Sista dagen i januari

Huddinge sjukhus imorse med mamma. Har varit där regelbundent sen jag föddes, så ofta att hela personalen på barnmottagningen vet vem jag är. Tycker nästan det är dags att dem döper avdelningen efter mig, haha! Efter Huddinge vart det övningskörning och det gick super bra! Riktigt nära nu. Käkade lunch med mamsen och sen var det raka vägen till jobbet. Jobbar till stängning, sen blir det raka vägen hem. Skola kl 9 imorgon, suck.


Trött tjej på jobbet


If I ain't got nothing, I got you


Ingen bra dag

Rubriken säger allt. Idag ska jag bara plugga och inget annat. Skit dag.

Til' the sweat drop down my balls

Fan va vi skrattade igår hemma hos Veronica. Riktigt kul var det. Käkade tacos och annat gott. Efter det vart det bara galenskaper. Därav rubriken. Åkte hem vid 1 tiden och fick sovsällskap av Pipps. Mys. Tack tjejer för igår!
Det jag ska göra idag är att plugga. Har massa att göra, så mycket att jag knappt vet vart jag ska börja. Men jag får skylla mig själv. Senare ikväll blir det körkortsteori med Pippi.




GRAAAAATTIS!!


Spelkväll!

Gårdagen hos Kakan vart riktigt lyckad. Hade jätte roligt hela kvällen! Vid 12 var det dags för utgång men trötta jag åkte hem till min man och sov istället. Riktig partypooper men hey what to do. Idag har jag inte gjort mycket alls. Var och titta på innebandy med Dawid och Malin. Efter det har jag bara övningskört och slappat i min säng - inte bra eftersom jag ska bli hämtad om typ 10 minuter och jag har inte fixat mig alls. Såklart. Så otroligt typiskt mig. Vi tjejer ska hem till Veronica och käka tacos och spela massa sällskapsspel. Kommer bli as kul! Får se sen om det blir utgång eller inte. Det återstår att se. Ha en fin lördag!



Bilder från igår hos Kakan


Be aldrig om ursäkt för den du är


Äntligen fredag!

Den här dagen har jag längtat till. Imorgon får jag äntligen sova ut. Så underbart! Men innan jag får krypa ner till sängs så ska jag först vara på praktiken och efter det blir det födelsedagskalas för fina Kakan som fyller hela 20 år imorgon!! Tror vi kommer ha super roligt. Hoppas bara att jag hinner hem mellan praktiken och kalaset. Men de ska nog gå. Ha en fin fredag!

Sista skoldagen för den här veckan

Redan onsdag och snart torsdag. Tiden går så fort. Idag var det skola 9 till 16.30. Så fort jag slutat gick jag till centrum och mötte upp min Malin. Så gick vi runt och tittade och så köpte vi lite hemliga saker också. När vi var klara körde hon hem mig. Så var det bara att packa väskan fort och sen dra ut och övningsköra med mamma. Hamnade tillslut hos Dawid. Vi har bara tagit det lugnt med matlagning, tvtittande och massa mys. Nu är det barca-real och känner jag Dawid rätt så kommer jag behöva titta klart på matchen. Till typ 12 alltså. Imorgon blir det praktik igen!

Trötta tjejer i skolan

Ge mig vår nu


Tisdag

Skola från 8-14. Super skönt att sluta tidigt. Hann svänga förbi h&m för lite shopping innan jag tog bussen hem. Sen jag kom hem har jag pluggat körkortsteori och beställt bilder till min fina ram som jag köpte för ca 3 månader sen. Verkligen inte likt mig att dra ut på tiden så länge. Men nu är det klart iallafall! 29 kronor för 100 bilder på fujidirekt, sweet. Typ gratis. Vid 5 blir det ett stenhårt benpass på gymmet och efter det körkortsteori igen. Får se om jag hinner göra klart min nya engelska c läxa. Lämnade in min förra läxa idag (den som jag gjorde igår) och fick direkt en ny, underbart


The sky is the limit and I just want to float. Free as a spirit on a journey of hope.


23 Januari

Skola till halv 5. Jag och Denise är äntligen färdiga med våra "klassens medaljer". Så skönt! När jag slutat kom Dawid och hämtade mig, så åkte vi hem till mig först och var där en stund. Nu är vi hemma hos honom och ska strax gå ut med hundarna. Efter promenaden blir det körkortsteori och engelska c. Plugg för fulla muggar!


The best thing in life


Lördagsmys

Kom hem från jobbet för ca 20 minuter sen. Det tog emot rejält att gå upp 8 imorse, men så fort jag kom till jobbet så gick det över. Sjukaste rean på cubus nu allihopa! Allt är så himla billigt. Och det säljer riktigt bra så det är extra kul att jobba. Ska snart träffa Pippi så ska vi plugga ihop. Men först ska jag åka hem till Dawid och träffa Qela!


My week with Marilyn

Igår drog jag och tjejerna in till stan och käkade på Fridays och drog sen på bio. Vi såg my week with Marilyn. Helt okej film faktiskt! Trodde den skulle vara bättre men värdelös var den inte. Efter filmen gled vi runt i stan och flamsade. Hamnade tillslut hemma hos Pippi och Forre där grabbarna var. Så var vi där tills det var dags att åka hem. Tack mina bästa för gårdagen, ni är bäst!


Thank god it's friday

Ligger i soffan och pluggar körkortsteori samtidigt som jag hostar och snorar som en galning. Fredag och jag är sjuk. Underbart. Så det jag ska göra idag är att plugga, plugga, plugga och plugga. Roligt va? Ikväll vid 9 om jag känner mig bättre så blir det bio och middag med mina bästa.

Sjukling

Igår var det skola 9 till halv 5. Fick massa saker gjort trots att jag är som en levande zombie som levt på nässpray och alvedon hela veckan. Jobbade väldigt mycket med mitt och Denise projektarbete, vilket är att fixa vår studentskiva! Smart va? Vi är snart klara med våra medaljer som alla i klassen ska få, super fina blir dom. Efter skolan åkte jag hem till min Pippilotta för middagsmys och körkortsteori plugg. Jätte skönt att ha någon som pluggar precis samma sak så att man kan hjälpa varandra och förstå bättre.
Har praktik idag och imorgon men eftersom jag kämpat hela veckan med massa mediciner för studiernas skull så kändes det mest värt att kurera mig idag och imorgon så att jag slipper vara sjuk. Har legat i soffan och pluggat körkortsteori sen 9 imorse. Ska ligga kvar här resten av dagen och fortsätta plugga och sova. Morgondagen lär se precis likadan ut.


Haha hungriga tjejer igår på lunchen


Jag vill tillbakaaa


3 timmar kvar

Skola 8-12, jobb 13-20. Trött? Njaa börjar bli van nu

16 januari

4 timmar kvar av den här otroligt långa dagen. Började 8 imorse med engelska c, var som en död zombie. Vaknade upp till liv när det var lunch och jag fick träffa mina tjejer. Vid 11 var det projektarbete och vid 12 drog jag till jobbet. Har lunch nu så ligger på två stolar och halvsover. Haha är så trött! Ska kila över till expert snart och hämta mina bilder som jag har framkallat. Hoppas dom blivit fina! Slutar 8 ikväll så då blir det raka vägen hem till mitt hjärta och min skööna säng

Drömmer mig tillbaka


Familjesöndag

Kom hem från Carro vid 4 inatt. Vi hade det super mysigt hela kvällen/natten. Fick även sällskap av min man och grabbarna. Kul! Var dock inte lika roligt när jag och Dawid skulle upp imorse. Haha vi var så jävla trötta. Åkte in till stan och mötte upp mamma, Jelle, lillasyster, storebror, Jonas, mormor, morfar, moster & hennes man. Så åt vi bästa kina buffén i stan! Jätte trevligt var det. Älskar när mormor och morfar är hos oss. Tycker att dem alltid borde vara det! Efter lunchen åkte jag och Dawid hem till honom och så har resten av dagen spenderats här. Blev födelsedagsmiddag för Jocke som fyllde år igår! Grattis igen. Och sen bara soffmys


Valentina Vera Belov

Igår klockan 12 i Hedvig Elenora kyrka så döptes min älskade lilla systerdotter och nu också guddotter. Dopet var så himla fint och lilla Valentina skötte sig så bra! Efter dopet vart det fika med alla gäster och senare på kvällen middag med tjocka släkten. Super mysig dag med nära och kära.

Myskväll med mina bästa

Sitter hemma hos Carro med tjejerna och ska snart slå på en film. Om jag får som jag vill så blir det friends with benefits. Skäms nästan över att jag inte sett den. Jag, Sarah, Kakan och Malin ligger och breder ut oss i vardagsrummet medans Pippi och Carro står i köket och fixar dipp med grönsaker. Såå gott! Det här kommer bli en bra kväll. Det blir det oavsett vad jag gör, så länge jag är med dem bästa.

Hejdå Joss ♥

Sitter på O'Connells med hela gänget. Kvällen vi säger "hejdå" till fina Josefine, eller det blir mer som ett "vi ses". Är så sjukt avundsjuk men samtidigt sååå glad för hennes skull. Vilken upplevelse! Nu ska jag fortsätta vara social! Ha en fin fredag.




31 månader


Träning och sen jobb

Hallå på er. Är i Sollentuna centrum där jag jobbar och ska när som helst dra in till gymmet. Första gången jag gymmar på det centret. Skit fräsch lokal faktiskt så förstår inte varför jag inte gått dit tidigare. Men det blir det ändring på nu! Ska in och köra stenhårt i 50 min och sen skynda mig in i duschen och springa ner till jobbet. Börjar 12 så har inte tid att babbla här. Tur att det ligger nära. Hörs ikväll efter jobbet!

Memories never die


110112

Att ha magont kan vara bland det värsta som finns. Får kramper som gör att jag typ vill dö för att det gör så ont. Den här dagen har med andra ord inte varit så rolig. Har legat i soffan med mormor & morfar och inte gjort något alls. Fram tills min syster kom hem till oss och det var dags att färga hennes hår. Är hennes personliga frisör och är den enda som får röra hennes hår så jag hade inte så mycket annat val. Tur nog så var kramperna snälla mot mig då. Vid 6 kom min älskling så klädde jag på mig varmt och så gick vi ut på lång promenad. Så mysigt att bara gå runt och prata. Nu ligger vi i soffan och ska snart sova, har en varm kudde på magen så att smärtan lindras lite. Hoppas verkligen att jag får sova ostört inatt. Imorgon blir det träning och jobb!



Mys tisdag

Onödig skoldag idag igen. Imorgon kommer den vara lika onödig. Går 9 till halv 5 och den end lektionen jag behöver gå på (är klar med allt vi håller på med nu eftersom höstterminen inte är slut än) börjar klockan 3. Så ovärt! Har även haft sjukaste magonten idag så är det lika illa imorgon stannar jag hemma. Missar ändå ingenting! När jag kom hem från skolan var det middag med Dawid, la familia och mormor & morfar som är på besök. Sen vart det lång promenad med min man. Resten av kvällen har spenderats med mina tjejer i soffan! Mys


True that


Riktigt onödig dag

Den här dagen har varit bajs. Ingenting har gått min väg idag. Glömde packa ner träningsskorna igår, så imorse innan skolan drog jag mig hemåt från Dawid för att hämta skorna. Självklart låg skorna gömda hos Dawid. Så jag hade gått hem till mig i onödan. Ville typ slå huvudet i väggen. Ringde Dawid och fick ut mina aggresioner, så bad han mig ta med mig hans träningsskor. Kommer halvvägs till bussen och inser att jag glömt hans skor. Fick springa röven av mig. Hann precis med bussen. Kom till skolan och hade inte en enda lektion. Asså skiiiitdag. Hade alltså kunnat stannat hemma från första början. Efter skolan kom Dawid och hämtade mig, så var vi förbi honom för att hämta mina förbaskade jävla träningsskor. När vi kommit en bit på vägen inser jag ATT JAG GLÖMT TRÄNINGSSKORNA. Asså hur lyckas jag? Det var iallafall riktigt skönt att få ta ut varenda aggression jag hade i kroppen på gymmet. Nu ska jag sova.

Storebror fyller år

Slapp söndag fram till klockan fem. Då var det dags för födelsedagsfika hos min bror som fyller 22 år idag! Stort grattis igen. Blev gottgott, fina presenter och sång. Super mysigt! Kom hem för en liten stund sen och ska strax äta middag. Imorgon är det dags för skola igen. Känns rätt surt men bara en termin kvar nu. Så bara att bita ihop!


Pippiprutt 20 barre!

Fan vilken bra kväll det var igår. Det började med tjejmiddag och senare på kvällen kom det män. Efter det var det dans och skratt för fulla muggar. Hade så jäkla roligt! Älskar mina vänner såå mycket. Jag, Dawid och Patrick åkte hem vid 4 snåret, käre mullsi körde oss. Guldvärt! Tack min bästa Pippi för en riktigt bra kväll, och såklart tack till Fredrik också!







Födelsedagskalas i örebro

Gårdagen vart jätte lyckad! Alva är så söt så att jag bara vill äta upp henne. Så himla charmig och glad liten tjej. Haha får största leendet bara av att tänka på henne. Kalaset vart iallafall jätte bra med god fika och massa presenter. Bästa av allt var att jag fick spendera tid med min pappa, två systrar och Alva. Kan vara det bästa som finns. Saknades bara våra 2 andra syskon som tyvärr inte kunde följa med. Men nästa helg ses vi igen, fast utan Jenny (en av mina systrar). Så typiskt att vi aldrig träffas alla 5 samtidigt. Men bättre än ingenting! Vid 7 åkte jag, Dawid och Jenny hem. Hade velat stanna längre men det får bli en annan gång. Tack för en super mysig dag min fina familj.




Mosters älskling fyller 1 år!

Tiden går så fort! Känns som att det var igår hon var ett halvår och döptes, helt plötsligt fyller hon 1! Läskigt va fort det går. Jag och Dawid är iallafall påväg till Örebro nu. Ska bli så kul att träffa alla. Min pappa, Apollo, mina två systrar, födelsedagsbarnet såklart och alla andra. Haha hela bakluckan är full med paket. Stannar där hela dagen och kommer hem någongång ikväll. Ha en fin fredag! Puss


Mys hela dagen lååång

Idag har jag gjort nada. Alltså verkligen nada. Sååååååhääääääär skönt. Har legat och tittat på film med min lillasyster och bara myst. Om en timme ska jag till farsta med Sigrid och Qela. Vi ska shoppa lite och sådär. Har inte träffat någon utav dom på länge så det ska bli kul! Så snart måste jag väl byta om till normala kläder, ligger fortfarande i pyjamas, haha.


Myyyyys


Thailand 2011







































Jobba jobba jobba

Efter 3 dagars ledighet så är jag nu tillbaka på jobbet. Fit for fight! Innan jobbet hann jag med shopping och en tidig lunch i farsta med Jelle och Nicole. Typ första gången jag kommer till jobbet mätt, haha. Jobbar till 8 så när jag slutat blir det raka vägen hem. Har massa grejer att fixa inför helgens festligheter.

Egen tid

Åh vad jag önskar att jag fick fler av sånna här dagar. Har bara tagit det lugnt och gjort det jag har haft lust att göra idag. Såååå skönt. Min rum är grov städat och har slängt hur mycket som helst. Så nu ser allt mycket bättre ut. Har även fått upp mina fina glas som jag fick av Dawids familj i julklapp. Dom är så fina, är helt kär! Nu ska jag åka in till mitt gamla jobb, efter det åka hem till min syster och sen hem till min man. Vi ska ha tisdagsmys!


Syskondag

Riktigt bra dag! Jag har varit med 3 av mina 5 syskon. Träffade först mina två systrar Jenny och Frida med mamma och min gud/syster dotter Valentina. Så lunchade vi i farsta och gick runt i affärer. Super mysigt! Familjen är det absolut bästa man har! Åkte sen hem och fixade en stund. Senare på kvällen åkte jag hem till min bror Tobias och bästa Jonas. Så kom min syster Jenny dit, så fikade vi och pratade om allt och inget. Var hemma för ca 20 minuter sen och ska sova nu. Min älskling har redan somnat. Han e så söt när han sover

20 jävla ååår!


1000000 grattis på stora dagen min älskade vän!!


Välkommen år 2012























Gott nytt år!


Nytt år, nya möjligheter!


RSS 2.0