22.43

Ska snart kolla på film och sen sova. Har huvudvärk och ingenting verkar gå som jag vill att det ska. Är sugen på chips, men mina fetto dagar är förbi. Så jag ska nog äta lite youghurt eller nått sånt äckligt. Bara för att dämpa chips suget.
Aja hörs imorgon! Puss och godnatt

Sol





Erica, Ted & Malin.                                     Gillar längdskillnaden

Smärta

Var i stan med Sanna. Fysatan va varmt det var! Solen bara stekte på oss. Åkte sen hem till mig för att tömma kissblåsan och sen gå ner till sjöängen. Men det slutade med att vi båda låg i min säng och var helt döda. Skjutsade henne till Dittes korsning med cykeln, sen orkade jag inte mer, haha! När jag cyklade hem så gjorde jag världens volt med cykeln för att jag råkade bromsa med handbromsen lite föör hårt. Hahaha så jag hamnade i mitt dike precis utanför mitt hus. Så nu har jag ett stort typ bandage på mitt vänstra svullna såriga knä och ett stort plåster på min vänstra fot. AJ, säger jag bara. Haha jag är så klumpig, rätt skrattretande. Att det alltid ska hända mig. Och hela min familj såg olyckan från vårt köksfönster. Ringde Dawid för att få lite empati, men han bara skrattade som vanligt. Duschade iallafall efter olyckan och gick sen och la mig. Ska snart äta något och sen sova igen, är helt död.
Puss


Aj! och nu är det värre ska ni veta..

Morsdag

Hade tänkt att bjuda min söta mor på morsdags-lunch, men hon total dissar mig och åker på barnkalas istället.. suck

Happy birthday toooooo you


Grattis på 17 års dagen min lilla blåbärspaj ♥

SUNday

Sov som en gud inatt (konstigt när man låg bredvid världens bästa kille), gick sen upp lite innan 11 med Malin för att hon skulle åka och jobba. Så vi gick till bussen och så hoppade hon av i trånkan och jag fortsatte till tjäder. Var helt död när jag kom hem (för att det är så otroligt varmt), så nu har jag nyss duschat och bytt om till bikini. Ska gå ner och göra lunch och sen bara steka på baksidan. Så om ni vill få tag på mig idag så nås jag på min mobil och ingen annanstans.
Later! :)

Ändrade planer: Åker till stan med mc och njuter av det otroligt fina vädret.


Någon njöt ju verkligen igår i gräset.. haha!

Lördag

Var i stan med Malin och Kim. Kollade på loppet, stressade in på h&m och så körde Malin bilen hem. Åkte direkt till min lagfest. Käkade gott, as roligt sällskap och hade riktigt kul faktiskt. Senare på kvällen kom Malin och sen Sanna med taxi för att vi skulle dra till Orre. Så jag, Malin, Sanna & Ricardo åkte dit. Var inte där så länge alls. Så vi skulle dra hem och sova efter nån timme men när vi är påväg hem kommer David, Tony, Bosse och Stefan åkandes förbi. Och rätt vad det e så sitter Malin i bilen och Bosse drar in mig också. Så vi hamnade hemma hos Bosse där massa va. Tog sen taxi hem till Dawid och sov där. Mys!


SUNSHINE

Vaknade nyss, har precis slängt på mig en klänning och väntar på att Malin ska ringa upp mig, men det lär ju ta ett tag. Så under tiden ska jag fixa mig och ringa en viss mc.  Lär befinna mig i stan idag, så I'll see you there. PUSS

Äntligen fredag!

Kom hem från skolan för ett bra tag sen, blev både hämtad imorse och lämnad av Madde idag igen. Så jäkla skönt att bara glida hem, slippa röra på fläsket för en gångs skull. Dagen var hel lugn, skrev mitt no prov som gick hur bra som helst. Svarade på alla frågor utom 1. Så det lär ju bli ett g i kemi, woooho! När jag var klar med provet som tog ca 4 min, så fick vi daim tårta med jordgubbar av Barbara. Huuur gott som helst. Sånt där uppskattas, haha! Kollade sen på American History x, hann ju dock inte kolla klart så det lär ju bli nästa vecka.

Dagens planer är fortfarande inte bestämda. Får se vart vinden för mig. Nu ska jag iallafall äta något, min mage kurrar som fan


School

Drar nu till skolan, sista riktiga skol dagen i edbo. Helt galet


Erst


Sova

Orkar inte plugga mer nu, ska borsta tänderna och sen lägga mig i sängen. Är helt slut, orkar knappt hålla upp ögonen.
Godnatt :) PUSS


Åland 2006

Sexy mother fucker


SÅ JÄVLA SNYGG!
Hittade bilden nyss, hahaha jag dööör
(förlåt ditte för att jag hänger ut dig såhär men kunde inte låta bli)

20:39

Blev ingen träning, stannade hemma och pluggade istället. Känner att det verkligen inte är värt att få ett ig för att gå på en träning. Känner mig rätt säker på allt nu, men ska plugga imorgon i skolan också. Så att jag är helt 100.
Har nyss suttit och kollat igenom alla bilder på min dator, vissa bilder går bara inte att radera. Hur än allting är just nu så är det alldeles för fina minnen för att raderas. Upptäckte också hur långt hår jag hade förut! Saaaaaknar.
Nu ska jag duscha! Puss


Håret..

Midsommar 2008








Snyggve


Plugg

Kom hem för en stund sen, fick skjuts av Madde. Gjorde no provet idag och det gick super bra. Fick också tillbaka mitt engelska nationella, är så jävla nöjd! Fick reda på att jag ska göra ett no prov i kemi imorgon. Så jag ska plugga nu tills min träning och sen när jag kommer hem från träningen. Måste få g och just nu så kan jag absolut ingenting, så wish me luck.
Hörs ikväll! Puss


Idag åt jag årets första jordgubbe! yuuuummie

Torsdag

Sov hos Dawid inatt och vaknade för ett tag sen, har nyss klätt på mig. Blir hämtad av Madde om ca 10 min. Så skönt, slipper jag gå :)
Dagens planer är att göra klart allt som måste göras klart i skolan idag, ska kolla med alla lärare om det är något jag missat. Sen efter skolan har jag träning klockan 6 och när den är slut ska jag hem och bara slappa. Det kan verkligen behövas!
Nu måste jag borsta tänderna, pusspuss

VART tog solen vägen?!!!

McSaensi


I miss u, behöver inte säga något mer

Obefintliga ögonbryn?

Bara för att jävlas.. Är det bara jag eller har jag faktiskt ögonbryn?


Så orättvist

Kom hem för en stund sen från matchen. Blev 2-1 till dom. Gjorde enda målet, men det räckte inte hela vägen. Och det var väl det enda bra jag gjorde på hela skit matchen. Så jävla irriterande, cpbarnen får en så jävla onödig straff och så vinner dom hela skiten. Så nu är jag skit arg.
Ska nu hoppa in i duschen och sen gå och lägga mig. Vill glömma matchen och allt annat som jag är sur på just nu.
Hörs imorgon!


2 cool 4 school



Du är bäst! Hoppas att du vet det, hade aldrig klarat mig i skolan utan dig

Onsdag

Kom nyss hem från school. Åkte runt på varje rast på Sasans moppe som Madde har lånat av honom. Lyssnade på min ipod och hade en liten allsång på moppen.
Gjorde sista nationella på matten, och får antagligen g på det. Wihu! Idag skulle jag ha åkt till sjöängen med min familj, min klass ska nämligen grilla där med allas föräldrar. Men jag blev kallad till match igår efter träningen så som vanligt missar jag något tillsammans med min klass.
Ska snart duscha (ja, även fast jag har match ikväll) och sen käka middag. Har samling halv 7 så jag bör ju äta middag ett bra tag innan, orkar inte med magont.
Nu ska jag hoppa in i duschen, PUSS



Och det här hade jag på mig idag (bättre bilder kommer sen)

Träning

Gick aldrig till skolan, mådde så förbaskat dåligt och febern tog över helt och hållet. Mamma skickade sms till min lärare och kollade så att det var okej att jag gjorde provet en annan dag, så på torsdag smäller det.
Har nu tryckt i mig en mängd med alvedon och hällt i mig nyttiga saker. Mår inte helt bra men bra nog för att träna. Iallafall gå dit och se ifall jag orkar. Så nu måste jag byta om, har samling om 25 min.
Puss


Suncup 2006

Hass


Tisdag

Är helt slut. Har feber och mår riktigt illa. Har prov om 35 minuter. Orkar verkligen inte gå till skolan med mitt tillstånd, men jag måste. Får skriva så mycket som jag orkar och sen gå hem igen och dö i min säng..
Nu ska jag dra på mig mina mjukisbyxor..... Orkar egentligen inte


Dreaming

Maybe hoping for a change is a dream
Maybe life aint as bad as it seems
But if dreaming is the best I can do I'll be dreaming my whole life through

2007



Det är helt sjukt hur mycket som har förändrats sen 2007, det är både bra och dåliga saker.
Och om jag ska vara helt ärlig så är det dubbelt så mycket bra saker som förändrats än dåliga.
Det stämmer verkligen när folk säger; everything happens for a reason..

Sista skolveckan

Godkväll!
Har inte gjort så mycket idag, var i skolan till 5 gick sen hem och bytte om. Åkte och handlade med mamma, Jelle och Nicole. Köpte massa nyttigt och gott, en bra början till mitt nya hälsosamma liv, haha beach 09!
Ska snart duscha och sen lägga mig och plugga. Har ju prov imorgon så plugga är ett måste ikväll. Sen är det ju bara den här veckan kvar sen sätts betygen, äntligeeeeeeen
Nu ropar duschen, men först ska jag ringa D! Puss

Var det bara jag som hoppade av glädje för vädret idag? Suuuunshine


E R I C A


In love

Det här är så sjukt. Det har inte alls gått lång tid och jag har redan fått känslor för dig som jag aldrig känt för någon annan. Det här är speciellt, med dig skulle det kunna hålla livet ut. Jag bara vet det. D ♥


Tillbaka i trångsund

Nu är jag hemma igen. Blev hämtad av Robin på centralen och så åkte vi direkt till min match som var i tyresö. Vann första halvleken sen blev det kaos i andra. Åkte hem och duschade och åt. La mig och kolla på gossip girl. Så bäst!
Ska snart sätta mig och plugga no. Har prov på tisdag och jag måste få g. Annars ere kört i biologi. Men först så ska jag gå ut och sätta mig och ta lite frisk luft och ringa D.
Puss


Saknar er redan..

I MISS U

Muuuuullson, i miss you, big time! En hel vecka utan varandra, not cool..



Tillbaka från småland

Åkte som sagt till min farbror Leif som var på sitt landställe i småland. 14 mil åkte vi. Var där i några timmar, käkade lunch och fikade. Solen stekte på så jag passade på att vara ute i solen så mycket som möjligt.
Är nu hemma igen och ska snart göra middag. Pappa lär ju inte vela äta men jag ska iallafall ha mat!
Hörs sen, puss







Uncle Leif

Ska nu dra hem till min farbror Leif. Får se hur länge vi stannar där och vad vi ska göra efter.
Pussss

Torp

Är nu hemma igen! Fick med mig två par örhängen, ett linne, ett armband, ett diadem & ett par jeansshorts. Mina har ju försvunnit hemma hos Malin och lär aldrig hittas igen så jag bestämde mig för att helt enkelt köpa ett par nya. Haha D är helt nerövs över mitt shopping-beroende.
Ska snart gå ner till förrådet och börja rensa allt skit som ligger där nere och skräpar. Måste först äta lite, hörs sen. Pöss

Har lite bloggtorka.. vet inte riktigt vad jag ska skriva nuförtiden, ni som har idér, give it to me :)

Fredag

Vaknade för en stund sen, sov riktigt gott inatt. Sen varför vet jag inte.
Ska när som helst hoppa in i duschen och sen åka till uddevalla. Ska hämta nån grej som tvättar våran bil som är på verkstan och sen åka till torp och se om jag hittar något roligt där (shoppa alltså). 
Sen vad vi ska göra efter torp vet jag inte riktigt, kanske rensa vårat förråd där nere. Har massa saker som är mina som är där nere och som jag nog inte ens behöver.
Nu måste jag skynda mig! Hörs sen, puss

Strawberry

Apollo luktar barnängens kids shampoo med doft av jordgubb.. yummie

Bulgarien here we coome!

Kom nyss på att det inte alls är så lång tid kvar nu tills vi åker till bulgarien, längtar som faaaaan. En hel vecka med shopping, sol och bad. Kan inte bli bättre.



Mooooffa & jag

21.50

God kväll!
Har nyss käkat middag och ska snart ut och jogga med Apollo. Fick låna en mag grej till mig (vet inte vad det heter) som jag sätter fast hans koppel på, så slipper jag hålla i kopplet när han väl måste ha på sig det. Annars kör vi ju att han är lös. Så den ska vi testa!
Ska först bara fixa klart lite saker, hörs sen puss!



Mannen i mitt liv


Home

Kom hem för ett tag sen. Följde med pappa till hans vän. Käkade äpplepaj, lekte med Apollo, dränktes i pollen och läste mamma mu för min nya vän. Kände sen att jag inte klarade av allt pollen som öste ner på mig så jag, pappa & Apollo åkte hem. Har suttit och pluggat på Afrika frågor och gjort lite no. Har prov på tisdag.
Pappa håller nu på med middag så vi lär ju käka om ca 30 min eller nått sånt där. Nu ska jag skriva upp allt vi ska ta ner till vårat förråd imorgon.
Puss


Såååå jävla skönt att gå promenad med sånt där på marken, speciellt när man e allergisk mot skiten

Torsdag

Har varit vaken sedan 7 imorse, har världens huvudvärk nu. Håller på att fixa massa i lägenheten, anledningen till varför jag knappt skrivit något. Ska om 20 min åka hem till pappas kompis, får se om jag orkar följa med. Mår ju som sagt rätt dåligt. Och att jag saknar D som fan gör inte saken bättre. Nu ska jag iallafall byta om, måste göra det vilket som.
Hörs senare, puss


<3

"Och du får inte röra vid mitt hjärta, som om allt var uppenbart
Men jag önskar inget hellre än att du gör allt emot mig snart"

Godnatt!

Är super trött och rätt sur över en viss sak. Har nyss badat och duschat, så nu är jag ren. Ska upp tidigt imorgon så att gå och lägga sig är en bra idé.
Natti


Hahahahaha en bild som jag aldrig kommer sluta skratta åt!
Ni är ju för skönaaaaaa

Onsdag

Har gjort allt möjligt idag. Kom hem för ett tag sen från valpkursen med Apollo. Det gick as bra och idag var sista gången.
Ska snart äta middag och titta på rush hour 2.
Puss och kram

Jaaaa må hon leva..


Grattis sötnos på 16 års-dagen! Hipp hipp hurra!!!!

I vimlet


Jag och Nicole i vimlet på pappas 50 års fest (notera min vänstra fot, sikken hållning)

At papa's

Nu är jag här hos pappa. Hade 3 prov i skolan, alla gick jätte bra. Blev hämtad av mamma efter skolan, åkte då till farsta. Fick med mig 3 bhar och ett par trosor hem. Åkte sen direkt till tåget. Pluggade, läste 4 tidningar och sov på resan. När jag var framme åkte vi till hörnet där Apollo var lekandes med en 6 månaders valp. Nu har vi nyss käkat middag (jätte sent jag vet, but that's how we do it). Ska nog byta om till jogging kläder och gå ut och springa några rundor med Apollo.
Hörs sen, puss!

Måndag

Var överlycklig om att det var dåligt väder så att vi kunde få ha idrott inomhus, men som vanligt så ska min idrottslärare envisas om att vara ute. Och eftersom jag äter medicin och inte får vara med på idrotten så fick jag sitta i regnet och vara domare när min härliga klass spelade brännboll. Inte kul. Eller ja, jag satt för det mesta och smsade med min snygg-Dawe. Vart sen sjukt trött efter skolan så när jag kom hem tog jag en power nap tills mamma kom hem. När hon väl kommit hem så åkte vi till haninge, fick med mig en klocka och några trosor + 1 bh hem. Fanns knappt något kvar i min storlek så jag och mamma ska till farsta imorgon och kolla om dom finns där. När vi var klara åkte vi till maxi och handlade food & tidningar till min tågresa imorgon. Ska ju också göra en so uppgift som är frågor om Afrika men resan är 3 timmar och jag lär ju bli klar med frågorna rätt så fort.
Hade tänkt att gå ut och springa men vädret lockar inte så värst mycket.. Tar istället en varm dusch och lägger mig sen pluggar!




Erik till Erica

Du.. Tränar du eller? Du har ju värsta fittkroppen! Hahahaha
(för er som är helt efterblivna och inte fattar så menade han fitness)


Snygg-Dennis


Ny vecka

God morgon!
Är fortfarande sjuk men jag måste verkligen gå till skolan, får stå ut i två dagar. Men om jag känner mig så bra som jag tror att jag gör så lär det inte bli några problem. Åker till pappa imorgon, så jag är ledig på onsdag och sen så är det ju röda dagar och grejer efter så det blir 6 dagar i Vänersborg för min del.
Idag ska jag åka till farsta efter skolan, ska köpa nya underkläder och kolla runt på annat smått o gott. Sen vet jag inte vad jag ska göra. Packa lite kanske.
Nu ska jag gå till skolan, puss & kram

och juste! idag börjar mitt nya hälsosamma liv, inge mer tjockis mat och det är verkligen på allvar nu. Sen ut och springa minst varannan dag. Och nu ska jag ju till pappa där en viss Apollo bor, så han kan ju förbereda sig på att han och jag ska ut och springa varje kväll nu den här veckan :)

Apollo 1 år!

Glömde helt bort att min älsklings vovve fyllde år igår (eller igår för 21 min sen). På tisdag får han sina presenter som jag köpt :D
(as mobbad jag vet men det är min hund och jag eeeeelskar honom)


Sov dags!

Har legat inne hela dagen så jag kände nu på kvällen att det var dags att röra på sig. Gick ut på promenad med mig själv, eller jag hade Beckah i telefonen som sällskap. Gick riktigt länge också, hur skönt som helst. Gick förbi D också och snackade lite med honom. Kom hem för en stund sen, sitter nu och snackar i telefon med Mullan. Ska snart gå och lägga mig men först ska jag duscha!
Godnatt alla, pusspuss


Beeest friend!

1-0 Hammarby - Malmö

Charlie Davies.
Bra jobbat bajen! :)

Hjärta


Borttappad mobil

Jaha nu var den här helgen slut. Har inte gjort något alls idag, bara tagit det lugnt. Ska nu ta ett bad och sen plugga. Har tappat bort min mobil och klumpig som jag är så har jag ju också stängt av ljudet på den. Så det går ju inte heller att försöka ringa och lyssna vart den är någonstans. Aja den lär väl dyka upp någon gång ikväll.
Nu ropar badankan (: Puss

17 Maj

Efter alla bidrag från eurovision var klara så bytte jag om och gick ner till Jocke som fyllde 18. Där var massa folk och efter ett tag så kom Malin och Hanna dit. Blev rätt så mycket tjaffs och man kan ju säga såhär att blanda hagsätra tjejer med trångsund killar inte är världens bästa idé. Inte för att det gjorde mig nått, satt och pussades med min prins hela kvällen. Drog hem lite efter två och somnade så fort jag la mig i sängen.











Yeeeeees!

Norge vann! I'm in loooove with a fairytale, lalalalalalala. Jag är helt kär i låten och Alexander Rybak äger just nu mitt hjärta. Inatt kommer jag sova väldigt gott. Och som jag sagt från hela början, La voix blev en stor hiss. 21a plats, opera funkar helt enkelt inte i eurovision.


Lördag

Kom nyss hem från en inflyttningsfest/middag. Hann käka i ungefär 2 min innan jag började må illa. Slutade med att jag låg i Jelles halvsysters säng och sov/skickade sms med D. Så fort vi kom innanför dörren så kom min två minuters middag upp. Ska nu byta om till mys kläder och lägga mig i soffan och titta på eurovision. Får se ifall jag mår bättre sen. D tjatar om att jag ska följa med på 18 års fest ikväll. Njaaa..
Tjingeling!

Hos Lundberg


Så fort vi kom dit flög jag direkt på maten..























Rix Fm


Beckah och Erri

Victor & Ekman

EMD, haha!

Beckah, Victor & Ekman

Så seriösa

"den fina skogen"

Friday night

Åkte till stan igår med Beckah. Gick på Nadjas spa och hälsoföreläsning. Efter det gick vi ner till kungsan och mötte upp Ekman och Victor. Hann se Måns och EMD så vi är nöjda, haha! Åkte sen och hämtade upp Malin från sitt jobb, lämnade av Beckah i gullmars och åkte vidare till skogås där Lundberg hade fest. Gick in och bytte om till varmare kläder då festen var både ute och inne. Hade jätte roligt hela kvällen, kom hem tidigt på morgonen då jag och Dawid inte kunde bestämma oss om vart vi skulle sova. I'm in love..


Mot stan

Ska när som helst dra. Ska in till stan med Beckah, vi ska på Nadjas grej. Efter det får vi se vad som händer. Hoppas alla får en jätte bra fredag! Puss


Freeedag

Var på Handens Närsjukhus idag. Fick reda på att jag har halsfluss. Kul. Så nu ska jag käka medicin i 10 dagar.
Har sen legat och stekt på baksidan hela förmiddagen, jobbar lite på brännan :)
Ikväll så är jag bjuden på Spa och Hälso kväll med Nadja. Vet inte riktigt om jag ska åka eftersom jag just nu mår dåligt och alla som jag känner som skulle följt med är också sjuka. Så antingen åker jag till Nadjas sak eller in till Rix Fm med Malin och om några andra vill med. Får helt enkelt se.
Nu ska jag sova ett tag och sen duscha. Hörs sen, puss & kram


Kungsträdgården 19.00 imorgon


Torsdag

Jag mår piss. Förstår inte varför det alltid är jag som ska bli sjuk. Jag måste egentligen gå till skolan. Har inte varit där på hela veckan, inte bra. Men jag mår verkligen skit. Så jag ska knapra i mig lite olika mediciner och sen försöka släpa dit mig en stund bara. Kolla ifall jag missat något viktigt (tror nog inte det). Men det skadar ju inte att kolla. Vet att jag har en bildanalys som jag ska göra, sen är jag nog klar med alla andra hemuppgifter.
Nu ska jag hälla i mig mediciner och sen smörja in min otroligt torra hud. Charmigt va? haha

20.44

Dagen har varit sämst. Förväntade mig inte heller något annat. Har gjort i princip allt som står på min lista (inlägget nedan) + lite mer saker. Hade hoppats på att må lite bättre, men det gör jag knappast. Har sån jäkla lust att bara gå ut en snabbis. Har inte varit utanför huset sen igår vid 11 på förmiddagen. Men det känns så onödigt då jag säkert kommer bli sjukare..
Snart kommer Hanna förbi. Hon ska köpa/låna en mobil av mig. Så jag kanske går och möter henne ifall min hälsa tillåter. När hon hämtat den och allt så ska jag nog gå och lägga mig. Insåg nyss att jag är super trött och det finns ju inget bättre än att sova.
Så vi hörs imorgon gott folk. Lär ju antagligen vara hemma då också. Riktigt surt.
Aja godnatt, peace and looove



Jag älskar den här bilden.. Den får mig alltid att dö av garv!
(och till er som undrar vad folket håller på med så dansar dom till "low")

Onsdag

Jag är sjuk. Och det ser inte bra ut. Min högra näsborre är svullen, det rinner från näsan hela tiden, min hals ska vi inte ens prata om och febern är pricken över i:et.
Hade idrottsdag idag, var sjukt taggad på att hoppa längdhopp och allt som hör till, men som vanligt så ska jag gå och bli sjuk.

Men dagens planer är iallafall;
Dricka varmt
Tycka synd om mig själv
Göra klart Egypten texten
Ringa till skolan och se ifall det finns något jag kan göra här hemma
Sova
Försöka bli frisk
Titta på massa filmer

Eurovision

Helt otroligt.. Sverige gick vidare till finalen som är på lördag! Det kunde man ju inte tro


Kryssningen! (Stockholm - Helsingfors)








Mer bilder kommer sen :D



Tisdag

Blev ingen skola. Fick en allergisk reaktion i munnen som inte kändes ett dugg bra. Har istället bara legat inne hela dagen och tyckt synd om mig själv.
Tittar nu på dh, ska sen duscha och efter det göra mig i ordning för sängen, är så trött!
Nu är reklamen slut, hörs imorgon. Puss


I <3 U


Grillkvällen












Back on track

Nu är vi hemma igen :D
Har varit en riktigt hård helg. Har haft fullt upp sedan i fredags. Kryssningen ägde! Nu har jag bytt om till mjukiskläder, är alldeles för trött för att orka fixa mig. Ska nu dra till skolan, pusss


KRYSSNING!

Kom hem vid halv 5 imorse, var helt död när Tobbe kom in med Nicole. Som tur va så var hon också trött så vi båda somnade och vakna vid halv ett.
Nu ska jag packa och klä på mig, åker ju på kryssning med Malin och Frida (en av Malins födelsedagspresenter).
Så vi hörs på tisdag när jag kommer hem!
Pusss


I baren shottar vi jäger för att visa vem som äger!

På morgonen fixade jag och Hanna med skivor till kvällen. Åkte sen till haninge och lämnade Hanna + att ge Malin hennes dator. Åkte till eko och köpte en stor svart bok med svarta blad. Fixade då med Malins födelsedags present, vilket var en stor bok med över 150 bilder på henne och mig. Hoppas du blev nöjd älskling! Fick sen skjuts av Jelle till Midgård där Malin, tjejerna och hennes släkt befann sig. Käkade god mat och sjöng för Malin.
Sen på kvällen när det var dags att fira Malin och Hanna (som fyllde 18 förra veckan) så kom det massor av folk och kvällen kunde nog inte bli bättre. Hade så roligt hela kvällen. Massa dans och världens bästa människor på ett och samma ställe.
Hoppas ni båda blev nöjda!



(mer bilder kommer sen)

8 Maj

Hade grillkväll hos mig med Kim, Hanna, Malin, Sanna, Jossan, Ekman och Kevin. Efter ett tag kom Sebbe J och Sebbe D och tillslut Victor och Olle. Käkade as god mat och hade as trevligt hela kvällen!





Fredag!

Illa mående och huvudvärk som vanligt. Har 2 lektioner idag och med tanke på hur jag mår nu så skippar jag dom och jobbar hemma istället.
Hoppas verkligen att jag mår bättre under dagen, för ikväll så ere ju grillkväll.
Nu ska jag knapra vidare på mina alvedoner och jobba med so. 
c yaaaa


Lindvallen 2009


Torsdag

Efter skolan åkte jag till huddinge med Jelle och Nicole. Tog mina sprutor som vanligt. Var hemma vid 20 i 5, åkte då till haninge med mamma. Fick med mig lite smått och gott hem (inlägg nedan). Åkte sen och handlade massa mat till imorgon. Har nyss duschat och ska faktiskt göra mig i ordning för sängen. Är helt otroligt trött och jag behöver verkligen min sömn. Har sovit så dåligt hela veckan. Har ju sovmorgon imorgon också så det blir perfekt.
Hörs imorgon, puss

Den här helgen rockar!
Fredag: Grillkväll
Lördag: 18 + 20 års fest
Söndag: Kryssning
iiiiiiiiiiih can't wait!

Baaaaarca

Det märks att Barca gick till final igår. Så fort jag kommer in i klassrummet så sitter Matias, Musa och min lärare med varsinn barca tröja på sig.. Och D skriver om det på msn & i sms, haha snacka om n0oooobs

2 cool 4 school

Åkte till Malin igårkväll där Ida, Nattis, Kim och Malin befann sig. Hade massa tjejsnack, dom kollade på film (jag halvsov) och planerade lite för Malins stora dag på lördag. Gick sen och la mig när jag insåg att mina ögon inte orkade hålla sig öppna längre.
Tog bussen till skolan imorse, det var inte kul när väckarklockan ringde. Har nu haft några lektioner och är nu inne på den sista. Har iofs ingenting att göra, just därför sitter jag vid lilla gruppens laptop. Ska nog kolla ifall det är något som jag kan göra i något annat ämne, nått måste jag ju ha kvar och göra. Om inte så en stor applåd för Erica.
Nu ska jag leta efter något jag kan göra, slutar om 40 min. Drar sen till Huddinge för sprutor och sen till haninge för att shoppa och köpa mat till grillkvällen imorgon :)
Hörs ikväll, puuusss

Haninge

Åkte till haninge med Jelle och Nicole (Mammas man & min lillasyster). var tvungen att lämna tillbaka en kjol. Träffade sen på Linnéa, Ida, Malin, Gizela, Kim och hennes killkompis Anton. Så Jelle åkte hem och vi andra gick runt ett tag. Köpte ett par shorts chinos eller hur man nu ska förklara dom. Satte oss sen och käkade lunch/fika tills Sanna kom gåendes förbi. Följde då med henne till tåget och åkte hem.
Nu har jag nyss käkat middag och ska snart byta om till mys kläder och sen åka hem till Malin. Spenderar nog natten där också.
Hörs sen, puss


Mulle och Mcsaaaaaaensi

Onsdag

Har haft huvudvärk och mått illa hela morgonen. Tog två alvedon och somnade om. Blev nyss väckt av Jelle, mår fortfarande dåligt men lite bättre iaf. Ska ta en dusch och sen kanske gå till skolan om jag mår bättre.
Puss

Sova

Känns som att min säng ropar på mig. Är så otroligt trött. Håller nu på att borsta tänderna och flätar mitt hår.
Dagen kortfattat;
Skola, plugga, sprätta/fixa om en tröja, plugga lite mer, städat & provat massa kläder.

Nu ska jag hoppa ner i sängen! Godnatt :)


Hahaha Sebbe och jag 2007

Planer hela veckan = en glad Erica

Onsdag; plugga, åka till farsta/handen
Torsdag; träning, plugga & umgås
Fredag; Grillkväll
Lördag; Vakta Nicole/ Malins och Hannas fest!
Söndag: Kryssning med syster och Malin


Bara 4 dagar kvar tills 20 års dagen :D

Tisdag

Skola all day. Nationella i matte och sista delen i engelska. Gick som på räls. Hade hk sista lektionen, gjorde vårrullar. Smakade ju självklart inte som dom på kina restauranger men dom dög. Skyndade mig sen hem i regnet. Vart tog solen vägen?
Har nu suttit och pluggat hela dagen. Ska skriva en text om Egypten och göra klart frågor om EU på so'n.
Nu ska jag käka och sen byta om till träningskläder. Puss


Jag, Stefan & Jens i november 08
(tur att jag insåg ganska fort att svart hår inte riktigt var min grej)

....

Kan inte sova. Har legat och vridit mig sedan halv 11. Jag är super trött, men kan inte somna. Fattar inte vad problemet är.

Fullt upp

Pluggar hela dagen, så har inte tid med att sitta vid datorn! Hörs antingen innan jag ska sussa eller imorgon



Ny vecka

Sämsta morgonen på länge. Mår så otroligt illa av min jävla medicin! Snart kastar jag den rätt åt helvete.
Men iallafall.. Måndag, ny vecka. Tror att det är en utav dom sista hel veckorna vi har i skolan, om inte den sista.
Har inga planer inför dagen än så länge. Vädret är sunk, likså mitt humör.
Nu ska jag ta och cykla till skolan och hoppas på att mitt humör ändras på vägen dit.
Peace


Söndag

Efter farsta så gick jag hem och käkade middag. La mig sen i soffan och bara slappade. Kom sedan på att mitt lag hade match idag, så jag satt på mig en stor varm tröja och gick ner till mossen. Hade sällskap med Ditte, så jag slapp sitta själv. Vi vann med 2-1, very good. Var annars en rätt så tråkig match, men en vinst är ju aldrig fel :)
Gick sen hem och la mig i soffan igen. Har nyss tittat på film och ska nu hoppa in i duschen och sen sova.
God natt, puss & kram



Duvor.. inte riktigt min och Fredricas grej

Farsta

Drar till farsta med Fredrica, laaaaater!



Fredrica och paapi


 


Errri


Lördag

Var i haninge centrum med mamma idag igen. Klänningen som jag letade efter igår hade kommit in idag i mindre storlekar så nu är den min. Köpte ett par trosor (ska köpa mer i veckan) och så fick jag en stickad väst och en t-shirt av mamma. Åkte sen och köpte thai mat, mums säger jag bara! Har sen legat och solat på baksidan med Nicole, skickat massa sms med D, tittat på film och bara slappat. Får se vad som händer ikväll.
Puss



I väntan på bättre tider

Så går jag och lägger mig nu. Har tagit det lugnt hela dagen. Vilket verkligen behövdes, så jävla skönt.
Nu är jag jätte trött och ska gå och lägga mig.
God natt alla :) Hoppas eran fredag var bra!


That special point

There will come a point in your life when you realize who really matters,
who doesn't, and who never really did. So forget about the people from
your past because, there is a reson why they didn't make it to your feature..


Happy

Kom hem för ett tag sen från kungenskurva. Letade efter en klänning som jag vill ha, men den fanns ju självklart inte. Hittade istället en ring som jag letat efter så jäkla länge nu. Har inte hittat den någonstans. Men med den turen jag ibland har så fanns den där. Bara en enda kvar och den kostade 10 kr! Så nu är jag haaaaappy.
Åkte till haninge för att kolla ifall klänningen fanns där men den fanns bara i stora storlekar så jag får leta vidare.
Har legat och solat på baksidan hela dagen. Gick sen in och duschade.
Nu ska jag snart käka. Grillat står på menyn! Muuuuuums


Världens dåligaste bild men jag hittar inte min kamera sladd så ni får nöja er med den.

För jag har tagit studenten..

hahaha keep dreaming Erica. Om tre år så är det min tur att få sitta där med min egna mössa,
tills dess får jag helt enkelt nöja mig med andras (:


Bilder från igår









Kungenskurva

Vaknade för en stund sen. Har nyss tagit en snabb dusch och klätt på mig. Ska åka till kungenskurva med la familia. Får se ifall jag hittar något roligt :)
Hörs sen, pöööss

GRATTISSSSSSS


Grattis på 18 års dagen ääääälskling!!

Last night

Åkte hem till Malin med henne och Hanna. Dom fixade sig medans jag satt och pillade på min mobil. Skulle ha åkt till Jessica men det blev lite ont om tid eftersom dom skulle på studentskiva. Snackade med Fredrik och så tog jag bussen till trångsund. Blev hämtad av mamma och så körde hon mig till kärringbadet där många befann sig. Stod där ett bra tag sen gick vi till en "fest" eller vad man nu ska kalla det som var hemma hos Robin T. Var där i max 40 min sen så gick vi ner till brasan som var på sjöängen. Satt där till halv ett sen fick jag sällskap med Dawid hem.
Somnade så fort jag hade duschat.



RSS 2.0