Valborg!

Är nu hemma från skolan och ska bara byta om snabbt. Kommer verkligen ha fullt upp idag. Ska vara inne i stan om 1 timme för att käka lunch och shoppa med Qela. Efter det ska jag hem och möta upp Linda, Malin, Ida, Linnéa, Jossan och Alexandra. Så ska vi fixa oss tillsammans hemma hos mig och sen vid 6 tiden så kommer resten utav folket. Så kommer vi alla vara här tills det är dags att dra till lokalfesten. Partytältet är uppbyggt, grillen står framme, kameran laddas och skivorna håller på att brännas. Har en känsla av att det kommer bli en riktigt bra valborg!! Hoppas ni som läser får en bra kväll, så hörs vi imorgon. Puss!


En helt vanlig torsdag

Blev hämtad utav mami efter lunch och så åkte vi till huddinge sjukhus för att lilla jag som är allergisk mot allt som finns, skulle ta mina sprutor som gör att mina armar får världens fulaste & fetaste bulor. När vi var klara där åkte vi hem och så har jag pluggat och pratat i telefon med Linda ungefär hela den tiden jag varit hemma. Nu är Linda påväg hit och vi ska bygga upp vårat enorma partytält och när vi är klara så lär vi hitta på något annat lattjo. Hörs senare, Puss


Jag och Nathalie idag i schoool


Grattis igen till körkortet baby!!!


Nationella engelska A är ett skämt

Hade nationella imorse och det var överdrivet lätt. "Skriv en uppsats på 200-400 ord", haha asså jag trodde att det var ett skämt. 400 ord är absolut ingenting för någon som satsar på mvg. Men aja, det gick iallafall jätte bra. Ett annat prov som gick jätte bra var min Dawids körkortsteori prov där han blev godkänd!! Blev så glad när han ringde och berättade att han klarat det. Grattis igen babe, du är bäst älskling!! Kom iallafall hem från skolan för ett tag sen och ska nu göra klart min bokredovisning. Ikväll är det barca - inter och massa godis & popcorn hemma hos Dawid som gäller. En riktigt bra "lill-lördag". Nu ska jag börja plugga. Peace!


Håller tummarna!!!

Du kan om du vill baby! Det kommer gå hur bra som helst, du är bäst :)


Efter flera veckors väntan

Skoldagen var sån waist, vilket den är varje tisdag. Första lektionen var engelska och då gick vi igenom allting inför nationella som är imorgon, och visst det låter ju som något som faktiskt är viktigt, men övningarna gav inget och vikarien var världens pain in the ass. Sen har vi ju mentorstiden där Gerd pratar om samma sak varje vecka och varje vecka så är det ingen som lyssnar utan sitter istället inne på facebook medans Anna står och skriker om att vi ska hålla käften och stänga ner våra datorer. Jisses.

Nu är jag iallafall hemma och just nu sitter jag ute på min altan och läser på min bok som vi ska redovisa om på torsdag. Ska snart åka till farsta med mami och shoppa lite och på hemvägen köpa thaimat (MUMS) och hämta utt mitt efterlängtade h&m paket!! Åh vad jag har längtat. Det enda negativa är att allting som jag beställt inte kommer i ett och samma paket, utan i flera omgångar. Men jag ska ju vara glad över att något kommer idag iallafall. Ikväll ska jag träffa min man. Vad vi ska hitta på är inte bestämt än, men något roligt blir det nog. Nu måste jag röra på mig. PUSS


And I'm always gonna wanna blow your mind


Min måndag

Jag är så sjukt trött. Skoldagen gick jätte segt och bussresan hem med 1000 småungar är anledningen till min huvudvärk. Nu är jag iallafall hemma och har pluggat ett tag nu. Ska när som helst stänga av datorn och sen sova i en timme tills det är dags för middag. Efter middagen ska jag träffa Linda och sen bär det av till mossen för träning, är äntligen frisk så nu får jag äntligen träna som vanligt. När jag tränat klart så ska jag åka hem till min man. Peace!


Snart 11 år tillsammans


Extreme room makeover

Enda sen jag kom hem ifrån att ha varit hemma hos Dawid så har jag fixat i mitt rum och i mina garderober. Är helt klar med garderoberna, men har fortfarande några småsaker kvar i rummet att fixa. Två tavlor ska upp och så behöver jag två nya spikar för att hänga upp mina smycken på, sen är mitt rum färdigt. Dagens planer är att ja göra klart rummet och sen vara med Dawid. Vi ska grilla med min familj och efter det förmodligen gå ut på promenad i det fina vädret, besöka solarieöarna och sen lite senare hyra film och köpa godis. Så det kommer bli en jätte mysig söndag. Hörs lite senare ikväll eller imorgon. Pussar!


Grillparty hos Qela & Björn

Igår hemma hos Qela och Björn var det super trevligt. Vi var runt 15 personer och det sprang runt små söta barn överallt. Vi grillade massa gott och satt ute när det var dags att äta, haha även fast det blåste kallt. Maten var super god, speciellt Qela's tzatziki. Mums! Åt blåbärspaj till efterrätt och sen började folket röra sig hemåt. Då hämtade Qela upp Dawid, så satt vi tre och tittade på tv tills Jean kom och hämtade mig, Dawid och Linden. Åkte in till stan ett tag och åkte sen hem till Dawid och sov. Tack Qela och Björn för igår, jag hade jätte roligt!


Min snygging igår hemma hos Qela & Björn


Det lär bli en riktigt bra lördag

Åkte förbi farsta en sväng, fick som vanligt med mig grejer hem. Har sen bara suttit och väntat på att mami och resten av familjen ska komma hem med mina grejer från ikea. Måste nämligen möblera om inuti mina garderober så att alla mina kläder ska få plats, behövde också en påfyllning av galgar. Nu är dom hemma och jag har precis bytt om, ska när som helst åka hem till Qela och Björn. Vi ska grilla och sånt. Lär bli as mysigt. Får se ifall min Dawie kommer förbi eller inte, han är och tittar på hockey finalen. Efter maten vet jag inte vad vi ska göra, men något lär vi ju hitta på! Hörs imorgon eller ikväll. Hoppas alla får en fin lördag. Pussar!

Jag älskar dig bara mer och mer för varje dag


En kväll på Jimmy's

Igår efter att stått och halvgrinat över att jag absolut inte hade något att ha på mig, även fast mina garderober är överfull med kläder, så hittade jag min blåa tröja/klänning som jag köpte i februari(!) och inte använt än. Så den fick åka på och så körde Mallan på halvnaket. Gillart! När vi äntligen var klara så åkte vi hem till Carro där vi (eller Malin och Carro) förade tills det var dags att åka. Då körde Carros snälla mamma in oss till hammarby sjöstad där resten av gänget befann sig. Hade jätte trevligt hela kvällen. Maten var hur god som helst och tjejerna vid mitt bord körde all in med cidern, haha! Vid 11 stängde dom och då var det dags för mig att åka hem och för resten att dra in till krogen. Slapp planka på tåget (mitt busskort råkade visst stanna hemma) så snälla Ekman körde hem mig till Dawid. När jag kom till Dawid satt jag och snackade med han och Charlie ett tag och sen gick jag och la mig. Tack alla för igår!


Jag och min bästa

Erica och Carro

Världens finaste

Fina tjejer :)

Charmigt...

Malin körde på naket

Såååå gott

Haha hungriga tjejer!

Ingen ovanlig syn

MUMS

Födelsedagsbarnet!

Hahaha

HAHA jag ser ut som ett hus i min klänning!!

<3


Olle 20!

Redovisade om mitt landskap imorse och det gick super bra! Haha vi var typ 5 elever som var där. Vart var resten av klassen? Haha turismen är slut nästa vecka och den här redovisningen var typ viktigast av allt i hela kursen och så är det 5 som dyker upp, tummen upp.. Slutade iallafall vid 11, gick då till centrum och mötte mami & Nicole. Så shoppade vi lite och sen käkade vi lunch. Träffade också på min Dawie och Dennis. När vi var klara i farsta åkte vi till haninge för att hämta ut mitt pass som förövrigt ser förjävligt ut, hahaha skallepär. Plockade också upp Malin och tillslut hamnade vi hemma hos mig. Nu håller vi på att fixa oss inför ikväll, vi ska till hammarby sjöstad för att fira Olle som fyllde 20 i veckan. Efter det drar resten av folket ut på krogen och lilla jag åker hem till min prins. Hoppas alla får en jätte bra fredag! Pussar


Nordiska museet kan ta sig någonstans

Jag är så himla trött. Jag hostar och nyser hela tiden. Att vara allergisk mot pollen och samtidigt vara förkyld är ingen höjdare. Sen blir det ju inte bättre av att min astma medicin är slut både hemma hos mig och den jag har hos Dawid, så jag kan ju knappt andas. Efter lunchen så åkte hela klassen in till stan för att gå på studiebesök på Nordiska museet. FYFAN va tråkigt det var, så fort guiden började prata ville jag bara hoppa från första bästa bro. Efter typ 5 timmar av att ha lyssnat på hennes ointressanta information så fick vi äntligen åka hem. Ligger i min säng nu och håller på att somna när som helst, så jag ska lägga mig och sova till typ kvart över 8 och sen ska jag på träning. Efter min träning kommer Dawid hit och sover här med mig. Gooooos! Hörs lite senare gott folk, pussar och kramar.

Bilder från idag på några från min söta klass och på en osminkad ersti.
(det är ju tur att Dawid iallafall tycker att jag är söt osminkad)











Glad även fast det regnar

Känns som att alla varit sura idag pågrund av vädret, förutom lilla jag då. Jag har hoppat runt i ett par ursnygga gummistövlar och fått inviga min nya skinnjacka, så mitt humör har legat på topp. Även fast jag är så sjuk som det bara går att bli. Redovisade idag och det gick jätte bra, så det känns skönt att ha det avklarat nu. Efter skolan gick jag förbi h&m snabbt och köpte en as snygg ring. Nu är jag hemma och ska snart duscha och efter det klä på mig och packa min väska för imorgon. Ska hem till Dawid och äta middag tillsammans med honom, Qela och Björn. Mys! Vi ska också fira Bowie som fyller 12 idag, så jag måste förbi närmaste affär där man kan köpa hundgodis så att han får en liten present. Hörs lite senare eller imorgon, PUSS!


Tänk så fel man kan ha

Igår var jag så nöjd över att jag bara skulle behöva jobba med min redovisning idag på resursdagen. HAHA där trodde du allt fel Erica (haha varför pratar jag om mig själv i 3dje person?). Jag fick minsann skriva en uppsats på engelska om ett land (jag e inte ens klar), jag började på min svenska redovisning och examinerades på information & layout, fick för övrigt vg där så det var ju iallafall ett plus. Så att jag ska chilla i soffan idag kan jag ju fet glömma, idag måste jag göra klart min svenska redovisning och skriva klart engelska uppsatsen. När jag är klar med det ska jag poppa popcorn, duscha och pussa sönder Dawid. PEACE!

Tjena kexet, står du här och smular..


Måndagen den 19/4

Skoldagen var som vanligt. Fick väldigt mycket gjort idag så det enda jag har kvar nu är min redovisning som jag ska göra imorgon då vi har resursdag. Så det är lugnt, no stress. Det känns typ som att 100 kilo har lyfts bort från mina axlar nu när jag är klar med allt och att jag inte behöver stressa med redovisningen. Blir på så mycket bättre humör och man får tid för så mycket annat nu, gillart! Ska iallfall idag åka till polisen och fixa ett nytt pass till New York resan (läääängtar) och sen ska jag på träning. Men nu ska jag ut på altanen och läsa min bok och bara njuta av livet. Later!


I'm always by your side


Och så var det söndag igen

När jag kom hem ifrån Dawid idag så satte jag mig direkt vid datorn och började plugga. Har nu skrivit klart och lämnat in 2 stycken turism arbeten. Känns så skönt att ha det avklarat. Nu har jag bara redovisningen som är på onsdag och min powerpoint till information och layout kvar. Och det gör jag klart imorgon i skolan och på tisdag när vi har resursdag.

Har precis klätt på mig och ska snart åka hem till Dawid. Vi ska äta thaimat, baka kladdkaka & chokladbollar och titta på film. Söndagsmys på hög nivå! Jag gillart. Blir sen att sova rätt tidigt då vi båda börjar tidigt imorgon. Hoppas alla får en fortsatt trevlig söndag. Hörs imorgon! PUSS


Shit happens when you party naked

Igår efter att jag och Dawid käkat lunch hemma hos mig så åkte vi hem till honom. Duschade och gjorde oss i ordning, och sen kom resten utav gänget. Tittade på andra hockey finalen och sen drog jag, Mackan, Linden och Charlie till ica för att handla tacos. När vi var klara åkte vi tillbaka till Dawid där ännu fler hade kommit och så började jag och Mackan fixa maten. Precis innan maten var klar så kom Linda dit och så käkade vi alla tillsammans. As mysigt! Efter maten rörde vi oss till nedervåningen där det bjöds på lite dans, massa skitsnack, en födelsedags sång till Jean som blev 18 efter 12 (grattis igen!) och singstar. Jag vann över Dawid 2 av 3 gånger, hahaha ägd. Hade jätte roligt hela kvällen! Vid 2 ramlade dom sista ut, så då städade jag och Dawid undan, duschade och sen gick vi och la oss. Tack alla för en jätte trevlig och rolig kväll!

Och här kommer några bilder från kvällen






Mitt fredagsmys

Igår efter skolan fick jag skjuts hem utav Dawid och hans pappa. Dawid körde bilen och var jätte duktig! När jag kom hem låg jag och sov till 6 och sen drog jag till Nadja där vi hade tjejkväll. Lagade mat tillsammans, tittade på Så ska det låta och snackade massa skit. Jätte mysigt! Efter det kom Qela och hämtade mig och så åkte vi in till stan och köpte thai mat och sen åkte vi hem till Dawids föräldrar och käkade där och hade fredagsmys med dom. Åkte sen hem och vid 3 kom min älskling hit och sov med mig.

You are my sunshine


Grattis på födelsedagen världens bästa pappa!

Graattis världens bästa papi! Önskar att jag kunde vara hos dig nu och fira din födelsedag tillsammans med dig. Hoppas du är nöjd med din dag hitills och att du fått massa fina presenter. Ringer dig sen på bildtelefonen och sjunger för dig. Jag älskar dig!


15 April - Soool

Skola till 3. När jag slutat gick jag runt i farsta centrum och sen åkte jag hem. Träffade också Madde vid bussen, som jag för övrigt inte träffat på jätte länge, så det var as kul att se henne igen och se hur hon förändrats på ett bra sätt. Looking good cruise! Nu är jag hemma och ska snart äta middag. Efter maten ska jag och Linda gå ut på promenad och snacka massa skit i det underbara vädret. Ikväll kl 9 blir det träning och efter det kommer Dawid hit. Mys!




Ni är allt


Min alldeles egna barbie docka


Underbart väder och jag mår bättre än någonsin

Igår fick jag äntligen träffa min älskling. Blev så himla glad när vi träffades på flygplatsen. Gårdagen spenderades till att mysa och bara vara med varandra. Och att fixa Dawids iphone, haha! Och jag har verkligen världens bästa pojkvän, utan tvekan. Han hade köpt 3 stycken URSNYGGA ringar till mig, asså jag typ dog när jag fick dom. Så jävla fina, precis i min stil och i rätt storlek. Dawid känner mig bättre än vad jag trodde, haha! Fick också en as snygg t-shirt och ett vykort. Är helt kär ringarna och t-shirten, och det gulliga vykortet. 
Tack igen baby, du är bäst!

Gud va underbart väder det är ute! Jag, tjejerna i klassen och resten utav skolans elever har spenderat alla raster på skolgården. Fotboll, vattenpipa och musik som spelas i högtalare runt om skolgården, åh bättre kan det inte bli. Allting är så himla bra just nu, fan va jag älskar livet och allt som hör till. Nu sitter vi i klassrummet med alla fönster öppna så att solen får komma in, slutar snart och då ska jag och Nathalie shoppa lite i farsta och sen sätta oss på en uteservering och njuta av det fina vädret. Vid 4 blir det utvecklingsamtal och jag är inte ett dugg nervös, skolan går som på räls så vi lär bara gå igenom mina betyg och sen är vi klara. Efter det ska jag hem snabbt för att byta om och sen åka hem till Dawid, han och jag ska vakta Nicole hela kvällen så vi ska först vara hos han så hon kan få leka med Bowie, sen vid 7 så går vi tre hem till mig igen, nattar Nicole och så ska jag och älsklingen titta på Get rich or die tryin' med 50 Cent. Så det är vad jag ska göra idag, vi hörs imorgon. Pussar


Hittade en ny vän på skolgården


Dom bästa 10 månaderna i mitt liv

Min älskling är äntligen hemma, 10 månader idag och det kan inte bli så mycket bättre just nu!


Jag älskar dig mest utav allt


"Vi ses imorgon älskling"

.. ÅH! Nu är det inte långt kvar. Pratade precis med min saknade pojkvän och orden på min rubrik var det sista han sa innan han stängde av sin dator. Nu har det gått 17 dagar sen han åkte iväg och imorgon kommer han äntligen hem.

Sitter nu i skolan och måndagar är den bästa dagen på hela veckan. Den enda dagen vi har sovmorgon, och den enda dagen som man faktiskt behöver sovmorgon (ifall man haft en hård helg). Har nu turism med Marja och hon pratar om när hon var i Spanien, intressant... Efter skolan ska jag träffa Linda och efter det ska jag hem till familjen Fredriksson och käka middag tillsammans med Dawids föräldrar och Qela. Kommer säkert bli jätte mysigt och trevligt, det blir det alltid. Skulle egentligen ha tränat idag, men eftersom jag fick sitta ute och vänta på mitt tåg som var försenat så åkte jag på en rejäl förkylning. Kul. Jätte kul. Sover förmodligen över hemma hos Dawid idag, ska ju åka till arlanda imorgon vid 6 tiden tillsammans med Dawids föräldrar och då är det skönare att sova kvar hos honom än att dom ska behöva åka och hämta mig. Så imorgon kommer jag vara med Dawid hela dagen. Så det blir ingen uppdatering då. Hoppas alla får en bra dag. PUSS


Två dagar kvar


Tiden går alldeles för fort

Och så var det helt plötsligt söndag och dags för mig att åka hem till lilla trångsund igen. Tillbaka till verkligheten med skola, prov, läxor och träningar. Har iallafall haft det jätte mysigt här hos papi och längtar redan tills jag åker tillbaka hit igen. Är framme på centralen vid 10 ikväll, då blir det raka vägen hem till mig för ett pyjamas party med Malin och Jossan, mys!
Kommer inte ha något mer att skriva om idag, så vi hörs imorgon. Puss


Allt jag vill är att du ska komma tillbaka


Lördagen den 10/4

Åkte till Överby idag igen, haha jag har nog varit där varje dag sen jag kom hit. Kikade på ett par solglasögon som jag tittat på varenda gång jag gått in på h&m men bestämde mig för att inte köpa dom. Åkte sen till Uddevalla för att lämna blommor på farmor och farfars grav. Blir alltid så ledsen när vi är där, dels för att jag aldrig fick träffa min farfar och för att jag saknar min farmor så otroligt mycket. Om två veckor var det 8 år sen hon gick bort. Vila i frid båda två! Var sen och handlade lite mat och sen åkte vi hem. Pappa och Apollo ligger och sover i soffan och jag sitter och kollar på kläder på h&m's hemsida. Vill beställa så mycket kläder och skor därifrån. Lite senare idag så ska jag och pappa laga mat tillsammans, fixa efterrätt och så ska pappa få öppna sina födelsedagspresenter av mig (han fyller år nästa vecka men då är ju inte jag här) och sen ikväll ska vi titta på film, äta massa onyttigheter och självklart följa El Clásico. Mys!
Hörs senare, peace


Det är äntligen vår

Idag har det varit så otroligt fint väder hela dagen, och solen skiner fortfarande. Så underbart! Lite innan halv 2 gick jag, pappa och Apollo upp till Helens föräldrar för att äta mat. Och herregud va mätta vi var när vi gick därifrån, nästan så att vi rullade hem. Jag var till och med tvungen att knäppa upp knappen på mina jeans, haha och då är det riktigt illa. När vi kom hem tog jag en dusch och sen gick vi alla 3 och la oss. Vaknade vid halv 6 och har sen dess bara legat ute på altanen och njutit av det härliga vädret. Ska snart gå ut på lång promenad med papi och Apollo, efter det ska vi hyra film, laga mat och ha fredagsmys. Gillart!
Hörs senare ikväll eller imorgon, puss!

Kan ju också passa på att hälsa till Malin och resten av mina homies som ska till Kevins lokalfest ikväll; FULLT ÖS MEDVETSLÖS. Vi ses (hörs kanske är mer troligt) i dimman :)



Papi igår :)


Hjärta


Inte mycket tid alls åt bloggen

Igår var det fullt upp här hemma. Jag och pappa åkte först till Överby där jag kikade på några tröjor och handlade mat. Åkte hem och så fixade pappa middagen medans jag gjorde efterrätten. Vid 5 kom min farbror Leif, hans fru Gun och min kusin Lena med sin familj hit. Så åt vi as god middag, haha dom första 10 minutrarna var alla så upptagna med att äta, då passade verkligen "låt maten tysta mun" in. Efter det var det dags för kaffe och efterrätt. Vid halv 8 åkte dom hem, så jag och pappa fixade iordning ett onsdagsmys och så tittade vi på fotboll "tillsammans" med Dawid (haha vi snackade på msn under hela matchen). Man U vann med 4-2 men eftersom Bayern vann förra matchen och blablabla så gick dom vidare.

Idag åkte vi till Överby igen, jag köpte 3 jätte fina tröjor (dom jag kikade på igår) och ett par leggings. Var såå nöjd när vi åkte därifrån. Har varit och handlat lite och varit ute och gått med Apollo. Efter det har vi inte gjort så mycket, vi har kollat på massa resor till New York, vi åker ju om en månad så vi ska boka biljetterna imorgon, ååh can't wait!! Har nyss ätit middag, haha ja jätte sent men iallafall, sitter nu och tittar på hockey med papi, eller jag pratade med Dawids mamma i 40 minuter nyss så jag har inte kollat så mycket än. Hon och Peter är så himla gulliga! Tycker om dom jättejätte mycket. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen sova, ska upp tidigt imorgon. Så det gäller att vara pigg, för det lär bli en lång dag.
Godnatt på er, puss och kram!


Papi och farbror Leif


Önskar att vi alla kunde vara där och fira dig


Ett stort grattis på 25 års dagen syster! Hoppas du får världens bästa dag.
Önskar verkligen att vi alla kunde vara hos dig nu, men vi får fira dig med tårta och presenter i maj istället, så nu har du något att längta till :) Jag saknar och älskar dig!


Snart är det min tur att ta körkort

Två timmars promenad med Apollo fick det bli idag. När vi kom hem fick Apollo ta ett bad och sen fick jag äran att klippa hans klor medans pappa lagade som vanligt en as god middag. När vi ätit klart var det dags för mig att göra vägarna osäkra, haha nej men jag övningskörde idag för första gången och det gick sjukt bra. Vart helt förvånad över att det gick så bra. Fast pappas reaktion var nog bäst, han bara satt där bredvid och visste inte ens vad han skulle säga, han bara satt där med ett leénde på läpparna och gav mig beröm hela tiden. Längtar tills imorgon då jag ska köra mer. Nu är vi hemma och har precis kollat klart på Barcelona - Arsenal, haha och min Dawie är helt överlycklig nu.

Nu ska jag äta lite mat och sen duscha, efter det blir det sovdags. Imorgon blir det shopping i Överby och Torp. Ut och övningsköra och sen vid 5 kommer min farbror, hans fru, min kusin Lena och hennes familj förbi för att fira pappa som fyller år nästa vecka. Lär bli jätte trevligt!
Godnatt, puss & kram


6 April

Jag kan sätta mitt liv på att jag den här veckan kommer äta mer än vad jag gjort sedan år 2010 började. Och om det straffas med att jag går upp några kilon, så är det fan värt det. Ni som ätit min älskade pappas mat förstår precis vad jag menar. Den går inte ens att beskriva med ord, så god är den. Den enda som ligger uppe på samma nivå med att kunna laga riktigt god mat är Janine (Dawids mamma).

Iallafall, nog om mat. Ska snart gå ut på en promenad i skogen med pappa och Apollo. Ska bli riktigt skönt att få komma ut i det fina vädret. Efter promenaden vet jag inte vad vi ska göra, men nått lär det ju bli. Nu måste jag klä på mig, hörs sen! PUSS


Påväg till papi chulo

Hallå allihopa! Nu sitter jag på tåget påväg till min papi. Har precis pratat klart med Dawids söta mamma. Kommer sakna att vara hemma hos dom, även fast det bara gäller 1 vecka.
Så ja, nu är jag på tåget och ska sitta här till klockan 10 ikväll, vilket i vanliga fall skulle suga rätt mycket, men eftersom jag ska hjälpa Dawid med ett arbete så har jag något att fördröja tiden med. Vilket är helt perfekt! Än så länge håller tåget tiden (haha vi har åkt i 20 min). Sitter bara och väntar på att konduktören ska komma så jag kan få visa min biljett och sen få jobba ostört. Medan jag väntar ska jag ladda ner lite musik och ringa Malin för att snacka lite skit.
Skriver lite senare, pusssssss


Efter 3 dagar i Bulgarien


Åh vad jag längtar tills det blir sommar!


Det är sol i Vänersborg iallafall

Hade jätte trevligt igår hemma hos familjen Fredriksson. Peter grillade as gott kött och Janines pannacotta var super god. Lite innan 10 åkte jag, Qela och Björn ner till centrum och hyrde en film och så gjorde Peter och Janine oss sällskap när vi kom hem. Har ingen aning om vad filmen hette, men den var riktigt bra. Killen som den handlade om var så sjukt smart. Efter filmen var klockan redan halv 1, så Qela och Björn åkte hem och så gick jag upp och la mig i Dawids säng. Saknar honom så otroligt mycket.. Tack alla för igår, det var jätte mysigt!

Idag när jag vaknade satte jag på mig Dawids mjukisdress och så gick jag ner till köket och hjälpte Peter med att torka vinglas. Efter det gjorde jag han och Janine sällskap när dom åt frukost och sen satt vi bara i köket och snackade massa skit. Vid 1 kom mami och hämtade mig, så nu är jag hemma och pratar med Dawid på msn. Ska snart börja packa min väska för idag åker jag till papi! Ska bli så skönt att komma bort och bara umgås med pappa och verkligen kunna andas. Ett plus är ju att det är VÅR & SOL där, hahaha så jag slipper snön som kom idag. Nu måste jag börja packa, hörs senare. PUSS

Mitt andra hem

God eftermiddag gott folk! Sitter i soffan och tittar på någon dålig film tillsammans med Jonas och pratar med Dawid på msn. Blir snart hämtad av Qela, då ska vi hem till Peter och Janine (alltså hem till Dawid) för att äta middag tillsammans med dom, Dawids farmor och farfar och mormor och morfar. Lär bli jätte mysigt! Nu måste jag prata klart med Dawid innan Qela kommer.
Hörs ikväll. PUSS


Ni får mig alltid att le


Min lördag

Igår kom Malin hem till mig, så gjorde vi oss i ordning tillsammans och sen åkte vi till sopranvägen för att hämta upp Mcsaensi. Landade hemma hos Olle vid 12 där det bjöds på en hel del skratt. Vid halv 3 började vi bli trötta, så vi körde hem Sanna, Emil och Kevin. Sen blev det ett besök på vega baren innan vi åkte in till stan för att hämta Ida, Linnéa och Kissima. Var hemma klockan 5, tvättade av mig mitt smink och somnade på direkten.
Tack Mcsaensi och Brallan för igår, det kändes verkligen som 07/08 igen, då det bara var vi tre hela tiden. Miss ♥









Snyggare tjejer får man leta efter



Glad Påsk!

Har haft en jätte fin dag tillsammans med min familj. Innan allt började så åkte jag och mamma förbi Dawids familj för att hälsa dom en glad påsk och lämna en påsk blomma. När vi kom dit så hade hans urgulliga föräldrar köpt ett hundgosedjur med ett koppel till Nicole och jag fick en jätte fin t-shirt från g-star och påsk godis. Vilket var alldeles för mycket för en påskpresent. Hade räckt med en kram! Blev så glad, så himla snällt!!! Dom är verkligen världens bästa. När vi varit där en liten stund så skulle dom åka iväg, så jag och mami åkte hem och då var det dags att ge sig ut på tomten och leta efter påskägg tillsammans med Nicole. Fick också leta efter Dawids påskägg, haha så det står på ditt sängbord nu och väntar på dig baby. Lite innan 5 var det dags för middag och sen efterrätt, morfars risalamalta eller risalaGert som han kallar den för, haha! Har sen bara tittat på tv och sånt tillsammans med hela familjen, den enda som har saknats är pappa! Men nu är det bara två dagar kvar tills vi ses. Längtar.

Nu har jag bytt om och väntar på att Malin ska komma hit, vi ska på party i farsta hos en kompis. Efter det åker vi tillbaka hit (vi åker bil, så skönt) och sover här.
Hoppas alla har haft en bra påsk hitills! Pussar


Nicole öppnar sitt paket som hon fått av Peter och Janine (Dawids föräldrar)

Och hon skulle genast gå ut med hunden, haha så söt

Dags att leta påskägg - Nicole hittade självklart sitt först

Och sen hittade jag ett av mina tre - såhär glad blev jag

Hahahaha lika som bär

Sötaste påskkärringen

Nicole är helt fäst vid sitt nya gosedjur

Dags för påskmat

Jag och Morfar ♥

Jelle och mami

Bordsskick är inte en av Nicoles bästa sidor

Mormor och Morfar ♥

SKÅL! (hahaha ignorera påskkärringens rumpa)

Mina och Dawids påskägg ♥


Påskafton

God morgon! Vaknade för en stund sen och ska snart hoppa in i duschen. Idag ska jag måla ägg, leta efter påskägg (haha), laga påsk mat tillsammans med mormor & morfar, rita små "glad påsk kort" med Nicole, måla Nicole som en påskkärring och bara ha en riktigt bra påskafton! Hoppas ni som läser också får en bra dag.
Pussar


Världens sötaste påskkärring förra året! :)


Saknaden gör ont


Kom hem nu älskling


Första dagen på lovet

Imorse när jag och Linda vaknade så gjorde vi oss iordning, käkade frukost och så drog vi till stan lite efter 12. Hittade rätt mycket saker, fast självklart inte det som stod högst upp på listan - tröjor/blusar/tunikor. Det är så irriterande, det enda jag behöver just nu. Och självklart så hittar jag inga alls som jag gillar. Hade iallafall lika roligt som alltid när jag är med Linda. När vi var klara i stan åkte vi till farsta snabbt så att jag kunde köpa en födelsedagspresent. Var hemma lite efter 5, då la jag mig i soffan och tittade på Bombay Dreams. Efter det låg jag och pratade massor med min man innan det var dags för honom att sova. Har nyss ätit thaimat, så nu är jag mätt och belåten. Är sjukt trött, så jag ska snart byta om till sovkläder och sen bara ta det lugnt hela kvällen. Fredagsmys på hög nivå! Pussar

1 April - PÅSKLOV!

Söta mormor körde mig till skolan imorse, så jag slapp gå ut i regnet. Skoldagen gick bra som vanligt, efter skolan blev det en runda i farsta men hittade såklart ingenting. Åkte hem och satt mig genast vid datorn för att prata med min man. Käkade middag för typ en timme sen och när vi ätit klart åkte jag och morfar till farsta snabbt. Köpte 3 par leggings, vilket verkligen behövdes i min garderob. Imorgon blir det att åka in till stan för att fylla på garderoben med några fler par leggings/strumpbyxor, skjortor, blusar och tröjor - sen behöver jag inte shoppa på flera veckor. Just nu sitter jag och pratar med Dawid igen, ååh jag typ saknar ihjäl mig snart. Vid halv 7 ska jag ta tåget med Sanna hem till Nadja för spa och tjejkväll. Lär bli riktigt mysigt. Efter det blir det träning och sen filmkväll med massa chips och popcorn tillsammans med Linda hemma hos mig. Så det blir en bra torsdag med massor att göra.
Just the way I like it! PUSS


Nathalie och Frida idag i school


RSS 2.0