the city

Värme, shopping, Rebecca Albertson = Bäst


SOL!

Vaknade nyss och ska snart slänga på mig bikinin och sen lägga mig på baksidan och bara njuta av att sommaren verkligen är här. Har än så länge inga andra planer inför dagen, men nått roligt lär jag ju hitta på.
Puuuuuss

ps. nu är det bara en vecka kvar till min b-day! och 8 dagar kvar tills Dawid åker ifrån mig.. Fan va ont det kommer göra

Tillbaka i trångsund

Kom hem inatt runt två, bara att kasta in väskorna i sovrummet, ta en dusch och sen sova.
Har haft så otroligt kul, bättre än förväntat. Orkar inte skriva allt vi gjorde utan det blir en kort sammanfattning: En tripp till Norge, nattbad, dans, hög musik, tur med vädret, nästan ingen sömn, as god mat och världens bästa vänner. Kan inte bli bättre!


Midsommar lunchen

Lite mer bal & avslutning


Spåååra!

inatt åker vi!!! 18 - 21 juni, strömstad here we come

Min mc


Jag saknar dig!!!

Tisdag, 2 dagar kvar!

Igår var vi ju som sagt ensamma hemma (jag & Apollo). Låg och solade på balkongen, gick på långpromenader och sov. Det var nog det enda vi gjorde hela dagen. Hur skönt som helst, även fast jag blev rätt rastlös ett par hundra gånger. Gick sen och la mig vid 12 tiden.

Idag har jag inte gjort något alls. Sitter hemma hos Helén igen och slappar. Vet inte riktigt vad vi ska hitta på idag, men något lär det ju bli.
Nu är det bara två dagar kvar, sen bär det av mot strömstad! Har varit rätt otaggad till att åka om jag ska vara helt ärlig men nu när det väl börjar närma sig så känner man sig rätt taggad faktiskt :D
Nu ska jag gå ut och sola, man får ju passa på nu när solen skiner. Saknar D som bara den..
Puss och kram


Sunny day

Sitter hos Helén nu igen, även fast solen skiner som bara den. Har innan varit och käkat middag hos hennes föräldrar. God mat och hur goda kakor som helst till efterrätt.
Ska snart åka och hyra film, ska nog ta step up 2 (bara för att den är bäst) och kolla om dom har någon ny film ute på marknaden. Ska sen inte göra något annat roligt. Imorgon ska pappa jobba och sen sova över i Göteborg, så jag och Apollo blir lämnade hemma ensamma. NICE! Då ska vi göra exakt allt vi egentligen inte får göra, dvs ligga och gosa i soffan, sova tillsammans i sängen, äta när vi vill och vad vi vill. Haha nej men det lär bli en lugn dag imorgon, ska nog bara ta det lugnt och packa lite inför strömstad och gå ut på massa promenader, utforska vänerborg utan att åka bil.
Nu ska jag sätta mig och kolla på tv lite. Hörs antagligen inte imorgon (vi har fortfarande inte internet).
PUSS


Brallan.. jag saknar dig, men överlever utan dig ett par dagar till :)

Sedan 1998




Bara min


Lördag & Söndag

Lördag: Var i uddevalla och små shoppade lite. Åkte sen till hörnet och jobbade hela kvällen. Från halv 3 till kvart över 11. Bra jobbat Erri! Kom hem och käkade och gick sen och la mig på direkten.

Söndag: Var ute i Redstad och lät Apollo springa runt och leka med andra hundar. Åkte sen hem till Helén där vi fortfarande är. Ska snart åka till Överby och hämta ut pappas & min klocka. Så nu ska vi strax röra oss!
C yaaa


"Målvakts posen"


Snyggt Erri, snyggt

I vänersborg

Nu är jag hos pappa. Kom hit igår kväll. Kändes så fel att åka ifrån D, precis i början av vårt förhållande. Var helt slut efter tågresan så jag gick och la mig nästan direkt när vi kom hem..

Idag var vi i pappas skola. Dom hade skolavslutning. Åkte sen till överby och shoppade massa på rean. Fick med mig massa godbitar hem.
Är nu hos Helén för att vårat internet hemma är helt cp och pappa behövde betala lite räkningar och då måste han ju ha internet.
Ska snart åka och handla. Hörs så fort vi får internet hemma!
PUSS


Bror tar studenten!

Vaknade för en timme sen, jag och Dawid fick sova på bäddsoffan inatt. Sjukt obekvämt men ändå mysigt. Har hunnit packa och klätt på mig. Ska snart till farsta med pappa och sen åka till min brors utspring. Helt sjukt att han tar studenten idag. Tiden går så otroligt fort.
Nu måste jag fixa mig snabbt och sen bra. Pappa tjatar som vanligt...

Sommarlov!

Dagen började klockan 10 i idrottshallen. Niorna satt på stolar längst fram. Skolavslutningen kändes precis som den alltid gjort, dvs ingenting alls. Tills niorna skulle gå upp på scenen för att få sina avslutnings roser av dom nya sexåringarna. Det var på vägen upp allting kom. Tårarna bara sprutade ut, jag och Linda kunde knappt prata. Det fanns inga ord. Nu är det sista gången vi har avslutning i edbo. Efter tio långa år, så var det slutet. Stod på scenen i 5 min och det bara rann. När vi gick av scenen hämtade jag mina saker och kramade om alla i min familj. Mamma, Jelle, Nicole, Jenny (som nu kommit hem från usa efter två år), pappa, Malin, mormor och morfar. Gick sen upp till klassrummet, där det åter igen kom tårar. Fick se en film från sexan, där jag för övrigt såg förjävlig ut! (Mamma hur kunde du låta mig gå ut och se ut sådär???). Fick också se våran musikvideo som vi gjorde i sexan, hahahaha så jävla rolig. Fick sen mitt betyg och mitt G i matte var världens bästa känsla. Kunde inte bli bättre. Gick sen ner till lilla gruppen där allting bara brast. Alla som var inne i det klassrummet grät. Det gick inte att hålla något inne. Dom 5 personerna har blivit som min familj. Som jag kämpat med varje dag, stöttat och skrattat med. Det finns inga ord för hur mycket dom betyder för mig, jag hade aldrig klarat det utan dom. Inte en chans. När vi alla var klara var det dags att lämna skolan. Och det kändes tomt när jag gick ut, som att jag lämnade en del utav mig själv när jag kom utanför skolgården. Jag kommer sakna edbo och allt som hör till. Dom 10 åren var dom bästa åren i mitt liv.

Oscar Jangvret och Gert Eriksson, ni förtjänar allt som livet kan ge. Att bara tacka er för allt räcker inte ens till för det ni gjort för mig och för det jag känner..


(Skiter i att jag ser förjävlig ut på bilden, så söt är jag när jag gråter, haha)

Linda Stendahl..


Vi klarade lågstadiet, mellanstadiet och högstadiet tillsammans.
Nu har vi bara gymnasiet kvar, tillsammans klarar vi allt!
Fredrika Bremer, here we come

Bal 2009


Hela klass 9B

Tjejer!

Finns inga ord

Hahaha så typiskt oss

Sedan 1998

I love you

<3

Världens bästa Eric, 14 år tillsammans!
(Min "dejt" för er som inte förstod det)


Ett avslutat kapitel

Balen är klar, nian är klar. Vad gör man nu? Kunde inte sluta gråta, tårarna bara rann. Haha stackars Dawid som satt och tröstade mig. Oscar J, Gert, Madde, Robin, Musa, Hugo & Oscar L, jag hade inte klarat det utan er.


Nothing without you


Prom

Vaknade för en stund sen, har sen bara fixat med skivor tills ikväll då det är bal! Ska snart åka till farsta för att köpa skor, sen till huddinge för sprutor och sen raka vägen hem för att fixa mig och allt sånt där.
Idag är det sista gången vi är i matsalen, sista gången efter tio hela år. Så jävla stört att inte komma tillbaka i höst, men samtidigt spännande. Finns inga ord egentligen för hur jag känner just nu. Jag trodde aldrig att jag skulle säga det men jag kommer verkligen sakna edboskolan..


Måndag

Kom hem från skolan för ett tag sen. Målade om i lilla gruppen, så nu är det väldigt fint. Hade sen bara matte hela dagen och jag gjorde äntligen klart boken vilket betyder G i matte! Ni anar inte hur glaaaad jag är just nu. Är så stolt över mig själv. Som jag kämpat för det där g:t. Nu ska jag bara ligga och njuta av att jag äntligen är klar med allt i skolan. Är ledig imorgon, vilket betyder att jag ska åka till farsta för att köpa bal skor och sen på kvällen så är det äntligen bal och på onsdag är det avslutning. Helt galet, har gått i den skolan i 10 år och nu ska jag helt plötsligt sluta. Tårarna kommer ju aldrig sluta rinna på onsdag..





Forre 20










Grattis!


Grattis kusin till studenten!


Rudan

Duschade för en stund sen och har nyss klätt på mig. Ska när som helst gå till tåget. Massa folk är nere på rudan och grillar och spelar kubb. Så om ni vill umgås med mig får ni åka till haninge.
Måste skynda mig nu, PUSS!


Sool

Gårdagen spenderades ute på Forres tomt. Hade jätte roligt! Blev hämtad vid 3 utav Dennis mamma. Då åkte jag och Dawid hem till mig och sov.
Vaknade vid ett och har sen dess inte gjort något speciellt, bara umgåtts med D och kollat på tv. Nu ska jag när som helst kila ner till skolan och jobba med matte ett tag.
Puss


Haha Ida var iallafall taggad till 100 igår ;D

Sjödals student








Löördag

Har varit i örebro hela dagen lång. Firade min systers pojkväns examen. Kom hem för ungefär 5 min sen. Har nu bytt om och ska när som helst dra till Forres 20 års fest! Hörs imorgon, puss




Hjärta


Ekmans utspring + mottagning










Mot Carro

Åkte runt i huddinge på Carro och hennes klass flak. Fyfan va kallt säger jag bara! Frös som bara den. Men då blev det att bara dansa ännu mer så att man höll sig en aning varm. Blev sen hämtade av Ekman & Victor när vi hade åkt klart.
Nu är vi hos mig och har nyss bytt om till varma och torra kläder. Ska snart bli hämtade av Ekman igen och åka till Carros mottagning.
ikväll så kommer bilder! PUSS



(update: GRAAAAAATTIS!)

Sjödal

Igår stod vi i regnet på Ekmans utspring, ingen tur med vädret var det iallafall. Åkte hem till mig efter, bytte om och åkte sen till farsta för att köpa present till Jennifer. Åkte sen till Ekmans mottagning. Hade as kul och tiden bara rann iväg. Vid 10 åkte vi till Jennifer och hamnade tillslut hos Moa. Skrattade hela kvällen och runt ett snåret gick jag och Malin hem till mig. Somnade så fort vi släckte lampan.


Nu har vi båda bytt om och ska när som helst gå till bussen som tar oss till Sjödalsgymnasiet. Hörs ikväll! Puss


Mot sågbäck

Mådde hur dåligt som helst imorse (och gör det fortfarande), har tagit 3 alvedoner men det verkar ju inte hjälpa. Tobbe mår också dåligt och Nicole verkar vara på världens dåligaste humör idag.
Har iallafall nyss klätt på mig, ska på Ekmans student även fast jag mår piss. Bara att ta sig i kragen!
Så vi hörs ikväll, puss


Igår på Sannas mottagning

d ö d

Är heeelt slut efter dagen. Har nyss duschat och ska nu sova! Hörs imorgon kväll :)


För morgondagens planer är;
Skola
Ekmans utspring + mottagning
Köpa present till Jennifer

Födelsedagsmiddag/fest hos Jennifer



Du är bäst

Mc's student






















För Sanna har tagit studenteen

Åkte direkt från skolan till haninge för att möta upp Mullan. Hon fixade sig, jag städade hennes rum. När hon var klar åkte vi in till söder ihopp om att det skulle bli bra väder. Kom till Sannas skola och solen började komma fram. Så jäääävla bra. Stod med hela hennes släkt + Jennifer, Figge och Malin. Vid två sprang våran mc ut och sååå  fin var hon! Gav henne min fula uggla som jag köpt och sen så bytte hon & jag om till flak kläder. Åkte runt i stan i två timmar och fysatan va roligt vi hade!! Bääästa
Tog sen tåget med Malin hem till Sanna och så efter ett tag kom alla. Käkade god mat, snackade i flera timmar och tog massa kort. Dagen kunde inte blivit bättre.
Nu ska jag duscha, har allt möjligt från alkohol till hårspray i håret och på kroppen. Mums



Fyfan va du är braaaaaaa!

A love story

Romeo take me somewhere we can be alone
I'll be waiting, all there's left to do is run
You'll be the prince and I'll be the princess
It's a love story baby just say yes

Ett försök till stockholm boogie


Grått

Skola i morse, blev hämtad av Madde. Mådde hur dåligt som helst men det är bara en vecka kvar nu så det är bara att hålla ut. Kunde sen inte vara kvar tack vare mitt jävla illa mående så Madde körde hem mig vid 11. Kände att jag lika gärna kunde åka hem eftersom resten skulle åka och kolla på en rättegång och sen så slutade vi. Så jag missade ju liksom inget. Käkade mat så fort jag kom in och gick sen och la mig. Väcktes av mamma vid halv 6 för att maten var klar.
Ska snart byta om till träningskläder, tvekar dock på att gå dit eftersom det spö regnar ute och det är rent ut sagt iskallt ute. VART TOG SOLEN VÄGEN? Tog liksom första doppet igår och idag känns det som att det är oktober igen..


Olle och jag hos Bosse i lördags

Kubb

Kom nyss hem, var och spelade kubb med Hanna, Ida, Linnéa, Sanna, Malin, Sebbe och Ekman. Hade hur kul som helst och mitt lag vann båda gångerna. Såklart.
Har nyss bytt om till sov kläder och ska nu borsta tänderna. Godnatt! :)



Finns ingen bättre


Första doppet

Kom hem för ett tag sen, var och solade & badade nere i sjöängen med världens bästa tjejer. Försökte få med mcsaensi men hon skulle ut och springa. Stekte ett bra tag på berget, sen gick jag, Ida och Linnéa ner till vattnet och tog första doppet. Malin den badkrukan stannade kvar på berget och snackade on the phone. Gick sen hem vid halv 7 och nu har jag duschat, ätit middag och bytt om. Ska snart ner dit igen för att spela kubb med massa.
Hörs senare ikväll! Puss


Tjejer :)

Hahahahaha fyfan va snyyyygga

Beviset på att vi var i vattnet

Hot mama

Snygg-Linnéa, Plåster-Erica & Brun-Ida

Bäst!

Best friend

1 Juni

Blev hämtad av Madde imorse. Börjar bli lite utav en vana. Har sen bara haft matte hela dagen lång förutom sista lektionen då jag hade idrott och har turen med att få en fotboll sparkad rakt på mitt onda knä. Som förlåt fick jag skjuts hem. Så då var det värt det (så otroligt jävla lat).
Ska nu byta om till bikini, för snart kommer Malin, Ida & Linnéa hit och så ska vi ner till sjöängen. Ska försöka få med mig mc dit också. Ska nog också tvinga Malin till att köpa massa gott som man kan äta nere på stranden.
Hörs ikväll, Puss


RSS 2.0