigt lyckad. I början var det riktigt stelt då det blev tjafs av en viss anledning. Onödigt! Sen dog min mobil och efter det blev allting mycket mycket bättre. Anki och Lillen hade gjort det jätte mysigt, Linnéa åt över 20 kräftor, jag tryckte i mig potatissallad, snaps visorna var igång och stämningen blev på topp. När alla käkat klart så drog alla tjejer över till dansgolvet och dansade loss. Efter ett tag kom alla killar och gjorde tjejerna sällskap, Anki, Lillen, Lollo och Matias(?) visade också sina moves. Jag hade riktigt riktigt roligt och kvällen kunde nog inte blivit bättre! Dawids pappa hämtade oss vid 3 och eftersom vi var för många i bilen så fick jag och Dawid ligga i bagageluckan, vilket var riktigt skönt då vi båda somnade på direkten. Vaknade upp när vi lämnade av Charlie och så satte vi oss i baksätet. Ramlade in efter halv 4 och jag har nog aldrig längtat så mycket efter att bara få lägga mig i sängen.


Och såhär snygga var vi igår :)


Krääääftskiva!!!!!

I gotta feeling that tonight's gonna be a good night, that tonight's gonna be a good good night :)


Uppe med tuppen

Jag vaknade vid 7 av någon konstig anledning. Så jag låg i mitten, intryckt och mosad medans Malin och Dawid bred ut sig. Försökte somna om men det var helt omöjligt. Så jag halv sov till halv 9 då Dawid vaknade. Han gick upp och hämtade Nicole som väckte Malin. Nu har Dawid dragit på träning och jag & Malin ligger fortfarande i sängen och myser. Ska snart gå upp om jag får som jag vill :)
Hörs sen, PUSS


Jag älskar dig


Fredags mys!

Jag sitter här med Malin. Vi har precis tittat på massa videobloggar och as garvat. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på nu. Antingen kollar vi på film, går ut och går eller hittar på något annat lattjo. Ta det lugnt ska vi iallafall göra. Just nu är det planering imorgon inför våran kräftskiva. Hoppas verkligen på att den kommer bli riktigt lyckad! Och som det känns just nu så lär den bli det. Vi har fixat sånghäften och ska snart fixa skivor.
Dawid kommer nog hit sen och så ska vi alla 3 titta på Män som hatar kvinnor, igen.
Puss

Bulgarien 2009 del 2



































Bulgarien 2009








































Changing

Sitter och tittar på alla massa bilder från förut. När jag hade jätte ljust hår, brydde mig aldrig om vad jag hade på mig, då jag lät vem som helst trycka ner mig, när jag aldrig sa ifrån om någon gjorde nått dumt mot mig, när skolan inte ens fanns på kartan och jag trodde att jag aldrig skulle kunna leva utan dom personerna som man stod närmast då.
Ingenting är så längre. Mitt hår är långt ifrån jätte ljust, jag bryr mig nu om vad jag har på mig, jag låter ingen trycka ner mig, när någon gör något fel mot mig så talar jag om det, skolan är högst upp på listan och personerna som jag inte trodde att jag kunde leva utan är borta från mitt liv. Som att dom aldrig ens varit med från början.
Om jag hade varit den personen jag var förut och sett mig själv nu så hade jag aldrig trott på att det var jag. Och när jag tänker tillbaka hur jag var förut så kan jag inte ens fatta att jag varit så, känner inte igen mig någonstans. Jag är glad över att jag har förändrats, på alla sätt och vis. Jag är fortfarande lilla osäkra Erica som jag alltid varit, bara det att jag nu vågar säga ifrån, jag prioriterar saker annorlunda, jag har lärt mig att jag faktiskt kan leva utan dom som var "mitt allt" och har helt enkelt börjat bry mig om hur jag ser ut. Så ja vad ska man säga.. The old me is dead and gone, fast ändå inte

 


E


I'm nothing like a girl you've ever seen before,
nothing you can compare to your neighborhood hoe

Sjukling

Så typiskt att man blir sjuk när det ska bli helg. Det enda positvia om det nu ens finns nått som är det, är att jag bara hade en lektion idag. Och det dom gjorde på lektionen har jag redan gjort klart här hemma nu, så jag kommer inte ligga efter.
Så jaha, dagens planer är att ligga i min säng, proppa i mig alvedoner och förhoppningsvis bli frisk till ikväll så att jag kan göra något iallafall.
Nu ska jag vila! Puss


I found a way to let you in, but I never really had a doubt

You had me at hello

Torsdag

Det var riktigt svårt att komma upp imorse, även fast jag hade sovmorgon. Låg och vred mig hela natten och vaknade upp flera gånger. När mitt sista alarm vid kvart över nio satte igång så tvingade jag mig själv upp. Fick ta en snabb dusch och stressa runt i huset. Var snabbare än jag trodde då jag var klar med allt en kvart senare. Så klockan var halv och min buss gick inte förns kvart i. Så jag knatade iväg till bussen i lugn och ro. Var i skolan vid 10 och så hämtade jag mina saker och var i perfekt tid till engelskan. Gjorde inte så mycket idag heller faktiskt. Nästan hela klassen började bråka med Arne (engelska läraren) för att han inte kunde acceptera att en i min klass inte ville läsa högt.
Efter lunchen åkte vi till stan för studie besök i nått hus där en grevinna hade bott. Där finns nu massa klänningar som kändisar bärt, som prinsessan Diana, Audrey Hepburn, Naomi Cambell och massa andra. Vissa klänningar var jätte fina faktiskt!
När vi var klara så gick jag, Simret och Amanda till mcdonalds. Satt och pratade as länge och efter ett tag kom Evelyn och Nathalie. Så vi alla satt och snackade as länge, precis som att vi hade känt varandra i flera år.
När vi skulle gå till tåget så mötte jag upp Sanna och så gick resten till tåget medans jag och Sanna fortsatte gå runt i massa affärer.



En klänning gjord av pasta! och en klänning som är tillägnad till Marilyn Monroe

Klänningen prinsessan Diana bar och sen tre fina svarta klänningar

En överlycklig Amanda och Evelyn & Nathalie

Amanda och Simret

Jag och Simret och en otroligt snygg Sanna


Ta mig härifrån

Allting känns så fel just nu. Vet inte vad det är, vet bara att jag inte orkar vara kvar här. Vill åka till pappa nu, stänga av mobilen och bara försvinna för en helg. Har ingen att prata med, ingen som skulle förstå. Stänger av telefonen nu, låser min dörr till rummet och gömmer mig under täcket. Godnatt


Hahahahahahaha!!!!

Igår när jag, Kim och Malin var påväg hem till Kim för att hämta filmen som vi skulle titta på så möttes vi av det här:



Hahahahahhaha kan inte sluta skratta

Sweet dreams

Jag har legat och sovit ungefär hela kvällen. Åkte till eko med hela familjen. Letade efter skolblock eftersom jag behöver några till, men det fanns bara block med spiderman på och bladen var as konstiga. Så dom skippade jag. Åkte sen och handlade food, lekte med Nicole vid utgången medans resten packade ner allt i påsar.
När jag kom hem tog jag en lång dusch och sen la jag mig i sängen igen. Så nu ligger jag fortfarande här och tittar på The Bachelorette. När det är slut så ska jag sova.
Puss


två minuter över tre

Fick skjuts av mamma idag till skolan. Hade inga riktiga lektioner idag heller. Fick våra datorer idag och sen efter lunchen hade vi dubbel lektion i idrott. Riktigt meningslöst eftersom vi inte gjorde ett piss på dom två lektionerna och hälften av klassen var inte ens med. Sista lektionen som var handel var inställd så vi slutade efter idrotten.
Nu har jag nyss duschat och ska snart vila tror jag!
Puss



Charmtrollet igår under filmen

Män som hatar kvinnor

Filmen som vi tittade på igår var helt klart den bästa svenska filmen jag någonsin sett! Vi kollade då (som man nästan fattar av rubriken) på Män som hatar kvinnor. Ni som inte sett den har verkligen missat något! Bääästa



Tisdag

Hade sov morgon till halv 11 vilket va hur skönt som helst. Hade engelska för första gången. Våran lärare heter Arne och verkar vara lite slow, men annars helt okej. Matkön var lika lång idag. Haha världens tjat om maten hela tiden, men iallafall. Efter lunchen hade vi idrotts terori och så gick vi igenom betygskriteringarna. Min idrottslärare heter Björn (tror jag) och han är dum i huvudet. Kommer nog aldrig komma överens med en sån människa och efter idag så borde han skjutas. Efter skolan åkte jag, mamma och Nicole till haninge för att gå på ett möte. När vi var klara fick jag en klocka av mamma och sen åkte vi hem.
Nu har jag duschat och ska snart åka hem till Malin för att titta på film med henne och Kim.
Puss


Strömstad 09


Food is love

Började 8 imorse med svenska, vilket var den första riktiga lektionen. Efter den lektionen hade vi inte så mycket mer till lektioner, eller vi var i klassrummet och sånt men det blev aldrig något mer arbete.
Satt och skickade sms med Simret på lektionen om att vi båda var super hungriga och att det var över en timme kvar tills det var lunch. När klockan slog halv 12 sprang vi till matsalen och hann ta 4 steg inne i matsalen när vi möttes av världens längsta matkö. Så jävla typiskt när man verkligen är super hungrig. Så vi fick stå i kö i nästan en kvart. Det var nästan så att man inte ens var hungrig längre när man kom fram till maten. Aja nog om mat. Fick en ny tjej i klassen idag. Alltid kul med flera tjejer i klassen. Tittade på film sista lektionen, som vi sen kommer jobba med. Den var riktigt bra faktiskt. Tur nog, annars hade det varit hur tråkigt som helst att jobba med den.
Hade sällskap med Simret till tunnelbanan och sen så skiljdes vi åt. Och på bussen hade jag sällskap i telefonen av min Mulli.

Nu har jag käkat middag och ligger nu i min säng och tittar på tv. Kommer säkert somna i nån timme så jag ska sätta alarm på min telefon så att jag inte sover hela kvällen och inte kan somna sen när jag egentligen ska sova.


Godnatt!

Har nu packat min väska som jag ska ha till skolan imorgon. Fixat med alla papper och block. Så det slipper jag göra imorgon bitti.
Ska när som helst duscha och sen ska jag faktiskt sova. Är sjukt trött och ska upp vid 7 imorgon.
Godnatt! Puss


kan. inte. sluta. skratta.


HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA *ont i magen*

fjorton&trettiofyra

Min match mot Nacka/järla är inställd, vilket var lika bra då jag mår piss igen (min medicin) och då slipper jag ha ångest över att tacka nej till en match. Istället tänkte jag åka och titta på Dawids match, men eftersom jag känner mig själv alldeles för väl så vet jag att jag aldrig kommer orka sitta och titta på en match i mitt tillstånd.
Så jag har absolut ingen aning om vad jag ska göra. Ingen är hemma, dom är i nån lokal i typ stan och firar Nicoles 1 års dag. Även fast hon fyllde 1 i Juli. Och jag är inte där för att jag skulle spela match, vilket jag inte ska nu. Så vad jag ska hitta på återstår att se. Kanske fixa klart allt i mitt nya rum. Inte för att det finns så mycket att göra men ändå. Eller stor rensa i min garderob, eller kanske leta fram mer anteckningsblock till skolan. Nått lär jag hitta på, först ska jag sova ett tag!
Puss

Happy


jätte ful bild, men den e så jag så det bara skriker om det

Söndag

Efter jag käkat middag igår så kom Tette och hämtade mig. Vi åkte hem till henne och så satt vi i soffan och bara snackade massa skit. Bytte sen om till bättre kläder eftersom vi båda hade mys kläder på oss innan. Lite efter 9 åkte vi till Malins jobb (där Tette också jobbar) och hämtade upp henne när hon slutat. Åkte förbi en snabbis hos familjen Öhrn, sen åkte vi tillbaka till Tette. Där det var massa folk. Åkte sen till vega baren vid ett och sen kom Dawid och Dennis och hämtade mig och Malin. Vad som hände efter vi släppt av Malin och åkt till mig behöver inte tas upp. Onödigt och riktigt dumt är det enda som går att beskriva det med.


Skit match

Åkte och spelade match nere i vreten. Vi mötte Järla och det gick åt helvete hela matchen. Dom fick in ett skit mål som våra backar bara gav bort. Och alla anfall och alla chanser vi hade var bara skit, bollen ville verkligen inte in i målet. Domaren sög, så otroligt dålig.
Så nu har jag fått skriva av mig lite om allt dåliga. Det som var bra var att nästan alla i laget verkligen kämpade, krigade på som aldrig förr.
Sen fick jag höra att vi nämligen möter dom imorgon igen fast i en annan serie, så imorgon åker dom på stryk!

Nu har jag iallafall duschat och ska när som helst göra frukost/lunch/middag. Sen kommer Tette och hämtar mig, som jag för övrigt inte träffat sen Malin blev 20, vilket var i MAJ! Illa! Sen ska vi hämta upp Mallan också, när hon slutat jobba. Så vi hörs lite senare eller imorgon, Puss



Tette och Mallan

Fredag 21/8

På förmiddagen åkte jag till nacka forum med Sanna, Charlie och hans flickvän My. Gick runt i tittade i massa affärer, käkade på taco bar och sen drog vi hem.
Mådde verkligen piss när jag kom hem. Fattade först inte varför men sen kom jag på att jag igår börjat med mina mediciner igen, som gör att jag kommer må illa i ungefär 2 veckor. Så jag kommer inte vilja äta något, vilket jag måste eftersom alla riktiga lektioner börjar på måndag och då behöver jag mat för att orka..
Så jag låg i soffan hela kvällen tills typ 8 och så körde Jelle mig till Dawid. Han satt och käka och efter en liten stund kom Dennis och hans flickvän Denise. Vi satt och tittade på tv och sen vid halv 9 drog vi till rondo för att hämta upp Namtal.
Åkte till heron och så tittade vi på Sommaren med Göran. Den var jätte rolig, bättre än vad jag hade förväntat mig faktiskt!



Sweeeet

Låg och tittade på klockan och tänkte på att jag snart måste sova för att orka gå upp imorgon bitti. Så jävla surt kändes det att behöva gå upp imorgon tidigt då jag idag verkligen är helt slut. Och sen nån minut efter mitt tänkande om hur synd det är om mig så kommer jag på att; JAG ÄR LEDIG IMORGON!!!!! Kunde ju inte komma lägligare. Fysatan så skönt. Att slippa gå upp vid åtta just imorgon, kan inte bli bättre.
Nu ska jag sova, natti :)


tired

Träningen gick bra. Körde några roliga övningar och vissa kändes lite onödiga, men annars var det en rätt bra träning.
Åkte hem och tog en lång skön dusch, gick sen upp till bild telefonen (en telefon för döva, typ som videosamtal på msn) och ringde till papi. Snackade i en halvtimme eller mer kanske. Saknar honom jätte jätte mycket. Men snart åker jag dit igen, ska bli så skönt. Har inte träffat honom på över en månad.
Nu ligger jag i pappas t-shirt och mina fula hemma shorts. Dawid kommer väl om kanske en halvtimme eller nått. Så det gäller att kunna hålla sig vaken tills han kommer.
Nu ska jag borsta tänderna, pusspuss


papi papi papi chulo

Mode projekt

Tog kvart i 9 bussen till skolan och var i klassrummet några minuter över 9. Då började vi med ett litet mode projekt och så delades klassen upp i 4 olika grupper. Vid 12 var alla klara och så slutade vi för dagen.
Gick runt i farsta centrum med Simret i min klass, sen åkte hon hem och jag mötte min syster Jenny. Vi käkade, tittade i affärer och snackade om allt möjligt. Köpte en kofta (igen) och en tröja. Fick också en tröja utav min syster, tack!! Sen när vi gått runt i alla affärer så tog jag bussen hem. Känns så sjukt nu att jag inte kommer träffa henne förns i maj nästa år när vi åker till New York för att hälsa på henne. Så på måndag åker hon tillbaka till USA. Kommer saka dig jätte mycket!!!!!
Nu ligger jag i min säng och ska sova tills vi ska äta middag, sen blir det träning!
Puss

Och såhär blev det (min grupps är den första bilden)






Barcelona - Manchester City

Dawid kommer när som helst och vi ska titta på fotboll och sen sova. Så godnatt, vi hörs imorgon!
PUSSSSSS


En snabbis i farsta

Åkte till farsta med mamma, Tobbe och Nicole. Fick med mig hem en kofta, en pärm och två stycken anteckningsblock som jag behöver till skolan. Hittade också en annan söt kofta men det fanns inte tid för att prova och ha sig eftersom dom skulle stänga. Men eftersom min skola ligger 5 min ifrån centrum så kommer jag knata dit imorgon och prova massa saker.
Ska snart duscha och välja ut kläder tills imorgon. Och senare så kommer Dawie hit. Men nu ska jag kolla på massa fina koftor, stövlar, långärmade tröjor, halsdukar, mössor och väskor till hösten.
Puss

Gånger fyra


Diagnos i svenska

Började nio som vanligt och dagen började med lekar som vanligt. Bara för att alla ska lära känna varandra. Sen hade vi en typ frågesport där man skulle ta reda på vart vissa saker låg, när bibloteket stängde, vad rektorn hette osv. Jag och Sophie i min klass vann (jättejätte stolt). Efter lunchen hade vi 2 prov i svenska och när man var klar så fick man gå.
Tog sen en liten snabb runda i farsta och efter middagen så ska jag och mami dit igen.
Nu ska jag sova innan vi ska äta. Puss


Fest i baksätet

Matchen slutade 4-1 till oss. Det var kallt, det regnade och det blåste som fan. Jag och Elina satt under en filt och försökte mysa så mycket som möjligt för att hålla oss varma. Vilket vi lyckades rätt bra med ändå.
Efter matchen åkte vi hem, då jag och Linda hade en liten fest i baksätet. Kände verkligen hur vi fick till det med våra otroligt vackra stämmor. Sen om resten som var i bilen håller med är en annan femma.
Skulle åkt till min bebo men var hemma vid 11 och då kändes det jätte onödigt att behöva gå hem till honom i regnet eller vänta i 45 min för att ta bussen. Sen börjar jag 9 imorgon och måste duscha innan och ha mig och då sover man helst hemma. Så vi ska sova utan varandra inatt, hur det nu ska gå återstår att se.
Ska borsta tänderna nu och sen sova. Iallafall försöka.
Puss!





Match i saltjöbaden

Slutade rätt tidigt idag i skolan. Vi fick skåp, schema och massa andra papper. Gick in på bikbok snabbt och köpte en tröja och sen åkte jag hem.
Har bara legat och tittat på tv och snart blir jag hämtad av Linda och hennes mami för att åka ner till brandsprutan. Mitt lag ska spela match, jag ska dock inte spela men det är kul att titta. Så nu måste jag äta super snabbt för dom kommer om 10 min!
Puss

nio över nio

Nu efter min lilla power nap har jag ätit middag, duschat, packat min väska och fyllt i lite papper som ska tillbaka till skolan imorgon. Ska snart klä på mig mjukisbyxor och nått skönt linne och sen förhoppningsvis få skjuts av mamma till Dawid. Har ingen lust att ta bussen (där resan tar 3 min men ändå). Vi ska väl titta på film eller något, börjar 9 imorgon så det blir att sova tidigt idag. Måste också kolla upp vilken buss jag ska ta till skolan imorgon, det får jag inte glömma! Skulle ju vara jätte pinsamt ifall man kom försent redan andra dagen.
Aja måste klä på mig nu, hörs imorgon. Puss

black and white


Öhrn


Ibland får du verkligen till det Brallan, oerhört snygg

Första dagen i gymnasiet

Och nu är första skoldagen avklarad och än så länge är jag riktigt nöjd med mitt val. Vi är typ 19 tjejer och en kille i min klass. Nästan alla verkar as sköna och mina mentorer var jätte gulliga så jag trivs redan as bra. Det enda problemet är att jag nog aldrig kommer lära mig vart allting ligger, så jag får fixa en karta imorgon eller nått.
Fick en cardigan av mamma efter skolan som tack för att jag vaktade Nicole i fredags. Sen åkte vi hem och nu är mami och Tobbe i centrum och handlar mat. Är hur hungrig som helst så jag hoppas att dom skyndar sig.
Ska ta en liten power nap tills dom kommer. Puss


Yeeeeeeey!

JAG KOM IN!!!!! tjohoooooo, farsta gymnasium here I come

Cause we belong together


I know that I've got issues, but you're pretty messed up too
Either way, I found out I'm nothing without you

Tillbaka till verkligheten

Efter jag varit i farsta med min syster så åkte vi hem, käkade as god middag som mormor lagat. Var sen helt död så jag gick och la mig i min säng och lämnade den inte på hela kvällen. Vid 9 ringde Jocke som gick i lilla gruppen förra året och frågade ifall jag ville komma ner till honom och umgås lite med några som gick i min förra klass. Har inte träffat nån förutom Linda på hela sommaren. Så jag gick ner dit och var där i en timme ungefär. Sen orkade jag inte vara kvar eftersom jag höll på att somna så fort jag blundade lite.

Nu har jag duschat och Dawid var nyss här. Han var här i kanske en halvtimme sen drog han för kanske 10 min sen med Dennis för att käka någonstans. Så jag ska när som helst släcka lampan och sova. I en timme kanske, tills han e tillbaka.
Imorgon kanske jag börjar i farsta gymnasium och då är det bra att komma dit pigg. För er som inte fattar ett piss om vad jag snackar om eftersom jag egentligen ska börja i John Bauer på torsdag får helt enkelt fortsätta vara frågetecken. Jag hoppas iallafall på att jag börjar i farsta för mitt program är helt peeeerfekt!!!!
Så imorgon (förhoppningsvis) är det tillbaka till verkligheten och bara tre år kvar tills jag slutar skolan.
Godnatt, puss och kram



"Baby I can see your halo" *Malin skriker HALOOOO*

Karatefylla del 2



Johan och (?) hade rätt mysigt på dansgolvet

Carro, Hanna och Malin

Snyggt

Hahahahaha, snyggaste bilden på hela kvällen

Johan, Anton och Sicko

Vi fann varandra helt enkelt

Hanna, Carro och Anton

Picasso

Gympa pass (som ingen på festen märkte, även fast det var folk i rummet)

Carro, Hanna, jag och Johan

Bästa vän

Shake it like a pom-pom

Anton och Malin

Johan och Carro

Hahaha

Karatefylla del 1


Världens finaste

Tequila

"Ingenting får lämnas ingenting får ges bort, ingenting får slängas allting måste ner fort"

Åh va gott eller hur Malin?

Och så blev Sicko (stavning?) dans sugen

Tjejer

Bästa!

Hanna och Johan

Hahaha

Gympa pass

Gympa pass - hahaha

Gympa pass - hahahaha

Folk

Tjejer

Jag, Johan, Malin och Carro

Bästa vän

Sexy can I?

Jag, Johan och Malin

Malin och Sicko (stavning?)

HAHAHAHAHA

Söndag

Var hemma vid halv 12 och det första jag gjorde när jag kommit innanför dörren var att duscha och byta om till mjukis kläder. Käkade frukost/lunch och la mig sen i sängen och vilade ett tag. Nu har jag bytt om och ska när som helst gå till bussen för att åka till farsta och möta min kära syster.
Nu måste jag knata iväg, PUSS


Party like a rockstar

Gårdagen spenderades först hemma hos Malins pappa som fyllde 46 år. När vi käkat middag, fikat, skrattat så att alla fick ont i magen och fixat oss så tog vi bussen till trångsund. Mötte Carro vid ishallen och sen så gick vi hem till Johan i tron över att det var kräftskiva. När vi kom dit så var det långt ifrån kräftskiva. Istället var vi på nedrevåningen och dansade som aldrig förr, eller Malin gjorde iallafall det. När klockan närmade sig ett blev jag hur trött som helst. Orkade knappt hålla upp ögonen. Så jag packade ihop mina saker och så drog jag hem till mr Dawe och somnade så fort jag lagt mig i sängen.


Födelsedags barnet och oerhört glada Malin

Lördag

Jelle hämtade mig hos Dawid lite efter 9 imorse. Åkte hem och lekte med Nicole så att mormor och morfar kunde fixa sig. Sov sen i 2 timmar med Nicole och vaknade för en liten stund sen. Ska snart göra frukost/lunch och sen titta på film eller något med min bror.
Dagens planer är att kanske åka hem till Malins pappa, han fyller år idag och Malin vill att jag ska komma dit. Efter det så ska vi antingen hem till Johan på kräftskiva eller till en annan kräftskiva som Nadja bjöd med oss till i vendelsö. Måste äta mat nu, hörs senare! Puss


21.52

Nicole somnade innan halv 8 så vi hann aldrig ta vårat bad. Istället la jag mig och tittade på Hot Chick som var på tv och sen på idol 2007. För ungefär en halvtimme sen kom mormor och morfar hit. Dom ska vakta Nicole imorgon och på söndag. Så gulligt av dom att åka ända från lund bara för att hjälpa till.
Har iallafall nyss duschat och ska snart åka hem till min man, mormor är snäll och kör mig så jag slipper gå.
Nu ska jag klä på mig och sen dra! Hoppas alla har en jätte bra fredag :)
Puss och kram



Simply the best


Barnvakt

Vid ett idag så kom Jelle till Dawid och lämnade av lilla Nicole. Resten av familjen skulle nämligen på bröllop så jag och Dawe fick äran att vakta Nicole (idag igen). Så vi satt och tittade på tv, Dawid och Nicole lekte för fullt i soffan och sen vid 4 när Dawid skulle röra sig mot sin träning så blev Nicole jätte trött, vilket var helt perfekt då hon somnade i vagnen när vi gick hem.

Nu har jag och Nicole ätit middag, tittat på teletubbies i TVÅ timmar, legat livrädda i soffan för åskan och blixten (jag var livrädd och Nicole fattade inte riktigt vad jag höll på med), stått och tittat ut genom fönstret när det verkligen öste ner enorma hagel bollar. Helt sjukt va det öste ner. Hela baksidan är nu full med stora is bollar.
Nu ska vi ta ett bubbelbad medans det åskar och spö regnar.
Puuuuuss



Såhär såg det ut när det haglade på min baksida

Mys kväll med favoriterna

Åkte aldrig till min träning eftersom det spöregnade, åskade och blixtrade. Var livrädd och vägrade gå utanför dörren. När allt lugnat ner sig och det bara regnade åkte jag, mamma och Tobbe  till länna för att handla mat och thai mat.
Så nu har jag ätit och tagit ett varmt härligt bad. Är jätte trött nu bara för att jag envisas om att ha överdrivet varmt vatten. Så nu ska jag packa min väska, klä på mig och sen dra till Dawid, sen kommer Malin dit också. Så det blir en film kväll med min bästa vän och min boyfriend, kan inte bli bättre!
Hörs imorgon, puss och kram


Bästa!!

Bigger then you ever done it

Låg och drog mig hela morgonen i sängen. Dawid skulle åka tidigt för att göra ett besök hos en naprapat. Plutten har ont i ryggen och det såg tydligen inte så bra ut. Åkte iallfall till farsta med mamma och Nicole, hittade två tröjor, en långärmad och en söt mössa. Så det blev inte riktigt en vrål shopping, då jag skulle till stan direkt efter farsta med Malin. Men så blev det inte för att cp barnet inte vet hur man svarar i sin telefon. Varför har man en mobil om man inte vet hur man använder den? Något du borde fundera på Malin Öhrn. Har ringt henne ett par antal gånger, men har inte fått nått svar så bäst för dig Mallan att du har en bra anledning till att total dissa din bff. Om du skyller på att du har ont i halsen så kommer jag döda dig.
Sitter nu och dunkar Drake - best I ever had och ska snart käka en tidig middag, packa min väska och sen dra ner till vreten och titta på min träning (kan inte träna då jag helt plötsligt är otroligt förkyld). Efter det drar jag direkt hem till min man.
Later!


Hahaha bästa!

http://www.youtube.com/watch?v=PEfcNfEORjA&feature=PlayList&p=B0D2FB8D92A97696&playnext=1&playnext_from=PL&index=10

Sverige - Finland

Sitter och tittar på fotbollen och trycker i mig gurka med dipp. Hur gott som helst! Skulle egentligen befinna mig hos Malin nu, men vi båda mår inte riktigt bra så vi får ta det en annan dag. Målade nyss mina naglar, det fick bli en lila/rosa nyans den här gången. Ska snart hoppa in i duschen och sen så kommer mr Dawe hit. Vi ska väl titta på film eller nått mysigt.
Imorgon ska jag först till farsta med min mami och Nicole, får se om jag hittar något fint där. Sen bär det av till stan med Sanna och Malin. Ska kolla i massa affärer och sen glida förbi ung 08 bara för att vi kan och har ändå inget bättre för oss.
Men nu måste jag verkligen duscha, hörs imorgon! Godnatt, puss och kram



2007

Tack o lov att man har förändrats enormt på 2 år!  hahahaha bara såååå snygga


Sjukling

Har feber, spydde för ett tag sen, är jätte hungrig men orkar inte resa mig upp, är yr och hela huvudet snurrar och fjärrkontrollen vill inte fungera. Dagen kommer gå ut på att tycka synd om mig själv. Hade tänkt att åka hem till Malin ikväll för att ha mys kväll, men det kommer ju inte funka i mitt tillstånd. Så Malin om du läser det här så är du välkommen hem till mig. Vet inte om det är du som ringt 4 gånger och skickat sms 2 gånger, men min mobil är i vardagsrummet och jag orkar inte gå och hämta den.
Puss


Sovdags

Nu är jag hemma igen! Kladdkakan blev ett big fail, vet inte riktigt vad vi gjorde för fel. Den var inne i ugnen i över en timme och var knappt klar när vi tillslut inte orkade vänta längre. Tog sen bussen hem, eftersom min man redan var hemma hos mig och väntade på att jag skulle komma hem.
Har nyss duschat och ätit en väldigt sen middag. Ska väl titta på tv ett tag till och sen sussa.
Godnatt! Puss


Charmig tjej

11 Augusti

Åkte tilll huddinge vid 2 för att ta mina sprutor. Fick sen skjuts av mami till Malin. Fick jobbet att vända på hennes garderob samt inreda den. Så nu är jag när som helst klar, väntar bara på att hennes mor ska komma hem och ge mig nya garderob lådor. Snart ska vi baka kladdkaka med Ida och lite senare kommer Anna hit. Så vi 4 ska väl svulla och titta på film eller nått. Eller så drar jag och Malin på bio med Ekman och Victor, om dom två får som dom vill dvs.
Nu tjatar Malin om att vi ska baka, hörs sen! Puss

Och nu kommer ännu mer bilder från i lördags (från Malins kamera)







Sånna människor borde skjutas

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article5621018.ab

Så trött

Gick runt i farsta med Malin, Hanna och lilla Nicole. Hittade 2 linnen och en långärmad tröja. Ska shoppa mer i veckan har jag bestämt mig för. Blev hämtade av mamma i centrum, åkte hem och käkade och sen la jag mig i sängen direkt. Somnade på bara några sekunder, var så sjukt trött vilket jag fortfarande är. Blev väckt utav Dawid som undrade ifall vi skulle hitta på något. Så nu ska jag ta en dusch och äta lite och sen ringa upp min man och säga att han är välkommen hem till mig. Hörs senare eller imorgon! Puss



Shopping!

Jag och Nicole har lekt hela dagen. Fick också sova lunch i nästan två timmar, vilket verkligen behövdes! Nu är vi båda på klädda och ska om mindre än en timme åka till farsta med Malin och sen möta Hanna där. Har inte varit där på hundra år och känner verkligen att det är dags nu. Har inte heller shoppat på hela juli och dom några dagarna i augusti som gått. Känner knappt igen mig. Lika så med mitt utseénde, men det behöver vi inte gå in på.
Nu ska jag och Nicole lägga oss i soffan och mysa tills våran buss går :)
Puss och kram


Facebook

Hittade lite bilder som andra har lagt upp från i lördags, sweet







Döda mig

Har varit vaken i över en timme. Är helt död och Nicole vill inte somna om. Det enda som finns i hennes huvud är att leka och inget annat. Om åtta timmar så kommer Jelle hem igen, låt tiden gå jätte jätte fort. Annars kommer jag dö

Hur ska detta gå..

Klockan är över 2 och jag skulle gå och lägga mig tidigt idag. Om bara några timmar vaknar Nicole och jag kommer vara helt död. Så nu är det dags att stänga av datan så att jag iallafall får minst 6 timmars sömn (om jag har tur)
Godnatt gott folk!

Jessica 20








Music make you lose control

Det här är det som spelas i min ipod just nu;
Big ali feat dollarman - Hit the floor
Kings of Leon - Sex on fire
The pussycat dolls - Jai ho
The pussycat dolls - Hush Hush
Pitbull - I know you want me (Calle Ocho)
Keri Hilson feat Ne-Yo & Kanye West - Knock you down
Rin on the Rox - Torture
Drake - Best I ever had


Söndag

Igår efter vi varit hos Nadja så drog vi till Jessica som också fyllde 20. Satt på hennes baksida med hennes närmaste vänner och släkt och sjöng massa låtar. Hade riktigt kul faktiskt. Malin tog ton som vanligt, vilket är en utav dom charmigaste sakerna med henne, haha! Åkte sen till Gudö med Stephanie, Hanna och Malin. Där vi dansade loss och sen så hämtade Dawid och co mig. Åkte hem till mig och somnade så fort jag la mig i sängen.

Vaknade tidigt som vanligt, även fast jag bara sovit i några timmar. Dawid drog hem tidigt för att käka och grejer innan sin träning. Har sen legat i sängen nästan hela dagen. Orkar inte göra något annat när det är så varmt ute. Badade med Nicole i "poolen" en pytteliten stund, bara för att svalka mig. Ska snart åka eller gå upp till centrum för att köpa godis. Blev så jäkla sugen helt plötsligt. Ska nog titta på film när jag kommer tillbaka och sen gå och lägga mig tidigt. Ska vakta Nicole imorgon från 7 på morgonen till typ 4 så att vara trött finns inte på kartan när det gäller henne.
Nu ska jag upp till centrum, Puss!

Bilder ifrån Gudö

Hanna och Stephanie innan våran skjuts kom

I party bilen, Malin, Stephanie, Hanna och pyttelite av mig och min söta mobil

Jag och Hanna

Hanna och Malin

Johan och Malin

Stephanie, Johan, Malin och Johan(?)

Just dance

Folk

Johan, Hanna, Stephanie och Malin

Folk

Party pinglan

Erica


Nadja 20!!

Lördag: Åkte till haninge centrum och mötte upp Malin. Köpte presenter till Nadja som fyllde 20 i torsdags och som vi då firade igår. Käkade lite snabbt på donken och sen drog vi hem till Mullan. Tittade på tv, lyssnade på musik, käkade en lätt middag, duschade, valde ut kläder och fixade oss. Gick sen upp till Nadja och mötte Hanna och Moa på vägen dit. Kom till Nadja där det var massa tjejer och så tog vi lite käk och trängde ihop oss i soffan medans födelsedags barnet öppnade alla sina presenter. Vid halv 9 drog jag, Malin och Hanna eftersom tjejerna sedan skulle dra ut på krogen och vi skulle vidare till nästa 20 års fest. Hoppas du hade en riktigt lyckad kväll Nadja!!



Glada gänget

Hanna & Malin

Birthday girl

Present öppning

Sunshines

Erri och Hannah Montana

Hanna, Nadja och Malin

Min Mcsaensi och jag

Bästa vän!

Garage fest någonstans i jordbro

I fredags åkte jag hem till familjen Öhrn och umgicks med Ida och Linnéa. Började fixa oss efter ett tag och sen drog vi till bussen som tog oss till jordbro station. Gick runt och letade ett bra tag eftersom en viss Jesper inte riktigt kan förklara hur man ska gå för att hitta dit vi skulle. Sen kom det en bil som två tjejer åkte i som också skulle till samma fest men inte heller lyckats hitta den. Så vi hoppade in och fortsatte letandet. Efter kanske en kvart hittade vi tillslut festen och det var inne på en däck service. Fattar inte riktigt hur dom lyckats "hyra" lokalen men det var iallafall hur grym Dj som helst och sällskapet var på topp. Det enda som saknades var väl att det var brist på dans folk, men annars var det helt okej. Linnéa drog efter ett tag för hon skulle upp och sjunga för sin syster dagen efter. Så jag och Ida stannade kvar och mådde bra, minst sagt. Vid halv 3 kom min man + forre och hämtade upp oss och så åkte vi hem och sussade.





Fredags myyyys

Jag har så ont i hela jävla kroppen. Min plan om att jag skulle ligga i min säng hela kvällen igår blev inte riktigt som planerat. Jag fick hämta vatten, släcka lampan, öppna fönstrerna och fixa fläkten. Enda anledningen till att jag slapp hämta en film var för att vi inte tittade på film och jag behövde inte gå upp och stänga av tv'n för att Dawids tv har fått flytta in hos mig och den har en fjärrkontroll.
Har iallafall legat i sängen hela dagen, dels för att jag inte kan göra så mycket annat för att jag har så ont i hela kroppen och för att jag inte ens har lust att göra något annat.
Har inte heller några planer än för ikväll, men något lär jag ju hitta på.
Hörs sen, peace!


Ta mig tillbaka..

Fys & stekande sol

Första träningen efter sommaren och jag har bara ett ord att beskriva träningen med: död. Fysen var nog det jobbigaste jag varit med om i alla 10 år jag spelat fotboll. När vi väl var klara med fysen började boll träningen och efter ett tag kom nästan allting tillbaka utav det man tappat under sommaren.
Har nyss duschat och jag har redan ont i kroppen. Borstade tänderna efter jag duschat, så jag slipper röra mig ifrån sängen på hela kvällen. Mr Dawe ringde nyss och sa att han snart skulle komma hit. Så när han kommer ska han vara min slav under hela kvällen (vilket jag alltid annars är åt honom). Så hans jobb är att hämta vatten innan vi ska sova, släcka lampan, öppna båda fönstrerna, fixa fläkten, stänga av tv'n när vi tittat färdigt och hämta den filmen vi ska titta på. Nu ska jag fixa min ipod och sen vänta tills min boo kommer.
Puss och kram

U the fucking best


We were never meant to be, baby we just happened

Home sweet home

Kom äntligen hem igår efter 6 timmars bil resa. Packade upp allting direkt och sen la jag in alla bilder på datorn. När jag var klar tog jag en dusch och sen kom Dawe. Tittade på Coyote Ugly och sen somnade vi.

Nu har jag nyss vaknat och bara ligger här i sängen och segar, men ska snart gå upp och ta en dusch. Dawid ligger fortfarande och sover, vilket han lär göra ett bra tag till.
Nu ska jag hoppa in i duschen! Puss





Tillbaka i lund

Nu är vi tillbaka i Sverige. Har haft det så otroligt bra hela veckan med sol, bad, god mat, shopping osv. Veckan kunde inte blivit blivit bättre. Är nu super trött och ska när som helst sova. Åker ju hem imorgon, ska bli så skönt att få sova i sin egna säng! Tack mormor och morfar ännu en gång för att vi fick följa med. Ni är  bäst!
Godnatt, PUSS


Hela gänget som åkte!
Från vänster; mamma, Nicole, Jelle, mormor, moster, morfar, Ptö (mosters man),
Frida (syster), jag, Kusin Petra, Tobbe (bror), Kusin Fredrik

RSS 2.0