My love


Dag 7 av 8

God morgon. Ligger i sängen och vill verkligen inte gå upp. Mår inte alls bra idag, gjorde inte det igår heller. Men det är inte riktigt läge för att bli sjuk så det är bara o bita ihop. Igår fick jag träffa min fina pappa, dock bara i 20 min för sen skulle han med sitt tåg och jag iväg på min utbildning, men det är bättre än ingenting. Den här dagen ser ungefär likadan ut, förutom att träffa pappa. Plugga på min utbildning hela förmiddagen och sen åka in och vara där 16-22. Imorgon är det sista dagen, sen har jag en ledig helg och efter det börjar allvaret på riktigt. Spännande!

Snart studeeeenten

Igår var det student planering i skolan. Vi målade lakan och pratade om champagne frukosten. Kan fortfarande inte förstå att JAG ska ta studenten. Så sjukt! När vi var klara tog jag mitt pick och pack och åkte till min utbildning. Har tre dagar kvar och sen är jag klar och färdig utbildad! Sweet.


Euphooooria




Kvalitets tid med min älskade

Gårdagen var lätt den bästa dagen på länge. Jag och Dawid tog en rejäl sovmorgon (den behövdes). När vi gick upp käkade vi frukost, gjorde oss iordning och drog iväg på äventyr. Hamnade tillslut i hammarby sjöstad där vi la oss på en av bryggorna och solade. Åt meloner och vindruvor och hade det jäkligt bra. Åkte sen hem till mig, gav mamma hennes morsdag present och pratade en stund, sen blev det mjukglass utanför grönan och promenad på gärdet. Kvällen avslutades med thaimat från orkidé och mys i soffan. Perfekt dag!





Family always comes first

Det blev ingen sovmorgon idag inte. Och efter gårdagens bravader på josefinas med tjejerna så skulle just en sovmorgon sitta riktigt fint. Istället fick jag gå upp vid halv 9 och åka hem för att vara barnvakt åt min lillasyster. Och nu är vi på kalas i barkarby. Tack o lov att min storasyster följde med som sällskap för annars hade jag dött. När kalaset är slut så ska vi åka till bromma blocks och hälsa på vår bror. Ikväll blir det tacos, massa gott och Eurovision final med mamma, mina två systrar och såklart Valentina! Hejja Loreen! Efter blir det utgång med tjejerna.


Friendship isn't a big thing, it's a million little things








Underbara ledighet

Idag är jag äntligen ledig!! Så himla skönt. Är dock inte helt ledig då jag är barnvakt åt min lillasyster. Så vi har hängt med vår storasyster och Valentina hela dagen. Vi har varit nere vid sjön och doppat våra fötter och legat i solen. Sen har vi flängt runt lite överallt. Nu ligger jag däckad i systers soffa och ska snart åka hem med lillasyster, måste bara hämta andan först. Ikväll blir det festligheter med tjejerna!

You will never have another like me


Dag 3 av 8

Har glömt att berätta om min utbildning jag går på nu. Fick ju jobbet som växel operatör på taxi stockholm, så nu håller jag på att utbilda mig och det är verkligen super kul! Alla är jätte trevliga och kommer väldigt bra överens, tror att det kommer bli ett ställe jag kommer trivas på. Kommer jobba som ett djur i sommar men det kommer vara sååå värt det sen. Nu blir det 1 timmes träning och sen plugga på det vi lärde oss igår! Vid 4 är det dags för utbildning igen.


Allt rullar på som det ska

Jag mår så himla bra just nu. Jag är klar med gymnasiet, solen skiner, jag har körkort, jag har två jobb vilket gör att min höst ser väldigt ljus ut just nu. Jag behöver inte gå runt och vara orolig för vad som kommer hända sen. Alla mina mål som jag satt upp har jag lyckats med. Är så himla lycklig! Och självklart har jag världens bästa pojkvän som gör mig lyckligare för varje dag, de finaste vännerna man kan ha och en underbar familj. Fan va jag e high on lifeeeee


HELT KLAR MED GYMNASIET!!!!!

Igår var det söndagsmys med mina hjärtan. Solade på baksidan, tittade på Sarahs match (dem vann, tjohoo), käkade massa gott och mös i soffanl. Riktigt bra söndag.
Idag hade jag min SISTA riktiga skoldag. Kan inte fatta det. Jag är helt klar med gymnasiet. Mina betyg är klara och jag har ingenting mer att göra. Så jääääääääääääävla glad. Så sjuk känsla. Så mycket slit, så mycket uppoffringar och helt plötsligt är jag klar. Om ca 2 veckor står jag med mina betyg i händerna och gråter av lycka. Fan vad jag längtar

Malins b-day party

Sjukt bra dag. På morgonen överraskade vi Malin med en grym frukost och såklart födelsedags presenter. Alltså, hennes min när vi alla stod utanför hennes sovrum och sjöng, hahaha den går inte att beskriva. Den sa allt. När vi var färdiga åkte alla hem för att vila upp sig och fixa sig inför kvällen. Vid 6 åkte vi ut till tungelsta där festen var, blev även stoppad av herr polis (lugn alla i familjen, haha jag hade inte gjort något fel). Körde massa lekar, åt god mat, dansade loss och skrattade i mängder. Hade så himla roligt. Var hemma redan vid 2 för att man var så jäkla trött men jisses va roligt vi hade.







Lördag: En bild säger mer än 1000 ord


19 år!!

Tänk att det redan gått ett år sen du fyllde arton. Jag kan knappt fatta det. I mitt huvud är vi båda fortfarande 15 och glider runt på din moppe utan körkort och hjälm. Haha! Är så glad över att ha dig i mitt liv och att jag fått haft dig i mitt liv så länge jag kan minnas. Stort grattis på födelsedagen! Jag älskar dig


Mrs sleeepy

Jag är så trött. Har inte fått mycket sömn dessa helgdagar. I fredags var jag barnvakt åt min lillasyster Nicole. Den damen har en jäkla energi. På kvällen var vi hemma hos Dawid och käkade middag med hans föräldrar, sen var det let's dance och sängdags för lillan. Vid 10 kom Carro så slog vi på en film och hämtade upp Linnéa. Satt sen uppe till halv 3 och pratade massa. Åkte sist in till stan och hämtade Malin som varit ute o slirat. Var hemma vid 4 och fick sova knappt 2 timmar. Medans Dawid och Nicole sov jäkligt gott..


4 år idag - Grattis min älskade


Det går inte en enda dag utan att jag tänker på dig. Min fina fina Apollo.
Saknar dig så att det gör ont. Vi ses på andra sidan.


Långhelg

Vet att jag tjatar om hur många dagar och kurser jag har kvar men jag kan verkligen inte låta bli! En bok analys på måndag och sen är jag helt klar. Alltså HELT klar med gymnasiet. Inga prov, inga inlämningar, ingenting. Det bara pirrar i hela mig när jag tänker på det!! Och så är det lång helg. Underbart! Har varit lite över allt med min man så landade precis i soffan. Ska strax grilla och efter det ska jag försöka få med mig min man på nått lattjo. Haha får se vad jag lyckas med!

So let's set the world on fire


En kurs kvar, snaaaaart studenten

En enda kurs kvar i gymnasiet. Allt annat är inlämnat och klart. Känns så himla sjukt! Fast på ett bra sätt såklart. 6 Skoldagar kvar och sen är jag fri. Längtar såååå. Min student kommer bli så jävla grym! Kommer aldrig vilja att dagen tar slut.
Sitter iallafall i skolan nu och ska snart åka hem. Får se vad jag gör, har lite små saker som ska fixas. Ikväll blir det förmodligen träning eller annat lattjo. Pussssssss


Bästa vän


Lycka!!

Skola imorse, hade min sista riktiga lektion i engelska c. Så sköööönt. Läste upp mitt tal som jag verkligen kämpat med, jobbigt när inspirationen bara dött. Men det gick bra! Käkade lunch med syster och Valentina i farsta centrum och efter det åkte vi hem. Har lekt med Valentina och hjälpt syster med körkortsteori. Så duktig som också ska ta körkort!! Hejja hejja. Åkte sen iväg till länna med syster och Dawid, så hämtade vi Frida och Vladdes nya soffa och körde hem den till dom. Nu är jag hemma hos Dawid och ska göra min första och sista inlämningsuppgift i arbetsmiljö och säkerhet. Mycket slapp kurs, men det gillar vi!
Och juste, har fått ett till jobb! Tjohooo. Kommer jobba minst ca 50 timmar i månaden på taxi stockholms växel! Så jävla niiiiice. Kommer bli en jävligt bra sommar/höst med jobb. Så himla glad!

Min söndag i bilder






35 månader


So put your hands up to the sky

Det blev typ en favorit i repris igår. Drog in till collage med tjejerna, dansade loss tills stängning och hade sjukt kul. Slutade på donken ungefär samma tid som igår. Med samma personal. Haha tror dem hatar oss efter allt liv vi fört. Efter lämnade jag av alla hemma hos sig och så åkte jag och hämtade upp min man. Ramlade återigen in vid 5 snåret, den här gången ännu gladare och tröttare.




På't igen ba. Utgång på ingång

Ska strax bege oss in och göra stan osäker. Håll era pojkvänner hemma för ikväll är mina tjejer on fire (internt ta det med en nypa salt). Ha en fin kväll!


I've loved and I've lost


Ja vi kommer in och lägger den på max igen

Sjuk kväll. Åkte till karlberg med mina tjejer, haha när vi är samlade så finns det liksom ingenting som kan bli fel. Hade så jävla roligt. Kvällens bästa var när jag försökte leka lite allan och lutade mig bakåt på en barstol för att fota tjejerna, slutade med att jag ramlade baklänges och välte två andra stolar också. Hahahahaha fail. Männen samlades som gamar runt mig för att hjälpa mig upp, haha så jävla typiskt mig. Men roligt var det. Det är såna stunder man önskar att någon filmade. Drog från karlberg vid halv 3, åkte runt halva stan för att Caroline suger som kartläsare (hahaha) och hamnade tillslut på donken. Lämnade av tjejerna och åkte vidare för att hämta upp min kalasiga man. Runt 5 snåret ramlade vi in glada och lagom trötta.










11 Maj

Ska strax gå upp ur sängen och äta frukost. Ska åka till jobbet om 50 min. Jobbar 13-20 idag och efter det blir det festligheter med mina tjejer. Ska bli riktigt kul! Får se vart vi hamnar och vad vi hittar på. Ha en fin fredag! Pussar

It's friday bitches


Snart helg!

Ligger i soffan och är helt död. Vid den här tiden borde jag egentligen sitta och äta min frukost och vara ombytt och klar. Men inte idag. Att jag valde fel skor att jobba i igår resulterade i stora sår och ett blåmärke(?). Jävligt oklart var det kom ifrån men ont gör det. Så idag blir det foppa tofflor i all ära. Mina fötter kommer älska mig. Såg också att det är sol ute. Underbart! Idag blir det jobb 12-20, efter det blir det mys med min älskade. Ha en fin dag i soooolen.

Födelsedags kalas

Skola 9-11, jobb 12-20. Innan skolan hann jag med ett besök hos födelsedagsbarnet! Hon blev lagom överraskad när hon såg att det var jag som plingade på. Bara för den bästa! Nu sitter jag på tåget på väg hem. Har fel skor på mig så mina fötter är inte glada. Ska möta upp min älskling och Pippi och sen dra hem till Malin på lite födelsedags fika. Mys! Imorgon blir det jobb igen

No ordinary day

Idag fyller världens bästa vän år! STORT grattis på födelsedagen min fina. Hoppas dagen blir precis som du tänkt dig!! Ses ikväll. Massa kärlek, jag älskar dig!


Sunshine

Hallå på er. Sitter i skolan och ska när som helst åka iväg och jobba. Fick betyg på min sista uppgift i människan socialt och kulturellt idag också, ett till mvg thaaaank you. Så nu är jag klar med den kursen också! *Klappar mig själv på axeln*. Bara redovisning på engelska C & design på måndag sen är det bara små företagande kursen kvar. 3 lektioner kvar. Obeskrivlig känsla. Nu måste jag packa ihop och åka. Ha en fin dag!

Rima och Gabriel's bröllop


Tiden går för fort

Och så var det redan söndag. I fredags blev jag in ringd för jobb så det blev inge LMAFO, gick istället efter jobbet på bio med fina Caroline. The vow såg vi, herregud va vi grät. Fick ont i hjärtat på riktigt i vissa scener. Igår var jag lite överallt. Åkte till farsta med lillasyster, mötte upp storasyster och Valentina så käkade vi lunch och letade student klänning. VARFÖR är alla fina klänningar gräddvita? Så jävla irriterande. Efter det åkte vi hem, jag hann packa ner alla mina saker och byta om innan det var dags att åka igen. Kollade på Sarah's match med Carro och Pippi. När matchen var slut körde jag hem tjejerna och drog vidare hem till min fina chef. Så fixade vi oss ihop innan det var dags att åka till vackraste Rimas bröllop. Alltså WOW, hon var så vacker. Kunde inte sluta titta på henne. Bröllopet var helt fantastiskt och jag hade så roligt. Syrianer vet hur man styr upp! Kom hem vid halv 4 och somnade på direkten. Nu är jag ny duschad och klar för jobb!

Heaven on earth

Jag svävar på moln. Har skrivit klart mina två stora uppgifter, nu väntar bara två stycken redovisningar och säkert små inlämningar i mina TVÅ ämnen som jag har kvar sen. Sjukt att det bara är två kvar redan nästa vecka. Så jäkla underbart. Sen är jag sååååå jäkla glad att jag har körkort, det är verkligen en obeskrivlig känsla och en sån jäkla lättnad. Bästa jag gjort hitills, helt klart. Solen skiner och ingenting kan ändra mitt humör. Så lycklig!
Igår blev det en liten tripp ut med min blåa lilla fara och tjejerna till ekerö. Middag ute vid vattnet på en super mysig restaurang som Ekman jobbar på. Dagarna känns så långa när solen skiner.

Idag har jag varit på Dawids jobb och hjälpt till. När vi slutat åkte Dawid och spelade golf medans jag, Pippi, Linnéa och Lovisa drog ut på äventyr. Nu är jag hemma igen och ligger i sängen och tittar på let's dance med Dawid. Imorgon är det freeeeeedag och LMFAO!!


En av dom bästa dagarna i mitt liv


JAG HAR TAGIT KÖRKOOOOORT!!!!


Underbart


Välkomnar våren med mina tjejer

Sjukt skön dag! Jag och Dawid bestämde oss för att åka hem igår kväll istället för idag. Mycket skönare att åka på natten än på dagen när det är super varmt. Så idag har jag suttit på snaps med mina bästa tjejer. Så kul att få träffa alla och ta igen det vi missat. Kom hem vid halv 7 och grillade med Dawids familj. Mys! Nu är jag och Dawid hemma hos mig då jag hade alla mina skolsaker som jag behöver imorgon här hehe. Ha en fin kväll! Pussar






RSS 2.0