Tisdag

Slutade 20 över 5 och var hemma runt halv 6. Tog en snabb dusch så fort jag kom hem och sen så la jag mig i soffan, helt dööd. Har legat här nu ända sen jag kom hem och jag kommer säkert ligga här tills jag ska sova.
Nu har jag absolut ingenting mer att skriva om, hörs senare..
Puss och kram


Sleep time

Efter middagen så åkte jag och Jelle till gubbängen bp och kollade på Fredricas match som slutade 1-1. Hade också sällskap av Joe som var där och kollade på 2 tjejkompisar. När matchen var slut släppte vi av Fredrica vid tunnelbanan och åkte sen hem.
Har nu fixat mina vita jeans, som mamma hjälpte till att sy in och så sydde hon in mina gul & blå jeans när hon ändå satt vid symaskinen. Thank you! Har sen bara legat och tittat på tv och pluggat lite smått. Skippade träningen, min hals dödar mig. Hoppas på att bli helt frisk tills på onsdag.
Nu ska jag duscha och sen gå och lägga mig
Godnatt, pusssssss

 
Min lilla stjärna

Best friend


Have I ever told you lately, that you mean the world to me? 
And that i'm gonna love u forever, until the end of time

Britney Spears - She'll never be me

Well you think you can find someone to fill my shoes
And you ask yourself why she don't do the things I do
And you can't deny that everywhere you go -
You see my face, hear my name.. And it eats you up inside

You know I'm one of a kind, there'll never be another me
Can't get me out of your mind, you're lost in your own fantasy
And when you look in my eyes, Is it hard for you to realize
She'll never be me

And the way you must feel, you got to be confuse
And you ask yourself why she don't do the things I do
And you can't deny that everywhere you go
You see my face, hear my name.. And it eats you up inside

But you see, she'll never be me!

Måndag

Kom hem från skolan för ett tag sen så nu ligger jag och tittar på Sex and the city. Ska snart äta middag hoppas jag, är as hungrig. Dagens planer är att plugga, kanske åka och kolla på Fredricas match, fixa mina jeans, sy nya band till en ny väska (bilder kommer sen) och sen träna ifall min hals nu tillåter det.
Nu ska jag börja fixa med  mina jeans.
Puss


Att fota i en spegel









Observera att vi är såååå seriösa på alla bilder

Sussa

Är så otroligt trött! Ska strax lägga mig i badet och bubbla bort mig till en annan värld. Hahaha nej inte riktigt, men nått sånt iallafall. Har rensat alla mina jeans och ska nu försöka göra ett par mörka jeans ljusare, på något sätt, fortsättning följer helt enkelt. Använder dom ändå aldrig så varför inte pröva, inte så att jag går miste om något ändå så.
Nu är mitt badkar fyllt.
God natt gott folk, puss och kram



Det känns att det är söndag

Kom hem för ett tag sen från gymmet. Är helt död. Tjejen som ledde passet var minst sagt galen, vi i laget gissar på att hon antagligen blivit dumpad nyligen då hon skrek att vi skulle slå mot alla skit killar och sikta på dom mest smärtsamma ställena när vi sparkar och slår dom. Hahaha sen skulle vi också tagga till och kämpa för beach 09, att vara snygga singlar. Hahaha något stod ju inte helt rätt till, bortsätt från det så var passet as roligt men samtidigt jobbigt.
Har nyss duschat och ska nu käka tacos & kolla på one tree hill.
Hörs senare, puss

Sommartid

Ni glömmer väl inte att ställa fram klockan en timme imorgon?


00.22

0-0 slutade matchen, tycker att Sveriges försvarsspel var det enda bra som Sverige gjorde i matchen. Anfallen var värdelösa. Tycker lite synd om Portugal som hade så många chanser men lyckades aldrig få in bollen.

Fick världens kick om att gå ut och gå efter matchen, men kom på att alla mina vänner antingen är ute och partar loss eller så är dom hemma och sover. Och att gå på promenad ensam är inte världens höjdare så den tanken försvann lika fort som den kom.

Tog istället en snabb dusch med världens varmaste vatten, love it. Blev sen rätt så hungrig så jag ska nog gå ner och göra något att äta och sen kolla på tv all night long (dvs tills jag somnar)

Hoppas alla har haft en bra helg, puss och kram


Lördag

Vaknade vid ett, åkte sen till farsta med mamma. Kollade runt och så köpte mamma lite tröjor till sig själv. Åkte sen hem och resande mammas garderob. Tre stycken svarta sopsäckar blev överfyllda. När vi var klara åkte vi till centrum och solade, igen. Har sen bara tagit det lugnt hela kvällen. Ska när som helst stänga av allt som har med ström att göra, så mamma håller på att tända ljus i hela huset så vi kan se något iallafall. Man ska tydligen göra det mellan halv 9 till halv 10. Blir perfekt då fotbollen börjar kvart i 10.
Ska sen antagligen hem till Malin eller så stannar jag hemma. Får helt enkelt se.
Puss och kram


Vi hade iallafall tur med vädret

 

Let's dance

As ballt att han vann, tänk er hur svårt det måste vara för en sån stor kille att kunna röra på sina höfter och känna rytmen. Jag tycker att det var helt klart rätt vinnare, även fast Laila dansar bättre så har ju Magnus utvecklats dubbelt så mycket genom programmen.



Fredag

Var i eriksdalshallen och kollade på innebandy med Malin, Hanna & Lillen. Åkte sen hem till Malin. Satt där och bara slappade tills vi bestämde oss för att åka in till stan. Resten är historia.
Nu är jag hemma iallafall och har nyss tvättat av mig sminket. Ska nog snart duscha och sen slå på en film.
Hörs imorgon. Puss

Ta fram saxen

Är såååå uttråkad och har nu bestämt mig för att klippa i mina aldrig använda vita jeans. Tycker det är as snyggt och eftersom vita jeans inte riktigt är min grej så why not försöka piffa upp dom lite. Har dock aldrig klippt i ett par jeans förut så jag väntar nog tills mamma kommer hem och hjälper mig.


riktigt snyggt! Bild lånad från Dollyblond

5 juni 2008


Malin, Tette, Erica & en cheeseburgare. hahaha, ge mig sommar nu!

B ä s t


Helg!

Är det bara jag eller har den här veckan verkligen gått hur fort som helst? Känns som att det var måndag igår och så helt plötsligt är det fredag.
Sitter och gosar med busfröt Nicole. Blev ingen skola idag, orkar inte gå in på varför.
Idag ska jag nog inte göra något speciellt, blir antingen en film eller lets dance finalen. Nått sånt där iallafall.
Nu ska jag göra nudlar, c yaaaaaa

26 mars

Möte imorse klockan 10 i nacka. Var klara vid 11 och så körde mamma mig till skolan. Hade två lektioner och sen så slutade vi. Stannade kvar i ca 1 timme och jobbade med so och sen gick jag hem.
Tog en dusch så fort jag kom hem då jag inte hann det på morgonen, la mig sen i soffan och glodde på tv.
Har varit en riktigt seg dag, skulle haft löpträning men den var inställd. Så då åkte jag, Frida och mamma till centrum och solade istället.
Nu ska jag lägga mig i sängen och lyssna på musik & plugga. Ska också ringa Saensi och kolla ifall vi verkligen orkar gå ut och gå nu ikväll.
Puss så länge

Vila i frid


Du var en riktigt jobbig fågel, men du var våran riktigt jobbiga fågel.
Du blev 13 år och det kommer bli tomt och väldigt tyst utan dig. Vila i frid Dudde

Onsdag

Hade nationella imorse, gick super bra. Hade idrott 3 min efter provet, inte lika roligt. Var as trött och inte alls taggad på att köra stations övningar. Dagen gick jätte långsamt och jag ville bara gå hem.
När jag sen var hemma tog jag en snabb dusch och sen åkte jag, Jelle, Nicki och Frida in till stan. Mamma hoppade på tåget i Årsta berg och så mötte vi upp Tobbe och Jonas på drottninggatan. Gick runt i affärer, käkade på taco bar och sen vid halv 6 gick jag och Frida på bio. Såg En Shopaholics Bekännelse. Riktig tjejfilm, vilket både jag och Frida älskar så det var ett perfekt val. Var hemma innan halv 9, hoppade in i duschen och bytte sen om till sov kläder.
Nu är jag helt död och ska när som helst borsta tänderna och sen sova.
Puss och Kram


Det här svåra med att skriva sitt namn

E om Syskonkärlek:

Gud vad söt hon är.

IP: 90.229.134.57


r om Tisdag:

du har typ ögoniflammation, skippar skolan, sen åker du och shoppar och käkar istället? hmhm,

IP: 90.229.134.57

Tycker det är en aning roligt  när folk inte bara skriver sitt namn, istället för att skriva två olika bokstäver :)


Tisdag

Blev ingen skola idag. Vaknade upp av att mitt öga var helt igentäppt. Fyfan för ögoninflammation säger jag bara.
Åkte sen till stan med Malin. Käkade på kungshallarna, blev kina mat. Yummie! Sprang sen runt i stressande vevor. Köpte en klänning och en present till Sanna. Kollade runt men just nu finns det typ ingenting alls som jag vill ha, vilket är så ovanligt. Tog 4 över 7 tåget hem och när jag är halv vägs hemma så möter jag på min bror & Jonas. Följde med dom till ica och köpte lite gott till kvällen.
Har kollat på Den rätte för Rosing och Desperate Housewives, love it!
Nu ska jag duscha och sen sleepa. Puss & Kram

Syskonkärlek


Shopping från helgen

Ligger och kollar på tv, har så otroligt ont i magen.
Var hemma vid 4 och har sen bara pluggat och legat i soffan. Kanske inte världens roligaste men hade ändå inget annat för mig. Skulle träna vid kvart över åtta men min träning var inställd tack vare äckel snön. Så jävla surt när det blir soligt och all snö är borta, man får börja använda vårjackan och kasta iväg vinterjackan och så helt plötsligt kommer snön tillbaka. Fan va jag hatar vintern.
Nu ska jag borsta tänderna och sen suuuussa. Godnatt, puss & kram

Smart idé eller bara pinsam kopia?


Elise - klänningen ligger runt 1000 lappen

Gina Tricot - 299 kr

Ny vecka

God morgon!
Ska när som helst knata iväg till skolan. Chockade mig själv med att jag blev sugen på mat såhär dags. Är verkligen inte en frukost människa eller en yoghurt/mackor människa i över huvudtaget, så jag gjorde nudlar. Mums!
Idag slutar jag kvart i tre, men eftersom mina två sista lektioner är musik och idrott så känns det som att jag slutar jätte tidigt, då dom lektionerna alltid går så fort. Efter skolan har jag inga planer än så länge. Ska kanske träffa Malin och ta en tripp till haninge c eller något roligt. Om det inte blir haninge med Brallan så ska jag plugga stenhårt på mitt kemi prov och sen ladda inför träningen som är ikväll.
Nu måste jag röra på mig. Puss & Kram

 

Söndag

Idag har jag inte gjort något alls. Min tv gick sönder, vaknade alldeles för tidigt, hittar inte min plånbok och är bara på riktigt dåligt humör. Idag är inte min dag. Har nu duschat och sitter och tittar på wipe out, så sjukt program. Efter det är det sanningens ögonblick. Det enda som inte har förstört min dag helt och hållet är att det finns bra program att kolla på.
Nu ska jag byta om till sov kläder, hörs imorgon!
Puss


Söt bild från nyår

21/3

Igår;
Var hemma hos Sanna på födelsedagsmiddag. Nicole följde med då jag var barnvakt igår. Satt för den mesta delen i vardagsrummet med Sannas föräldrar medans dom andra satt inne i köket och taggade till med vin och öl. Fick skjuts av Sannas mamma lite efter 9 då resten av folket skulle in till stan och festa vidare.
Mamma och Jelle kom hem nästan samtidigt som jag och Nicki vilket var perfekt då jag var helt död efter att ha stressat hela dagen, sovit för lite och försökt att underhålla busungen. Satt mig och kollade på tv och sen så ringde jag Fredrica och kollade vad hon hade för sig. Hon var på lokal fest så mamma körde dit mig och kvällen slutade i kaos.
Orkar inte gå in på vad som hände, räcker med 4 ord; Låtsas pistol, järnrör, blod & en arg Erica


Fredag & Lördag

Igår var jag först på provträning till fredrika bremer, gick rätt så bra. Hade skit ont i foten men trots det så är jag ganska nöjd. Va hemma runt halv 4 och var helt död. Duschade och käkade middag. Runt kvart i 6 kom Fredrica. Vi kollade på tv, snackade massor, kollade runt på datan och tryckte i oss popcorn som sedan gjorde oss båda illamående.
 Tog sen tåget till Haninge och mötte upp Anna. Fredrica gick hem och jag & Anna gick mot bussen. Åkte till jordbro och blev hämtade av Hannas kompisar. Kom sen fram till en så kallad fest, där folk stod och dansade i vardagsrummet och resten (vårat sällskap) satt och spelade kort. Åkte sen till vega baren och avslutade kvällen hemma hos Malin.

Blev väckt 10 min innan vi skulle gå från Mullan imorse. Klädde på mig och så gick vi mot tåget. Hanna hade försvunnit under natten/morgonen utan att säga till(?). Hoppade av i trånkan medans Brallan fortsatte mot sitt work.
Är nu hemma och ska när som helst duscha. Mår fortfarande illa från dom där jävla popcornen! Ska senare till farsta med Fredrica och kolla runt lite. Ska sen hem och vakta min baby sister och runt 6 ska jag och Nicki (min lil' sis) hem till Sanna på födelsedagsmiddag! Får se vad som händer efter middagen.
Hörs senare, puss och kram


 
Last night

Töööörsdag

Sitter här och ugglar, gör absolut ingenting. Ska snart till farsta med min syster och Fredrica. Ska kolla på ett par jeans och lite annat smått och gott. Ska sen sola och så måste jag färga min systers hår, annars blir det ett jädrans liv. Nu måste jag klä på mig och allt sånt där.
Puss så länge


Hahaha jag och Fredrica

The city, popcorn och läsk

Var hemma vid 4 och bytte direkt om till mjukis kläder. Har sen bara tagit det lugnt, pluggat lite, ätit middag och sånt där. Fick hem min klänning som jag beställde från stylebystars, men den var way to big så antingen får min syster den eller så skickar jag tillbaka den.
Skulle egentligen tränat idag men eftersom jag inte mår så bra så stannar jag hemma och tar det lugnt istället.
Nu ska jag poppa popcorn, hälla i mig cola och titta på the city, puss och kram



The dress

GRATTIS PÅ FÖDELSEDAGEN!!!


GRAAAAATTIS ÄLSKLING PÅ 19 ÅRS DAGEN!!!!!!!


Onsdag

Gårdagen spenderades mesta delen på sjukhus, först på vårdcentralen och sen på huddinge sjukhus. Var hemma hela kvällen då jag mådde really bad. Somnade rätt så tidigt, vilket är rätt så ovanligt.

Klockan är 10 över 10 och jag ska när som helst duscha. Har matte 11.05, varför jag inte är i skolan nu är för att jag för en liten stund sen kom hem från vårdcentralen. Ja jag var där idag igen.
Har inga planer inför dagen, ska kanske träna om jag mår bättre.
Nu ska jag duscha, puss så länge


Vårdcentralen

Nu när som helst så kommer mamma och hämtar mig. Vi ska till vårdcentralen.
Hörs sen, PUUUSS


Vecka 12

Dagens planer;
Fixa min ipod
Vårdcentralen
Plugga
Möta upp en kompis och få tillbaka efterlängtade kläder
Vila så jag blir frisk
Hänga med en homie

HAPPY BIRTHDAAAY


GRAAAAATTIS PÅ 17 ÅRS DAGEN ÄLSKLINGAR!!


Gossip Girl

Fick ett par hörlurar och ett par solglasögon av mami när vi va i farsta. Graciaaas! När vi kom hem så fixade jag lite med min h&m beställning och sen fixade jag lite i mitt room. Hämtade sen en trött Nicole och tog med henne upp till mitt rum, båda somnade på nästan direkten. Blev sedan väckt två timmar efter så att vi inte skulle bli jätte pigga senare ikväll. Märkte då vilket litet plåster hon är då hon från början låg på mitt bröst men det blev alldeles för varmt efter ett tag så hon fick ligga brevid istället, när vi sen blev väckta så låg hon så nära mig hon bara kunde. Gullunge!
Nu kollar jag på gossip girl och ska snart göra mat. Puss & Kram



Kort inlägg

Igår satt jag hemma och kollade på melodifestivalen med mamma. Gillar inte ettan och tvåan. Ibland undrar man hur svenska folket tänker. Åkte hem till Malin vid 12, spenderade kvällen där med skönt folk och fick sen skjuts hem.

Idag ska jag egentligen gymma, men mår rent ut sagt piss så jag skippar det. Dagen blir nog till att bara vara hemma och kanske ett snabbt besök till farsta. Nu ska jag badaaaaaaa


Melodifestivalen

Snart börjar melodifestivaaalen :D

Lördag

Yesterday: Blev hämtad efter skolan av Lillen, Anki och Malin. Åkte till skärholmen c. Jag och Malin har aldrig känt oss så vilsna i ett centrum förut, haha! Köpte ett armband och en söt vårklänning, kunde inte bestämma mig om vilken färg jag ville ha så jag köpte den vita och Malin den svarta, mycket bra idé tycker jag. Åkte sen runt överallt, var hos mig vid 7 och hämtade kläder snabbt och sen åkte vi hem till Malin.
Efter ett tag kom Hanna dit, så satt vi hos Malin ungefär hela kvällen tills vi åkte till vega baren och mötte upp deras homies. Åkte sen tillbaka till Malin och så kom Nikola, Nicke, Freddy(?) och Janne. Satt och lyssnade på musik, dom drack, jag satt och åt  och hade rätt så trevligt. Fick sen skjuts hem vid 3 eller nått av Tristan och hans 2 kompisar.
Duschade så fort jag kom hem, städade mitt rum och somnade så fort jag la mig i sängen.

Nu har jag precis vaknat och ska snart klä på mig. Ska vara i school i om en halvtimme, ska jobba med matte. haha! Klockan 2 har jag träning i min idrottshall, så jag går direkt från mitt klassrum till träningen.
Hörs senare tonight, pusss


23.15

Nu ska jag sova, godnatt gott folk

12 Mars

Skrev ingenting igår då jag kände att jag ändå inte hade något roligt att skriva om (vilket jag egentligen aldrig har). Slutade tio i 2 idag men stannade kvar till 5 och jobbade med matte. Hade aldrig orkat gå hem när vi var klara så min käre mor hämtade mig. Har inte gjort så mycket efter jag kom hem. Pratade med Malin i telefon i över  en timme, anledningen till varför jag inte somnade så fort jag kom hem. Imorgon är det nationella i engelska, så det gäller att gå och lägga sig i tid. Ska snart ta ett bubbelbad, rensa mina tankar och sånt.
Nu ska jag lägga in låtar på min ipod, pussss



<3

Tisdag

Har precis duschat och håller nu på att fläta mitt hår. Har inte gjort mycket alls idag, bara pluggat och varit hemma. Vilket jag var tvungen att göra, hade jag gått ut i det här vädret så hade jag blivit rejält sjuk. Mitt immunförsvar är så jäkla dåligt så jag håller mig inomhus. Orkar inte bli förkyld och allt igen. 
Om en halvtimme så börjar Den rätte för rosing och efter det är det DH. Så ni alla kan ju gissa vart jag ska spendera min kväll.
Nu ska jag smörja in mig och sen lägga in nytvättade kläder i min garderob.
Ska sova efter Desperate Housewives så vi hörs imorgon! Puss



Hahahaha jag älskar Linnéa på den här bilden!

9 Mars

Träningen gick bra, frös rätt så mycket då det började snöa. Fan va jag hatar vintern. Har nu duschat, ätit och ska snart gå ner och borsta tänderna och sen sova. Är sjukt trött. Imorgon är det frilufsdag eller vad det nu heter. Gissar på att typ alla i min klass ska till romme. Jag ska spendera min dag i skolan istället. Plugga matte all day, kan nog inte bli bättre. Haha nej men vill jag ha bra betyg så gäller det att go for it.
Nu ska jag borsta mina gaddar, godnatt :)

  
Romme 2007

Äntligen träning

Nu ska jag försöka äta och sen byta om för träning. Har ju inte varit med på ett bra tag nu av alla möjliga anledningar. Men idag börjar the new me, eller iallafall ett försök till att bli en ny Erica. En Erica som kan gå på alla träningar men ändå hinna plugga och vara med kompisar. No more sitta hemma och vara ledsen över massa skit. Alla som får mig att känna mig dålig och får mig att må dåligt finns inte för mig längre. Tänker inte slösa mer energi på att må dåligt över folk som ändå inte bryr sig ett jävla piss. Så ni alla som gör att jag mår dåligt kan dra åt helvete, gräva ner er, få aids och dö eller nått.
Ni är ändå döda för mig.


Prom

Har ända sen min storasyster kom hem med sin balklänning har jag längtat tills det blev min tur. Men nu när det snart är dags så längtar jag inte längre. Jag orkar inte bry mig känns det som. Alla funderingar om vilken färg min klänning ska vara, vilken modell den ska vara, hur mitt hår ska se ut, hur jag ska sminka mig, vilka skor jag ska ha och allt annat som hör till spelar ingen roll längre. Jag vet inte vad som hänt med mig eller vad som kommer hända.
Det enda jag vet är att jag är en helt annan person och kommer aldrig bli den jag var år 2008

Ny vecka

Blev ingen skola idag, mår så otroligt illa. Allt är piss just nu. Vill bara ta första tåget till pappa och aldrig åka tillbaka.

Idag ska jag inte göra något alls då jag är sjuk, ska bara plugga och försöka bli frisk. Har inget mer att skriva just nu. Puss så länge


8 Mars


Grattis på födelsedagen mami!

Lördag

God eftermiddag!
Har bara slappat hela dagen lång. Tog en lång varm dusch och sen la jag mig i sängen igen och kollade på Life of Ryan. Har nu lagt min tv och alla tillbehör på min säng då jag ska få ett nytt tv bord idag. Finally! Väntar bara på att min mami ska komma hem från ikea så jag kan få ställa tillbaka min tv på rätt plats och på rätt bord för en gångsskull.
Idag har jag ingen aning om vad jag vill göra. Antingen vara hemma och bara ta det lugnt då jag har as ont i huvudet och är inte så fest sugen, gå på 20 års fest i trångsund, vilket skulle va nice då det är max 15 min hem, eller åka till västerhaninge idag igen, vilket betyder att man får ta nattbussen hem vilket inte lockar. Får se vad jag sen bestämmer mig för, det enda jag vet är att om jag går ut ikväll så ska jag ha min vinterjacka för fyfan va kallt det är på nätterna. Va nära på att börja gråta igår tack vare äckel kylan.
Nu ska jag äta! Puss så länge


Snyggingar i lindvallen, hahaha

Last night

Gårdagen spenderades först hemma hos Fredrica. Där allting var kaos. Tyckte riktigt synd om tjejen. Sanna och jag drog innan 11 till haninge centrum för att möta Malin. Träffade på K och så följde vi med honom till västerhaninge. Träffade på Hanna i trappan upp till lägenheten och när vi kom in så visade det sig att nästan alla tjejer som var där var från skogås eller haninge. Kvällen var blandad med massa olika känslor. Kändes riktigt skönt att sen komma hem och lägga sig i sin säng

"Håll ögonen öppna vart du än går, du vet aldrig vart dina vänner står.
Sanning eller lögn - man ger vad man får. Tiden läker ändå alla sår.."


Fredag

Var i farsta med Sanna. Köpte en svart kjol, vilket jag verkligen behövde. Hittade också massa saker som jag vill ha. Åkte sen hem till mig, kollade på massa gamla bilder. Så otroligt fula, haha! Har nyss ätit middag och ska snart till Länna Sport. Ska prova träningskläder och sånt till fotbollen. Senare ikväll ska jag hem till Fredrica och sen möta upp Malin och kanske Sanna.
Hoppas alla har en bra fredag! Hörs senare ikväll eller imorgon, puss och kram

Vår

Är det bara jag som längtar till våren? Inte bara för värmen utan också för alla kläder. Tänk allt snyggt man kan sätta på sig! Slitna jeans shorts, gladiator skor, klänningar, kjolar och alla söta toppar. Det bästa av allt är ju att man slipper vinterjackan. Kollar varje dag på internet och i kataloger om det kommit något nytt och det finns så mycket jag vill ha och helt enkelt ska ha i vår. Åh I can't wait, ge mig vår nu nu nuuu!!


5 mars

Igår gick jag hem till Sanna, kollade på Grey's Anatomy. Känns lite som att serien gått lite över styr nu när Izzie blivit helt schizofren. Blev sen hämtad av mamma vid 10, somnade så fort jag la mig i sängen och släckte min lampa.

Försov mig imorse. Vilket verkligen inte var en bra start på dagen. Började första lektionen med so prov, ett prov som jag pluggat som en galning till i tre veckor nu och jag försover mig. Så typiskt. Som tur var så vaknade jag 20 min innan jag började, så det var bara att slänga på sig kläder och springa till skolan. Var där 5 min innan lektionen börjar när Madde kommer inrusandes och säger att det inte är något prov idag för att våran lärare är sjuk. Jippi. Hade jag vetat att hon var sjuk så hade jag kunnat duscha och sen valt ut kläder utan att stressa.
Slutade 10 i 2, fick sällskap av Madde på bussen hem. Linda kom till mig runt 4, kollade på film och snackade lite. Sen skulle hon röra sig hemåt då hon behövde plugga. Så irriterande att skolan tar över ens liv just nu.
Nu ska jag äta och sen kanske träffa Sanna


Hahahaha jag & Linda för ett bra tag sedan!

Saaaensi


Nu drar jag ut på promenad med den här snyggingen!

Sommar 08

 

Onsdag

Skola idag från åtta till kvart över fyra. Döda mig.
Kom iallafall nyss hem, ska sätta mig och plugga järnet eftersom jag har so prov imorgon. Om en timme sisådär så kommer min mamma, Jelle och Nicole hem. Har inte träffat bönorna på ett bra tag nu.
Idag händer som vanligt ingenting roligt eller intressant. Kanske blir en liten promenad eller något med Sanna eller någon annan, har dock inte frågat än. Har inte tid för ett liv på vardagarna just för tillfället. Men på andra sidan så ere ju inte så att jag missar något eftersom alla mina vänner jobbar eller går i school och har massa plugg dom med.
Nu ska jag duscha!

It's just too little too late

Come with me, stay the night
You say the words but boy it don't feel right
What do you expect me to say?
You take my hand and you say you've changed
But boy you know your begging don't fool me
Because to you it's just a game

So let me on down
'Cause time has made me strong, I'm starting to move on
I'm gonna say this now your chance has come and gone
And you know...

It's just too little too late, a little too wrong
And I can't wait, but you know all the right things to say
You say you dream of my face
But you don't like me, you just like the chase to be real
It doesn't matter anyway cause you know it's just too little too late

I was young and in love, I gave you everything but it wasn't enough
And now you wanna communicate
Go find someone else I'm letting you go and I'm loving myself
You got a problem but don't go asking me for help
'Cause you know It's just too little too late

I can love with all of my heart, baby. I know I have so much to give
with a player like you I don't have a prayer. That's no way to live..
It's just too little too late

Kanal 5

Ni missar väl inte Den rätte för Rosing klockan 20.00 och säsongs premiären av Desperate Housewives 21.00?


3 Mars

Hemkunskaps provet gick hyfsat bra. Svarade på alla frågor utom 1 som handlade om leasing. Där blev det stopp, fick hjärnsläpp och fick verkligen inte fram vad det var. Lite irriterande men frågan gav ett poäng så det är inte så att världen går under. Har efter skolan inte gjort något alls as usual. Kollade på dom sista avsnitten av The Hills, längtar tills säsong 5 kommer ut.

Har absolut inga planer inför kvällen, orkar ingenting längre. Förut var jag alltid med vänner efter skolan, gick på alla fotbollsträningar men nu när det är sista terminen i 9an så gäller det verkligen att satsa. All min energi går åt plugg och ibland träningar. Inget annat, helt sjukt för om mitt gamla jag hade sätt mig själv idag så hade jag inte kännt igen mig.

Nu ska jag göra mat, puss

Måndag

Igår gjorde jag inte så mycket alls. Tog en tripp till solariumet med min syster, handlade sedan mat till middag eftersom min mami, Jelle och lillen är i skåne. Hyrde rosa pantern, så jävla rolig film! Tittade sedan på hela säsong 1 av The City. I love it! Tog sen en dusch, pluggade lite smått och somnade runt halv 2.


Prinsessan

 


Deppig

Har nu packat klart allt. Är så jävla deppig eftersom jag snart ska åka hem. I hate it. Känns som att jag precis kom och ska helt plötsligt hem igen..
Hörs imorgon


I'm gonna miss u..

1 mars

Börjar inlägget med att säga grattis Andriana på 18 års dagen!!

Har inte gjort något speciellt alls idag, har bara varit hos Helén och planerat pappas födelsedag. Sen har jag inte gjort så mycket mer. Ska snart packa ihop alla mina saker och sen käka en tidig middag. Tåget går klockan 6 tror jag. Är på centralen ungefär 10 eller nått sånt.
Nu ska jag gå ut med min vovve och sen packa!



RSS 2.0