Tjejkväll

Kom hem från träningen för ca 2 timmar sen, har sen dess bara duschat, klätt på mig och käkat middag. Ska nu när som helst åka till haninge hem till familjen Öhrn. Ska ha tjejkväll med Malin, Ida, Linnéa och Kim. Vi ska hyra film och käka massa gott. Måste dock åka hem rätt tidigt då jag börjar 8 imorgon. Så måste typ va hemma innan halv 11, men så länge jag får träffa mina girls en liten stund så är jag nöjd. Får också träffa min baby lite senare ikväll.
Nu måste jag dra! Hörs ikväll eller imorgon. PUSS


Fotbollsträning

Nu har jag käkat frukost/lunch och bytt om. Ska möta Linda ute på min väg om 5 minuter så nu måste jag skynda mig. Hörs ikväll när jag kommer hem. Peace and love


Jag och min Linda


Saknaden gör ont


Även fast du är flera mil bort, så finns du ändå alltid vid min sida.
Du är världens bästa pappa, jag älskar dig!


Sista dagen i januari månad

Vaknade vid halv 11 av att tvn i vardagsrummet stod på högsta volym, blev riktigt irriterad när jag gick upp och ut i vardagsrummet för att säga till den idioten som satt där att vissa faktiskt sover, när jag ser att det är helt tomt på hela nedervåningen. VARFÖR låter man tvn stå på med högsta volym när man inte ens tänker titta? Åh så störande. Det här förstörde hela min morgon. Men iallafall, dagens planer är att träna vid 3 till 5, hem och duscha och sen kanske träffa Ida och co för en filmkväll. Så det blir en skön söndag med träning och träffa homies.
Nu ska jag försöka sova i nån timme till, annars kommer jag aldrig orka träna. Hörs sen! Pussar och kramar


Du är så äckligt snygg!!!


Jag dööööööör för dig baby, världens snyggaste pojkvän!


No one else can speak the words on your lips


21 minusgrader - kan snön bara försvinna?

Gick på en promenad med Dawid efter han käkat frukost. Slutade med att mina fötter var iskalla och fysatan va ont det gjorde. Smärta!! Asså det var helt sjukt kallt ute. Frös nästan ihjäl! När jag kom hem satte jag på mitt älskade extra element (vad skulle jag göra utan det??) och det blev snabbt varmt och skönt i mitt rum. Så nu ligger jag i min säng med Nikki o gosar. Vi håller på att trycka i oss massa gott gott och tittar på tv. Ska snart hoppa in i duschen och sen ringa och terra Malin. Hon var ute och gjorde stan osäkert igår så jag gissar på att hon fortfarande ligger och sover. Får se sen vad jag ska hitta på.
Hörs sen! PUSS


MUMS!!!


Nathalies 18-års party @ my place























































































All the crazy shit we did last night

Hade så sjuukt roligt igår. Kvällen bjöd på otroligt mycket skratt, as god mat (hatten av till mig och Manda), ett par lapdance, massor med kort och sång & dans för fulla muggar. Hoppas att födelsedags barnet är nöjd med kvällen och alla fina presenter :). Sånt här borde vi göra oftare och inte bara när någon fyller år. Insåg verkligen igår att jag har världens bästa klasskamrater. När alla rörde sig hemåt så bytte jag om till mjukiskläder, tog bort mitt smink och blev sen hämtad av Dawid och Forre. Åkte hem till Dawid och slocknade på direkten.


Happy fucking b-day!


GRATTIS GRATTIS GRATTIS PÅ 18 ÅRS DAGEN SNYGGING!!!!


Thank god it's friday!

Dawid drog för en halvtimme sen, så nu ska jag börja fixa inför ikväll. Har massor att göra. Om typ 2 timmar kommer Amanda hit och hjälper till, sen kommer resten av folket vid halv 7. Så ikväll blir det pppparty! Det kommer bli kass uppdatering idag eftersom jag kommer vara upptagen all day och upptagen med dans och skratt på kvällen. Men slänger nog in en kvällens outfit eller nått.
PEACE!


Min andra halva


28 Januari

Idag fick jag äntligen prata en liten stund med papi på bildtelefonen. Haha vi har ringt om varandra sen i söndags, men idag fick vi tillsist tag på varandra. Blir alltid lika glad när jag ser honom. Efter middagen så åkte jag och mami till skogås centrum och handlade. Måste verkligen säga det att min mami är bäst, hon ställer alltid upp på allt oavsett vad det är. Finns ingen bättre mamma i hela världen. När vi kom hem hoppade jag in i duschen och gjorde mig redo för sängen och nu ligger jag här i min säng, tittar på CSI och väntar på att Dawie ska komma hit. När han kommer vet jag inte vad vi ska göra, om vi antingen ska käka och kolla på film eller ifall vi ska sova direkt när han kommer. Får se hur vi gör.
Hörs imorgon! PUSS


Kissekatter


Min torsdag

Skoldagen var riktigt onödig, skolans internet funkade inte så vi kunde inte ha några lektioner. Så vi slutade innan 1 och började vid 11, nödvändigt att ens åka till skolan. Tog en runda i farsta med tjejerna i klassen för att leta efter presenter till Nathalie som fyller 18 i helgen. Hittade också massa saker som jag själv vill ha, så imorgon om jag hinner blir det shopping för fulla muggar. Ligger nu i min säng och fryser, har satt på mitt extra element så snart lär det bli varmt och skönt i mitt rum. Ska lägga mig och sova ett tag nu och sen träna ikväll.
Hörs sen! Puss och kram



21.38

Kom hem för en halvtimme sen, helt sjukt. Har varit i skolan från 8 till 9 på kvällen. Har iallafall haft riktigt kul med Nathalie och även Michaela som går turism (alla andra som skulle stått med oss gick hem innan allt ens börjat). Fick också mycket beröm om hur duktiga vi var när vi berättade om våran linje och sånt där. Tur nog så hämtade Jelle mig när vi var klara så jag slapp krångla med bussen i vårat härliga väder. Har nyss duschat och klätt på mig. Hinner inte äta något, för jag blir hämtad om 5 min av Dawid. Så jag får väl sno mat hemma hos honom istället.
Hörs imorgon! Pussar och kramar


Mina isprinsessor






Hahahahahaha kolla Hassan i bakgrunden


Hahaha minnen!


Fröken mcsaensi, du är så otroligt snygg. Kan jag få vara som dig? :)

Onsdagen den 27 januari

Imorse när min klocka ringde så ville jag dö. Kände mig som en zombie när jag tillslut reste mig ifrån Dawids överdrivet sköna säng. Fick springa till bussen, vilket gjorde mig lite piggare iallafall. Hade matte som andra lektion och för första gången så jobbade jag riktigt bra faktiskt. Credd till erstan. Hade sen lunch, haha alla våra luncher är exakt likadana. Vi sitter alltid och tittar på alla människor som befinner sig i matsalen och det finns alltid någon att skratta åt, jätte elakt men ändå. Efter lunchen var det dags för idrott, då fick vi för första gången göra något roligt och ha en riktig lektion, nämlingen skridsko åkning i farstas ishall. Haha åkte runt med massor med barn som ramlade hela tiden och var helt orädda. Medans hälften i min klass stod fastklistrade vid sarjen (stavning?). När vi åkt färdigt så slutade alla förutom jag, Nathalie, Evelyn, Amanda och Hassan, för vi är snälla nog att ställa upp på öppet hus i våran fantastiska skola. Haha och jag sitter hellre här inne än att kriga ute i snöstormen.
Nu ska jag vara lite social här, hörs seeeen. PUSS


Åh vad jag saknar sommaren


Puppy love

Vid halv 2 gick jag och Malin upp till Ekman, så åkte vi hem till Kevin. Var först ute ett tag men det var alldeles för kallt så vi gick in istället och lekte med alla överdrivet söta valpar. Jag dog. Ville bara ta med mig alla hem och gosa sönder dom. Dom var så jäkla söta och charmiga, gick inte att motstå dom. När vi varit där ett tag så rörde vi oss hemåt och sen till skogås centrum för att käka. Hade så ont i magen när vi käkat klart. Så körde Ekman hem mig och Malin till mig, så lekte vi med Nicole och satt vid datorn. Malin blev hämtad av Ekman för en timme sen typ, dom ska på dubbeldejt med Kim och Jocke, haha! Nu ligger jag här i min säng och pillar mig i naveln, ska snart välja ut kläder till imorgon, packa min väska och sen bli hämtad av Dawie.
Hörs imorgon! Pussar och kramar



Dom enda bilderna som jag hade, Malin har resten. SÅ SÖTA!!!!


Tisdag

Vaknade vid 10 och var hur pigg som helst. Malin har legat och snarkat tills nu. Så vi ska väl snart gå upp och käka lite, är as hungrig. Blev ingen skola för mig idag då jag har haft magknip hela natten och är jätte förkyld. Så idag ska jag bara ta det lugnt så att jag blir frisk och kan gå i skolan resten av veckan. Missade ju onsdag och torsdag förra veckan och sen var jag ledig i fredags och nu har jag missat måndag och tisdag. Illa. Även fast jag varit sjuk så får man ju ändå lite ångest. Ska kanske sen åka förbi med Malin och Ekman till Kevin och träffa hans uuuurgulliga valpar. Men det är inte bestämt än så vi får se vad vi hittar på.
Nu ska vi äta! Hörs sen, puss och kram

Damälvan i bilder







































































Home sweet home

Har inte skrivit något alls sen jag kom hem, har inte orkat helt enkelt. Så här kommer en snabb update om vad jag gjort dom senaste dagarna..

Söndag: Var hemma ifrån en grym resa från Åland, hade ont i varenda del utav min stackars kropp, världens påsar under ögonen och hade också blåa stora ringar under dom. Tecken på att jag inte fått mycket sömn och spelat alldeles för många matcher under en helg. Dawid som jag saknat otroligt mycket kom självklart hem till mig, myste i knappt 5 minuter innan jag deckade.

Måndag: Var hemma ifrån skolan, kunde knappt gå och ville aldrig lämna min säng. Har aldrig haft så ont i hela kroppen i mitt liv. Hade ont på ställen jag inte ens visste att man kunde ha ont i. Blev sen hämtad vid 3 av Dawid och Dennis, åkte hem till Dawid och käkade tillsammans och sen försökte vi titta på den 5e filmen av Johan Falk, fast vi fick besök av två babbelkärringar vid namn Malin & Kim. Så det var bara att stänga av filmen och hitta på något annat. Vid halv 8 skulle grabbarna på träning, så vi fick skjuts hem till mig och sen tog vi mamis bil och åkte till både ica i skogås och trångsund. Letade efter våra förbannade chicken nuggets, som inte fanns någonstans. Tillslut hittade vi dom och så åkte vi hem till mig och gjorde middag vid halv 10. Låg och tittade på Paradise Hotel, vilket jag tycker har blivit jätte konstigt. Fattar inte varför folk som redan åkt ut en gång får komma tillbaka igen. Störande. Sen åkte Kim hem och jag och Malin gick och la oss och somnade till CSI.


Jag saknar dig redan


Damälvan, Åland here we come!

Nu har jag klätt på mig och ska snart åka ner till brandsprutan. Skippar att ta med mig datorn. Så vi hörs på söndag när jag är hemma igen. Båten går klockan 8 och så är vi framme klockan 11 finsk tid. Sen blir det 4 matcher på lördag och 1 match (förhoppningsvis fler om vi vinner vår grupp) på söndag. Hoppas alla får en as bra helg, det kommer jag ha. Cup med lagets bästa, kan inte bli bättre.
Hörs på söndag! Pussar och kramar

Glädjespridaren


Fredagen den 22/1

Låg och gosade och kramades med Dawid hela morgonen. Hatar när jag ska åka ifrån honom, får alltid sån ångest och hatar att jag kommer sakna honom så att det gör ont. Även fast det bara är 2 och en halv dag som jag är ifrån honom. Har sen inte gjort så mycket sen han åkt till skolan, har typ bara packat och gjort mig i ordning inför resan. Ska ner till brandsprutan om typ en timme, så nu måste jag fixa klart allting.
Skriver innan jag åker. Puss och kram


Min bästa vän


22.41

Har nyss pratat med papi på bildtelefonen. Alltid lika kul att få se och prata med honom! Ligger nu i min säng, nyduschad och käkar chips och dipp tillsammans med Dawid. Ska snart sova, måste upp tidigt imorgon även fast jag är ledig. Måste packa (haha nej jag har inte gjort det än) och fixa massa andra saker. Fick också reda på idag att det kommer finnas trådlöst internet där vi kommer bo på Åland. Så jag lär uppdatera under helgen också!
Nu ska vi fortsätta tjocka oss och sen sussa, hörs imorgon! Pussar

Everything I need and more


Fotbooooooll

Nu drar jag iväg på träning, efter det blir det dusch och sen träffa Dawie och käka massa gott & titta på film all night. Är ju ledig imorgon, vilket är helt perfekt. Längtar också så otroligt mycket efter att träffa Dawid. Haha gud vilken mupp jag är som är helt förtvivlad för att jag inte träffat min boyfriend på lite mer än en dag. Haha jisses amalia, va mobbad jag är. Nu får det vara nog.
Hörs ikväll när jag är hemma igen! :) PUSS

Hur snygga är inte vi?



Torsdagen den 21/1

Sov riktigt dåligt inatt, utav många olika anledningar. Och att jag hostade så fort jag tog ett djupt andetag gjorde ingenting bättre. Vaknade vid 12 och jag har mått riktigt dåligt hela dagen. Vid 1 åkte jag, mamma och Nicole till huddinge sjukhus där jag fick ta mina sprutor, sen åkte vi ner till huddinges vårdcentral där Nicole skulle ta sin andra spruta för svinisinfluensan, sen åkte vi till farsta där jag laddade på mitt reservkontant kort så jag har pengar på det tills jag åker till Åland (så slipper pappa få en chock när abonemangsräkningen kommer). Köpte också en laddare och uppladdningsbara batterier till min kamera. Så nu slipper jag köpa massa batterier hela tiden. Typ årets bästa köp! Sen åkte vi tillslut hem. Jag är helt död. Ska byta om till min mjukisdress och bara titta på tv och äta tills min träning ikväll.
Hörs sen! Pusss


Bara min


Jag kan inte sova utan dig

Och jag som skulle sova innan klockan 9 och vips så är klockan snart 12. Är hur trött som helst och önskar att jag somnat för länge länge sen. Men det går bara inte. Jag saknar Dawid. Helt sjukt, sist jag såg honom var vid 11 imorse, det har inte ens gått ett halvt dygn och jag saknar honom. Inatt sover vi utan varandra, för att han ska spela cs med Dennis all night. Imorgon vet jag inte ifall vi sover med varandra eller inte och sen åker jag till Åland hela helgen. Åh vad jag hatar att sova utan dig..


Du och jag, sedan 1998


Lägg dags innan klockan 9

Kom hem för ungefär en timme sen, följde med mamma, Jelle och Nicole till haninge och länna. Köpte först en ny vagn till Nicole, sen åkte vi och käkade middag. Efter det var det en snabbis förbi sko punkten och sen in på city gross och storhandla. Fick med mig lite saker hem också. Ska snart hoppa in i badet och sen faktiskt gå och lägga mig. Mår fortfarande jätte dåligt så jag orkar inte vara uppe så länge till. Är helt död.
Förhoppningsvis mår jag bättre imorgon så att jag kan gå till skolan och sen åka på träning. Hörs imorgon vilket som! Pussar och kramar

Onsdagen den 20/1 - Sjukling

Och så var man sjuk igen. 2 dagar innan Damälvan. Så jävla typiskt. Mår illa och hostar & snorar hela tiden. Så det blev ingen skola för mig idag. Dawids snälla mamma körde hem mig och nu ligger jag i min säng och tycker synd om mig själv. Ska snart gå upp till centrum och köpa lite käk, känner också att jag behöver lite frisk luft så att min huvudvärk försvinner.
När jag kommer hem igen så ska jag sova tills jag blir frisk. Hörs kanske sen! Pussar


You and me, we belong together


Tisdagen den 19/1 - Barnvakt

Skolan gick som vanligt bra. Gick lite tidigare ifrån mentors tiden eftersom det är så otroligt onödigt att ens ha det och för att hämta Nicole från dagis. När jag hämtat henne så gick vi hem och har sen dess inte gjort så mycket annat än lekt. Håller nu på att laga mat och om ca en kvart så slutar Dawid och sen kommer han hit. Så ska vi tre käka middag och sen fortsätta vakta Nicole tills mami och Jelle kommer hem. När dom kommit hem så åker jag och Dawid hem till honom och sover där.
Kommer inte kunna uppdatera nått mer idag, så vi hörs imorgon! Puss


Fina flickor idag på mentorstiden :)


Min mamma är bättre än din

Mami, du är bäst. Är så himla tacksam över att jag har dig i mitt liv. Du bryr dig om alla, till och med personer du inte ens träffat. Behöver inte säga så mycket mer, du vet vad jag menar. Du är bäst bäst bäst! I LOVE YOU

Mannen i mitt liv


Måndagen den 18/1

Redovisningen gick bra, hoppas verkligen att jag får mvg. Annars vet jag inte vad jag kommer göra. Kom också på att det är riktigt dumt att ha tygskor på sig när det är snö och slask ute. Mina strumpor var dyngsura när jag kom hem. Så från och med nu så blir det att ha stövlar så ofta som möjligt. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem. Käkat, tittat på tv och pluggat. Har nyss klätt på mig och ska nu dra ner till hallen och titta på min älsklings match. Sover över hos honom så vi hörs imorgon gott folk.
PUSS!!


For the first time, there is no mercy in your eyes


It's a good thing tears never show in the pouring rain
As if a good thing ever could make up for all the pain
There'll be no last chance to promise to never mess it up again


Marja från mumindalen

Filmen igår var verkligen inte lika bra som jag trodde att den skulle vara. Hade så sjukt höga förväntningar vilket man inte ska ha. För då blir man alltid besviken. Hahah gud helt upprörd över en film. Åkte efter filmen hem till Dawid, käkade en sen middag och tittade på Johan Falk som gick på tv. Gick och la oss vid halv 12 eftersom Dawie började halv 9 idag, hahaha. Första gången han börjar tidigare än vad jag gör. Säkert sista också.

Åkte till school vid kvart över 10, hade information och layout och sen lunch. Efter det fick vi besök utav ett mumintroll, hahah nej men vi fick träffa våran nya lärare i vårat nya ämne administration, som heter Marja och är ifrån Finland. Hon ser ut som ett mumintroll och pratar som ett, haha hur gullig som helst. Fick sen gå ner till skolsyster med Nathalie på hälsokontroll och enligt henne så har jag perfekt kropp för min längd och ålder, undra hur mycket betalt hon får för att säga så till alla elever. Haha! Satt också och pratade om mitt adhd, dyskalkyli, allergi och astma. Haha snacka om att ha massa problem. Nu har vi iallafall engelska med Arneeeeee (älska), har faktiskt saknat honom lite, vi har ju itne haft honom sen typ september. Aja nu ska jag lyssna på lite musik och öva på min redovisning som jag har klockan 4. KUL att Divjot inte är här idag, känns jävligt roligt att redovisa utan min partner. Tur nog så har jag allt jobb på min dator, annars hade jag dödat något. Om jag inte redovisar idag så får jag inte mitt mvg, och då blir det inte roligt.

Snabba Cash med familjen Fredriksson

Har nu duschat, klätt på mig och käkat lite. Ska snart gå ner till ishallen och titta på nån match tillsammans med Dawid. Om lite mindre än en timme så ska vi åka till heron med Dawids föräldrar, Qela och Björn. Vi ska se Snabba Cash. Har sjukt höga förväntningar på den, så jag hoppas att den är riktigt bra. Vet inte ifall jag ska sova hos Dawid eller ifall jag sover hemma. Så antingen hörs vi ikväll eller imorgon!
Peaaaace

Klumpigare tjej får man leta efter

Fysatan va trött jag är. Dawid väckte mig typ 100 gånger imorse, vid halv 7 på morgonen för att han ska iväg på träning och måste då väcka mig också. Och självklart när han väl lämnat sovrummet så kan jag inte somna om. När jag väl somnat om så väcker Dawid mig igen vid halv 10 när han kommit hem igen bara för att retas och vara jobbig. Fick sen ligga och halvsova till 11. Skulle då gå ner för Dawids mördar trappa för att göra honom sällskap när han käkade, då för att jag är så otroligt trött och håller på att skicka sms så ramlar jag självklart ner för hela hans trappa. Hahaha fysatan va ont det gjorde. Mitt armband gick sönder och min fot som jag redan var skadad i är nu ännu mer pajjad. Haha och värst av allt är att jag sket fullständigt i allt runt om kring mig och räddade bara min telefon. Satt kvar i trappan ett tag och fortsatte skriva klart mitt sms. Haha så otroligt pinsamt, Dawid stod och skrattade och pratade till mig som jag vore 5 år, hans mamma blev livrädd då hon befann sig i trappan under den trappan jag ramlade i när själva olyckan hände och Qela satt i köket och led med mig då hon själv ramlat i mördar trappan. Haha jag kommer ju få årets blåmärke på hela armen, ryggen och ena skinkan! Vid 1 fick jag skjuts hem av Dawid och Dennis som nu är och tittar på hockey i hovet. Ska snart hoppa in i duschen och sen fixa käk! Hörs sen, puuuussar


Mina tjejer är bäst

Gårdagen bjöd på otroligt mycket skratt. Hade hur kul som helst! Så tack tjejer för att ni gjorde min lördagskväll grym :) PUSS på rumpan!! Det togs en hel del kort, men som vanligt så blev mer än hälften fula eftersom ingen av oss klarar av att vara seriösa, men här kommer bilder iallafall :)


Sååååå gott

Haha svåraste spelet ever

Malin läser upp Kims fråga

En bild till alla er som säger att jag inte har ögonbryn. BAM!

Linda i hennes URSNYGGA nya frisyr!!!!

Hahaha gulligt

Observera att vi är så himla seriösa, speciellt jag

Ursnygga Linda och en Olinda wannabe..

<3

Alltid lika charmig Malin

Bästa

I <3 U

Kim trodde hon var Carola

Fina tjejer!


Girls night

Kom nyss hem ifrån min träning, ska snart hoppa in i duschen. Ikväll blir det tjejkväll för fulla muggar. Det blir jag, Malin, Ida, Kim, Linda och Amanda. Får se sen ifall Dawid och co kanske kommer förbi, haha snacka om att ordet tjejkväll inte passar in. Aja nu måste jag skynda mig, måste duscha, fixa mig och laga mat. Tonights gonna be a gooood night!!!
Hoppas alla får en riktigt bra lördag och så hörs vi imorgon. Pussar och kramar!

Fredagsmys på söder

Har nu bytt om till min älskade mjukisdress och ska snart röra mig till tåget. Ska åka hem till Amanda på söder och käka middag + hyra film. Kommer bli as mysigt! Efter det ska jag hem till Dawid och fortsätta mitt fredagsmys där.
Hoppas alla har en jätte bra fredag! Puss och kram

Bildupdate:


Huuuuuur gott som helst, blir hungrig bara utav att titta på det

Min fina Manda


Slappaste fredagen på länge

Åkte till skolan efter lunch, mådde as dåligt imorse så jag bad mami sjukanmäla mig. Mådde lite bättre vid 11 och jag ville inte missa mitt prov så jag åkte dit och gjorde svenska provet som gick as bra, det var inte svårt alls och när man var klar fick vi sluta. Slappaste skolfredagen på länge. Ska snart göra något att käka och sen ska jag gå på bio med Amanda. Vet inte än vad vi ska se på för film, men nån blir det iallafall. I värsta fall så får vi väl hyra en film och köpa massa gottigheter.
Nu måste jag fixa käk, hörs sen! Pussar


Dags att komma hem nu



Holding hands never made me feel this way


Hand i hand, livet ut


Tröttare tjej får man leta efter

Skippade min träning idag då jag känner att det verkligen inte är värt att skada sig ännu mer en vecka innan damälvan. Har istället pluggat lite och sovit bort hela dagen. Har liksom inga krafter kvar och jag har bara gått 2 dagar i skolan. Vet inte vad det är som får mig att bli så himla trött. Nått är det iallafall. Ska snart hoppa in i duschen och sen välja ut kläder tills imorgon. Blir hämtad vid halv 10 av Dawid och co. Måste sova tidigt också eftersom jag börjar klockan 8 imorgon. Kuuuuuuul.
Aja vi hörs imorgon! Pussar

You'll never walk alone


Torsdag

Igår kväll kom Dawid hem till mig, så låg vi och myste i soffan och tittade på tredje filmen av Johan Falk. Riktigt bra filmer det där! När vi hade tittat klart så la vi oss i sängen och tittade på fotboll ett tag innan det var dags att sussa. Inatt hade vi elementet på låg värme, så nu gick det att sova hela natten utan att behöva vakna upp av att frysa eller svettas. Tummen upp för det!

Nu sitter jag i school, som vanligt. Började vid 11 och nu har vi Information och Layout, vilket vi har hela dagen lång. Rätt slappt faktiskt, slutar kvart i 3. Tidigt för en gångsskull. Förra terminen så slutade vi alltid 5 varenda dag, så lite ändring har det ju blivit. Fast vi får ju nytt schema nästa vecka (i farsta gymnasium så byter man schema varenda vecka av någon konstig anledning). Så vi lär ju sluta 5 varje dag nästa vecka. Dom vill säkert bara vara lite snälla första veckan. Efter skolan ska jag nog träffa Malin och sen kanske träna. Har gjort illa min fot och smärtan sträcker sig upp hela vägen till mitt knä. Världens jävla smärta. Och eftersom vi ska ut och fysa idag och springa på hal is så känns det onödigt att riskera att skada sig ännu mer. Speciellt när jag är så himla klumpig av mig. Har ju blivit uttagen till damälvan som är nästa vecka, så att skada mer en vecka innan känns inte som en bra idé. Nu babblar jag på om saker som inte ens är nödvändigt att veta, men aaaaaja.
Nu ska vi på lunch, är as hungrig. PEACE!


Kunde lika gärna stannat hemma

Den här dagen har varit så onödig på alla sätt och vis. Började dagen med ett nytt ämne, där vi inte gjort något alls utan bara snackade om vad vi skulle göra på lektionerna. Sen hade vi handel och så skulle vi ha prov, men det hade vi tydligen inte så hela lektionen gick åt att vara inne på facebook medans Agneta försökte få hennes dator att funka. Efter lunchen hade vi idrott och som vanligt så hade Björn inte förberett en lektion så vi låg på en matta och lyssnade på musik i en timme tills Björn inte orkade se oss längre så vi skulle gå ut och gå den andra idrottslektionen (vi har alltså dubbel idrott). Haha någon som tror att vi gick ut på promenad i en timme? Vi gick tillbaka till skolan och satt där, så vi hade rast i typ 2 timmar. Så där satt vi och väntade i över 2 timmar på att våran första lektion i Turism skulle börja och så kommer en lärare och säger att den läraren vi skulle ha inte är här den här veckan. KUUL. Så har vi suttit i hundra år och väntat på en lektion som inte ens kommer att bli av. Så irriterande.
Tog bussen hem och nu ligger jag i min säng och försöka värma mig. Ska snart börja plugga och sen ikväll träffa Dawid. Hörs sen, puuuuuuussar










Ulf Hanson, världens bästa pappa


Jag saknar och älskar dig papi!


7 Månader <3


Det borde vara olagligt att vara uppe så tidigt

Inatt var det lika trögt att sova som iförrgår natt, haha bara att det var tvärtom. Ena natten ligger vi och fryser ihjäl och då köper mami ett element till oss, och den natten ligger vi och svettas ihjäl. Haha vaknade upp vid halv 4 av att det var som en bastu i mitt rum. Så det var bara att dra ut kontakten till elementet och öppna fönstret ett tag. Haha om vi ska sova hemma hos mig idag så blir det att ha elementet på låg värme så att det är rätt varmt och att man kan sova. När min väckarklocka ringde imorse klockan SEX (fööör tidigt), så var det bara att snooza till 7. Hade en halvtimme på mig att välja ut kläder, packa min väska och idrottskläder, sminka mig och fixa håret. Otroligt nog så hann jag med bussen utan att ens behöva springa. Va i skolan nån minut över 8 och så fick vi träffa våran nya lärare Monika och börja med vårat nya ämne Information och Layout. Booooooring. Asså tråkigt och onödigt ämne. Kul också att vi var 4 stycken när lektionen började. Efter den lektionen gick jag och Denise till ica och köpte frukost. Snart har vi prov i handel, wish me luck.
Nu ska jag äta mina frallor, peeeeeeace


Vi alla är ett geni

Har suttit och spelat frågespelet Geni med Tobbe, Jonas och mami. Haha självklart så kom jag sist, vilket alla redan hade anat. Haha jag är så jäkla dålig på sånna där spel. Nörd Tobbe vann och det gör han alltid. Så det blev ingen förvånad över. Vid 10 kom Dawid hit, så nu tittar vi på Paradise Hotel som vanligt och efter det ska vi koppla in vårat nya element och sen sova. Eller Dawid lär ju vara vaken ett tag för han börjar inte förns halv 1 medan jag börjar klockan 8. KUL! Orkar inte, ångest ångest ångest.
Aja nu ska jag fortsätta titta på Paradise, fixa min ipod och pussa på min Daaajjo. Peace and love


Fina Jonas och mami

Hahaha världens slitnaste och tröttaste syskon


The future is ours


Jag är så lycklig med dig älskling!


Aldrig mer kalla sömnlösa nätter

Jag är så glad just nu. Min mamma tyckte så synd om mig och Dawid som legat och skakat av kyla hela natten, så nu har hon varit och köpt ett element till oss som vi kan ha vid sängen. Så nu behöver vi aldrig mer frysa i mitt rum, wihoo. Ska snart kolla in den i ett uttag och se ifall den fungerar, men det behöver jag nog inte vara orolig för. Den e nog perfekt :) Så inatt kommer vi sova hur gott som helst, vilket behövs eftersom jag börjar 8 imorgon.. Aja tack så jätte mycket mami!


Vila i frid!!

Det var inte roligt alls när jag skulle gå upp imorse. Sov riktigt dåligt natt eftersom mitt rum typ är lika kallt som det är utomhus och att Dawid tog allt täcke och låtsades sova när jag försökte väcka honom och få täcke gjorde inte saken mycket bättre. Tur nog så började jag inte förns halv 11, så det kunde iallafall varit värre. När man väl kom till skolan och fick träffa alla tjejer igen så blev jag direkt på bättre humör. Men det vände lika fort som det kom. Det första min lärare börjar med att säga är att 2 killar i våran skola har gått bort under jullovet. Så jävla hemskt! Alla blev helt tysta och jag fick så otroligt ont i magen. Man får sån tankeställare om att man verkligen ska ta vara på sitt liv och inte ta saker för givet. Man ska uppskatta varje dag och alla i sin närhet. Tycker så otroligt synd om deras familjer och vänner. Dom måste ha det jätte jobbigt just nu. Efter lektionen gick vi ner till biblioteket och tittade på deras minnesbord, där det står ljus, en bok man kan skriva i och kort på dom båda. Även fast jag bara visste vilka dom var så mådde man så jävla dåligt av att stå där och veta om att dom inte längre finns. Usch så hemskt!Efter lunchen var alla våra lektioner inställda så vi hade mentorstid snabbt och sen slutade vi. Så rolig var min första skoldag..


Vila i frid! Hoppas att ni har det bättre på andra sidan.
(För att respektera deras nära och kära som kanske inte vill att det ska läggas upp bilder på dom på internet så har jag gjort svart över deras ögon.)


Bambi på hal is













Sista dagen på lovet

Jätte dålig update jag veeeeet, men jag har faktiskt inte haft tid alls. Har bara njutit av dom sista dagarna av mitt jullov. Igår var ju jag, Dawid och hans föräldrar hemma hos hans mormor och morfar och åt middag. Hans mormor är så himla söt! Maten var as god och dom bodde hur mysigt som helst. Blev helt kär i deras hus. Gick hem sen till Dawid och tog en lång varm dusch och sen gjorde vi toast och satte på Johan Falk, GSI. As bra film och tur nog så har Dawid lånat Dennis box så vi ska kolla på andra filmen ikväll.

Idag har jag, Dawid, Malin, Kim, Dennis och Denise åkt skridskor nere på b-banan. Haha hur kul som helst. Kände mig bara så otroligt töntig när jag trippade runt på isen, bara för att jag var så himla rädd för att ramla. Otroligt nog så ramlade jag inte en enda gång. När vi åkt klart hade jag otroligt ont i mina tår (som vanligt) så jag sprang in till omklädningsrummet och duschade mina fötter varma. Sen gick jag, Malin och Kim hem till mig, så fick jag äta middag och sen tog vi bussen till skogås och så käkade dom två deras fetto mat som dom tjatat om hela dagen. När dom ätit klart åkte vi hem till mig igen och så tryckte vi i oss en jävla massa läkerol så vi lär ju skita allt som vi fått i oss under hela veckan på 2 sek. Dawid kom hit för en timme sen och så har vi tittat på Paradise Hotel, bääääästa.
Nu ska jag fixa käk till oss och sen ska vi titta på andra filmen av Johan Falk. Sen måste jag sova rätt tidigt då jag börjar skolan imorgon. Ångeeeeeest


Min ängel


Söndag

Fick skjuts utav Dawid och hans pappa till min träning idag. Fyfan vad jag saknat att träna! Var hur taggad som helst och för att ha varit första träningen sen innan jullovet började så gick det riktigt bra. Mamma hämtade mig efter träningen, så körde vi hem Linda och sen åkte vi hem. Har nyss ätit lite käk och duschat. Ska snart klä på mig och sen gå och möta Dawid. Vi ska hem till hans mormor och morfar och käka middag tillsammans med dom och hans föräldrar. Sover antagligen över hos Dawid, även fast jag inte sovit hemma på hela veckan. ILLA.
Aja hörs imorgon, pussar

I don't wanna take a breath without you babe


Plugghästen är tillbaka

Skulle egentligen bli hämtad utav Malin och Therese om en halvtimme och åka hem till Malin och kolla på film med dom två, Kim och kanske Ekman, Olle och Jocke. Men efter några saker så bestämde jag mig för att stanna hemma istället. Ska hoppa in i duschen, plugga (har 2 prov och en redovisning nästa vecka) och sen sova. Nu är mitt liv och jullov slut. Tillbaka till livet som plugghäst och otroligt tråkiga helger med inget annat än böcker som sällskap..


I am what everyone in my past don't want me to be


17.34, hundra år senare

Nu har jag äntligen fått i mig mat!! Efter hundra års väntan på att mamma och Jelle skulle komma hem. Så nu är jag glad igen. Det enda som suger är att jag inte hann träffa Fredrica och Alexandra. Får bli en annan dag babes. Har också hunnit färga mitt hår. Blev pyttelite mörkare och allt mitt hår är nu i samma färg. Innan var det en blandning mellan orange/blont, rödbrunt och grönt. Haha illa! Nu är det iallafall fixat. Sitter nu och tittar på The Hills, asså ÄLSKAR Lauren och Whitneys kläder och deras frisyrer. Dom är alltid perfekta!
Nu ska jag ringa lite homies och se vad som händer ikväll, peeeace

Lördag och magont

Blev hämtad utav Dawid och Dennis igår, åkte hem till Dawid och tittade på let's dance med Bowie (killarna spelade cs). Hahaha skönaste under kvällen var helt klart Willy, haha kunde inte sluta skratta. När programmet var slut så var det tänkt att jag skulle åka hem för att låta killarna spela cs själva, men söta Dawid ville så gärna ha kvar mig så han mutade mig med chips, dipp och läsk. Haha han känner mig alldeles för bra. Vid halv 12 åkte vi och hämtade upp Jean och sen åkte vi till donken. När vi var klara där åkte vi till gullmars och hämtade upp Denise. När vi kom hem till Dawid så spelade han och jag lite cs, haha igen. Och den här gången fuskade Dawid igen, dock inte lika mycket som sist men ändå. Sen var det dags att soova.

Vaknade lite innan 11 och hade jätte ont i magen. Dawid gick upp för att käka frukost och så låg jag kvar och försökte sova bort smärtan. Lyckades självklart inte och vid halv 1 så körde Dawid och Peter hem mig. Ligger och väntar på att mamma ska komma hem, för vi har ingen ätbar mat hemma så jag vill att hon ska köpa pyttipanna men hon svarar självklart inte på sin telefon. Mamma, varför har du en mobil om du inte vet hur man svarar i den? Något att fundera på... Så fort jag käkat så ska jag träffa Alexandra och Fredrica. Så skynda dig hem maaaami!!
Nu ska jag fortsätta terra henne och förhoppningsvis snart få i mig mat. Pussar


Såhär mysigt hade jag och Bowie i soffan :)


Everything


China Wang

Blev som vanligt hämtad imorse hos Dawid. Åkte hem och gjorde mig i ordning. Sen åkte hela familjen in till stan för att käka kina mat som vi alltid gör när momo och mofa är på besök. Hade jätte trevligt och käkade mat för en hel vecka, eller kanske till och med månad. Haha kändes som att jag skulle rulla därifrån när vi var klara. När vi gick därifrån så åkte Frida till jobbet, Tobbe och Jonas skulle någonstans, momo mofa Jelle och Nicole åkte hem och så gick jag och mami runt i affärer en liten stund. Hittade ingenting roligt alls. Jag vet liksom precis vad jag behöver och vad jag vill ha och hur det ska se ut, men inte fan hittar jag nått. Aja lika bra att spara pengar tills vi åker på kryssning, till Polen och till Usa. Kom iallafall hem för en liten stund sen och ska snart ta ett varmt bad och sen måste jag be Jelle höja värmen i mitt rum, fysatan va kallt det är här inne, nästan lika kallt som det är ute.
När jag badat klart och klätt på mig så åker jag antingen hem till Dawid eller så hittar jag på något annat lattjo.
Hörs sen! Pussar











GRAAAAAAAATTIS!


Grattis på 20 års dagen big brother! Hoppas du får en as rolig kväll :)


Pulka race!

Igår kväll så åkte jag, Linda, Dawid, Charlie och Linden pulka mitt ute i ingenstans, i världens jävla backe. Hade hur kul som helst, bara det att jag hade helt fel skor på mig så jag frös tårna av mig när vi skulle åka hem. Stackars Dawid som fick sitta och värma mina fötter i bilen - medans jag klagade på att det gjorde piss ont och att jag var nära på att börja gråta hela tiden. Klumpiga Linda tappade också sin telefon i backen och kom på det när vi var framme hos Dawid. När vi kom in till Dawid hoppade vi ner i hans jacuzzi och värmde oss, och sen tog vi en jätte varm dusch. Vilket verkligen behövdes för mina stackars fötter! Låg sen och tittade på tv och somnade runt 1.


Hahaha livrädd

Linda gör sig redo för ett rejält åk

Hahahaha hon kunde inte gå upp för backen

Dawid och linden

Dawid och Linden

Linden och Dawid åker puulkis

Dags för tävling

Hela gänget

Alltid lika snygga...


Torsdagen den 7/1

Igårkväll efter min, mammas och mormors promenad så bytte jag snabbt om till mjukiskläder och så åkte jag hem till Dawid. Satt och tittade på So you think you can dance med han och hans föräldrar. Det är fan helt sjukt hur duktiga dom är på att dansa!! Efter programmet så var det tänkt att vi skulle baka nått, men vi skippade det och käkade istället tacos. Innan det var dags för att sova så spelade vi cs ett tag, haha. Tillslut ville jag inte spela nå mer eftersom Dawid hela tiden fuskade och gjorde massa grejer som jag inte vet hur man gör, vilket gjorde det omöjligt för mig att kunna döda honom. Haha men dom gångerna han inte fuskade så var det faktiskt roligt.

Mamma hämtade mig imorse, så åkte jag hem och käkade mat och bytte om. Så åkte jag och Jonas till farsta. Fick med mig 2 stycken jätte söta blusar och en långärmad oversize tröja typ. Är hur nöjd som helst. Hittade lite grejer på gina också men det var sån jävla kö så vi åkte hem istället. Ska om nån timme träffa Emelie, Alexandra och Linda. Vi ska ut och åka pulka! Vet inte ifall Dawid och co också skulle följa med. Aja det lär vi ju märka.
Nu ska jag käka lite, hörs sen! Peace


Saknaden gör ont



Kärlek

Iförrgår när jag kom hem från Dawid så låg det ett grönt paket på min säng. Öppnade det och blev helt varm i kroppen. I paketet låg det ett halsband som jag fått utav min äldsta syster Linda. På halsbandet hänger det två brickor där det står Älskad på en och Syster på den andra. Blev så himla glad. Satte på halsbandet direkt och nu har jag en bricka där det står "jag älskar dig 090613" som står för Dawid och nu dom två brickorna som ena står för alla nära som älskar mig och den andra för alla mina syskon. Kan inte bli bättre. Kommer aldrig ta av mig halsbandet, för att jag träffar inte mina syskon varje dag, inte ens en gång i månaden och med Linda och Jenny som bor i Örebro och Usa så blir det väldigt svårt att ens träffas en gång per halvår eller ens år. Så med dom här brickorna så kommer jag alltid känna att ni är hos mig ändå. Tack igen syster, kunde inte önskat mig en bättre present. Jag älskar dig!


Ett tidigt födelsedags kalas

Blev hämtad utav mami imorse hos Dawid. Åkte hem och valde ut kläder inför dagen. Åkte sen upp till centrum och hämtade min älskade papi. Så klädde jag på mig och gick sen och mötte Dawid. Vid 2 kom alla och då var det dags att börja fira Tobbe som fyller 20 på fredag. Käkade lunch och sen så öppnade Tobbe sina presenter. När han var klar med sina presenter så käkade vi efterrätt och så lekte jag och Dawid med Nicole. Vid 5 så åkte Dawid hem och jag åkte till centralen och lämnade av papi. Ville egentligen att han skulle stanna men jag får nöja mig med att han kom idag iallafall, vilket gjorde mig hur glad som helst. Nu ska jag när som helst åka upp till centrum, köpa thai mat idag igen och hämta ut mitt h&m paket! Wiiiiho.
Hörs sen, puuuussar















Måndagen den 4/1

Idag har varit en såndär riktigt onödig slapp dag där man inte gjort något alls. Får sån ångest när jag vet att jag hade kunnat hittat på något roligt istället för att bara ligga hemma och dega. Det enda roliga jag gjort idag var att spela biljard med Dawid, resten har varit piss. Tog en kall promenad hem ifrån Dawid när han skulle på fysträning. När jag kom hem så hade mormor och morfar kommit hit. Och det är ju alltid kul att träffa dom. Imorgon är det födelsedags kalas i vårat svennebanan hus. Min storebror Tobias fyller 20 på fredag, men eftersom han bara är ledig imorgon på hela veckan så firas han då istället. Så imorgon lär jag göra lite roligare och vettigare saker än att bara ligga hemma.
Nu ska jag iallafall klä på mig mjukiskläder och sen åka hem till Dawid! Hörs imorgon, och då bjuds det på den dagens outftit. Känner att jag måste bli bättre på det där nu. Haha kan bli ett nyårslöfte, jag har inte gjort några löften så why not liksom. Haha aja peeeeace

Game over, saw 6

Igår så blev jag hämtad utav Qela och Janine, åkte till Dawids farmor och farfar och hämtade Bowie och sen åkte vi hem till dom. Hann inte ens ta av mig skorna innan vi skulle åka igen. Åkte till heron city med Dawid, Charlie och Linden. Gick och hämtade ut våra biljetter till filmen och sen kom Malin, Tette och Jk. Det var från början planerat att vi alla skulle bowla och sen gå på bio, men eftersom grabbarna skulle käka så hann vi inte med bowlingen. Så medans dom käkade så gick vi till mcdonalds och sen spelade vi lite på olika saker. Sen gjorde grabbarna oss sällskap, så spelade vi tills bion började. Såg saw 6 och fyfaan. Visst filmen var ganska kort men den var riktigt jävla äcklig. Stackars Dawid som fick sitta och hålla mig i handen under hela filmen. Efter filmen åkte vi och hämtade upp Marcus och sen åkte vi hem till Dawid. Då var klockan runt 12 och vi skulle titta på hockey klockan 3, så jag och Linden tänkte vila i dom här tre timmarna så vi är pigga när matchen började. Haha hur många tror att vi orkade gå upp när klockan väl va tre? Haha Malin väckte oss vid halv 6 av att matchen var slut och att Linden skulle åka hem och att jag skulle lägga mig i Dawids säng eftersom Linden skulle åka hem. Somnade om igen runt halv 7 och vaknade as pigg vid 12.











Söndagen den 3/1

Jag och Dawid vaknade vid 11 utav hans irriterande alarm. Gick ut till vardagsrummet och hämtade en jätte glad Nicole. Och hon blev ännu gladare när hon såg att Dawid var här. Så fick vi vakta henne i en timme medan Jelle va ute i garaget och jobbade och mamma va och handlade. Så vi lekte med henne tills Dawid blev hämtad för att åka ner till b-banan och lira med sina kompisar. Har sen dess bara legat i sängen och lagt upp massa bilder på facebook ifrån nyår. Haha fyfan vilken tid det där tar! Mamma är nu uppe i centrum och köper hem thai mat, muuums. Senare idag/ikväll, så ska vi dra ihop ett gäng och bowla och gå på bio, sweet!
Hörs senare, pusspuss

Dålig uppdatering

Fredag: Efter ett hårt och galet nyår så kändes fredagen som en söndag. Jag, Dawid, Malin, Forre, Charlie, Marcus och Linden smällde lite raketer, där en av raketerna råkade sprängas under en bil. Haha vilken tabbe. "Kom hit din jävel innan jag lappar ner dig". Gick iallafall efter det upp till oasen och käkade pizza. Haha stackars Dawid som fick vänta i över 45 minuter eftersom dom glömde bort hans pizza, och han var hungrigast av oss alla. När vi käkat färdigt så knatade jag och Malin hem till mig för att duscha och byta om. Sen kom Dawid hem till mig och så tog vi deras bil som stått hos oss över natten tillbaka hem till Dawid. Lite innan 10 åkte jag, Dawid, Malin, Dennis och Forre upp till centrum och så hyrde vi Inglorious Basterds och köpte massa godis och läsk. Filmen enligt mig och Dawid var sämst, så vi spelade spel på hans iphone under typ hela filmen. Sen var det dags att sussa

Lördag: När vi vaknade så drog Dawid och Forre iväg på match och jag och Malin låg kvar hos Dawid ett tag. Sen hämtade Jelle oss och så åkte vi hem till mig. La in alla bilder från hennes och min kamera på datan, vilket bjöd på en massor med skratt. Käkade middag, fortsatte med bilderna, jag duschade snabbt och sen lånade vi våran bil och åkte hem till Malins lägenhet och sen till hennes mami. Hämtade lite kläder, Malin hoppade in i duschen och jag la in alla bilder ifrån Idas kamera till min dator. När Malin var klar så var det bestämt att vi skulle dra ihop lite folk och åka hem till Dawid, men vi ändrade oss så istället åkte vi hem till mig och lämnade bilen. Sen gick vi upp till centrum, Malin tog bussen hem till sig för att va med Ida och Pirre, och jag gick och mötte Dawid och så hyrde vi film och köpte chips. Litet lördagsmys. Och det var första gången jag sov hemma sen julafton. Filmen var hur bra som helst. Fighting tror jag att den hette, det var iallafall Channing Tatum som var huvudrollen, dreeeeeeggel. Aja efter filmen så var klockan helt plötsligt halv 3 så då la vi oss i sängen, snackade lite, spelade lite spel och sen utan att någon ens märkt nått så sov båda. Hahaha hur trötta som helst, blev inte ens ett godnatt.


Årsresume 2009

Januari - Några dagar efter nyår åkte jag på kryssning med familjen, vilket gjorde att jag och min bror kom varandra närmare än vad vi varit på många år. En vecka senare åkte jag och Malin till Lindvallen med några från min familj och deras vänner. Festade inne på Klubb HC, där en gubbe bestämde sig för att försöka pussa mina tuttar. Euw. Det var då vi också provade på The Ice och jag fick nya smeknamnet spyflugan av människor jag aldrig träffat förut. Januari månad bestod bara utav massa festligheter.

Februari - Spenderade alla hjärtans dag med tjejerna, då min dåvarande pojkvän valde att dissa mig utav olika anledningar. Åkte då till älvsjö på lokalfest hos Kim. Den mest konstigaste lokalen jag befunnit mig i. Det var också då jag och Malin började umgås mer och mer med Hanna. Spenderade mycket tid hos pappa. Började inse att skolan faktiskt var viktig och insåg också den månaden vilka som var mina riktiga vänner, då jag fick reda på en jävla massa skit saker. Så vissa vänner försvann helt och hållet ifrån mitt liv den månaden, och nya riktiga vänner kom in. Det var också då jag skaffade mig den hederliga ersti bloggen.

Mars - Månaden då jag förändrades helt och hållet. Skolan blev nr 1, fotbollen nr 2 och vännerna nr 3. Stannade hemma dom flesta helgerna och kvällar, pluggade och tränade. Jag och min dåvarande pojkvän gjorde slut för gott och jag försvann ner i min egna lilla håla. Förändrades på alla sätt och vis och kommer aldrig mer bli den gamla Erica.

April - Jag kom ur min egna lilla håla och började leva livet igen. Gick vidare snabbare än vad jag trott. Insåg snabbt att han inte var bra för mig och att vi inte passade och att vårt förhållande var ingenting att hänga i granen. Jag och Malin lärde känna Bexi och Jecco mer och blev bjudna på Bexis 20 års fest. Där det var fullt ös och vi lärde känna massa andra haninge folk på vägen. Festade mer och mer men pluggade samtidigt som ett djur och kämpade med betygen. Pappa fyllde 50 vilket firades rejält. Åkte också ner till pappa med Fredrica och firade påsk där. Det var också den här månaden jag och Dawid fick upp ögonen för varandra.

Maj - Malin fyllde 20 och Hanna fyllde 18, vilket betydde party för fulla muggar. Drog på kryssning till Finland med Malin, Frida och en hel del pensionärer. Haha men vi hade lika kul ändå! När vi kom hem började jag och Dawid träffas mer och mer och tillslut blev det varje dag. Det var då jag insåg att han var rätt för mig och att han var allt jag behövde och ville ha. Det var också då jag fick mitt cykel sår, efter att ha ramlat med cykeln utanför mitt egna hus. Blev en hel del festande då också men även en jävla massa plugg eftersom det var en månad kvar tills betygen sattes.

Juni - Slutade nian & hade bal, jag och Linda grät i flera timmar. Likaså alla från min familj och malin som var med på avslutningen. Min bror tog studenten, vilket också firades med tårar hos vissa. Jag och Dawid blev ett officiellt par, även fast vi varit ett "par" i nästan en månad. Spenderade många dagar på sjöängen. Firade midsommar i strömstad, vilket jag aldrig kommer glömma. Hade hur kul som helst. Tog också en tripp över till Norge. Fyllde 16 och fick fira dagen med min baby och mina närmaste vänner.

Juli - Dawid drog till Thailand i nästan en månad. Så jag var med Malin och co varje dag. Solade, badade och festade varje dag. Åkte till Torö med tjejerna i några dagar. Drog till pappa i en vecka med Linda och mina två systrar. Åkte hem i 4 dagar för att träffa Dawid som äntligen kommit hem från Thailand. Var med honom och vänner varje dag tills jag drog till Bulgarien med tjocka släkten.

Augusti - Solade, badade, festade och spenderade tid med Dawid. Började gymnasiet den 17 Augusti. Var hur nervös som helst men det gick snabbt över då jag hamnade i den bästa klassen någonsin. Började plugga stenhårt och tog skolan verkligen på allvar. Var på kräftskiva hos Malin med hela gänget. Och välkomnade hösten på rätt sätt.

September - Jag och Amanda började komma varandra närmare och närmare. Hade tjejmiddag med några ifrån klassen och Malin + Tette. Träffade alla ifrån Dawids släkt för första gången då hans storasyster fyllde år. Pluggade stenhårt, tränade, var med kompisar och Dawid.

Oktober - Åkte till Vänersborg med Amanda. Jossan fyllde 20 vilket firades med fest och middag. Tog steget och färgade håret rött - och sen till svart. Blev en tvättäkta plugghäst och lite utav en toffel så mina kvällar spenderades med Dawid och skolböcker. Sista helgen i månaden slutade med avslutningsfest med fotbollslaget (herr och dam, och även Malin). Och även en födelsedags middag för Dawid.

November - Dawid fyllde 18 barre. Skolan rullade på som vanligt och jag var fortfarande plugghäst och toffel. Bara en månad kvar till jullov och betyg sättning, så det vart extra mycket plugg. Var på tjejmiddag hos Amanda. Jag och Tobbe gick på bio och käkade kina mat.

December - Julklappsstress. Firade ett halvår med Dawid. Hade skolavslutning, vilket kändes helt sjukt att jag redan hade gått en termin i ettan. Spenderade julafton med min familj och Dawids. Åkte sen till pappa och firade julafton igen med han och Linda och sen med hela Heléns familj. Tiden gick sjukt snabbt och helt plötsligt var det nyårsafton som spenderades med världens finaste personer.

Så det här var några delar utav mitt år. Känner på mig att 2010 kommer bli ännu bättre!!

HAPPY FUCKING NEW YEAR!!



























































Nyårsafton, välkommen år 2010

Dagen började med att mamma hämtade mig hos Dawid, så åkte vi till haninge och hämtade upp Hanna och Malin. Så åkte vi till coop och köpte fyverkerier och lite mer mat till dagen. När vi kom hem till mig var det bara att börja fixa allt, och klockan var bara 11. Tog fram alla bord, började duka och dekorera. När vi var klara med det så mådde Hanna dåligt, så hon gick upp och la sig i Nicoles rum och så fortsatte jag och Malin. Fixade köttet, efterrätten som tog över 2 timmar att bli klar, 3 stora formar (överfulla) med potatisgratäng och massa annat. Vid 4 väcktes Hanna, och alla 3 hoppade in i duschen. Vid halv 5 blev det stressigt då alla var tvunga att fixa sig och samtidigt hacka sallad, fixa bålen, kolla köttet, värma bröden, skära och fylla meloner med alkohol, tända machaller, lägga ut alla lekar, fixa förrätten och en jävla massa mer. Det sjuka är att vi hann göra klart allt på mindre än en timme. Så hatten av till oss. Vid 6 ramlade den sista in, och jag tror alla kan gissa vem det var. Jo igen annan än Fredrik Forsman. Då fick alla välkomst-drinkar, melon med parmaskinka och sen satte vi oss vid bordet och började med förrätten, vilket var toastskagen. Och den fick man självklart komplimanger för (även fast vi hade köpt den på burk, haha). När alla ätit upp så började lekarna runt matbordet. Haha ont i magen säger jag bara. Lindens "Fyfan va äcklig mat, har aldrig ätit äckligare", haha alla som läser nu fattar säkert ingenting men det var uppgifter man skulle göra och aa, alla som va där fattar iaf. Sen var det varmrätt, vilket var potatisgratäng med oxfilé, fläskfilé, sallad, olika såser och bröd. Asså bästaaaaaa, så gott!!!! Efter maten var det dags för hockey och dans, hockey för killarna (JVM, sååå viktigt) och dans för tjejerna. När matchen var slut så gjorde killarna oss sällskap och då blev det fart utav ba heeelvete. Vid halv 10 var det dags för efterrätt, den som jag och Malin krigat för i över 2 timmar. Och det var bara typ hälften som åt, haha så illa. Alla var så mätta och fulla så ingen pallade äta. Men dom som åt tyckte iaf att det var as gott - så var det värt allt slit. Efter det så rann tiden bara iväg, alla dansade och hade as kul. Sen blev klockan 11 och då ville alla röra sig hem till Dawid där hans föräldrar hade fest. Så det var bara att städa hela nedervåningen fort som satan och sen gå i rask takt till Dawid där det var fullt ös. Tolvslaget var bäst, Dawids pappas kompis hade köpt fyverkerier för över 6000 så vi fick se världens finaste fyverkerierna, och hur många som helst också. Dawid och Malin fick bli mina nyårspussar, mina två favorit personer. Kunde inte bli bättre. När alla fyverkerier hade smällts färdigt så gick vi in till Dawid och fortsatte festa. Hade riktigt riktigt roligt hela kvällen. Den avslutades med trasiga glas, spya i tvättstugan, två badrum, linden deckad med en korv i handen, en annan försökte få hångla med en som somnat, en annan smög ut vid halv 7 på morgonen, 3 andra satt och tryckte i sig ost och kex som Malin krigat med att ta med sig, två andra snodde champagne och svepte 8 på morgonen, en annan la sig i Dawids säng och särade på benen och la kommentaren "vad sägs som att ha mig i mitten inatt" och massa andra sjuka grejer som inte behövs tas upp här. Det här var helt klart bästa nyåret någonsin. Det kunde inte bli bättre. Så tack alla som jag firade nyår med, ni gjorde min kväll oförglömlig!!!

RSS 2.0